Če te zanima podjetništvo….

Če te zanima podjetništvo

Če si podjetnik, ali pa če te podjetništvo samo zanima, te vabim na seminar Optimizacija spletnih strani, na katerem predavam tudi jaz.

Vsi se strinjamo, da internet postaja vse močnejši medij, ki je vse pomembnejši za podjetništvo. Internet trgovine so v vzponu. Oglaševanje in marketing na internetu je zelo učinkovito in cenovno zelo ugodno. Skoraj brez vložkov se da zgraditi zgodbe o uspehu.

Nekatera podjetaja za svojo promocijo in oglaševanje uporabljajo zgolj internet. Sam osebno poznam kar nekaj podjetji, katerih lastniki (oziroma direktorji) so mi povedali, da večino strank pridobijo iz naslova interneta.

Izobraževanje je za podjetništvo zelo pomembno. Investirajte vase! Razen, če menite, da ste slaba investicija. Tale dva stavka sem si sposodil od mag. Aleša Lisaca.

Več informacij za seminar Optimizacija spletnih strani najdete na http://seminarji.nasvet.com/optimizacija-spletnih-strani.php. Za prijave na seminar pa uporabite promocijsko kodo PROMTOGO, ki vam bo prinesla 10% popusta.

Seminar je primeren za mikro in velika podjetja. Še posebej pa ga toplo priporočam tistim, ki se gredo družinsko podjetništvo in so z sredstvi za oglaševanje zelo omejeni.

Za tiste, ki ne veste kaj je optimizacija spletnih strani kliknite optimizacija spletnih strani.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja