Smučanje in dober žur za samo 190 evrov

Smučanje Jahorina

Bi radi združili smučanje in odlično zabavo? In po vrhu vsega še zelo malo zapravili?

Če je vaš odgovor na vsaj eno od zgornjih vprašanj pritrdilen, potem se odpravite na smučanje na olimpijsko smučišče Jahorina.

Smučišče Jahorina se nahaja v osrednjem delu Bosne in Hercegovine in je od Sarajeva oddaljena manj kot 30 kilometrov. Jahorina je kot smučišče postala poznana med in po zimskih olimpijskih igrah leta 1984 v Sarajevu. Zimski olimpijski center Jahorina ima več kot 20 kilometrov smučarskih stez. Najnovejša pridobitev pa so dve sodobni  šest sedežnici.

Moj prijatelj Damjan Končnik in Klub popotnikov Lama organizirata sedem dnevno smučanje na Jahorini. Cena za 6x prenočišče, 6x zajtrk, 3x večerja in prevoz je samo 190 evrov. Več informacij najdete na Smučanje Jahorina. Pet dnevna smučarska karta pa stane samo 85 evrov. Možna sta dva termina in sicer od 13.2. – 19.2. in od 22.2. – 28.2.2010.

Prvi termin grem tudi jaz, saj so me povabili kot strokovnega sodelavca. Jahorino, Sarajevo in okolico poznam zelo dobro. Samo letos sem bil dol ene sedemkrat. Kar se zabave tiče, poznam najboljše ‘kafane’ in diskoteke. Cene pijač so smešno nizke, ljudje prijazni in odprti,…

Če kdo ni ravno zagret za smučanje, bomo organizirali dva celodnevna izleta. Enkrat bomo obiskali Mostar, drugič pa Višegrad in njegov Most na Drini.

Število potnikov je omejeno zato pohitite z prijavami. Za informacije pokličite Damjana na 040 246 833 ali mu pišite na damjankoncnik@gmail.com

Pa še to! Kot strokovni sodelavec ne dobim nobenega plačila. Vse to delam zato, ker mi je ta nesrečna Bosna prirastla k srcu in sem zelo vesel, če jo obišče čimveč popotnikov, turistov,…. Če mi kdo lahko kaj pomaga pri promociji tega potovanja bom zelo vesel.

Upam, da se vidimo v čim večjem številu. Lušno bo!

4 komentarji

 1. Lahko povem le to, da je Bosnatudi meni izjemno pri srcu. Sam sem na Jahorini smučal že 6x, vedno je bilo fenomenalno. Sicer je res, da so vsako leto manj “bosanski”, vendar je še vseeno carsko!

  Hrana in pijača je ugodna, cene so podobne našim v manjših mestih, ne na smučuščih. Karte so ugodne, le motiti te ne sme kakšen 25 let star teptalec snega (imajo tudi nove), pa mogoče ne ravno po zadnji modi obnovljena sedežnica ipd.

  Sam bi z veseljem šel, pa ne utegnem. Bom pa poskušal vsekkaor se organizirati vsaj tako, da bom naredil en podaljšan vikend tam dol.

  Lep pozdrav vsem!

  Damjan

 2. Pozdravljen Tomaž !

  Zanima me, če se da kje dobiti tvoj email ali kaj podobnega za kontakt. Nujno bi potreboval par nasvetov od mojstra!

  Hvala !

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja