Potopisno predavanje Bosna in Hercegovina

Pred kratkim so mi prek elektronske pošte pisali iz knjižnice Trebnje in me vprašali, če bi hotel imeti pri njih potopisno predavanje. Seveda sem bil takoj za. Nato so me še vprašali, katero destinacijo bi predlagal. Glede na to, da veliko potujem po svetu, imam možnost narediti potopisno predavanje o različnih zanimivih in eksotičnih krajih. Moj predlog ni bila neka eksotična destinacija, ampak Bosna in Hercegovina.

Bosno in Hercegovino sem izbral iz več razlogov. Prvi je zagotovo ta, da jo poznam zelo dobro in sem prepričan, da bom pripravil res odlično potopisno predavanje. Drugi razlog je ta, da je Bosna in Hercegovina vse bolj priljubljena turistična destinacija med Slovenci in bo zato potopisno predavanje še bolj zanimivo. Tretji razlog je ta, da nisem še nikoli slišal, da bi kdo imel potopisno potovanje o Bosni in Hercegovini, razen jaz pred štirimi leti.

Moje potopisno predavanje o Bosni in Hercegovini bo v ponedeljek, 4. 11. 2019, v Knjižnici Pavla Golie v Trebnjem. Začnemo ob 19. uri. Vljudno vabljeni vsi ljubitelji potovanj. Obljubim vam, da vas s svojim potopisnim predavanjem ne bom razočaral.

Če moj prispevek bere kdo, ki se ukvarja z organizacijo potopisnih predavanj, mu sporočam, da sem na voljo za potopisno predavanje o Bosni in Hercegovini v katerem koli kraju v Sloveniji. Pišete mi lahko na tomaz@gorec.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja