Potovanja, posel in ženske. Ali gre to skupaj?

Pred kratkim me je kontaktiral 19 let star fant Timotej in me prosil, če bi bil pripravljen biti gost podcasta, ki ga snemajo na srednji Elektro in računalniški šoli v Velenju. Kljub temu, da ima njihov Youtube kanal, kjer objavljajo podcaste, samo 144 naročnikov, sem se takoj odločil, da pridem za gosta. Obljubil sem si namreč, da ne bom nikoli tak, kot so nekateri Slovenci, ki jim ponižno pišeš, če bi bili gosti podcasta in si se jim pripravljen prilagoditi časovno in lokacijsko, vendar ti še odgovorijo ne. 

Imam eno zelo zanimivo zgodbo, kako nekaterim zelo hitro zrastejo krila, ko postanejo malo slavni. Pol leta nazaj sem pisal Zali Pungeršič, ki je bila zmagovalka MasterChefa 2023. Moje prijazno sporočilo si lahko preberete spodaj. 

Njen odgovor je bil sledeč. 

V svojem življenju sem spoznal veliko bistveno bolj pomembnih ljudi, kot je Zala Pungeršič, vendar ni nihče imel svoje PR službe. Tako da me je ta njen odgovor zelo nasmejal. In seveda sem se takoj odločil, da z njo ne bom delal intervjuja niti v primeru, če bi bila ona za. Sicer ni bila za, ker odgovora, kako se je odločila njena PR služba, nisem nikoli prejel.

V Sloveniji je več tisoč ljudi, ki imajo zanimive zgodbe in bi se lahko z njimi dogovoril brez posredovanja PR službe. Čeprav sem skromen in ponižen, imam toliko ponosa in tudi ega, da ene Zale Pungeršič ne bom prosil za intervju. 

Drugače sem Zali Pungeršič hvaležen za to izkušnjo, ker sem takrat sklenil, da se sam ne bom nikoli tako obnašal in bom šel na vsak intervju, kamor bom vabljen. Še posebej z veseljem bom šel na intervjuje k tistim, ki so začetniki in se trudijo prebiti led. Glede na to, da imam na socialnih omrežjih preko 180.000 sledilcev in sem zadnje čase kar dobro poznan, naredim tem začetnikom dobro reklamo, ker tisti, ki me spremljajo, radi pogledajo intervju z mano. Poleg tega se tudi potrudim, da na vse možne načine povabim svoje sledilce k ogledu intervjuja. 

Tudi na intervju, ki ga je z mano naredil Timotej, vas vljudno vabim. Jaz sem intervju še enkrat poslušal in upam si trditi, da je to zelo zanimiv intervju, ki se ga izplača pogledati. Teme intervjuja so posel, potovanja in punce. Pogledate si ga lahko na https://youtu.be/Ls9UfoXINDE?si=5jrWfe44RFdQCT6U ali spodaj v videoposnetku. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja