Rabljeni prenosniki; kvaliteta po dostopnih cenah

Rabljeni prenosniki predstavljajo odličen način, da svojo sanjsko tehnološko napravo dobite po zares ugodni ceni. Če pri tem izberete še preverjenega in zanesljivega ponudnika, potem z rabljenim prenosnikom skorajda ne morete zgrešiti. Pri podjetju TrueCAD vam tako omogočijo, da si privoščite zares zmogljiv računalnik, za katerega pa vam ne bo potrebno odšteti goro denarja. Prav tako pa številne analize kažejo, da bi bili prav rabljeni prenosniki idealen način, da bi si praktično vsak prebivalec lahko privoščil to sodobno in za normalno življenje nujno napravo.

rabljeni prenosniki

Pomisleki so popolnoma odveč

Velika večina se je verjetno že vsaj enkrat spogledovala z idejo o nakupu rabljenega prenosnika, pa so se ji ob tem porodili določeni pomisleki. Naša današnja naloga je, da vse morebitne dileme razjasnemo in dokončno razblinimo oblak nepotrebnih skrbi okoli nakupa rabljenih tehnoloških naprav.

Najprej pa razčistimo zelo pomembno dejstvo – nakup pri privatnem ponudniku ali specializirani in certificirani tehnološki trgovini še zdaleč ni enako. Rabljeni prenosniki, ki jih dobite pri strokovno usposobljenem ponudniku so namreč preverjeni, obnovljeni in zagotavljajo brezhibno delovanje. Pri tem pa je potrebno izpostaviti še dejstvo, da se večina rabljene računalniške opreme na našem tržišču pojavi le zaradi lizing pogodb. Zaradi takšnih pogodb so podjetja namreč zavezana k temu, da svoje prenosnike po določenem času zamenjajo, čeprav še vedno odlično delujejo.

Tako ti rabljeni prenosniki končajo na policah ponudnikov rabljene računalniške opreme. Ker pa velika podjetja potrebujejo zmogljive naprave, gre po navadi za zelo kakovostne izdelke, ki jih lahko po dostopnih cenah kupite tudi vi.

Gre torej za prenosnike izjemno kakovostne poslovne linije, ki jih odlikuje dolga življenjska doba, odlična ohranjenost in nizka cena. Podjetja, ki se ukvarjajo z njihovo prodajo, le te najprej odkupijo, jih očistijo in skrbno preverijo delovanje. Šele ko prenosnik opravi vsa potrebna testiranja, je primeren za nadaljnjo prodajo.

Štirje veliki DA

K nakupu rabljenega prenosnika prepričajo tudi štiri glavne prednosti, ki jih s tem pridobite. Naštete lastnosti pa so tudi glavni razlog, da se velika večina ljudi danes že odloči za njihov nakup.

1.       Stroški: rabljeni prenosniki so veliko cenejši od novih, nakup pa lahko opravite celo za polovico prvotne cene, v nekaterih primerih tudi več. Občutno nižja cena pa v prav nobenem primeru ne vpliva na njihovo kvaliteto. Ugoden nakup pa je hkrati tudi glavna prodajna točka, zaradi katere so rabljeni prenosniki v zadnjem času tako zelo priljubljeni med kupci.  tudi pri rabljenih računalnikih. Nakup prenosnega računalnika lahko opravimo za celo

2.       Točno tisto, kar potrebujete: proizvajalci računalnikov in računalniške opreme pogosto oglašujejo veliko število različnih dodatkov, ki jih ponavadi niti ne potrebujemo. Vendar pa jih je pri nakupu vseeno potrebno plačati. Gre za klasičen primer marketinga, ki poskuša potrošniku prodati čim več, ne pa tudi nekaj, kar bi se dejansko opazilo pri uporabi naprave. Z nakupom rabljene naprave pa ne boste potrebovali kupiti številnih za vas nepotrebnih dodatkov. Odločite se le za tiste, ki jih pri svojem delu zares potrebujete.

3.       Kompatibilnost: popolnoma odveč je skrb o združljivosti programske opreme z rabljeno napravo. Če ne kupujete računalnika iz leta 1995, potem vas ne rabi skrbeti. Programska oprema se redno posodablja in je združljiva z vsemi novejšimi napravami. Četudi te pridejo k vam iz druge roke.

rabljeni prenosniki 1

4.       Rabljeno ne pomeni staro: povsem napačno je mišljenje, da rabljeno pomeni dotrajano, staro in da gre pri tem za izdelke, ki so namenjeni samo še za v smeti. Ko spremenimo miselnost, lahko hitro ugotovimo, da bomo lahko po zelo dostopni ceni dobili izredno zmogljiv računalniški stroj. Nekatere naprave prihajajo iz podjetij, kjer so nadgradili svoje sisteme, prejšnjo verzijo pa tako ponudili v odkup. Še vedno pa gre za računalnike vrhunske zmogljivosti. Seveda pa obstajajo tudi posamezniki, ki si želijo biti tehnološko vedno na tekočem. V ta namen se pogosto odločijo za nakup najnovejših prenosnih računalnikov in računalniške opreme. Njihove predhodne naprave pa se znajdejo na policah ponudnikov rabljenih tehnoloških naprav.

Ekološko ozaveščeni

Z nakupom rabljenega prenosnika pa svoj pomemben delež prispevamo tudi k ohranjanju narave in bolj čistega okolja. Rabljeni prenosniki in ostala računalniška oprema bi se sicer v nasprotnem primeru na odlagališčih odpadne elektronike. Redko kdo pa je tak tehnološki mojster, da si iz odpadnih delov sam sestavi računalnik. Stalno kupovanje novega in kopičenje starega pa zelo negativno vpliva na naravo. Saj veste, več odpadkov, gorenja fosilnih goriv in industrijske proizvodnje. Zakaj ne bi raje kupili nekaj, kar je še zelo uporabno in vam omogoča nemoteno delo. Kot taka pa se je odlično izkazala prav elektronika.

Pestra ponudba vrhunskih rabljenih prenosnikov

Pri podjetju TrueCAD svetujejo nakup rabljenega prenosnika vsem tistim, ki napravo potrebujete za osnovno domačo rabo. V to kategorijo sodi brskanje po internetu, pregledovanje e-pošte, gledanje filmov in podobne dejavnosti. Kvalitetni rabljeni prenosniki namreč delujejo prav tako zanesljivo kot novi, obenem pa boste pri nakupu privarčevali kar nekaj denarja.

Zanesljiv ponudnik rabljenih računalnikov vam bo pri nakupu ponudil tudi garancijo. Da, prav ste slišali. TrueCAD vam nudi kar 12-mesečno garancijo na baterijo. Tako ste lahko prepričani, da kupujete zares kvaliteten prenosnik. Pa čeprav rabljen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja