Bo še kdaj tako lepo?

Ravno kar me je na Facebooku za prijateljstvo zaprosila stara ljubezen. Nina je bila več let moja morska ljubezen, ko smo na morje hodili na Pag k prijatelju Boštjanu.

Nina je bila luštna in zelo v redu punca! Verjamem, da je še zmeraj! Jaz se sicer nisem najlepše obnašal do nje, za kar mi je sedaj žal.

Sem se pa ob tem trenutku spomnil, kako je bilo lepo včasih. Predvsem imam v mislih morje na Pagu. Bo sploh še kdaj tako lepo?

Sem kar malo v depresijo padel!

8 komentarjev

  1. Mislim, da se ni vredno obremenjevat glede preteklosti, saj nenazadnje tistega kar je bilo, ne moreš več dobiti nazaj, še manj pa popraviti vseh napak. Lahko pa se osredotočiš na svetlo prihodnost in stabilno stojiš za svojimi željami, da ko boš naslednjič spoznal takšno punco kot je bila Nina, ne boš ponovil istih napak, kot si jih naredil u preteklosti in da se boš v bodoče bolje izkazal ter s tem osvojil kakšno srce in zaradi tega ti bo ponovno spet lepo…

    Spomini so lepi, zato jih ne zavrzi.

    Pa veliko sreče

  2. Bilo je lepo lahko bi bilo lepše. Nima smisla česarkoli obžalovati. Vprašaj se kaj imaš od obžalovanja? Imaš slabo voljo, žalost. Kaj pozitivnega? Ne. Torej je zgodba zaključena. Negativne misli, ki morajo romati v možganski izbris. Misli pozitivno in lepše ti bo.

  3. Tomaž, se strinjam s sončkom, kar je bilo, je bilo, potruditi in delati je treba, da bo še bolje 🙂
    Na FB imam med prijatelji tudi enega bivšega, ok, ne bivšega, ampak nekoga, ki mi je pospešil ritem srca pred daaaaavnimi časi :), in vem, da je bilo takrat lepo. Zdaj je tudi. In jutri bo tudi. Sam ne depresije zganjat, madona, življenje je lepo … če ga živiš.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja