Tomaž je v meni zbudil nov talent

Po končanem višješolskem študiju se mi je začelo življenje obračati na glavo. Nanj sem začela gledati povsem drugače. In tako sem začela spoznavati nove ljudi na svoji poti.

Eden njih je bil Tomaž Gorec. Kako sva navezala prvi stik, nimam pojma. Vem pa, da sem začela pisati članke za njegove spletne strani. Za povračilo me je povabil na nekaj njegovih seminarjev. Tako sem začela osvajati nova znanja na področju spleta in družabnih omrežij. Danes to uspešno vodim in to bo v prihodnje tudi moj kruh.

Za razvoj tega talenta sem moram zahvaliti izključno Tomažu. Sicer sem pisala že prej, vendar samo priložnostno. Tomaž pa me je dodatno spodbudil za pisanje. Kmalu sva navezala tudi osebni stik. Vzel si je kar precej časa zame in preklepetala sva ogromno tem, ki so nama obema blizu. Tako sem svoje znanje samo poglobila. Ta srečanja se dogajajo še danes. Vedno znova me spodbudi za nove načine pisanja.

Ob več srečanjih mi je podaril tudi vrsto krasnih knjig. Vsebine teh knjig so namenjene boljšemu pisanju člankov. Tako so moji članki pridobili na kakovosti. Poleg tega so krasen vir idej za pisanje.

Na njegovih seminarjih sem se naučila, kako te članke objavljati. Prav tako, kako poteka optimizacija tekstov za dvig gledanosti na Googlu. Nekajkrat mi je omogočil obisk v svojem podjetju, da so me njegovi sodelavci naučili dela na spletu in moji spletni strani. Prav tako mi je pomagal pri zagonu mojih spletnih strani, kjer objavljam svoje članke. Za to sem mu neizmerno hvaležna. Takih oseb je v današnjem času zelo malo. Sama pa sem imela srečo, da sem spoznala ravno njega.

Tomaž obožuje potovanja. Svoje dogodivščine pa veselo deli z nami na svojem Yotube kanalu. Nekateri si teh potovanj ne moremo privoščiti iz takih ali drugačnih razlogov. Ob njegovih posnetkih pa doživljamo te dežele z ogledi na spletu. Njemu je to v veselje, nam v užitek. Spet vzajemno sodelovanje. Ob najinih srečanjih mi velikokrat pove, kako se še vedno uči novih tehnik snemanja in objavljanja na spletu. Njegove objave pa so vedno zanimive. Nikoli ne olepšuje stvari. Vedno pove tako, kot je. Vse pa dela zavoljo lastnega veselja. To samo še dviguje gledanost njegovih kanalov. Objave so prijetne in zelo lepe. Predvsem pa povsem resnične.

Svoje občutke s potovanj velikokrat objavi tudi na svojem blogu. Tam objavlja tudi zanimive tekste, ko ne potuje. Je tudi uspešen podjetnik in ima delo tudi v svojih podjetjih. Je lastnik kar nekaj njih. Vsem pa je skupno izredno zaupanje v sodelavce. Ko ni fizično prisoten, delo poteka nemoteno. Občasno pa nagradi svoje sodelavce tudi z zanimivim izletom. To je krasno za povezovanje in še globlje medsebojno spoznavanje. Svoje občutke potem tudi objavi v člankih na svojem blogu. Včasih obdeluje tudi zanimive teme, ki so zelo brane. Tudi svoje zasebno življenje občasno opiše v svojih tekstih. Ker ne olepšuje zadev, je vse pristno in resnično. Med drugim je tudi opisal, kako je začel s pisanjem. Kajti njegove sposobnosti napisati kvaliteten tekst so bile še nekaj časa nazaj zelo slabe. Vendar z branjem pravih knjig in pridno vajo je strl tudi ta oreh. Danes piše odlične tekste in nas tudi poučuje o tem. Še bolj pa nas ravno s svojim zgledom spodbuja, da se lahko tega dela loti prav vsak, ki to želi.

V zadnjem času pa tudi sam odkriva svoje talente na področju fotografije. Tako se je kar dobro opremil s pripomočki, ki jih s pridom uporablja. Vse svoje dogodivščine s tem pa deli z nami na spletu. Predvsem na svojih družbenih omrežjih. Tako ga lahko spremljamo na Facebooku in Instagramu. Uporabniki družbenih omrežij smo skoraj vsi. Vsaj tisti, ki berete ta članek, prav gotovo. Sama mu sledim na obeh kanalih in neizmerno uživam ob njegovih čudovitih posnetkih. Vsi posnetki so edinstveni. Brez olepšav in spletnih popravkov. Prav tako njegove fotografije prikazujejo neverjetne posnetke popolnoma neznanih kotičkov, ki jih rad obiskuje. Vse to pa nesebično deli med nas.

Kot oseba pa je Tomaž odličen sogovornik. Nikoli ne govori tja v en dan in rad posluša. Na najinih srečanjih ob kavici obdelava mnogo tem. In vedno spodbujava najin napredek pri najinem delu. Drugih oseb nikoli ne omenjava. Vedno sva v temah o naju in najinem delu. In vedno si vzame dovolj časa za pogovor. Predvsem pa je zelo preprost. Nekaj časa sem imela tremo med razgovorom. Globoko sem ga spoštovala. Za mene je bil nekaj več. No, spoštujem ga še vedno, vendar sem ugotovila, da je to povsem preprosta oseba. V meni je spodbudil občutek enakovrednega sogovornika in nimam več popolnoma nikakršnih zadržkov pred njim. Lahko mu povem vse moje ideje na področju, ki nama je skupno. Prav tako tudi on marsikdaj vpraša mene za mnenje. Vedno pa od najine kavice odnesem del novega znanja, za kar sem mu neizmerno hvaležna.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja