Vinjeto 2020 lahko dobite popolnoma brezplačno

vinjeta 2020

Želite dobiti vinjeto za leto 2020 popolnoma brezplačno? 

Nagradna igra je zaključena

Srečna nagrajenka, ki prejme letno vinjeto 2020 je:

Andrejka Frelih

Iskrene čestitke!

 

Letno vinjeto 2020 podarjam, ker želim zvestim bralcem mojega bloga vsake toliko časa kaj podariti. V prihodnost pričakujte še več takih nagradnih iger.

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je tudi, da všečkate mojo Facebook stran na https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo, v kolikor je še niste. Če ste jo že, vam ni potrebno storiti ničesar.

V nagradni igri lahko sodelujete do vključno 27.1.2020. Srečnega nagrajenca bomo izžrebali 28.1.2020.

Kakšne barve bo vinjeta 2020 in koliko bo stala?

Kot je že splošno znano, bo vinjeta 2020 kovinsko rumene barve, ki sledi rožnati vinjeti. V minulih letih smo na svoja vozila lepili že najrazličnejše barve – od zelene, oranžne, modre, vijolične … Naj vas spomnimo še, da so obstoječe vinjete veljavne do konca januarja naslednje leto, medtem kot lahko novo vinjeto kupite že od 1. decembra tekočega leta.

In cene? Ostajajo enake kot doslej. Letna vinjeta 2020 za osebna vozila stane 110 evrov, mesečna 30, tedenska pa 15 evrov. Če ima vaše vozilo višino prednje osi večjo kot 130 cm, pa so cene nekoliko višje, in sicer boste tako za tedensko vinjeto odšteli 30, za mesečno 60, za letno pa 220 evrov.

Kakšne so kazni če nimate vinjete?

Vozila, ki uporabljajo slovenske avtoceste, morajo imeti pri tem obvezno nameščeno vinjeto. Če se boste po avtocesti vozili brez nje, pa vas hitro lahko doleti kazen v višini od 300 do 800 evrov. Seveda pa boste morali zraven kupiti še vinjeto, torej je res najboljše, da je vinjeta 2020 na vašem avtomobilu nameščena takoj, ko je to mogoče.

Glede na to, da vinjeta za povprečen slovenski žep le ni mačji kašelj, vam nudimo preprosto rešitev. Sodelujte v nagradni igri, morda se sreča tokrat nasmehne prav vam.

 

 

5/5 - (7 votes)

11 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.