Zaslužek in obisk bloga v decembru

V mesecu decembru je na oglasno pasico (reklamo na desni strani), kliknilo samo 13 obiskovalcev mojega bloga. Zaslužek v mesecu decembru je bil skromnih 0,91 evra.

Moj blog je v decembru obiskalo 2592 različnih obiskovalcev. Od tega je prišlo 1941 obiskovalcev na moj blog preko iskalnikov. Delež obiskovalcev, ki so prišli na moj blog preko iskalnikov je 61 procentov.

Zanimivo je po katerih ključnih besedah prihajajo obiskovalci na moj blog. Največ obiskovalcev, dobim preko ključne besede dnevni horoskop. Torej, če nebi napisal tega prispevka, z naslovom dnevni horoskop, bi imel moj blog kar nekaj manj obiskovalcev.

Ocenite to stran

5 komentarjev

  1. Vsekakor je za večji zaslužek treba povečati obisk. Lahko tudi bolj agresivno postavimo oglase (kot sem jaz ravnokar storil), ampak s tem reskiramo, da odženemo obiskovalce.

    Najboljša varianta za zaslužek pa je, če imaš dober obisk, naravni talent za pisanje,… pa se z kakšno Nokio dogovoriš, da v enem prispevku predstaviš en njihov nov model,……. Zagotovo se jim splača plačati ene 500 evrov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.