Ker punca ni prišla na ZMENEK, sem bil zelo razočaran in prizadet. Ampak nisem odnehal!

Se vam je kdaj zgodilo, da ste se z nekom dogovorili za zmenek in potem ta oseba ni prišla na zmenek? Jaz moram priznati, da se mi je to zgodilo kar velikokrat. 

Enkrat sem v diskoteki spoznal eno punco, ki mi je bila zelo všeč. Dobil sem občutek, da je iskrica z obeh strani. Tako da sva se dogovorila, da se naslednji dan dobiva na zmenku v njenem kraju. In zgodilo se je to, da na zmenek ni prišla. Zaradi tega sem bil zelo prizadet in ponižan. 

Če se moškim zgodi, da ženska ne pride na dogovorjeni zmenek, običajno obupajo pri tej ženski. Jaz pa nisem. Sem vztrajal še naprej. 

Če vas zanima, kako se je ta zgodba začela, nadaljevala in končala, si poglejte spodnji video. 

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Na mojem kanalu najdete še veliko zanimivih videoposnetkov.

Bi želeli slišati še nekaj podobnih mojih ljubezenskih zgodb? Kliknite www.tomazgorec.si/zelim-dostop in izpolnite obrazec. Po izpolnjenem obrazcu boste dobili dostop še do 6 podobnih videoposnetkov. V bistvu so veliko “hujši”, kot je bil tale. Zato jih tudi ne želim javno objaviti, ker bi bilo preveč zgražanja s strani nekaterih. Ampak glede na odziv gledalcev bi rekel, da si jih pogledajo zelo z zanimanjem. Čeprav mi kdo kdaj v komentarjih pove svoje. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja