Iščem 10 do 15 oseb, ki bi sodelovalo v mojih oddajah na mojem Youtube kanalu

Na mojem Youtube kanalu Tomaž Gorec imam večkrat zanimive oddaje. Obdelujem zanimive življenjske teme, kot so osebnostna rast, podjetništvo, potovanja in ostale aktualne življenjske teme. 

Te oddaje so zelo priljubljene med ljudmi in imajo od 5.000 do 25.000 ogledov. Naj naštejem samo par najbolj zanimivih:

Osamljenost in samomori – www.youtube.com/watch?v=pSd0HJGH4fw
Podjetništvo je suženjstvo – https://youtu.be/xLe1LdqQO-k
Covid19 in cepljenje – https://youtu.be/gOl3Asho6Vk
Poslovne priložnosti – https://youtu.be/kD6lwUPqJSw
Zavist in Slovenci – www.youtube.com/watch?v=SKDVGukAw_0

Še posebej pa je bila zanimiva tale oddaja, ki si jo lahko pogledate na https://www.youtube.com/watch?v=Z12vcgAus3Y. Tukaj smo bili štirje in je bilo res zanimivo. Za to oddajo sem tudi prejel zelo veliko pohval.

Pred kratkim sem si v Trebnjem uredil prostor za snemanje in kupil nekaj malo boljše opreme, kot sem jo imel prej. Sedaj, ko imam na voljo večji prostor za snemanje, mi je prišlo na misel, da bi te moje oddaje bile veliko bolj zanimive, če bi imel enega ali več gostov, ki bi sodelovali v pogovoru. Tako da iščem osebe, ki bi bile pripravljene sodelovati v mojih pogovornih oddajah. V mislih imam oddaje v živo in tudi oddaje, ki ne bi bile v živo. 

Iščem 10 do 15 oseb, ki bi bile zainteresirane, da sem mi pridružijo v mojih oddajah. Nikakor ni za sodelovanje pogoj, da imate iste ali podobne poglede na stvari kot jaz. Nikakor si ne želim, da bi imel samo take goste, ki se bodo z vsem strinjali z mano. Želim dobiti čim bolj različne osebe. Stare in mlade, moške in ženske, levičarje in desničarje, konzervativne in liberalne. Namreč tako bodo oddaje še veliko bolj zanimive. 

Zakaj se vam izplača sodelovati v mojih oddajah?

Sodelovanje z mano se običajno ljudem izplača. En primer takega sodelovanja z mano si lahko preberete na www.tomazgorec.si/spremenil-mi-je-zivljenje. Ne bom sicer trdil, da so vsi imeli z mano pozitivne izkušnje. Zagotovo se najde tudi kakšen tak, ki bo trdil ravno nasprotno kot Tjaša. Sam od ljudi, s katerim sodelujem, pričakujem resnost, delavnost in poštenost. Če oseba nima teh lastnosti, se zagotovo ne bova ujela. 

Zagotovo je tole sodelovanje dobra priložnost za vse, ki bi si želeli povečati prepoznavnost. Prepoznavnost je lahko koristna za veliko stvari. Če imate kakršenkoli posel, boste lažje prodajali svoje izdelke ali storitve. Če ste popotnik, boste lažje začeli snemati videoposnetke s svojih potovanj in s tem tudi zaslužili. Sodelovanje v mojih oddajah vam bo tudi zelo koristilo, če bi želeli postati influencer. Oziroma tudi, če ste že influencer, vam bo to povečalo število sledilcev. 

Prepričan sem, da je tole odlična priložnost za nekaj novega in da bo to super izkušnja za vse, ki boste sodelovali. Jaz bi bil zelo vesel, če bi me kdo povabil v kaj podobnega. 

Mogoče je tole odskočna deska, da enkrat postanete TV ali radijski voditelj. 

Prepričan sem, da lahko skupaj naredimo nekaj velikega in odmevnega!

V primeru, da vas zanima sodelovanje, izpolnite spodnji obrazec. 

    1 komentar

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja