Iščem 10 oseb, ki bi sodelovalo v mojih oddajah v živo na mojem Youtube kanalu

Na svojem Youtube kanalu imam enkrat na teden oddajo v živo. Te oddaje v živo so čedalje bolj priljubljene. Število obiskovalcev neprestano raste. Običajno si jih pogleda med 5.000 in 20.000 gledalcev. Arhiv oddaj si lahko pogledate na www.youtube.com/@tomazgorec/streams

Ker želim narediti oddaje v živo še bolj zanimive, sem se odločil, da bom v njih vključil še goste. V vsaki oddaji v živo bom v oddajo vključil pet gostov, s katerimi se bom pogovarjal o temi, ki bo tisti dan na sporedu. Z vsakim gostom bom v živo med 5 in 10 minut. 

Tako, da iščem 10 do 15 oseb, ki bi bile zainteresirane, da sem mi pridružijo v oddaji v živo. Nikakor ni za sodelovanje pogoj, da imate iste poglede na stvari kot jaz. Nikakor si ne želim, da bi imel samo take goste, ki se bodo z vsem strinjali z mano. Želim dobiti čim bolj različne osebe. Stare in mlade, moške in ženske, levičarje in desničarje, konzervativne in liberalne. Tako bodo oddaje še bolj zanimive. 

V primeru, da vas zanima tole sodelovanje, mi pišite na e-mail naslov tomazgorec@gmail.com. Pogoj za sodelovanje je le, da imate pametni telefon z srednje dobro kamero in internet. 

5/5 - (1 vote)

1 komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja