Kolikokrat sva se z Zvonetom Šerugo skregala na potovanju po Namibiji?

Z Zvonetom Šerugo sva se enkrat tako zelo skregala, da so celo mediji pisali o tem. Zakaj sva se skregala, si lahko preberete na www.tomazgorec.si/zvone-seruga-moj-idol

Kljub temu da sva se skregala, sem se odločil, da grem z njim na potovanje po Namibiji. Zvone Šeruga je namreč moj idol že nekje od mojega 18. leta, ko je na srednji šoli, ki sem jo obiskoval, takrat imel potopisno predavanje. Takrat sem sklenil, da bom kot Zvone Šeruga. Da bom potoval, pisal knjige in se s tem preživljal. 

S potovanja po Namibiji sem se vrnil dober teden nazaj. Kako sem se imel, kaj vse sem videl in kako sva drug z drugim shajala dva alfa samca (tako so naju poimenovali v prispevku v Žurnalu, ki si ga lahko preberete tukaj), si lahko pogledate na  ali v spodnjem videoposnetku.

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Tam najdete še veliko zanimivih videoposnetkov z različnih lepih krajev.

Pred časom sem z Zvonetom posnel zanimiv intervju, ki si ga lahko pogledate na https://youtu.be/lRrmGFSMPhY?si=0AfXdr2fKwiQSbgk ali v spodnjem videoposnetku. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja