Tedenski horoskop za vsa znamenja od 13. 5. do 19. 5. 2024

Horoskop tedenski

Kaj vas čaka v tednu med 13. in 19. majem? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se v prihajajočih dneh za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Vstopamo v novo obdobje, kjer se nebo nad nami odpira v svoji polni čarobnosti. Zvezde, planeti in astrološka gibanja nenehno tkejo nevidno platno, ki vpliva na naše življenje na nepredvidljive in fascinantne načine. Tedenski horoskop je kot zemljevid, ki nam pomaga razumeti in krmariti skozi tokove energij, ki jih prinaša vesolje. Vsakemu znamenju prinaša edinstvene izzive, priložnosti in lekcije, ki nas vodijo na naši poti osebnostne rasti in razvoja. Za ognjena znamenja je ta teden lahko čas za izražanje strasti, poguma in ustvarjalnosti. Vendar ne za vse. Energija ognja lahko ta znamenja spodbudi k akciji in prevzemanju tveganj, kar prinaša priložnosti za razcvet in dosego številnih ciljev. Nekatera zemeljska znamenja bodo morda čutila potrebo po stabilnosti, varnosti in praktičnem napredku. Ta teden lahko mnogim prinese priložnosti za gradnjo temeljev, poglobitev odnosov in materialni uspeh. Za zračna znamenja je to čas za razmišljanje, komunikacijo in povezovanje z drugimi. Energija zraka jih lahko navdihuje k izmenjavi idej, druženju in iskanju novih poti. Vodna znamenja se lahko počutijo še bolj čustveno občutljiva in intuitivna kot sicer. Ta teden lahko prinese globlje vpoglede v njihove občutke, odnose in duhovno rast, pravi tedenski horoskop. Ne pozabimo, da smo vsi del tega čudovitega kozmičnega plesa, in kljub individualnim razlikam smo vsi povezani v eno. Zato se prepustimo toku energij, ki nam jih prinaša nebo, in sprejmimo izzive ter priložnosti, ki nam jih prinaša ta teden. Seveda pa ni vse zapisano v zvezdah. Vi sami se lahko odločite, kako boste svoje življenje peljali naprej. Odločite se za pozitivo, sproščenost in akcijo!

 

Tedenski horoskop – Oven (od 21. 3. do 19. 4.)

Ljubezen: Samski ovni, pripravite se na veliko lepih presenečenj v tem tednu, ki bodo osvetlila vaše dni. Prihajajo presenečenja s strani družine, ki bodo dodatno polepšala vaše trenutke. V teh skupnih trenutkih cenite in negujte dragocene družinske vezi, ki niso samoumevne za vse. Morda se tudi vaša srčna izbranka približuje, pripravljena, da zadane puščico ljubezni, za katero že dolgo hrepenite. Ste pripravljeni? Odprite svoje srce za vse lepo, kar vas čaka v prihodnosti!

Denar: Že v mladih letih ste si zastavili jasen načrt za svojo kariero. A življenje pogosto odstopi od naših načrtov in sedaj se morda znajdete na drugačni poti, kot ste si predstavljali. A včasih prav ta nepredvidljivost življenja prinese nove priložnosti, ki niso bile v naših načrtih, a se izkažejo za še boljše. Tudi vi doživljate to lepoto življenja, saj se zdi, da se vaše potovanje odvija po popolnoma novi in navdihujoči poti. Tisto, kar delaš z veseljem, se vedno obrestuje in tudi za vas bo prišel trenutek, ko boste nagrajeni.

Zdravje: Včasih je koristno malce spremeniti prehranjevalne navade, da očistimo telo in mu omogočimo počitek. Ta teden prisluhnite svojemu telesu, poskusite z jogurti za boljšo prebavo in si privoščite očiščevalno kuro. Hitro boste opazili pozitivne spremembe v svojem počutju, kar se bo odražalo tudi v vaši naravnanosti do sveta. Prepustite se temu čiščenju in videli boste, da bo to na vas vplivalo precej blagodejno.

Ljubezen: 5

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024.

 

Tedenski horoskop – Bik (od 20. 4. do 20. 5.)

Ljubezen: Tokratni tedenski horoskop vam priporoča, da se za trenutek ustavite in vso svojo pozornost posvetite družini. S hitrim tempom življenja in vrsto obveznosti ste morda spregledali, kako zanemarjate bližnje. Morda so vaši najbližji občutili, da jim ne posvečate dovolj pozornosti, kar je lahko povzročilo občutke zapostavljenosti. Ta teden je čas, da to popravite, saj otroci odraščajo hitro, vi pa lahko z malo truda obnovite in okrepite družinske vezi. Potrudite se za tisto, kar v življenju res šteje.

Denar: Poskusite upočasniti tempo in ne pritiskajte nase ali svoje sodelavce, da bi dosegli cilje. To še posebej velja za tiste, ki ste vodje skupin ali oddelkov. Dajte svojim sodelavcem več svobode in videli boste, kako se bodo rezultati izboljšali. Finance bodo zadovoljive, na trenutke se vam lahko zazdi, da ste res srečnež, kar se tega tiče. A naj vam to ne stopi v glavo, raje varčujte za hujše čase, saj nikoli ne veš, kdaj pridejo.

Zdravje: Želimo si zdravja zase in za svoje bližnje, vendar včasih nam naše telo pokaže, da ni nedotakljivo. Ta teden vas lahko prizadene manjši prehlad. Ostanite kakšen dan doma, poskrbite zase s čaji in drugimi učinkovitimi domačimi zdravili. Ne tvegajte poslabšanja stanja s prekomernim naprezanjem, saj si zaslužite popolno okrevanje. Raje se pocrkljajte in preživite nekaj časa s svojimi bližnjimi, kar bo na vse skupaj vplivalo odlično.

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Ljubezen: Ta teden si privoščite nepozabno presenečenje za svoje najdražje! Odpeljite jih na nepričakovan krajši oddih, bodisi na raziskovanje čudovitih kotičkov Slovenije ali pa se odpravite v tujino, kjer lahko odkrijete nove dežele in kulture. S tem boste krepili družinske vezi in ustvarili nepozabne spomine, ki bodo za vedno žareli v vaših srcih. Tedenski horoskop svetuje nekaj pobega od vsakdanjika, ki vas na trenutke utruja in dolgočasi.

Denar: Med dopustom si vzemite popoln odmor od službenih obveznosti. Ne zastavljajte se za telefonom ali odgovarjajte na e-pošto. Jasno povejte svojemu nadrejenemu, da si želite čas preživeti s svojo družino in da boste vse poslovne zadeve uredili po vrnitvi. Če je vaš šef razumen, bo to razumel in spoštoval vašo odločitev. Vaše finance zaradi tega ne bodo prav nič trpele, hkrati pa si boste nabrali novih moči za doseganje poslovnih ciljev.

Zdravje: Privoščite si raziskovanje nove gastronomske avanture. Poskusite nekaj novega in nenavadnega, saj vam bo morda kasneje žal, če ne izkoristite te priložnosti. Popoln odmik od vsakodnevnih skrbi bo blagodejno vplival na vaše počutje in splošno zdravje. Morda boste ta oddih potrebovali bolj, kot si v tem trenutku morda mislite. Osvežite se v vodi, morda se prepustite spretnim rokam maserja ali pa zgolj raziskujte neodkrite kotičke narave na kakšni neobljudeni lokaciji. Kot prerojeni boste.

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Ljubezen: Vaša čustva so trenutno na divjem vozičku. Podrobnosti vas hitro prizadenejo, lahko se znajdete v nihanju med žalostjo in veseljem, enkrat hrepenite po bližini partnerja, drugič pa se mu izogibate. To ustvarja napeto ozračje, a je pomembno, da se zavedate svojih čustev in se z njimi soočite, da bi lahko vzpostavili bolj uravnotežen odnos. Tedenski horoskop svetuje nekaj več umirjenosti, saj vam vse to dogajanje zaradi vaše občutljivosti ne godi najbolj. Prisluhnite ta teden sebi in ne toliko drugim.

Denar: Če ste nedavno zaključili formalno izobraževanje in se podajate v svet dela, se pripravite na nekaj izzivov. Kljub prijavam na številne prosto delovna mesta lahko ta teden naletite na neuspeh. Bodite potrpežljivi in vztrajni, saj bo prava priložnost kmalu prišla. V tem času lahko sprejmete tudi manj privlačna dela, a ne pozabite na svoje cilje. Naj bo finančni del vaš kariere bolj na stranskem tiru, saj je res pomembno, da v življenju počnete tisto, kar vam vsaj približno odgovarja.

Zdravje: Tedenski horoskop vas tokrat opozarja na možnost oslabljenega imunskega sistema. Poskrbite za svoje zdravje z uživanjem vitamini bogate hrane, kot so sadje in čaji, ki vam bodo povrnili energijo. Pazite na uravnoteženo prehrano in se izogibajte maščobni hrani, ki bi lahko negativno vplivala na vašo prebavo in splošno počutje. Predvsem je pomembno, kaj daste vase, kar se vse to nekje nabira in v nekem trenutku se pokažejo posledice. Bodite nekoliko bolj previdni.

Ljubezen: 2

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Ljubezen: Dolgo že sanjarite o osebi, s katero bi delili svoje življenje, doživljali skupne trenutke in se skupaj spopadali z izzivi, a vendar se ta oseba nikakor ne pokaže. Tedenski horoskop napoveduje, da je ta oseba že blizu. Bodite odprti za nove priložnosti, udeležite se dogodkov in koncertov, in kmalu boste srečali svojo sorodno dušo. Vezani levi, zdi se, da je pri vas vse tako, kot mora biti. Negujte odnos, v katerem ste. To ni tako samoumevno, kot si morda mislite.

Denar: Vaša kariera trenutno cveti, kar odraža vaš trud in predanost delu. Vaši sodelavci vas spoštujejo in se radi zatekajo po nasvet. Nadaljujte s svojim odličnim delom, saj vam bo to prineslo številne priložnosti za napredovanje in priznanje. Kljub temu pa ostanite ponižni in ne dovolite, da vam uspeh stopi v glavo. Tudi z denarjem ne razpolagajte prosto po Prešernu, ampak raje delajte nek kupček za čase, ko ne bo vse tako rožnato.

Zdravje: Ta teden bosta vreme in vaše počutje idealni za daljše sprehode v naravi. To bo priložnost, da se umirite, zberete misli in se osredotočite na svoje dobro počutje. Vzemite s seboj hišnega ljubljenčka ali družbo osebe, s katero že dolgo niste preživeli kakovostnega časa. Zadihajte svež gozdni zrak, občudujte lepote narave in prisluhnite pesmi ptic. Narava je odlično zdravilo za različne tegobe, ki vas pestijo.

Ljubezen: 5

Denar: 5

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Ljubezen: Včasih se v ljubezni znajdemo na razpotju, kjer nas bolečina razočaranja preplavlja, vendar je ključno, da se znamo pobrati in nadaljevati svojo pot. Vezanim devicam bo ta teden prinesel razočaranje s strani partnerja, kar jih bo zelo prizadelo. Za trenutek se umaknite in si vzemite čas za premislek. Razmislite o situaciji z različnih perspektiv, nato pa se s partnerjem pogovorite o tem, kako naprej, da bi našli rešitev, ki bo najboljša za oba.

Denar: Vaše finance trenutno ne sledijo vašim načrtom. V teh negotovih časih, ko se razmere neprestano spreminjajo, se vsak dan na trgu pojavljajo nove situacije, ki lahko zamajejo vaše dosedanje temelje in vas napolnijo z nejevoljo ter strahom pred prihodnostjo. Pomembno je, da se zavedate, da so spremembe pogosto gonilo napredka in pogosto prinašajo izboljšave ter nove priložnosti. Zato jih sprejmite z odprtim umom in poskusite najti pozitivne vidike v novih izzivih.

Zdravje: Stalno ste pod stresom, kar se kaže v napetosti vašega telesa. Ta teden si privoščite masažo, ki bo razbremenila vaše mišice in duha. Poleg tega poskusite uživati lahko hrano, kot je mediteranska prehrana, ter za nekaj časa omejite uživanje alkohola. Tako boste poskrbeli za regeneracijo telesa in duha, ki vam bo hvaležno. Na takšen način boste lahko postavili nove temelje svojega zdravja in počutja, kar se bo odražalo na vseh ravneh vašega življenja.

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Tehtnica (od 23. 9. do 22. 10.)

Ljubezen: To obdobje vas nekako kar vabi k tišini in umirjenosti, a tokrat je potrebno izraziti svoje misli. Namesto umikanja v prepiru se odločite za iskren pogovor s partnerjem. Če boste potlačili svoje pomisleke, lahko to vodi v zamero in hladnost med vama. Ne bojte se izražati svojih čustev, saj bo to okrepilo vaš odnos. Samske tehtnice, pojdite na svež zrak, narava zbližuje, verjemite. Morda vas ravno na sprehodu čaka sorodna duša.

Denar: V službi se lahko znajdete pred zahtevnim izzivom, a nikar ne obupajte. Ne oklevajte poiskati pomoči in nasveta, saj vsi kdaj potrebujemo tuje znanje in izkušnje. Zaupajte svojim sposobnostim, saj imate v sebi dovolj znanja in spretnosti, da se uspešno spopadete s kakršnim koli izzivom. Vzravnajte se, da vas sodelavci opazijo, ne jadikujte, ampak se bolj samozavestno podajte v nove dneve. To se bo kmalu odražalo na pozitivnih rezultatih.

Zdravje: Morda ste začeli verjeti, da niste videti dobro in da imate težave s telesno podobo, zato ste se lotili različnih diet. Vendar pa se počutite slabše kot prej in ste brez energije. Morda je čas, da opustite diete in se osredotočite na bolj zdrav način življenja, ki vključuje raznovrstno in uravnoteženo prehrano, dovolj vode in gibanja ter manj stresa. Morda ste pozabili, da ste privlačni ne glede na številko na tehtnici, zato se prepustite partnerju, da vam pove, kako čudoviti ste.

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Škorpijon (od 23. 10. do 21. 11.)

Ljubezen: Namesto da vsako presenečenje takoj dojemate kot potencialno nevarnost, si vzemite trenutek, da prepoznate pozitivno v gestah okoli vas. Morda ni vsaka prijazna beseda ali majhna pozornost vašega partnerja znak skritih namenov. Včasih so ti gesti preprosto izraz naklonjenosti in želje po povezovanju. Zato se ne zapirajte in ne dvomite takoj, ampak iskreno sprejmite in se zahvalite za vsak izkazan trenutek pozornosti. Godilo vam bo.

Denar: Zdi se, da se vaša trenutna kariera izteka, kar pa ni nujno slaba novica. Morda se odločite za spremembo službe, bodisi zaradi odpusta s strani šefa ali pa iz lastne odločitve, ker čutite, da je čas za nove izzive. Ne pozabite, da je spreminjanje služb lahko priložnost za osebno in poklicno rast, saj pridobivate nove izkušnje in znanja, ki vas bogatijo. Nikar se ne zaprite vase, ampak z odprtimi rokami sprejemajte vse, kar se vam zgodi v poslovnem svetu.

Zdravje: Morda res drži star pregovor, da eno jabolko na dan odžene zdravnika stran. Čeprav so naši predniki poznali to modrost, pa se moramo zavedati, da je sodobna medicina naredila velik napredek. Pomembno je, da skrbimo za svoje zdravje in sledimo zdravemu načinu življenja, vključno z uravnoteženo prehrano in redno telesno aktivnostjo, kar nam lahko pomaga zmanjšati potrebo po obiskih zdravnika, svetuje tedenski horoskop.

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Strelec (od 22. 11. do 21. 12.)

Ljubezen: Ste prava družabna duša, ki brez težav navezuje nova poznanstva. Včasih ste odprti in pogumni, ko gre za izražanje svojih čustev do nekoga, ki vam je všeč. Čeprav ste na ta način že spoznali mnogo potencialnih partnerjev, se marsikatera zveza žal ni razvila, kot ste pričakovali. Morda bi bilo vredno razmisliti o novih pristopih k spoznavanju ljudi, da ne bi vedno tako neposredno stopili v stik s privlačno osebo. Vezani, tedenski horoskop napoveduje miren in izpolnjujoč teden.

Denar: Kot pravi star pregovor, kdor išče, ta najde. Če se že dlje časa sprašujete, kje je vaše mesto v službi ali karieri, ste v dobri družbi. Vsak potrebuje čas, da najde svojo poklicno pot. Ne obupajte, tudi vi boste našli svojo pot, morda že kmalu. Malce bolj se morate zavedati, česa vse ste sposobni, temu prilagodite tudi vaš pristop, ki mora postati samozavestnejši. Takšne stvari se hitro odražajo v očeh drugih.

Zdravje: Če ste doslej zanemarjali šport in zdrav način življenja, je zdaj čas za spremembo. Redna telesna aktivnost je ključna za vaše dobro počutje. Če si vsak dan vzamete čas za sprehod ali vadbo, boste okrepili svoje telo in um ter se izognili morebitnim zdravstvenim težavam. Pri tem bodite vztrajni, saj je vendarle potrebnega nekaj časa, da se spremembe zares poznajo. Ko boste usvojili ta nov način življenja, drugače ne boste mogli več.

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Kozorog (od 22. 12. do 19. 1.)

Ljubezen: Čeprav se včasih zdi, da vas življenje preizkuša z vsemi mogočimi izzivi in se vprašujete, zakaj ravno vi, bodite prepričani, da za vsako situacijo obstaja razlog, ki ga morda še ne vidite. Ta teden se boste soočili z enim izmed teh izzivov v ljubezni, vendar ostanite trdni in pozitivni. Skozi to preizkušnjo boste rasli in se okrepili, in čez čas boste spoznali, da ste zaradi tega postali še močnejši. Bravo!

Denar: Čeprav se morda počutite nesamozavestno in nepomembno v delovnem okolju, je to le iluzija. Zaupajte vase in se prepričajte, da imate vse potrebne sposobnosti, da se spopadete z izzivi. Ko začnete verjeti vase, boste opazili izboljšanje v rezultatih dela in tudi drugi bodo to opazili. Seveda pa ne bo izostala niti ustrezna nagrada. Nekdo vas že nekaj časa opazuje in išče primeren trenutek, da vas spodbudi.

Zdravje: Zdravje vam bo dobro služilo. Vašemu partnerju pa se ta teden obeta neprijetna situacija, ki ga bo prisilila k počitku in okrevanju. Poskrbite, da boste zanj tam kot najboljša opora v tem procesu, saj mu boste s svojo podporo vlili nov zagon in pozitivno energijo. Tokrat za nekaj časa na prvo mesto postavite njega, vi pa ostanite pri svoji skrbi za dobro zdravje.

Ljubezen: 2

Denar: 4

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Vodnar (od 20. 1. do 18. 2.)

Ljubezen: Vodnarji, včasih ste nagnjeni k naivnosti in hitremu zaupanju tistim, ki morda ne delijo vaših najboljših namer. Kljub preteklim razočaranjem se še vedno odpirate novim ljubeznim z upanjem na srečno skupno prihodnost. Ta teden pa se pripravite na morebitno razočaranje, ko se bo oseba, ki ste jo videli kot “tisto pravo”, razkrila v drugačni luči. Ampak zaradi tega ne smete obupati, saj se nekje zagotovo skriva nekdo, s katerim se bosta ujela na vseh ravneh.

Denar: Čeprav ste se v preteklosti potegovali za delovno mesto, ki se vam je zdelo popolno, se lahko ta teden soočite z razočaranjem, saj vas ne bodo izbrali. Ne obupajte. Vsak neuspeh je priložnost za rast. Vaše talente in spretnosti bo zagotovo opazil nekdo drug, ki vam bo ponudil priložnost, na katero morda niste niti pomislili. Razmislite tudi o tem, kako zaslužiti s svojim hobijem. Če je niša zanimiva in konkurence ni veliko, si lahko obetate kar nekaj uspeha.

Zdravje: Ta teden je idealen za razvajanje in negovanje telesa. Obiščite lepotni salon, wellness center ali toplice, kjer se lahko sprostite in napolnite z energijo. Masaža bo čudovit način za sprostitev napetosti in obnovitev vitalnosti. Poskrbite za uravnoteženo prehrano, bogato z vitamini, ki bodo okrepili vaš imunski sistem in vas obvarovali pred boleznimi. Preventiva je ključna za dobro počutje in zdravje, zato se ji posvetite.

Ljubezen: 2

Denar: 3

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Ljubezen: Samske ribe ste že dolgo v iskanju svoje sorodne duše, a do zdaj še niste našle tiste prave osebe. Kljub temu ste trdno prepričani, da ste pripravljeni na skupno življenje in nestrpno pričakujete dan, ko boste končno srečali svojega idealnega partnerja. Vsak dan budno opazujete ljudi okoli sebe, iščete tisti iskreni trenutek, ki bo prebudil iskrico in vas pripeljal do te posebne osebe. Vendar pa ljubezni ne morete prisiliti, zato ostanite potrpežljivi – ljubezen bo sama našla pot do vas.

Denar: Vaša intuicija vam že nekaj časa šepeta, da se v vašem delovnem življenju obeta sprememba. In prav imate. Tedenski horoskop nakazuje, da se približujejo pomembne spremembe. To bi lahko pomenilo novo službo, poslovno potovanje ali kaj podobnega, kar bo resnično vplivalo na vašo življenjsko pot, še posebej, če imate družino. Prepustite se dogajanju in verjemite, da se vse dogaja z nekim višjim ciljem, ki pa vam zdaj morda še ni razkrit.

Zdravje: Ta teden se bo zdravje osebe, ki vam je zelo blizu, morda malce pokvarilo, kar vam bo znova pokazalo, kako krhko je življenje in kako pomembno je ceniti vsak skupen trenutek z ljubljenimi, saj nikoli ne veste, kdaj se lahko zadnjič srečate. Vendar ni razloga za skrb, saj ta oseba kmalu pričakuje okrevanje. Bodite hvaležni, da vam zdravje služi tako dobro, in vsak dan naredite nekaj, da bo tako tudi naprej.

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Katera področja pokriva horoskop tedenski?

Tedenski horoskop vam bo razkril vaše ljubezensko, denarno, zdravstveno stanje. Prav tako vam bo razkril, kakšno bo vaše počutje in kako ga lahko izboljšate. Horoskop tedenski je namenjen za vsa astrološka znamenja.

Ali lahko na spletni strani najdem tudi druge horoskope?

Ponujamo vam tako dnevni, tedenski, mesečni in seveda tudi letni horoskop. Za vsako znamenje je horoskop unikaten in vam nudi odgovore na vaša vprašanja. Izvedli boste, na katerih področjih vas čakajo le najboljše stvari.

Ali bom iz horoskopa izvedel, kar želim?

Ker so naši horoskopi med najobsežnejšimi, boste zagotovo našli informacije, ki jih iščete. Glede na to, da je področij res veliko, so temu horoskopi tudi primerno obsežni. Sicer so horoskopi v grobem razdeljeni na področja, vendar je med vsemi informacijami moč najti najbolj želene odgovore.

Ali lahko kje preberem izključno ljubezenski horoskop?

Seveda. Ker je ljubezen nekaj, kar nas spremlja vsak dan, ji je pravično posvetiti malo več pozornosti. V našem sklopu horoskopov lahko najdete ljubezenski horoskop, ki je namenjen vsakemu astrološkemu znamenju posebej.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja