Intervju s svetovnim popotnikom Zvonetom Šerugo

Vsi poznamo legendarnega svetovnega popotnika Zvoneta Šerugo. Jaz ga spremljam že več kot 30 let. Pred 30 leti sem prebral njegovo prvo knjigo, katere naslov je Potovanje k ljudem. Zagotovo ima ta njegova knjiga veliko zaslug za to, da sem se jaz pred 30-timi navdušil za potovanja. To je odlična knjiga. Če ste navdušeni nad potovanji vam bo zagotovo všeč.

Z Zvonetom Šerugo sva se pred dobrim letom tudi malo skregala. Več o tem sem napisal na www.tomazgorec.si/zvone-seruga-moj-idol. Jaz sicer nisem zamerljiv človek, tako da sva se kmalu ‘pobotala’ in sva sedaj spet na vezi.

Že od nekdaj sem si želel iti na neko potovanje z Zvonetom. Za to do sedaj nekako ni bilo časa, sedaj pa sem se odločil, da grem z njim v Namibijo. In to čim prej! Če bo možno grem z njim že 22. aprila 2021. Če bo možno sem mislil predvsem zaradi korona virusa. Močno upam, da se bo korona virus do 22. aprila umiril, oziroma izginil.

Pred kratkim sem z Zvonetom naredil zanimiv video intervju, ki si ga lahko ogledate v video posnetku spodaj ali na mojem Instagram profilu na www.instagram.com/p/CG28HIRlttS.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomaž Gorec – Kam na izlet (@tomazgorec)

Ocenite to stran

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja