45.000-krat hvala!

Iskrena hvala vsem 45.000 (in še nekaj čez) osebam, ki mi sledite na Facebook strani Tomaž Gorec – www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo.

Glede na to, da sem v zadnji polovici leta dobil več kot 30.000 novih sledilcev, je to verjetno znak, da so vsebine, ki jih objavljam na Facebook strani, zanimive. To me izredno veseli in mi daje motivacijo za delo v prihodnosti. Obljubim, da se bom v prihodnosti potrudil, da bo na moji Facebook strani še več zanimivih videoposnetkov, fotografij in vsebin.

Kakor opažam, so na moji Facebook strani najbolj zanimivi videoposnetki. Eden od njih je imel kar 164.000 ogledov. Zanj si nisem niti približno mislil, da bo imel toliko ogledov, ker sem ga posnel čisto mimogrede in po naključju. Omenjeni videoposnetek si lahko ogledate na www.facebook.com/watch/?v=505220106716884.

Najbolj gledani videoposnetek na moji Facebook strani je bil tisti, ki sem ga posnel v etno vasici Raj v raju. Ta videoposnetek ste skupno gledali kar 89.000 minut. To je več kot 68 dni, kar se mi zdi res veliko. Videoposnetek si lahko ogledate spodaj.

Skoraj nič manjše število ogledov v minutah ni imel videoposnetek, ki sem ga posnel na otoku Krk. Videoposnetek prikazuje zanimivo pot do neke res čudovite plaže.

Meni osebno je zagotovo najbolj simpatičen videoposnetek revnega fantka, ki nam je na mostu na Drini v Višegradu simpatično povedal par stvari o mostu. Ta videoposnetek si preprosto morate ogledati.

Videoposnetek, ki sem ga posnel na najlepšem kraju, pa je posnetek gorske vasice Lukomir, ki leži na nadmorski višini 1.500 metrov. Poglejte si spodnji video, saj sem prepričan, da se boste strinjali, da je vasica več kot čudovita.

Če so vam zgornji videoposnetki všeč, si poglejte še ostale na www.facebook.com/pg/Potovanja.Podjetnistvo/videos.

Zelo bi bil vesel, če mi v komentar napišete mnenje o moji Facebook strani. Kaj vam je všeč? Kaj vam ni? Česa bi si želeli več? Česa si ne želite?

Za vaše mnenje vam bom zelo hvaležen, kakršno koli že bo!

1 komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja