Najlepša hvala vsem mojim 80.000 sledilcem na Facebooku

Pred kratkim sem na svoji Facebook strani Tomaž Gorec – Popotnik, bloger in fotograf dobil 80 tisočega sledilca.

Zelo sem vesel in hvaležen, da me spremljate v tako velikem številu. Res iskrena hvala čisto vsakemu sledilcu! Še posebej sem hvaležen tistim, ki komentirate moje prispevke in tako sodelujete v debatah. Tudi v bodoče vam bom hvaležen za kakršenkoli komentar. Še posebej sem vesel komentarjev, kjer me dobronamerno pograjate in mi namenite kakšen dobronameren nasvet.

Videoposnetki, ki jih objavljam na svoji Facebook strani, imajo v zadnjem času rekordno število ogledov. Absolutni rekorder je spodnji videoposnetek, ki ima že več kot 200.000 ogledov. 

Obljubim vam, da bom imel v bodoče še bolj zanimive videoposnetke, namreč kakor kaže, se bo situacija s COVID-19 umirila in bom lahko spet več potoval, kar pomeni, da bom imel več lepih in zanimivih slik in video posnetkov. 

Veliko zanimivega na mojih profilih na socialnih omrežjih bo prinesel tudi naš najnovejši projekt. Namreč, v našem podjetju organiziramo prvi popotniški resničnostni show v Sloveniji. Naš popotniški resničnostni show omogoča udeležencem brezplačna potovanja po Sloveniji, Evropi in svetu ter nudi nepozabno izkušnjo, iz katere se bodo udeleženci veliko naučili. Več o resničnostnem showu si lahko preberete na www.tomazgorec.si/resnicnostni-show, kjer se lahko tudi prijavite, v kolikor se vam to zdi zanimivo za vas. 

Zadnje čase sem zalo aktiven na socialnem omrežju TikTok, kjer mi gre zelo dobro. V zadnjem mesecu dni so imeli moji videoposnetki na TikToku več kot 1,5 milijona ogledov. Na TikToku me najdete pod imenom Tomaž Gorec ali tako, da kliknete www.tiktok.com/@tomazgorec

Ob tej priložnosti vas še vabim, da mi sledite na mojem Instagram profilu Tomaž Gorec, ki ga najdete na www.instagram.com/tomazgorec in se naročite na moj YouTube kanal, ki ga najdete na www.youtube.com/user/tomazgorec/featured.

1 komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja