Horoskop maj 2021 za vsa znamenja

Maj je zadnji pomladni mesec, ko je vse v polnem razmahu in se narava pripravlja na plodno poletje. Ta mesec od nekdaj velja med ljudmi za mesec sreče in veselja ter obilja, kajti narava že postreže s hrano in prvimi plodovi, ki potešijo zimsko pomanjkanje, katero občuti vsa narava. Vitamini nas že obkrožajo, kot tudi cvetni prah in prve lučke.

Če želite izvedeti kaj vam prinaša horoskop maj 2021, si oglejte spodnji videoposnetek.

Maj bo omogočal razumevanje medsebojnih odnosov med ljudmi, tako v družinah, kot tudi v podjetjih, spodbujal bo k poglabljanju lastnih občutkov. Na delovnem področju bodo karieristi in deloholiki ta mesec še kako uspeli in je zanje to pravi čas, pravi raj za razvoj. Vsekakor bo na preizkušnji potrpljenje, ker se bo pojavilo kar nekaj težav ta mesec in si bo treba močno prizadevati za konkretne rezultate, ki pa ne bodo vidni kar takoj, ampak bo za to potrebno počakati dlje časa. Zato kar mirno in potrpežljivo ter pogumno. Karkoli boste ta mesec vlagali v delo in prizadevanja, bo na dolgi rok zagotovo uspelo, če ne boste obupali.

Maj je srečen mesec, zato se bo pojavilo kar nekaj priložnosti in srečnih spletov okoliščin, ki bodo pripomogle k napredku, če ste že prej pridobili nekatere spretnosti in veščine, jih boste lahko ta mesec tudi uporabili.

Za zdravje pa ne bo treba prav pretirano skrbeti, maj bo poskrbel, da bo zdravje na vrhuncu. Vsekakor se vseeno priporočajo telovadnice in gibanje na prostem, lahko pa si omislite tudi izlet v zdravilišče ali do termalnih voda, ker si boste nabrali več energije in poskrbeli za boljše počutje. Na začetku meseca si je dobro privoščiti malo več počitka kot običajno, pa tudi kakšno terapijo za odstranjevanje stresa. Uvedite več zdrave hrane in pijte malo več vode.

Na začetku meseca maja nadvse skrbno ravnajte s prijatelji, saj boste potrebovali njihovo pomoč, če boste hoteli speljati vse načrte in prizadevanja do konca. Sami boste težko speljali. Opazujte vse ljudi okoli sebe in ne spreglejte jasnih ter malo manj očitnih znakov, ki jih sporočajo. Vsaka oseba, ki jo boste maja na novo spoznali, je lahko dolgoročno potencial za razvoj toplih in iskrenih čustev, dobrega odnosa ali pa ravno nasprotno. Nekateri lahko v vaše življenje vnesejo strupen odnos, ki si ga gotovo nihče ne želi in bo treba prekiniti s tako osebo.

Bolj preučite vaše poslovne odnose in partnerje, kajti maja se obeta poslovni uspeh v vseh branžah, zato nikar ne zamudite teh super priložnosti, ki jih lahko dobite tudi v obliki iskrenega priporočila. Marsikateri poslovni partner pa vam lahko da tudi odličen poslovni nasvet, ki se bo obrestoval dolgoročno.

Kar se tiče financ pa bodite ta mesec pazljivi in previdni, vse premislite dvakrat ali večkrat, kar koli boste počeli, kupovali ali vlagali. Usmerite se le v tiste večje nakupe, ki jih je res potrebno opraviti ta mesec. Če finančne transakcije niso nujne in lahko z njimi počakate nekaj tednov, premislite, ali ne bi res tako naredili. Bodite pozorni na to, da ne boste nasedli kakšnim pretiranim medijskih sporočilom za nekaj, kar je dejansko napihnjeno in ne dovolj resnično kot poslovna priložnost. Priporoča se, da več časa namenite proračunu, načrtovanju financ ter nakupom, ki so potrebni za izvajanje poslov in domačih aktivnosti. Vse te priprave, ki jih boste izvajali, še posebej sredi meseca, se bodo dolgoročno obrestovale.

Sredina maja bi znala biti za ljubezenske odnose malo stresna, lahko pride tudi do kakega tekmovanja ali sprememb. Enako velja za odnose v družini, lahko se vnamejo kakšni prepiri ali rivalstva, običajni nesporazumi, ki se seveda z lahkoto rešijo z mirnim pogovorom in kompromisi. Situacije pa se lahko rešijo tudi same od sebe, če boste to dovolili. Vsi izidi, ki se bodo pojavili, pa bodo dobri in pozitivni. Se bodo pa razkrile marsikatere resnice, ki jih prej niste poznali.

Ko se bo mesec maj iztekal, pa se bodo začele večje spremembe in to kar na vseh področjih življenja. Lahko srečate novega partnerja ali vsaj simpatijo. Tudi novi poslovni partnerji se lahko pojavijo. Več bo srečanj s prijatelji ter povabil na poroke in tudi na družinska praznovanja.

Nekateri se boste začeli ukvarjati z novimi hobiji in posli. Ukvarjajte se več s finančnimi strategijami za podjetje in tudi za družino. Tisto, kar vam deluje ob koncu maja, naj ima več pozornosti, ker so možna kar precejšnja nihanja. Verjetno bo treba ubrati nove smernice. Lahko boste tudi nenačrtovano morali iskati nove vlagatelje in rešitve. Tisti, ki imate podjetja, več sredstev ob koncu maja namenite za izobraževanja svojih zaposlenih, ker bo to super investicija.

Ta mesec bo na vseh področjih šlo najbolje ovnom, kozorogom, vodnarjem in ribam, kar se tiče zdravja se pridružujejo še dvojčki in pri financah strelci.

Mesečni horoskop maj 2021 za ovna

Splošno: maj 2021 bo za ovne eden najuspešnejših v zadnjih letih. Pridni predstavniki znaka bodo imeli resne karierne možnosti. Vendar ne čakajte na ugodne razmere, delovati morate odločno. Znanci bodo maja pokazali nepričakovane strani obraza. Morda boste naleteli na zavist in podlost. Ker je Sonce v biku, ostanite mirni in pristopite k reševanju problemov hladne glave. Ta mesec bi morali razmisliti o udobju bližnjih in začeti popravljati, kar ni v redu. To bo okrepilo odnose med vami zato ne bo časa za konflikte. Denarni prejemki bodo verjetno konec maja, zato je treba velike nakupe prestaviti do takrat. Polna luna v strelcu sporoča, da si vzamete čas za prijatelje, morda boste kmalu potrebovali njihovo pomoč. Večjih sprememb na ljubezenskem področju ne bo. Tisti, ki imate družine, boste zaposleni z reševanjem vsakdanjih problemov.

Konec maja boste imeli odlične priložnosti za samoizobraževanje, kar bo postavilo trdne temelje za nadaljnjo karierno rast. Še posebej uspešni bodo ljudje, katerih dejavnosti so povezane s poučevanjem. Takrat vam lahko ponudijo zanimivo delo s krajšim delovnim časom, ki bo osnova za nove perspektivne projekte.

Ljubezen: v prvem tednu maja lahko znatno okrepite romantične odnose. Poročeni boste čutili val novih občutkov do svojega partnerja. Pomembno je, da preživite več časa drug z drugim. Otroke pošljite na obisk k starim staršem. Možni so pozitivni premiki v odnosih za tiste, ki še niso našli ljubezni. Samski bi se morali bolj ozreti okoli sebe.

Denar: na začetku meseca maja nekoliko prihranite. Najbolje je, da načrtovane nakupe prestavite za nekaj tednov. Če boste takrat dobro skrbeli za svoj denar, boste kmalu lahko znatno napolnili svoj bančni račun. Dobro je razmišljati o varnih naložbah. Mlada Luna v biku sredi maja svetuje, naj se večino časa posveti delu. To še posebej velja za podjetnike in trgovce. Veliki projekti in donosni posli se so lahko prav maja. Resen pristop k pogajanjem vam bo omogočil, da okrepite odnose s pomembnimi partnerji. Nekateri boste želeli korenito spremeniti situacijo, na kar vpliva retrogradni Pluton. Ni dobro, da silite z glavo skozi zid. Bolje je, da si vzamete prost vikend in ga preživite s svojimi ljubljenimi prijatelji.

Zdravje: bodite sredi meseca pozorni na svoje telo in previdni pri fizičnih aktivnostih, zato je dobro izključiti dejavnosti, povezane z ekstremnimi športi. Bolj se posvetite vzdrževanju zdravja. Dobra rešitev bi bila na primer plavalna karta za bazen.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2021 za bika

Splošno: maj 2021 bo za bike zelo radodaren glede zanimivih poznanstev in ??nenavadnih dogodkov. Bodite pa previdni, saj niso vsi ljudje prijazni. Preden odprete dušo tujcem, morate dobro premisliti. Začetek meseca namenite delu na svojem osebnem življenju. Na tej stopnji boste lahko vplivali na nasprotni spol, kar lahko uporabite za doseganje svojih ciljev. V prvih desetih dneh maja se lahko soočite s krivičnim ravnanjem kolegov. Vendar ne bodite pozorni na neprijazne besede in napade drugih, ampak ohranjate vaše notranje ravnovesje v harmoniji.

Ljubezen: Venera v dvojčkih samskim bikom omogoča začetek nove zveze. Pritegnili boste pozornost in zanimanje vseh v katerem koli okolju. Tisti, ki iščejo ljubezenske dogodivščine, bodo imeli od tega koristi.

Tisti biki, ki ste vezani, pa imate dobre možnosti za srečno skupno prihodnost. Tisti, ki imate družine, vam bodo planeti pomagali doseči kompromise glede nekaterih perečih vprašanj.

Denar: maja se bodo rešile težave, povezane z delom. Možno je, da se bodo najbolj pridni biki lahko premaknili po karierni lestvici naprej. Brezposelni pa boste dobili priložnost, da se zaposlite na dobrem delovnem mestu. Vendar brez napora ne bo šlo. Zato se priporoča samoizobraževanje in izboljšanje komunikacijskih veščin. Na začetku druge dekade meseca se lahko biki soočate z različnimi preizkušnjami. Povezani bodo z delom in odnosi. Do sredine meseca boste imeli manj energije, zato bolj pozorno spremljate besede, izrečene nekomu v bližini. Ne sme biti groženj in neprijaznih želja, saj lahko vse povedano vpliva na vas same.

Zdravje: zdravja se lotite v drugi polovici meseca. Več časa preživite na prostem in ne pozabite na pravočasen vnos vitaminov. Ko bo polna luna v strelcu, ne smete zlorabljati alkohola, saj se to lahko kar slabo konča. V drugi polovici maja stvari ne bodo zahtevale veliko pozornosti in energije, če pravilno sestavite potek dela. Konflikt s partnerjem vam lahko para živce. Kmalu se bodo razmere izboljšale, le potrpeti morate in ne prehitevajte dogodkov.

Splošno: 3
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2021 za dvojčka

Splošno: za dvojčke se bo maj 2021 začel tako, da vas bo vse prehitevalo in se bo upočasnilo šele v drugi polovici meseca. Delovni dnevi bodo razporejeni po minutah. Časa za odnose z družino bo vedno manj. Težko boste tudi načrtovati dopust. Ta mesec je ugoden za tiste, ki se ukvarjajo s posli, gradbeništvom in tehnologijami. Ta mesec lahko poskusite postaviti temelje za novo družino. Pretiran ponos in sebičnost vam lahko škodujeta. Konec meseca je mogoče pričakovati prijetne dogodke.

Ljubezen: Venera se bo preselila v dvojčka zato bodite bolj potrpežljivi do družine. Maja lahko ljubljeni preložijo svoje odgovornosti na vas. V postopku urejanja razmerja boste sami naredili pomembne zaključke. Samski imajo možnost partnerstva. Nova poznanstva bodo ta mesec prinesla veliko pozitivnih čustev.

Marsov in Uranov sekstil obljublja pozitivne spremembe v družini. Izboljšali boste odnose z drugo polovico, otroki in sorodniki. Prejmete lahko novice iz preteklosti, ki bodo odpravile stare dvome. Vse situacije, ki vključujejo otroke, bodo prinesle veliko veselja in pozitivnih čustev.

Denar: na začetku maja 2021 se vam bo povečevala fizična moč. Po težkem obdobju boste začutili, da je življenje popustilo in postalo bo lažje. Maja delo postavite na prvo mesto. Ta mesec je ugoden za kariero, študij in premagovanje konkurence. Vaš um naj bo jasen in izkoristite ugodno obdobje. V drugi polovici maja prihaja mlaj v ovnu, ki napoveduje pomembne dogodke. Kolege lahko očarate z novimi idejami, vendar bo njihovo izvajanje dolgo trajalo. Z uporabo starih uradnih vezi lahko okrepite odnose z nadrejenimi. Maja zmanjšate dnevne stroške in bodite varčni. Konec meseca se Sonce premakne v dvojčka in napove spremembo v delu. Šef vam lahko ponudi smernice za nove projekte. Možna so službena potovanja.

Zdravje: maja je treba prosti čas zapolniti s pohodništvom, aktivnimi igrami in izleti v naravo. V obdobju bolezni dihal ste ranljivi in ??morate skrbeti za svoje zdravje. Poskusite se prehranjevati pravilno in uživajte veliko vitaminov. Ne pozabite na dober počitek. Dolgotrajna zaposlitev bo privedla do hitrega upada uspešnosti. Priporoča se  vam, da se razvajate z izletom v terme. Retrogradni Merkur sporoča, da je vredno konec meseca narediti zdravniški pregled.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 5
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2021 za raka

Splošno: majski dogodki bodo rake spodbudili k ukrepanju. Morali si boste prizadevati za ohranjanje miru v družini. Za delo boste potrebovali zbranost in vztrajnost pri doseganju svojih ciljev. Pozabite na lastno sebičnost in razmišljate o bližnjih, saj bodo zelo potrebovali pozornost. Sonce bo večji del meseca v znamenju bika, zaradi česar boste čutili nestrpnost do sorodnikov. Na to ne smete biti pozorni, sčasoma se bo vse izšlo. Maja boste finančno bolj stabilni, če bo proračun enakomerno razporejen preko vsega meseca.

Ljubezen: ob pomanjkanju ljubezni v odnosu se boste nekateri raki počutili osamljene. Turobne misli lahko povzročijo povečan občutek za pravičnost in pretirano občutljivost. Družinski konflikti in prepiri v družini niso izključeni. Odnosi z bližnjimi se bodo izboljšali, nekateri pari pa se bodo počutili še bolj privlačne.

Prihod nove lune sredi meseca bo samskim rakom dal priložnost, da izboljšajo svoj položaj glede partnerstva. Bodite pozorni na dolgoletne oboževalce. Tisti z družinami si lahko družino razširite, če vam je do tega, saj sta oba zdaj pripravljena na to. Konec meseca lahko uspešno postavite temelje za svojo prihodnjo družino.

Denar: začetek meseca bo bolj živčno in čustveno. Priporoča se načrtovanje na začetku meseca. Najbolje je sestaviti seznam, kaj je treba storiti. Nagnjenost k raztresenosti bo povečalo tveganje, da nekaj pozabite ali se zmedete. Vztrajnost bo nagrajena. Konec maja bo Sonce prešlo v dvojčka in za vas se začne nova doba. Pozitivne spremembe se pričakujejo na vseh področjih. Tisti, ki boste pravilno razdelili finance, boste v prihodnosti mogoče izpolniti stare sanje. Maja lahko karieristi dobijo velik projekt, če se odrečete svoji sramežljivosti. Polna Luna v strelcu bo povečala komunikacijske veščine.

Zdravje: sredi meseca je velika verjetnost poškodb in zlomov. Ta mesec si vzemite nekaj časa za počitek, zato bo 8-urni dremež ravno prava odločitev za izboljšanje zdravja. Ljudje s kroničnimi boleznimi bi morali maja posebej skrbeti za svoje zdravje. Ne pozabite na rutinske preglede pri zdravniku.

Splošno: 3
Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2021 za leva

Splošno: mesec maj bo za leve zanimiv za poln pozitivnih dogodkov. V bližnji prihodnosti bo treba rešiti številna vprašanja, ki so bila prej potisnjena v ozadje. Posebno pozornost bo potrebno nameniti financam. Poskusite v tem mesecu zbrati moči, da se pripravite na prihajajoče življenjske spremembe. Tisti najbolj osredotočeni levi lahko dosežete velik uspeh pri doseganju svojih ciljev. Maja 2021 je vredno pozornosti nameniti delu, zlasti v zvezi s kolegi. Horoskop priporoča, da se ne sramujte in pokažite največje komunikacijske sposobnosti. Maja bi morali prevzeti pobudo in povabiti kolege na skupne počitnice. Konec meseca bodite manj sebični in sodelujte v družinskih zadevah. To, kar počnete zdaj, bo v prihodnosti obrodilo pomembne sadove. Maj je pravi čas za načrtovanje počitnic. Tisti, ki imajo otroke, bi morali ta mesec poskrbeti za njihove interese in zabavo.

Ljubezen: samski lahko zaradi naraščajoče lenobe ne bodo več odzivni na znake pozornosti dolgoletnih oboževalcev. Tisti, ki imate družine pa boste le stežka sodelovali v pomembnih zadevah bližnjih. V začetku maja bodo otroci bolj kot kdaj koli prej potrebovali pozornost svojih staršev. Ne zanemarjajte svojih gospodinjskih obveznosti in namenite dovolj časa za komunikacijo z družino. Poročeni skrbno opazujte svoje partnerje in ljudi, ki vas obkrožajo. Sredi maja se lahko pojavijo nekdanje oboževalke ali sebične prijateljice. Venera v dvojčkih bo zaradi tega levom povzročala ljubosumje.

Denar: aktivni in samozavestni levi bodo v prvi dekadi meseca želeli začasno zapustiti svoj položaj. Razlog za to je tranzit Sonca v biku. Majske spremembe v vedenju bodo vplivale na vsa pomembnejša področja življenja. Nadrejeni bodo zahtevali odločne ukrepe, toda zdravje vam ne bo omogočilo uspeha pri delu. Prav tako ne boste mogli doseči pomembnih sprememb na osebnem področju. Sredi meseca vas bodo planeti silili, da spremenite svoj odnos do življenja. Dogodki se bodo začeli hitro razvijati, saj je napočil čas za spremembe v karieri. Trenutno je vredno posvetiti posebno pozornost delu ali poslu. Podjetniki  spremljajte spremembe na trgu in bodite pozorni na stare ponudbe, ki so se v preteklosti zdele nedonosne.

Zdravje: konec meseca Sonce preide v znamenje dvojčkov, kar bo pozitivno vplivalo na psiho in čustveno stanje. Retrogradni Merkur se bo nekoliko umiril, zato boste svojo energijo usmerili v pravo smer. Polna Luna v strelcu vas bo spominjala na običajne naloge, ki jih boste začeli izvajati. Bodite pozorni na znake in reagirajte, kajti zdravje ne bo najboljše.

Splošno: 3
Ljubezen: 2
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2021 za devico

Splošno: maj bo za vas produktiven in zanimiv, device boste pri najboljših močeh. Delu boste morali nameniti veliko časa, vendar bo trdo delo nedvomno obrodilo sadove. Sonce v biku v prvi polovici meseca bo močno vplivalo na odnose z bližnjimi. Lahko se vnamejo nesporazumi in prepiri, ki se bodo rešili proti koncu meseca. Na začetku se vam odsvetujejo daljša potovanja. V osebnih odnosih bo veliko sprememb, ni pa to ugoden mesec za poroke zaradi negativnega tranzita Venere v dvojčkih.

Prostega časa bo konec meseca veliko. Posvetite ga reševanju nakopičenih vsakdanjih težav. Čas je tudi za čiščenje hiše in okolice. Skupno potovanje s prijatelji v naravo vas bo razveselilo, zato se lotite organizacije.

Ljubezen: konec maja bo morda prišlo do nesporazumov s starejšo generacijo na kar bo vplival retrogradni, Saturn, ki bo spodbudil vaše starše, da bi se vmešavali v vaše življenje, česar ne dovolite. Strelčeva polna Luna bo to neljubo situacijo normalizirala.

Vaše sile bi bilo treba usmeriti v krepitev vezi z drugo polovico. Romantični pobeg ali strasten zmenek lahko pripomoreta k temu, da v razmerje vnesete nove barve. Venera v dvojčkih opozarja, da partnerja ne izzivate v ljubosumje.

Samski poskrbite za svoj videz, ki bo pritegnil pozornost nasprotnega spola. Ženske se lahko odpravijo v kozmetični salon, moški pa v telovadnico.

Denar: na začetku meseca vas bo pestilo pomanjkanje časa. Hkrati boste morali reševati vprašanja, povezana tako z delom, kot z družinskimi odnosi. Kariera vas bo prisilila, da resno tvegate. Pri odločitvah se držite zdrave pameti. Družinske težave bodo popolnoma padle na vaša pleča. Lahko pride do materialnih izgub, povezanih z dolgoletnimi dolgovi bližnjih sorodnikov. Z njimi se ne spuščajte v konflikte, najboljše je, da ste zadržani. Priporoča se vam iskanje zaveznikov na delovnem mestu. Ta mesec ne boste mogli delovati sami, ker so tekmeci na preži. Konec maja se lahko razkrije tisto, kar je bilo prej skrivnost. Reagirajte zadržano in ne dajajte duška čustvom.

Zdravje: Luna v biku bo maja devicam dodala energije in dobrega počutja. Mmislite na zdravje, saj bo stres vplival na vaše počutje. Dobra rešitev bi bila, da se odrečete slabim navadam in preidete na pravilno prehrano. Ne preobremenjujte telesa, da ranljiva mesta ne bi trpela poškodb.

Splošno: 3
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 3

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2021 za tehtnico

Splošno: maj 2021 bo za tehtnice na splošno uspešen. Svoje načrte boste lahko uresničili, pomembno je, da niste neaktivni. V prvi polovici maja so možni prepiri s kolegi in prijatelji. Dobro je, da se brzdate, da ne bi ustvarili močnih sovražnikov zaradi nepotrebne vroče krvi. V osebnih odnosih je za ohranjanje harmonije potrebna tudi zadržanost. V drugi polovici maja se bodo zadeve spremenile. Projekti, pri katerih sodelujete, bodo zahtevali neposredno sodelovanje. To bo trajalo do strelčeve polne Lune, nato pa se bo mogoče malo sprostiti. Konec meseca se posvetite sami sebi in svojemu zdravju.

Ljubezen: retrogradni Saturn konec meseca bo negativno vplival na vaše razpoloženje. Da bi se izognili konfliktom s starejšimi generacijami, je smiselno na kratko omejiti komunikacijo z njimi, kar bo pomagalo zmerno gorečnost in jezo spremeniti v usmiljenje.

Samski se boste konec maja srečali z zanimivo osebo, s katero lahko vzpostavite močne odnose. Vendar Venera v dvojčkih vpliva na to, da bodo uspešni tisti, ki bodo znali brzdati svoj značaj ob kakršni koli priložnosti.

Odnosi s partnerjem se lahko začetku maja nekoliko ohladijo zaradi obremenitev. Venera v Biku bo pomagala, da ne obupate in boste pozorni na želje partnerja. Razvajajte svojo ljubljeno osebo z nepričakovanimi darili. Na začetku meseca se splača posvetiti dovolj časa vzgoji otrok, zlasti mladostnikov. Spoštujte njihovo željo po svobodi, vendar se odsvetuje popuščanja kapricam.

Denar: sredi maja boste morali rešiti nakopičene domače težave. Merkur v dvojčkih bo pomagal pri dolgovih, če jih mate, vam bo sprotno plačevanje računov pomagalo, da se v prihodnosti zaščitite pred novimi težavami. Sredi meseca bosta pri delu zahtevali maksimalno točnost in pravilnost. Tisti, ki jih zanima napredovanje, se bodo morali potruditi, da bodo izpolnili te pogoje. V tem obdobju lahko naletite na neutemeljene kritike kolegov. Zagovarjate lastne interese, vendar morate paziti in ne preseči meje dovoljenega. Vaše finančno stanje se bo konec maja normaliziralo.

Zdravje: maja se bo povečalo tveganje za bolezni dihal, zato bodite preventivni in skrbite za sebe. Oblecite se toplo in pijte tekočine na sobni temperaturi. Veliko se gibljite na svežem zraku. Ne pozabite na počitek in umiranje sebe v samoti.

Splošno: 3
Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2021 za škorpijona

Splošno: za škorpijone bo maj 2021 nekoliko težaven. Izkazali se boste kot dober uslužbenec, hkrati pa boste imeli čas, da temeljito pokvarite odnose s kolegi. Če boste bolj taktizirali, potem je mogoče situacijo popraviti brez posledic. Namenite si čas za počitek. Ukvarjajte se s športom ali berite koristno literaturo. Maj bo finančno stabilen, vendar  Sonce v biku svari, naj denarja ne zapravljate in ga pametno naložite. Sredi maja so možni čustveni pretresi. Situacija se bo sčasoma izboljšala, vendar bo treba ponovno preučiti poglede na marsikaj.

Ljubezen: v odnosih z družino bo vse v redu. Venera v biku bo dodala romantiko v vaše življenje s svojo ljubljeno osebo. Če ste samski, vam bo komunikacija preko zmenkarij na začetku meseca pomagala pridobiti nekaj oboževalcev. Čustveni stres se bo zmanjšal s prehodom Sonca v dvojčka konec meseca. Povezava Merkurja in Venere bo pomagala ohranjati ravnovesje v odnosih z bližnjimi. Počutili se boste krive zaradi nedavnega vedenja in lahko boste ponovno preučili svoje poglede na sporne situacije.

Denar: na začetku meseca boste škorpijoni sklenili veliko zanimivih poslovnih poznanstev. Posvetite dovolj časa lastnemu razvoju. Lahko se vpišete na tečaje osebnostne rasti ali se nadgradite v nadaljnjem izobraževanju. Nova Luna v biku vas bo v drugi polovici maja izrinila iz običajne delovne poti. V tem obdobju se bosta povečali razdražljivost in agresivnost, značilni za škorpijone, kar bo vplivalo na vsa področja življenja. Težko se boste zadržali v odnosih s sodelavci in konfliktom se ne bo mogoče izogniti. Sredi maja razmišljate o kratkih počitnicah, da se izognete težavam pri poslu in s sorodniki ter si naberete moči.

Zdravje: s prihodom strelčeve polne Lune 26. maja je možno poslabšanje splošnega počutja. Ne pozabite na rutinske preglede pri zdravniku. Če menite, da tega ni treba, poskusite samo okrepiti imunski sistem. Pomagali bodo sprehodi po svežem zraku in opuščanje slabih navad ter pravilna prehrana.

Splošno: 3
Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2021 za strelca

Splošno: ta mesec natančno preučite želje bližnjih. Zanje bo prišlo težko obdobje in potrebna bo vaša podpora. Še posebej pomembno je, da ne pozabite na prijatelje, eden od prijateljev bo potreboval vašo pomoč. Sonce v biku napoveduje finančno stabilen maj, za katerega so potrebna ustrezna proračunska sredstva. Podjetniki bodo lahko našli poslovne partnerje, s pomočjo katerih bodo lahko dosegli novo stopnjo razvoja. Pazite se prevarantov in preverite potencialne partnerje, preden začnete sodelovati. V odnosih z ljubljenimi bo prišlo težje obdobje, Venera v dvojčkih bo pomagala, da ostanete mirni in ne hitite z odločitvami. V nasprotnem primeru tvegate, da boste odločitve obžalovali.

Ljubezen: Venera v biku bo na začetku meseca pomagala tistim, ki iščejo ljubezen do novih srečanj in poznanstev. Bodite previdni pri nepričakovanih oboževalcih, da ne boste razočarani.

Tisti, ki imate otroke, se jim posvetile in izpolnite svoje obljube. Na partnerja bodite pozorni konec meseca in poglobite medsebojno razumevanje, ker lahko ponagaja retrogradni Saturn, zato brzdajte čustva, sicer tvegate, da odnos pokvarite. Z nastopom polne Lune se bo vzdušje počasi samo po sebi izboljšalo.

Denar: prvih deset dni maja bo delo terjalo dosti časa in bo prioriteta. S svojo energijo in predanostjo lahko okrepite svoj položaj v poslu. V odnosih s podrejenimi bodo naraščali finančni nesporazumi. Bodite potrpežljivi in ??ne popuščajte ultimatom. Sredi maja boste lahko izboljšali svoje finančno stanje. Zaposleni lahko povišate plače. Merkur v dvojčkih  svetuje, da ne zapravljate za zabavo in nove stvari. Niti ne kupujte nepremičnin maja, to prestavite za drugič. Ukvarjajte se s prihranki.

Zdravje: sredi meseca so možne zdravstvene težave. Bodite pozorni na krvni tlak. V primeru odstopanja od normale se posvetujte z zdravnikom. Sredi maja opustite naporen šport. Nova Luna v biku bo negativno vplivala na vašo produktivnost. Vzemite si nekaj prostih dni sredi meseca, da si opomorete, sicer bosta utrujenost in nepazljivost povzročili težave. Konec maja se bo zdravje izboljšalo in spet se boste lahko vrnili na pravo pot.

Splošno: 3
Ljubezen: 3
Denar: 5
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2021 za kozoroga

Splošno: ta mesec vas čakajo ljubezen, ustvarjalnost in delo. Vpliv bika do 20. maja bo dobro vplival na vaša čustva, vašo ustvarjalnost in vaš odnos z otroki, če ste starš. Čaka vas obilje čustev, veselja, užitka in lepih trenutkov. Mars v raku bo oživljal vaše intimne ali socialne odnose, vendar ostanite diplomatski.

Vaši občutki bodo celoviti in dobro zasidrani zaradi vplivov planetov v biku, ki se skladajo z vašim znamenjem. Ljubiti, deliti in čutiti bodo vaše čustvene prioritete do 20. maja. Mars v raku pa bo povečal vašo čutnost, a tudi vašo občutljivost, pazite, da ne reagirate premočno v komunikaciji z drugimi. Od 20. naprej boste svojo ljubezen izrazili brez napora.

Ljubezen: kozorogi v razmerju boste imeli prijetno in sproščeno ozračje, ki vam bo prinašalo čustvene radosti, pa tudi igre, skupno ustvarjanje in pohajkovanja do 20. maja. Uran v Biku vam lahko prinese precejšno presenečenje, kot je na primer nosečnost. Od 21. 5. pa boste bolj osredotočeni na skupno življenje, zato se ne prepirajte zaradi malenkosti.

Samski si boste prizadevali spoznati svojo sorodno dušo. Mars v raku, ki vas dopolnjuje, vam vliva željo po poroki in trdni ljubezni. Do 20. maja vas bodo planeti spodbujali in olajšali vaše čustvene korake, zato ne bodite sramežljivi in ??kar pogumno. Od 21. naprej pa boste osredotočeni na svoje delo ali svoje vsakdanje življenje.

Denar: vaše odnos do vašega premoženja bo ostal enak, kot do sedaj. Saturn in Jupiter bosta do 13. maja v Vodnarju in bosta spodbujala dotok dohodka iz zaposlitve ali posla, k čemur bo pripomoglo tudi odlično finančno poslovodenje. Pluton bo po 21. maju vse še poglobil in vaše delo bo dobilo res velik pomen, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vaše zdravje in vsakdanje življenje. Komunicirali boste s humorjem in vaša resna narava bo bolj mehka in bolj boste dostopni. Zato bo konec meseca vse teklo kot po maslu.

Zdravje: večino meseca se boste res dobro počutili, pazite le na pretiravanje v delu, kar vas lahko utrudi in izčrpa. Nekaj odmora pa res potrebujete. Omislite si kakšen izlet, tenis ali kakšno drugo rekreacijo v naravi, na zraku, na morju in v miru, pa brez mobilnega telefona in računalnika.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2021 za vodnarja

Splošno: maja boste reševali družinske ali stanovanjske zadeve in podlegli boste moči ljubezni. Energije bika bodo pretresale vaš dom ali vaše družinske odnose do 20. maja. Nikakor ne hitite, ostanite prilagodljivi, Merkur v dvojčkih bo od 5. 5. naprej podpiral vašo komunikacijo in reševal morebitna nesoglasja. Ves mesec boste pretirano dinamični do svojega dela in upravljanja vsakdanjega življenja.

Poleg nekaterih nesoglasij v družini ali doma, bo ljubezen vaša luč meseca. Če ste že zaljubljeni, se pripravite na drugi medeni mesec. Mars diha svojo občutljivo, a posesivno dinamičnost, zato mirno zaživite svojo čutnost. Od 21. maja bo naval dvojčkov pripomogel k zelo konkretnim ljubezenskim dogodkom. Ne glede na to, ali ste že v partnerstvu ali ne, vas bo ljubezen prepeljala na svojih krilih.

Ljubezen: vodnarji v razmerju boste dajali prednost partnerju na škodo ostale družine. Odločite se, da boste svojo drugo polovico zaščitili pred morebitnimi konflikti do 20. maja. Prisluhnite svojemu notranjemu glasu in partnerju izrazite svojo modrost. Od 21. 6. naprej bodo Sonce, Merkur in Venera krepili vaše občutke, konec meseca pa bo lahko zelo zapleten in ljubeč. Če ste samski, bo do desetega maja Venera podpirala vaše sentimentalno iskanje, Merkur pa si bo od petega naprej prizadeval, da vam v usta položi prave besede, medtem, ko vam Sonce od 21. 5. ponuja neustavljivo karizmo. Z drugimi besedami, skozi mesec so vaše možnosti za srečanje ljubezni velike. Ste na vrsti.

Denar: Saturn v vašem znamenju sredi maja, pa tudi Jupiter do 13. 5., vam bosta vlivala trdost v vaših prizadevanjih, tako pri poslih, kot v službi in raznih projektih, ki vas zanimajo. Navdajalo vas bo s karizmo in željo po razvoju, zato le izkoristite te blagodejne impulze. Od 14. maja se bo Jupiter naseli v vašem sektorju in vplival na pozitiven razvoj dogodkov. Posel in služba bosta dobro in stalno napredovala zato se vam za finance ni treba bati.

Zdravje: tudi ta mesec vam ni treba skrbeti za zdravje, vsekakor pa vi nimate časa za bolezni, ker ste vedno v pogonu in motivirani. Ta mesec boste še toliko bolj spodbujeni z ljubeznijo z vseh strani, tako da vam res ne bo ničesar primanjkovalo. Včasih pa si le vzemite čas tudi za sebe v samoti, kar vam bo dobro delo.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2021 za ribi

Splošno: ta mesec bosta za vas pomembna odnos in družinske ali stanovanjske zadeve. Jupiter bo v vašem znamenju 14. 5., kar za vas pomeni veliko veselje do življenja. Od 21. naprej se energije dvojčkov sprostijo v povezavi z vašim domom in vašo družino, zato nekatere napetosti ali nesoglasja niso izključena, vendar bo minilo. Mars v znamenju vode vas bo obdaril z intuitivno čutnostjo, iskrili se boste. Do 20. maja bo vaša čustvena sfera dobro delovala, zato lahko zapeljujete in močno ljubite. Poleg tega bi se lahko zaradi zračnega vpliva dvojčkov počutil nekoliko nostalgične.

Ljubezen: za ribe v razmerju prihaja lep mesec za vaše ljubezensko življenje. Cenite romantično vzdušjem in točno to ponuja Mars. S partnerjem bosta imela nežen in ljubeč odnos, ki bo v harmonični izmenjavi. Zahvaljujoč Veneri do 10. maja boste tudi do drugih bolj zaščitniški, kar se bo potem malo sprostilo. Samski boste lahko načrtovali nekaj izletov, po možnosti zabavnih in kulturnih, oseba po vašem okusu pa vas zagotovo čaka tam nekje. Od 14. maja naprej bo Jupiter v vašem Soncu, kar bo povečalo vašo karizmo in samozavest. Mars podpira vaše sentimentalne korake, verjemite, zvezde so vam naklonjene.

Denar: Do 20. maja boste bolj solirali, vendar bo Bikov vpliv vseeno harmonično služil vašemu odnosu. Vaših interesov je veliko, ves mesec boste napredovali enostavno in z dobrim razlogom. Mars, ki je dobro povezan z vašim znamenjem, vam zagotavlja močan pogon in odlično ustvarjalno ali čustveno dinamičnost. S pomočjo Saturna in Jupitra v vodnarju do 13. 5. se pripravite na velike spremembe, saj lahko srečate ljudi iz preteklosti. Denarja ne bo manjkalo, kot tudi ne napredovanja v službi in v poslu.

Zdravje: dobro zdravje vas bo spremljalo že tretji mesec zapored in zvezde so vam zdaj res naklonjene, kar dobro izkoristite. Pojdite na sproščujoče izlete in kulturne dogodke, kar vas bo napolnilo z energijo in veseljem. Jejte zdravo in vitamine, pijte več vode, pa bo vse v redu. Počutili se boste super in mladostno, kot že dolgo ne.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinašata ljubezen, zdravje in pa tudi kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako, lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej. Napotki vam povedo, kje izkoristite mesec in kje bodite malo bolj previdni.

Kaj mi prinaša horoskop maj 2021?

Mesec bo posvečen poslovnim zadevam in službam, tako da se splača vlagati v lastno izobraževanje kot investicije za daljno prihodnost, na katere bo treba čakati. Delujte na področjih, ki se izkažejo za dobra konec maja. Ta mesec bodo kraljevali ovni, ki bodo imeli daleč najboljši mesec zadnjih let. Super bo šlo še kozorogom, vodnarjem in ribam.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezni v mesecu maju?

Maj je zelo naklonjen kar se tiče ljubezni vsem znamenjem, to je tudi mesec reševanja sporov in medsebojnih odnosov s sorodniki. Najbolj uspešni bodo ovni, kozorogi, vodnarji, ribe in strelci, ki so končno dočakali svoj mesec, o katerem so dolgo sanjali in zdaj je res prišel, zagrabite ga.

Katerim znamenjem bo horoskop maj 2021 naklonjen?

Ta mesec imajo ribe že tretji uspešen mesec pred sabo, kar so si seveda z dolgoletnimi prizadevanji tudi zaslužile. Daleč najbolje pa bo ovnom, ki se jim planeti najbolj poklopijo v zadnjih letih in jih bodo zasuli z vsem blagostanjem na vseh področjih. Dobro pa bo še vodnarjem in kozorogom ki se bodo tudi končno odprli v ljubezni in začutili strasti, kot še nikoli.

Ocenite to stran

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.