Alp Glamping Village

V naši prelepi Sloveniji je veliko kotičkov, ki so še neraziskani. Eden izmed teh je tudi Alp Glamping Village. To je majhna vasica v bližini Radovljice, kjer ponujajo bivanje v 4 enkratnih lesenih hiškah. Naj že takoj povem, da so hiške namenjene zgolj parom, ki si želijo romantičnega oddiha v naravi. Razgled, ki ga je moč videti naravnost iz terase hišk, je prečudovit. V lepem vremenu imate božanski razgled, vidi se Triglav in ostale gore julijskih Alp. Nastanitev tu ponuja resničen mir in veliko zasebnosti. S Tomažem naju je pritegnila tako sama lokacija, kot tudi prijaznost in ustrežljivost lastnikov.

Na voljo imajo štiri čudovite glamping hiške. Ti imajo skrbno urejeno skupno kuhinjo, kjer imate možnost skuhati kosilo ali pa le jutranjo kavico. Če pa niste ravno jutranji tip človeka, imate nekaj metrov stran urejen lokal, kjer vam lahko ponudijo kar si želite. Urejenost celotne vasice si zasluži same pohvale. Osebno bi dodatno pohvalila tuše in stranišča, ki so videti zelo higienična, glavna prednost pa je, da vsaki hiški pripada svoj wc in svoj tuš. S tem vam zagotavljajo večjo zasebnost in čistočo. V spodnjem videoposnetku, si lahko ogledate kako so videti glamping hiške in tudi celotno naselje.

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na Tomažev Youtube kanal. Tam najdete še veliko zanimivih videoposnetkov iz različnih lepih krajev.

Celotna vasica je namenjena predvsem romantičnemu razvajanju. Vsaki hiški pripada tudi posebna lesena kad z vodo, ki jo grejejo na drva. Kljub vročini v poletnih dneh, je bil še čisto vsak obiskovalec nad vročo kopeljo navdušen. Vredno je omeniti, da stoji na prostem, tako da lahko ob poletnih dnevih s svojo ljubljeno osebo opazujete zvezde in si samo želite, da bi se čas ustavil. Poleg romantičnosti v dvoje, je ob večerih možno zakuriti ogenj in se z ostalimi člani ob njem podružiti in si izmenjati besedo, dve. Ker smo ljudje družabna bitja, tudi na dopustu paše malo družbe in zabavnih večerov.

Poleg vse romantičnosti, ki jo premorejo čudovite hiške, je v okolici glamping vasice tudi nekaj zanimivih znamenitosti in krajev. Poleg bližnjega mini golfa, ki je v sklopu nastanitve Alp Glamping Village, lahko obiščete Bled in njegovo okolico. Kraj je oddaljen okoli 6 km. Poleg tega vam ponujajo veliko dodatnih dejavnosti: kolesarjenje, jahanje, vožnjo s kanujem, ribolov in še bi se našla kakšna dejavnost za popestritev vašega oddiha.

Če bi želeli najeti eno od glamping hišk, preverite proste termine in ceno na https://bit.ly/Alp_Glamping_Village.

Naj povem še to, da lahko za bivanje koristite turistične bone, tako da bo bivanje še toliko večji užitek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja