V apartmaju Pungeršek v Malinski, boste presenečeni nad gostoljubnostjo

Želite namestitev v apartmajih Pungeršek?

Kontaktirajte jih direktno preko spodnjega obrazca

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Št. oseb

  Dodatna vprašanja:

  Med pisanjem turističnega vodiča o otoku Krk, je prišla na vrsto Malinska, ki se nahaja na zahodni obali otoka Krk. Štiri dni sva preživela v prijetnem apartmaju Jasmin, ki je last zakoncev Pungeršek. Ko sva prispela na ulico Palih Boraca 11, naju je že pričakoval gospod Silvestar Pungeršek. Odprl nama je vrata na dvorišče, kjer sva lahko parkirala avtomobil. Silvo je 80 letni gospod, ki je poskrbel, da naju je v apartmaju pričakalo vse potrebno.

  Apartma Pungeršek Malinska
  Apartma Pungeršek Malinska

  Klimatiziran apartma, dostopen invalidom, saj se nahaja v pritličju hiše meri 62 m2 in ima dve spalnici (ena soba z zakonsko posteljo in druga z ločenima posteljama), dnevno sobo z možnostjo dodatnega ležišča za dve osebi, kopalnico z wc-jem ter še en ločen wc, izredno bogato opremljeno kuhinjo z raznimi gospodinjskimi aparati (nič vam ne bo manjkalo), ima sat TV, dobro wi-fi povezavo, veliko teraso z čudovito urejenim vrtom, ki je krasna za družine z otroci. Na terasi pa vam je na voljo tudi žar.

  Apartma Pungeršek Malinska
  Apartma Pungeršek Malinska

  Gospod Silvo je bil z nama izjemno gostoljuben. Ob prihodu so naju na mizi pričakale suhe domače fige ter aperitiv. Silvo in njegova žena, ki je bila zaradi zdravstvenih težav trenutno na žalost v bolnišnici, skupaj poskrbita, da je edini apartma, ki ga ponujata zelo lepo urejen, in da gostje res dobijo občutek domačnosti. To lahko potrdi knjiga gostov, ki jo obiskovalci z srcem napolnijo s toplimi in prijaznimi besedami. Dobila sem občutek, da ko bivaš v apartmaju Pungeršek je gostoljubnost na nivoju, kot da bi obiskal dedka in babico, saj za svoje goste poskrbita z ljubeznijo, vodenjem po mestu, raznimi dobrotami, ter sta na voljo ko jih potrebuješ.

  Lastnik apartmajev - Silvestar Pungerčar
  Lastnik apartmajev – Silvestar Pungeršek

  Gostje se radi vračajo v ta apartma saj so z gostoljubnostjo in apartmajem izredno zadovoljni, prav tako sva bila tudi midva. Silvo se je ponudil da nama razkaže Malinsko in naju odpeljal v zanimiv etnografski muzej sovaščana, ter razkazal okolico iz vidika domačina, to pa še ni vse. S svojim čolnom naju je odpeljal na morski ogled Malinske, ter nama povedal nekaj zgodb o sami zgodovini in prestižnem hotelu, ki je bil včasih svetovno znan. Bila sva mu zelo hvaležna za to izkušnjo. Silvo pa je tudi mojster žara in svojim gostom vedno rad pripravi svoje specialitete, tako da smo skupaj kosili tudi mi.

  Prijetno kosilo na terasi apartmaja
  Prijetno kosilo na terasi apartmaja

  Zakonca Pungeršek denar, ki ga prislužita od apartmaja še naprej vlagata v apartma in ga vedno znova obnavljata. Pravita, da so veseli in srečni gosti njuno največje zadovoljstvo.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja