Apartmaji Irena – Otok Krk

Otok Krk mora seveda imeti tudi glavno mesto, in to je mesto Krk. Ko pišeš vodič o samem otoku zagotovo ne smeš izpustiti glavnega mesta, zato sva se za nekaj dni odpravila v samo mesto Krk in se nastanila na Baščanski ulici 4, in sicer v apartmajih Irena.

Želite namestitev v apartmajih Irena?

Kontaktirajte jih direktno preko spodnjega obrazca

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Dodatna vprašanja:

  Apartmaji Irena se nahajajo na mirni lokaciji okoli 100 m stran od morja ter okoli 700 metrov stran od samega centra mesta. V bližini imate restavracijo, trgovino itd.

  Apartmaji Irena, Otok Krk
  Apartmaji Irena, Otok Krk

  Na voljo imajo dva sodobno opremljena apartmaja za 4+1 osebe ter studio apartma, ki pa lahko sprejme 2+1 osebe. S seboj pa za dodatno plačilo lahko pripeljete tudi hišne ljubljenčke.

  Ko sva z sodelavcem prispela do hiše naju je gospa Irena prijazno sprejela ter nama pokazala najin apartma na podstrešju. Avto sva parkirala tik ob stopnicah, ki so vodile v apartma, tako da sva lahko brez težav zložila prtljago, nato pa ga parkirala na razpoložljivo parkirišče tik ob hiši. Apartma na podstrešju ima dve spalnici z dvema zakonskima posteljama, kuhinjo, dnevno, TV, gretje, klimo, wifi in velik balkon s pogledom na morje, kjer zjutraj brez težav lahko izvajaš pozdrav soncu, jogo ali pa se preprosto malce raztegneš.

  Apartmaji Irena, Otok Krk - spalnica

  Apartma je prostoren in moderno opremljen, vanj pa skozi okna prodira veliko svetlobe kar ga naredi še posebej prijetnega. Kopalnica je še posebej moderna saj ima tudi bide, česar po navadi v apartmajih ne zasledimo. V kotu je bila postavljena omarica z kupom svežih brisač in wc papirjem.

  Spalnici sta prijetnega nežnega videza, jaz pa sem se razveselila tudi zanimivih lučk na nočni omarici, ki delujeta na dotik.

  Ko sva se raztovorila in razpakirala svojo prtljago, sva se odločila da se sprehodiva do morja. Preden vstopiš na plažo vidiš miren hotel Valamar, katerega okolica je zelo lepo urejena z igrali za otroke, sproščujočim zelenim kotičkom s fontano in čudovito stezo ob plaži. Odličen kraj za sprehod ali jutranji tek. Imela sva se namen sprehoditi le ob obali, vendar sva kaj kmalu pristala v centru mesta Krk. Tako da iz apartmajev Irena ne boste potrebovali veliko časa da obiščete svoje najljubše kotičke ali pa se sprehodite skozi center mesta.

  Apartmaji Irena, Otok Krk - pogled s terase
  Apartmaji Irena, Otok Krk – pogled s terase

  Moram dodati da Irena zelo lepo skrbi tudi za okolico svoje hiše z raznovrstnimi rastlinami in drevesi, kar apartmaje naredi še posebej domače in prijetne. Sama hiša je zelo lepo načrtovana, kar lahko vidite tudi iz fotografij.

  Z bivanjem v apartmaju sva bila zelo zadovoljna.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja