Apartmaji na dobri lokaciji in po zelo ugodni ceni

Apartmaji Ban - Omišalj

Bi želeli letni dopust preživeti v zelo lepem in urejenem apartmaju, ki je na zelo dobri lokaciji in je tudi cena njegovega najema zelo ugodna?

Apartmaji Ban se nahajajo v prijetnem obmorskem mestecu Omišalj na otoku Krk. Na voljo imajo 3 apartmaje. Dva apartmaja lahko sprejmeta do 4 osebe, tretji pa lahko sprejme dve osebi.

Vsi trije apartmaji se nahajajo v dokaj novi hiši in so lepo opremljeni in urejeni. To niso neki stari apartmaji, kjer je pohištvo in vse ostalo staro 20 in več let. To so prijetni apartmaji z velikim balkonom, v katerih se človek res počuti prijetno. To vam govorim iz lastnih izkušenj, ker sem lansko leto tam priživel en teden.

Apartmaji so od plaže oddaljeni samo okoli 100 metrov. Lokacija apartmaja je naravnost odlična, ker je na zemljišču, kjer stoji hiša, in tudi v okolici, veliko visokih dreves, ki zagotavljajo zelo lepo senco tudi v najbolj vročih dneh.

Lastnika apartmajev sta mož in žena, stara okoli 60 let in sta izredno prijazna ter znata z gosti. Če ste družabni, vas bosta z veseljem povabila na kavico ali kakšno sladico, ki jo speče gospa Gordana. Če pa boste ugotovili, da želite imeti popoln mir, vas bosta lastnika pustila popolnoma pri miru.

Cena apartmaja je zelo ugodna

Cena najema apartmaja je zelo ugodna. Razloga za to sta dva. Prvi je ta, da se lastnika s promocijo svojih apartmajev ne znajdeta ravno najbolje, kar pomeni, da ne znata najti gostov, to pa ima za posledico nižjo ceno. Drugi razlog pa je, da se apartma nahaja v Omišalju. Problem Omišalja je ta, da so na drugi strani zaliva veliki silosi za nafto in je to ljudem malo odbijajoče, čeprav za to ni nobenega razloga. Sam sem bil tam na morju že trikrat in me to ni niti malo motilo. Domačini so mi povedali, da ni bilo še nikoli nobenega izlitja nafte in je voda popolnoma enako čista kot drugod na otoku Krk. Za več informacij o samem Omišalju si oglejte spodnji videoposnetek.

Več informacij o Omišalju in celotnem otoku Krk najdete na www.tomazgorec.si/otok-krk.

V Omišalju so tudi cene v lokalih in restavracijah za od 20 do 30 odstotkov nižje kot v drugih mestih na otoku Krk. Če se odločite za dopust v Omišalju, boste prihranili tako pri apartmaju kot hrani, če boste šli kdaj ven na kosilo ali večerjo.

Meni osebno je Omišalj zelo lepo in zanimivo mesto. Ni sicer tako novo in lepo urejeno kot Njivice ali Malinska, vendar pa mi je bolj všeč. Še posebej mi je všeč staro mestno jedro, seveda pa tudi številne plaže in globok zaliv. V okolici Omišalja je nekaj ostankov iz rimskih časov, ki si jih lahko ogledate, veliko pa je tudi zanimivih cest in poti za jutranji tek ali kolesarjenje.

Če želite ponudbo za vaš dopust, izpolnite spodnji obrazec. Vaše povpraševanje bo dobila direktno lastnica apartmaja, gospa Gordana, ki vam bo v kratkem odgovorila in poslala ponudbo.

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Št. oseb

  Dodatna vprašanja:

  Apartmaji Omišalj

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja