Apartma tik ob morju lahko dobite po zelo ugodni ceni

Iščete apartma ob morju za letni dopust ali krajši vikend oddih?

Težko boste našli apartma na boljši lokaciji, kot ga lahko vidite na zgornjem videoposnetku. Apartma se na videoposnetku pojavi od dvajsete sekunde dalje. Omenjeni apartma je zadnja hiša v vasi, ki jo vidite na videoposnetku. Če ste si videoposnetek pogledali, se verjetno strinjate z mojo ugotovitvijo, da je res težko najti apartma na boljši lokaciji.

Apartmajska hiša, ki ste jo videli na zgornjem videoposnetku, se nahaja v kraju Vlašići na otoku Pag. V apartmajski hiši se nahajajo štirje apartmaji različnih velikosti. Lastnik apartmajev je gospod Marijan, ki je zelo prijazen in vedno na voljo za kakršnokoli pomoč ali informacijo.

Sam sem bil pri gospodu Marijanu trikrat in vse, kar sem napisal v tem prispevku, izhaja iz mojih izkušenj. Predlagam vam, da si preberete tudi moj članek o otoku Pag, ki ga najdete na www.tomazgorec.si/otok-pag.

Kakor ste videli na zgornjem videoposnetku, je hiša locirana tik ob morju, tako da imate iz apartmaja do plaže samo par korakov. Ker je hiša gospoda Marijana zadnja hiša v naselju, vam je na voljo tako rekoč zasebna plaža. Če bi želeli imeti čisto zasebno plažo, se lahko sprehodite parsto metrov naprej ob morju in boste našli plažo, ki jo boste imeli samo zase. Ob hiši je tudi večji travnati prostor, na katerem se lahko otroci igrajo.

Ta lokacija je primerna zlasti za vse, ki imate radi mir. Tu namreč ni bučne glasbe in turističnega vrveža. Še v centru Vlašićev je dokaj mirno.

Tukaj boste na svoj račun prišli tudi vsi tisti, ki imate radi pohodništvo. Za to dejavnost res veliko možnosti. Od same hiše imate na voljo dve zanimivi pohodniški poti. Prva teče ob morju do konca polotoka. Druga je, da se odpravite v hrib in na drugi konec polotoka, ki je popolnoma kamnit, vendar kljub vsemu zanimiv. Še bolj zanimiva pohodniško izkušnjo boste doživeli, če boste šli na pohod na polotok, ki ga vidite na drugi strani zaliva. Na koncu polotoka je zanimiv otoček po imenu Veli Sikavac, ki je od kopna oddaljen samo okoli 100 metrov in lahko nanj zaplavate.

Kljub odlični lokaciji je cena zelo ugodna

Apartmaji so res na odlični lokaciji. Po pravici pa moram povedati, da se apartmajem vidi, da je minilo kar nekaj časa od zadnje obnove. Zame, ki nisem najbolj natančna oseba, so bili sicer čisto v redu. Spalnice in kopalnica so v redu, le kuhinja je bolj skromno opremljena s posodo, noži in priborom. Če boste kaj vzeli od doma, to niti ne bi bilo slabo.

Mogoče ti apartmaji niso najbolj primerni za tiste, ki ste res natančni in želite, da je vse ‘tip top’.

Cena apartmaja je glede na odlično lokacijo zelo ugodna. Če bi želeli izvedeti točno ceno za vaš dopust, izpolnite spodnji obrazec in gospod Marjan vam bo poslal ponudbo. Cene so seveda različne glede na število oseb in termin.

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Št. oseb

  Dodatna vprašanja:

  Apartmaji Glavan - Vlašići

  1 komentar

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja