Gospa Srečka ima super apartma na otoku Iž

Trenutno uživam na super dopustu na otoku Iž. Otok Iž je zlasti primeren za tiste, ki imajo radi mir, čisto morje in neokrnjeno naravo. Na svoj račun pridemo tudi tisti, ki radi kolesarimo, tečemo in se sprehajamo. Za te dejavnosti je na Ižu veliko možnosti.

Meni je otok Iž všeč tudi zato, ker je super za raziskovanje. Jaz namreč vedno najdem vse skrite zalivčke, se podam na vsak hrib in prekolersarim ali prehodim vsako stezico.

Nastanjem sem v super apartmaju, katerega je lastnica gospa Srečka in njen mož, ki sta drugače iz Izole, sedaj, ko sta v pokoju, pa veliko časa preživita na Ižu. Apartma se nahaja v zalivu Drage, ki je od Velega Iža (navečji kraj na otoku) oddaljen dobrih 500 metrov. Oba kraja povezuje lepo urejena obmorska pot. V mesto se največkrat odpravim kar s kolesom in sem tam v dveh minutah.

Apartmaji Iž

Zaliv Drage ni običajno turistično mesto na Jadranu, kjer je cel kup apartmajev. Poleg Srečkinega je uradno tam samo še eden. Tako, da tisti, ki ne marate turističnega vrveža, boste tukaj prišli na svoj račun. Tudi sicer pa na Ižu ni prav veliko turistov.

Apartma je od morja oddaljen samo 10 metrov. Od urejene plaže pa samo 50 metorov. Ko se urejena plaža konča, je na voljo vsaj en kilometer tako imenovane divje plaže, kjer lahko najdeš lepe kotičke samo zase.

Apartma ima dve spalnici in lahko sprejme maksimalno 5 oseb. Rad bi poudaril, da to ni majhen apartma, ima namreč kar veliko prostora. Še zlasti velik je dnevni prostor z veliko okni, ki jih lahko odpreš in imaš skoraj občutek, da si zunaj.

Pred apartmajem je tudi lepo urejena lesena terasa z mizo in stoli ter senčnikom.

Cena apartmaja je, glede na to kar dobiš, zelo ugodna. V sezoni je cena samo 65 evrov.

Če vas zanima najem apartmaja pri Srečki, jo lahko kantaktirate preko spodnjega obrazca.

Zanima me najem apatmaja Drage na otoku Iž

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Št. oseb

  Dodatna vprašanja:

   

   

  otok Iž

   

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja