Na Booking.com si lahko prislužite do 200 evrov bonusa

Ali veste, da si lahko na spletni strani Booking.com prislužite do 200 evrov bonusa, ki ga boste lahko kasneje porabili za rezervacijo nastanitev?

Za vse rezervacije, ki jih boste opravili na spletni strani Booking.com do vključno 31. avgusta 2021, boste dobili na svojo račun 10 odstotkov dobroimetja. Jaz sem bil ta vikend na krajšem potovanju po Bosni in Hercegovini. V Banja Luki sem nočitev z zajtrkom za dve osebi rezerviral v hotelu, ki ga najdete na www.booking.com/hotel/ba/motel-moskva.sl.html?aid=1845696. Nočitev z zajtrkom za dve osebi sem v tem hotelu plačal 48 evrov. Za to rezervacijo sem dobil na svoj račun 4,8 evra dobroimetja, ki ga lahko porabim, kadar koli želim. Glede na to, da koristim to akcijo, dobim namestitev za 10 odstotkov ceneje. Ko bom šel na kakšno daljše potovanje za dva tedna ali več, se bo tega bonusa nabralo kar precej. 

Kako akcijo aktivirati in na kaj moramo biti pazljivi?

Če želite koristiti to akcijo in dobivati dobroimetje na svoj račun, morate akcijo najprej aktivirati. To lahko storite samo na Booking.com aplikaciji na svojem mobilnem telefonu. Če želite dobiti dobroimetje, morate tudi rezervacijo opraviti izključno na Booking.com aplikaciji na vašem mobilnem telefonu. Ko sem minuli konec tedna odhajal v Bosno in Hercegovino, sem prvo rezervacijo opravil preko prenosnega računalnika in dobroimetja nisem dobil, kljub temu, da sem si prej aktiviral to akcijo na aplikaciji. Na to bodite pozorni! 

Omenjeno akcijo morate na aplikaciji svojega mobilnega telefona aktivirati najkasneje do 31. julija 2021.

Kako aktivirati akcijo in vse ostale informacije o vsem skupaj pa najdete na www.booking.com/back-to-travel.sl.html

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja