Zakaj s seboj na potovanja največkrat vzamem mlade punce?

Zadnja leta kar veliko potujem. Pogosto s seboj vzamem tudi kakšnega sopotnika. 

Zadnje čase so mi ljudje začeli očitati, da na svoja potovanja jemljem samo mlade in lepe punce. Še posebej sem nesramnih komentarjev deležen, odkar sem začel projekt Potovanja s Tomažem, o katerem si lahko več preberete na www.tomazgorec.si/potovanja-s-tomazem.

O projektu Potovanja s Tomažem so pisale tudi Slovenske novice. Povezavo do članka so objavili na svoji Facebook strani in nesramni komentarji se se kar usuli. Spodaj je komentar neke gospodične, po moji oceni stare od 25 do 30 let. Glede na njen profil na Facebooku sem sklepal, da punca veliko potuje. 

Zanimivo je, da je avtorica svoj komentar kasneje izbrisala. 

Naslednji komentar je podala punca, ki je po moji oceni stara približno 25 let. Zapisala je, da sem ‘slinar’, ki išče pozornost, in me obdolžila, da na TikToku nadlegujem vse, kar je ženskega spola. V odgovoru ji napišem, da sicer razumem, da mi očita iskanje pozornosti, ne more pa mi očitati, da na TikToku nadlegujem ženske, ker tam še nikoli nisem nobene osvajal, kaj šele nadlegoval. 

Na komentar mi hitro odgovori ista punca, a njenega odgovora ne razumem najbolje. Nekako pa iz njega razberem, da mi želi povedati, da s svojimi videoposnetki nadlegujem ženske. Naj povem, da so na mojem TikTok profilu dostopni še vsi moji videoposnetki in si jih lahko ogledate tudi sami. Najdete me pod ‘Tomaž Gorec’.

Nato se v debato vmeša še ena punca, ki tej punci napiše, da je to resna obtožba in bi jo ona na mojem mestu tožila. Njenemu komentarju spet odgovori ta punca, ki me je obdolžila nadlegovanja, in napiše nekaj v smislu, naj jo kar tožim, saj da je to resnica in se bom moral na koncu zagovarjati jaz. Zanimivo je, da je tudi ta punca svoje komentarje na koncu izbrisala.

Še eni, prav tako mladi punci, ki je po moji oceni stara do 30 let, pa ni jasno, kaj mlade in lepe ženske vidijo na starem in grdem ‘decu’. 

To, da nisem več mlad, je dejstvo, in s komentarjem gospodične se popolnoma strinjam. Mogoče sem tudi grd. To je stvar njenega okusa. Je pa dejstvo tudi tole: če sem jaz grd in če je gospodična dober človek, ta ne bi imela srca, da bi grdemu človeku napisala, da je grd. Nekomu lahko zaradi takega komentarja zagreniš življenje. Tudi sam veliko raje človeka pohvalim, kot pa ga kritiziram. 

Gospodični je nekdo napisal dober odgovor, da ne ve, zakaj se nekateri sploh obremenjujejo s tem, da hodim naokoli z mladimi in lepimi ženskami. 

In še komentar, ki mi ga je napisala 35-letna ženska ter se nanaša neposredno na moj projekt Potovanja s Tomažem. Gospa oziroma gospodična (z njenega Facebook profila ni možno razbrati, ali je poročena) meni, da bom na svoja potovanja vedno jemal samo ženske, stare od 20 do 30 let. 

Avtorico zgornjega komentarja in vseh podobnih komentarjev, ki jih dobim o tej temi, sicer skušam nekako razumeti. Tisti, ki me spremljate malo dlje časa, veste, da sem že zelo dolgo samski in da res na svoja potovanja jemljem zlasti mlade punce. Zato mi je tudi nekako logično, zakaj večina ljudi pomisli na to, kar je pomislila avtorica zgoraj. 

Zakaj na svoja potovanja jemljem predvsem mlade punce, vam odgovorim na spodnjem videoposnetku. 

Večina punc, ki so šle z mano na potovanje, je nad potovanji z mano navdušena. Primer ene navdušene punce, ki je potovala z mano, si lahko preberete na www.tomazgorec.si/potovanje-s-tomazem-je-bilo-se-100x-boljse-kot-sem-pricakovala. Izkušnjo druge pa na www.tomazgorec.si/jahorinska-pravljica. Izjavo 18-letne Natalije, ki je bila moja zadnja sopotnica, pa si lahko ogledate na https://youtu.be/KVv5zH9n5Mk

Mimogrede naj še povem, da sem na svoje zadnje potovanje vzel moškega. In da bom tudi na naslednje potovanje vzel moškega. Predvidevam, da bom zdaj deležen kakšnih drugačnih komentarjev.

Nekaterim gre na bruhanje, ko me vidijo

Nekatere moje pojavljanje na socialnih omrežjih tako zelo moti, da jim gre na bruhanje. 

Spodnji komentar je napisala oseba iz Trebnjega, s katero sem se pred več kot 25 leti občasno družil. Prepričan sem, da mu nisem nikoli storil nič žalega. Je pa zelo velikokrat pil na ‘moj račun’, saj je bil znan po tem, da ni nikoli dal za pijačo, vedno pa je na polno pil, ko so pijačo plačevali drugi. 

Ko sem človeka vprašal, če mi lahko pove, zakaj mu gre na bruhanje, ko me vidi, mi ni odgovoril. Kasneje je svoj komentar tudi izbrisal. Če že imaš ‘jajca’, da napišeš tak komentar, imej potem tudi ‘jajca’, da odgovoriš na moje vprašanje in da komentarja kasneje ne izbrišeš. 

Iskrena hvala vsem, ki mi pišete take komentarje

Čisto vsak negativen komentar, ki ga dobim v zvezi z mojimi prispevki na socialnih omrežjih, mi polepša dan. Vsi ti komentarji namreč jasno kažejo na to, da mi tisti, ki jih pišejo, zavidajo moj stil življenja. To tudi pomeni, da sem na pravi poti in moram nadaljevati točno v tej smeri. 

Najbrž sem naredil napako, ker sem napisal, da mi negativni komentarji polepšajo dan. Zdaj mi jih ljudje ne bodo hoteli več pisati.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja