Horoskop avgust 2021 za vsa znamenja

Avgust je lep poletni mesec, poln sonca in radosti ter miru in priprave na novo sezono. Tako je tudi v naravi. Vse zori in se počasi prijavlja na prihodnost. Horoskop za mesec avgust zemeljskih znamenjem sporoča, da bodite pozorni na vaše zdravje in denar. Planeti so tako postavljeni, da oboje lahko izgubite. Spremljajte svojo prehrano in denarnico.

Tudi vodni znaki se sredi meseca se bodo povsem izvlekli, lahko boste imeli novo romanco ali se bodo pojavile kratkotrajne aktivnost, ki vas bodo posrkala v sebe. Nekateri pa boste imeli nepozabna potovanja.

Avgust 2021 bo potekal v skladu s sloganom – veliko stvari narediti hkrati. Možne bodo tudi pogoste spremembe razpoloženja. Za večino zodiakalnih znamenj horoskop za avgust obljublja, da se boste ukvarjali z več področji življenja hkrati. Posledično vam ne bo jasno, na kaj bi se osredotočili. Zato boste imeli ta mesec več nepotrebnih težav in nepotrebnih poti ter opravkov.

Kljub temu, da bo leto 2021 za mnoge leto preporoda v smislu pridobivanja izobrazbe, izkušenj ali obvladovanje specialnosti, ni priporočljivo, da se začnete usposabljati na začetku avgusta. Začetek je bolje prestaviti na drugo polovico meseca.

Horoskop za avgust 2021 opozarja, da bodo imela zračna znamenja  najmanj sreče. Pomembno je, da izkoristite prva tedna v mesecu in še posebej, da ne delate preveč, hkrati pa pomembnih stvari ne izpustite izpred oči.

V tretjem tednu avgusta in sicer od 20. naprej bo Uran začel svoje retrogradno gibanje. Uran je planet nepričakovanih odločitev, nenadnih idej in načrtov, zato se vam bodo pozabljene ideje vrnile v glavo. Horoskop za avgust 2021 napoveduje, da je velika verjetnost radikalne menjave mnenja o nekaterih stvareh v svetu. V tem času je priporočljivo, da ste na tem valu in se ne bojite eksperimentiranja, uvajanja novih stvari in pogleda na svet z druge perspektive.

Počitek ob koncu meseca je priporočljiv za ognjene znake, prav tako je vredno obiskati zdravilišče in izvesti preventivo proti boleznim. Konec meseca horoskop za avgust močno odsvetuje resne kirurške posege.

Če želite izvedeti, kaj vam prinaša mesec avgust, si oglejte astrološko napoved priznanega astrologa Berna Jurečiča za ta mesec:

Mesečini horoskop za avgust 2021 kot celoto napoveduje, da bo mesec vroč, vendar večini znamenj ne bo prinesel resnih negativnih dogodkov. Pripravljeni morate biti na dejstvo, da se lahko načrti za izobraževanje, napredovanje, počitnice ali potovanja kadar koli močno spremenijo in se boste morali zelo hitro prilagoditi prevladujoči višji sili. Hiter odziv in urejanje načrtov je moto avgusta za vsa nebesna znamenja. In ni pomembno, na katerem področju. Tisti, ki niso pripravljeni na hitro učenje in prilagajanje, bodo vrženi čez krov. Pomembno je, da avgusta drugim in sebi dokažete, da so zastavljeni cilji in načrti življenjsko pomembni za uresničitev. Drugo pomembno sporočilo meseca je, da morate iti s tokom, kadar koli morate biti pripravljeni na akcijo, predvsem pa na nove rešitve zase.

Avgusta 2021 bo najbolje za rake, tehtnice in ribe. Ta znamenja bodo  blestela na vseh področjih in vse, česar se bodo lotili, jim bo šlo od rok. Na splošno se bodo najboljše počutili ovni, dvojčki, raki, tehtnice in ribe. Glede financ in denarja ter podobnih dejavnosti v poslih in službi se bodo najbolje odrezali ovni, raki, tehtnice in ribe. Zdravje pa bo najbolje služilo dvojčkom, ribam, rakom in tehtnicam.

Mesečni horoskop avgust 2021 za ovna

Splošno: bogato čustveno življenje ob koncu poletja, prijatelji okoli vas, prisotnost partnerja, po tem sodeč vam ne manjka popolnoma nič. Zvezde vam ponujajo romantiko in zvesta prijateljstva. Poletje se konča z velikim pompom, ponudbami zaroke in zavzetosti … Življenje je lepo za ovne. V prvih dveh tednih so vam zvezde naklonjene. Polni ste novih idej. Če ste v razmerju ali ste sami, v obeh primerih bo vaša energija prekipevala.
Ljubezen: tisti, ki ste v razmerju, skupaj združite moči, saj ni nič bolj pomembno, kot vaš odnos. Kdor hoče slišati, glasno zavpijete, da ste srečni. Na dopustu boste težko našli izpolnjujoče in koristne dejavnosti. Samskim se bo nasmehnila sreča in vaš nasmeh bo narisan na vašem obrazu deloma po zaslugi nekoga posebnega, ki močno vpliva na vas. Zelo pazite, da se pokažete v najboljši luči. V programu sta zapeljevanje in šarm, zdi se, da vse deluje, kot želite. Poletno obdobje prinaša osupljivo obnovo.

Denar: ta mesec boste imeli dosti prostora za srečo. Če želite ustvariti projekt ali če želite spremeniti svoje življenje, vam planeti ponujajo neverjetne možnosti. Brez naglice, vzemite si čas za razmislek, vendar ni nobenih težav za napovedovanje. Sodelavci vas podpirajo pri vaših prizadevanjih. Družina je vaš steber, izkažete jim vso svojo naklonjenost. Zadovoljni boste s svojimi najdražjimi. Ničesar ne more spremeniti zato uživate v njihovi družbi, v zameno pa prejmete dober odmerek tolažbe. Avgust je tudi mesec zaupnih informacij. 

Zdravje: ni vam treba načrtovati vnaprej, saj gre, ko gre za vaše ljubezni, pozitivno naprej. Seveda boste našli odgovore na svoja vprašanja. Ostanite mirni, vse gre v redu, samo sprostite se. Napetost vam namreč lahko povzroči stres ter slabo počutje in težave z glavo.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop avgust 2021 za bika

Splošno: ta mesec bodo motnje motile vaše navade. Če so avgusta potrebne prilagoditve, je treba utrditi vez z vsemi partnerji. Solidarnost, odločnost in volja bodo del vašega natrpanega urnika. Pričakovati je treba nekaj majhnih spodrsljajev zaradi pomanjkanja sodelovanja. Če primanjkuje vaše skromnosti, poskusite popraviti svoj cilj. Končno je prišel trenutek za izpovedi, odločili ste se sporočiti drugim o drobnih podrobnostih, ki vam lahko zagrenijo življenje. Slišali vas bodo in vas  podprli in okoli vas bo vse razmeroma jasno.

Ljubezen: prvi dnevi v mesecu avgustu bodo nudili čudovite možnosti za pare. Vaš partner sledi tempu in pozabite na njihove majhne napade ljubosumja. Šele od tretjega tedna naprej se ljubezensko nebo potemni. Pojavi se nekaj oblakov, ki zasenčijo vaše ljubezni, vendar nič zelo slabega, le majhna spraševanja in prilagoditve. Samskim bodo zanimiva srečanja prinesla veselje. Svoj odnos optimizirate tako, da greste k drugim in iščete stik. Ta mesec se vaše možnosti, da bi našli sorodno dušo, desetkrat povečajo.

Denar: dobro se zavedate, da bodo cilji, ki ste si jih zastavili, neizogibno vplivali na vašo prihodnost. Kljub temu vam vaš optimizem daje energijo, da dokončate projekt ali poiščete nove ideje. Pustite svoje nezaupanje ob strani. Napredek pri spoznavanju drugih je koristen. Dajte, ker boste prejeli v zameno. Čas brez težav vam lahko pokvari lepe trenutke. Ta mesec ni treba sklepati velikega posla. Zavzetost, projekti in vaše duševno stanje veliko povedo o vaših motivacijah. Vidite veliko dlje od konice nosu zato boste zelo uspešni.

Zdravje: večina meseca vam bo zelo dobro šlo na vseh področjih. Pri zdravju pa boste morali biti zelo previdni, da ne pride ta mesec do poškodb. Če čutite, da nekaj ni v redu, raje obiščite preventivno zdravnika. Izogibajte sem mrzli pijači in sladoledom.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop avgust 2021 za dvojčka

Splošno: v tem mesecu so se planeti odločili, da vas presenetijo. Odločite se za pozitivnost, vse možnosti so na vaši strani. Z obiskom določenih ljudi jim odprete oči pred njihovimi pričakovanji in občutki, ki jih imajo do vas. Poletje je, uživajte v vseh priložnostih, ki se vam odprejo. Za nekatere med vami bo drugi del meseca poln odločanja, za druge pa bo le sladkost življenja. Ta mesec bi morali spoznati svoj trenutek slave. Kar vas čaka v ljubezni, je precej neverjetno. Zvezde vas bodo pripeljale na oder. Zapeljivost, strast, omamni odnosi, ujeti ste v vrtinčasto ljubezen.

Ljubezen: Naredite prostor za zabavo, ko gre za presenečenja, ki jih vaš partner obožuje in se jih veseli njegovo srce. Z nežnostjo in strastjo se bo vajin odnos krepil, občutki bodo kar prekipevali. Srečna sta skupaj. Samske čaka lepo obdobje, resnično vaša velika motivacija podpira vaše iskanje ljubezni. Izkoristite pomoč, saj ste na življenjski prelomnici, vendar vse je dovolj v redu, da lahko uživate.

Denar: čustveni nered pustite v omari, osredotočite se le na prihodnost. V vsem tem obdobju vas spremlja ljubezen. Naredili ste si težave in končno boste prišli iz tega vozla. Ta mesec se za dvojčke vse vrti okoli vaših ljubezni, zato povečajte svoje energije v to smer, igrajte na svoje zapeljevanje, saj vaš čar deluje naravno in spontano. To lahko izkoristite tudi v poslovnem, svetu seveda na pozitiven način, drugače se vam to lahko vrne kot bumerang. Ta mesec si od denarja in posla odpočijte, naredite tisto, kar dolgo odlašate in se sprostite.

Zdravje: avgusta imate enkratno priložnost, da se spočijete in si naberete novih moči ter veliko naredite na odnosih. To velja za vsa področja vašega življenja. Zdravje vam bo dobro služilo, če ne boste pretiravali z delom in se bolj posvetili sebi. Pojdite na potovanja in na morje ter v hribe, raziščite vse, kar se da.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 3
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop avgust 2021 za raka

Splošno: ta mesec boste drzni, situacije se bodo vrstile druga za drugo, vendar si ne bodo podobne med seboj. Prihaja čas, ko greste lahko na križarjenje. Vaše želje postanejo ukazi kozmosu, saj uporabljate strategije za napredovanje in razvoj svojega čustvenega življenja in deluje dobro. Vplivi planetov vas pripeljejo v situacijo, ki je še ne obvladate do popolnosti. Zaljubljenost bo na tapeti, pa tudi strast in nova prijateljstva popestrijo vaše poletne dni, zato se ne boste mogli pritoževati. Poletje se je za vas začelo strašno dobro, prav tako se bo dobro končalo.

Ljubezen: skupaj se imata lepo, pari uživate v poživljajočih trenutkih, medtem ko se samski ta mesec lahko zaljubijo ter jim srce zaigra. Ali raziskujete več vrst misli, ali je to posledica nedavnega izpraševanja? Vendar pa so vaši nameni najboljši vodnik skozi mesec. Zvezde vam dajo priložnost, da svojo prihodnost vidite z novimi očmi in to vas naj spodbudi k napredku. Kar samske čaka v ljubezni, je spoznanje. V zvezi s tem se pripravite na pomembne spremembe. Ne boste ostali neopaženi, z malo truda bo tudi vaš čar deloval. Jupiter je edini mojster na vašem krovu, kar pomeni vaše ponovno rojstvo.

Denar: ta mesec bo brez stresa in z malo pritiska, živite trenutke velikega miru. Ta mesec načrtujete dolgoročno tako za zasebno življenje kot za poslovno sfero. V tem čudovitem mesecu avgustu se pojavljajo nekatere omejitve, razen če se ne odločite zapreti oči in si začepiti ušesa. Nameni so pozitivni, projekte vodite, kot želite. Ne poskušajte ubežati svoji usodi, ker se niste pripravljeni zavezati. Če je potrebno, premoženje spravite na varno. Ne skrivajte se pred lažnimi izgovori.

Zdravje: avgusta bo vaše življenje bolj mirno in z manj stresa, zato se vam bo tudi življenje umirilo ter hkrati boste dosegli to, da se bo zdravje izboljšalo. Pojdite k vodam in se naužijte čara, ki ga dajejo valovi ter slapovi, ker vas bo to povsem pozdravilo.

Splošno: 5

Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop avgust 2021 za leva

Splošno: Naj bo to v prijateljstvu ali ljubezni, ta mesec boste igrali veliko igro! Vaše zmagovalno stanje duha je vaša moč. Nekateri se vas bodo uspeli dotakniti, saj imate srce, ki se zlahka zaljubi. Tudi pomanjkanje ukrepov ni nič hudega, vse bo prišlo ob svojem času. Vaš partner sprejema velike odločitve, saj potrebuje spremembe ali rutino, vseeno se strinjate z njegovo izbiro. Družinski dogodki bi lahko razburkali vaš koledar, svoje načrte boste spremenili zaradi obveznosti. Vaši ljubljeni bodo lahko jezni zaradi vaše nenadzorovane impulzivnosti.

Ljubezen: levi v razmerju boste ugotovili, da dokler je vaš partner potrpežljiv, gre vse dobro. Ostanite razumni in ravnajte zmerno, ne morejo se uresničiti vse vaše muhe. Saturn deluje in omejuje vašo ekspanzivno naravo. Za vas je že zgrajena sreča v dvoje. Ta mesec so za samske zajamčena čustva. Ne bojte se, saj zaradi tega lahko izgubite čas. Bodite bolj zaupljivi, ker vam bo to  omogočilo, da obnovite vezi zaupanja. Lahko bi živeli lepe trenutke skupaj z nekom, saj je ljubezen prisotna.

Denar: od tretjega tedna avgusta naprej bodo vaši projekti uspešni. Vezi se zaostrujejo, vendar ste v sozvočju z drugimi. Ni dvoma, da se pustite slepiti z lepimi obljubami. Zakaj ne delite svojih idej in jih zadržujete zase. Tudi če vas planeti preizkušajo, je to prav. Če dovolite, da se dogodki odvijajo po svoje, boste lahko tiho, brez hrupa, vstopili v svoja področja delovanja. Naučite se moderirati svoja dejanja s sprejetjem mirnejšega vedenja. Niste na koncu svojih težav, vendar ste na pravi poti.

Zdravje: ne ponotranjujte svojih čustev, prepustite se zaupanju, predvsem svojim najdražjim in ne bo vam žal. Širite svojo čudovito energijo, saj bo iz nje nastalo le dobro. Nadzirajte svoja pričakovanja, ker imate dovolj časa. Vsekakor več pijte in jejte zelenjavo, ker vam bo to koristilo.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop avgust 2021 za devico

Splošno: glede romantičnih odnosov se boste postopoma naučili zaupati. Ta mesec se vaš občutek popolnosti razkrije, vse je treba prilagoditi vsakemu milimetru, ker vse nadzorujete in analizirate. Sprostite se in bodite bolj odprti. Ločite se od vseh omejitev, ki si jih sami nalagate. Dajte prednost sprostitvi in uživajte na soncu, delajte na sprostitvi telesa in duha. Konec meseca je dinamičen, vaše astralno nebo je jasno, dovolj, da vas potisne k radikalnim odločitvam. Ves mesec vam bodo nevroni vreli.

Ljubezen: Mislite v dvoje in udejanjate dva. Vaši bližnji bodo poskušali nekako ukrotiti vašo vnemo. Pod blagodejnim delovanjem zvezd se vaš odnos spremeni. Vaš notranji glas vas poziva, da potrdite prihodnje projekte v dvoje. Pustite svojemu navdihu, da vodi vaše korake, vaš partner se zanaša na vaše izkušnje. Skupaj potujeta, se ukvarjata s športom, zaradi vašega zaljubljenega dueta so drugi ljubosumni. Samski lahko od sredine meseca zaživite čudovito ljubezensko zgodbo. Oseba, ki jo poznate, vas bo presenetila in vam odprla oči. Naenkrat lahko zgradite načrte za prihodnost in jih morda uredite s svojo simpatijo.

Denar: zvezde pozitivno vplivajo na to, da v svoje izmenjave vnesete fluidnost, nenadoma se lahko rodijo vaši projekti. V iskanju stabilnosti nenehno razmišljate. Dobra dela naših dragih planetov vas energizirajo, malo po malo lahko najdete svojo pot. Stojte za tem, kar ste in bodite na svojih nogah. Ta mesec malo počakajte še z velikimi odločitvami, za mala vlaganja pa ni težav.

Zdravje: težko zaupate, vendar ne dvomite v izjave nekaterih ljudi. Zavzemite bolj optimističen odnos in vse bo veliko bolje. Preveč se sekirate in si ženete k srcu ter se zapirate v sebe. Pojdite ven na svež zrak in zadihajte spolnim pljuči. Izogibajte se užitkom.

Splošno: 3
Ljubezen: 5
Denar: 3
Zdravje: 4

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop avgust 2021 za tehtnico

Splošno: poletje se nadaljuje pod dobrimi astralnimi vplivi. Sreča vam ponuja priložnost za lepa srečanja, super predlogi se kar množijo. Stavite na svoj zapeljivi potencial. Od začetka meseca deluje vaš čar, tečejo osvajalne operacije in vas kar peče od nestrpnosti. Zakaj ne pustite, da se vaše razmerje razvija, ne da bi želeli predvidevati in hiteti. Ta mesec draga Venera nadzira vaša čustva, nenadoma vas prevzame lahkotnost in dobro počutje. Vaše izmenjave bodo polne sladkosti. Naučiti se ljubiti brez odvisnosti od drugih postane izziv. Ta mesec so planeti prizanesljivi do vas, vaši odnosi pa so povezani in ne pustite, da vam naključje zdrsne skozi prste. Izkoristite to čudovito priložnost, da dobite vse, kar želite.

Ljubezen: s partnerjem načrtujeta življenjske zadeve in nov dom. Želite izboljšati svoje življenjsko okolje, vse je preprosto in brez pasti. Vaš partner spremlja vaše gibanje, z roko v roki so vajine odločitve harmonične in si zaupata. Samski boste imeli srečo, namesto da bi čakali, da pride ona k vam, boste ukrepali. Ta mesec vam zvezde pošljejo izziv. Če še vedno oklevate, preden se vrnete k bivšemu zakoncu, je to še zato, ker še niste pripravljeni izkoristiti priložnosti, saj so vaši dvomi še vedno prisotni.

Denar: dovolite si trenutke sprostitve in razmisleka, majhen korak nazaj bo donosen. Če imate prednostne naloge za uresničitev svojih projektov, je skrajni čas, da se v nekatere situacije bolj poglobite. Tkejo se nove povezave, uresničujejo se novi projekti. Napredujete brez hrupa, saj ste videti bolj prepričani vase. Vaša prepričanja so se spremenila in bolj svobodni ste. Pretekle napake vam super služijo, to so bile dobre lekcije v življenju.

Zdravje: presenetljivo dobro se boste počutili in ves mesec ne bo nekih večjih težav. Skrbi ne bo, stresa pa bolj malo in vse bo bolj veslo pa tudi vi boste bolj zdravi. Pijte malo več vode in se izgorevajte mineralnim ter mehurčkastim pijačam posebej, če so iz hladilnika. Ne bodite tudi preveč na vročem soncu, raje poiščite senco, ki vam bolj ustreza.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop avgust 2021 za škorpijona

Splošno: ta mesec bo prava pustolovščina, planeti vam razširijo vidno polje in vse postane bolj jasno. Imate potrebno perspektivo, da razumete in ravnate v skladu s svojimi interesi. Postopoma se vam uspe osvoboditi svojih spon, zasijali boste, vendar morda na začetku ne bo uspeha, proti koncu poletja pa ga lahko pričakujete. Vaša priljubljenost bo hitro naraščala, čustvene vezi se bodo zaostrovale, iz prijateljstva se bo razvila zveza. Avgusta boste imeli globoke občutke, bolj ko zaupate, bolj bodo drugi z vami sodelovali.

Ljubezen: ljubezen, ki jo izkazujete svojemu partnerju, vam daje balzam za srce, ker se trudite dokončati neuspešen projekt, vendar ste motivirani. Potrebo po ljubezni in občutku ljubezni prevajajo majhne romantične kretnje, kot nalašč za vašo drugo polovico. Samski preizkusite svojo moč zapeljevanja, saj ste neustavljivi in se igrate, da pritegnete pozornost, nato pa podležete sebi, to se na prvi pogled imenuje ljubezen. Se bo zgodba poleti ponovila? To obdobje je za vas naklonjeno ljubezenskim zgodbam, pa tudi stabilnosti. Imate vse možnosti.

Denar: predlogi, projekti, vse napreduje s svetlobno hitrostjo in mesec avgust se zdi produktiven. Lahko dosežete podvige, samo to si želite. Če so na začetku meseca čustva na robu, se hitro pričakuje vrnitev v umirjenost. Z odločitvijo, da ne boste več skrivali stvari, ki jih obravnavate v resničnih čustvenih težavah, se pričakuje dober napredek. Ne glede na to, ali naj začnete dialog in najdete komunikacijo, vam zvezde prinašajo moč in pogum. Ne ustrašite se nedokončanega projekta, ker je to le začasno, tudi če ni uspešen, se boste iz tega naučili, kako napredovati.

Zdravje: konec meseca boste precej utrujeni in postali boste razdražljivi,  še posebej do ljudi, ki vas imajo radi. Pustite slabo voljo v omari, bodite pozorni na svoje najdražje. Osredotočite se na svojo pot in več počivajte ter si vzemite odmor. To vam bo povrnilo moči in nenadoma se boste dobro počutili, kot že dolgo ne.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop avgust 2021 za strelca

Splošno: začetek meseca se bo za vas začel nekoliko sramežljivo, potem pa se zelo hitro spet pojavijo čudovite priložnosti. Zaradi velike odločnosti ste v središču pozornosti. V odnosih si prizadevate za mir in spokojnost, zelo hitro razumete, da se lahko pravilno odločite. Ko gre za velike odločitve v ljubezni, je vaša idealistična plat nezmotljiva. Sreča vam ostane na dosegu roke. Če se odločite naključno zaupati, že kmalu ugotovite, da imate prav. Ne glede na čustveno situacijo, v kateri ste, se stvari premikajo naprej in se zelo mirno razvijajo.

Ljubezen: pari si boste prizadevali spremeniti odnos. Prihaja nova organizacija za vašo prihodnost, saj med vama obstaja resnično zapletanje. Da bi se izognili rutini, pozabite na majhne sitnosti in razvajate partnerja. Ustvarite nov prostor za spremembe in malo svežine v vašem vsakdanjem življenju, to nikomur ne škodi. Samski sanjate, da boste spoznali svojo sorodno dušo, kar se bo zgodilo okoli 18. avgusta. Dejansko vas pod dobrimi dejanji zvezd poganjajo nova ljubezenska obzorja. Izkoristite priložnost, da si ogledate svet, se odpravite ven in se zabavate.

Denar: malo potrpljenja in nekaj truda bo treba vložiti, preden boste lahko popolnoma uživali v pozitivnih vplivih. Potem, ne da bi vam bilo treba migniti s prstom, bodo uspehi prihajali eden za drugim. Pisne zaveze boste imeli raje, kot obljube v zraku. Vaši zavezniki so manj številni, vendar so okoli vas, saj imate prave prijatelje. Sredi meseca pričakujemo vznemirjenje. Zaupajo vam, izkoristite ga, da se zaupate sebi ali komunicirate o svojih interesih.

Zdravje: poskušajte razumeti druge, ne da bi jih obsojali in se prilagoditi življenjskemu slogu, ki ni nujno vaš. Za to si morate prizadevati, vendar gre za vsesplošen dober namen. Kakorkoli že, dobro nadzorujete situacijo. Malo boste živčni in nestrpni, kar pa lahko odpravite z izletom in potovanjem, ki vam prija. Potrebujete več svežega zraka.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop avgust 2021 za kozoroga

Splošno: kar se tiče ljubezni bo avgusta vse mirno. Uživajte v njem pred veliko bolj razburkanim obdobjem, ki  bo prihodnji mesec. Zakaj se ne bi vprašali o svojem prihodnjem življenju? Določite svoje želje, se pogovorite s partnerjem, sprejmite svoje odločitve in ukrepajte. Med vami in vašim partnerjem se pojavijo nekatere napetosti, ki niso nepremostljive. Za vrnitev vedrine v vaše odnose so možne prilagoditve in popravki. Če želite prepričati določene ljudi, morate samo najti prave besede.

Ljubezen: skupaj s partnerjem bosta našla rešitve, izmenjave bodo konstruktivne in tveganje za velike konflikte ni veliko. Ta mesec boste dovzetni, zakaj ne bi dokazali, da je temu res tako? Blagodejna dejanja zvezd vam bodo omogočila, da si povrnete čustveno varnost. Od partnerja ne zahtevajte preveč. Samski, preden verjamete, da ljubezen ni za vas, zaupajte dejavniku sreče. Ciljajte na svoja čustva. Pokažite se takšne, kot ste, ne da bi se trudili biti popolni. Preživite trenutek brez razmišljanja o naslednjem dnevu. Ljubezen na prvi pogled lahko pričakujete v drugi polovici meseca.

Denar: poslovni uspeh ali uspeh v službi je ves čas z vami in trajal bo. Čisto astralno nebo, radodarni planeti, dovolj boste imeli za početi ves mesec. Poletje se bo končalo, kot se je začelo, le da vas bodo zadnji teden mučili živci. Sredi meseca se ne boste pustili destabilizirati z astralnimi vplivi. Če pred vami stojijo nekatere ovire, se boste zaradi dobre energije in dobre volje izognili velikim težavam. To pomeni, da bo tudi avgusta za vas vse v redu kot ponavadi. Ni pa nek dober čas za vas za vlaganje, počakajte na naslednji mesec.

Zdravje: potreba po vitalnosti in pripravljenosti vam bo preprečila, da bi se utopili v situacijah, ki se ne bodo zgodile in so v vaši glavi. Umiri se, da boste bolj učinkoviti, ker vas to zelo jezi. Pazite na svoje živce, ker vam lahko popuščajo. Drznite si izraziti svoja pričakovanja, ne da bi vam bilo nerodno. Za vas je rešitev naporen šport, med katerim boste izgubili stres in pozabili na živčne napetosti ter našli rešitve, ki jih drugače nebi. Pijte več vode in jejte zdravo.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop avgust 2021 za vodnarja

Splošno: učite se iz svojih preteklih izkušenj, zato lahko naredite velik napredek. Ko gre za srčne zadeve, imate oblilo domišljije in ko gre za popestritev vaših odnosov, vam planetarni vplivi omogočajo najboljše možnosti, zato vam bo šlo zelo dobro. Avgust je za vas pravi čas, če želite uživati v družinski zabavi. Glede občutkov so možna presenečenja in večja zmeda. Raje imate akcijo kot pasivnost, to je vaša pravica. Ne izgubljate časa, ko čakate, da vam postrežejo na srebrnem krožniku, ampak delate sami. Ne da bi bili impulzivni, ste spontani in vse postane lažje. Preden pohitite, še enkrat preverite, ali se igra splača.

Ljubezen: če s partnerjem sanjata o novostih in izmenjavi, bosta gotovo uslišana. Potrebne so majhne prilagoditve za razjasnitev situacije, ki bodo motile začetek meseca, malo po malo pa se vrne lepo ravnovesje. Zdi se, da sta skupaj bolj enotna kot kdaj koli prej. Samski pazite, ker je ljubezen na prvi pogled na vidiku! Ta mesec samske osebe čaka velik preobrat. Če zaradi strasti izgubite razum, je to zato, ker ste se tako odločili, sicer preveč razmišljate, da bi se lotili ljubezenske zveze brez nadaljnjih ukrepov. Vi ste določevalec, tega nikar ne pozabite in vklopite nazaj razum.

Denar: planeti vas bodo spremljali ves mesec, poslovna srečanja bodo koristna in energična, saj ste vi energični. Nekateri pristopi vas vodijo na pot k uspehu. Drugi vas podpirajo ne glede na okoliščine. Vaši projekti se bodo uresničili in vaše izmenjave bodo produktivne. Boste kot v  majhnem oblaku, ker vam bo vse tako dobro letelo na kup. Predvidljivost in previdnost se vam priporočata, ker lahko pričakujete tudi trde udarce. Vendar glavo pokonci, ker vas bo to tako oplemenitilo, da boste dosegli še večji uspeh, kot kdaj koli prej.

Zdravje: zaupajte svoje ljubezenske skrbi bližnjim, saj vas ne bodo  obsojali. Če izgubite zaupanje vase, se za rešitev težav obrnite na tiste okoli sebe, ki jim zaupate in ne boste razočarani. Hitro lahko najdete rešitve le potruditi se je treba bolj. Naj vas žalost in panika ne pograbita, ker sta čisto nepotrebna. Uživajte manj sladke hrane in vam bo lažje.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop avgust 2021 za ribi

Splošno: planeti vam dajo pogum za zapeljevanje in vaše ljubezensko življenje se bo spremenilo, vi pa boste navdušeni. Ker ste po naravi radovedni, greste naravnost tja, kamor vas vodijo občutki. Partner vas bo presenetil in obeta se sprememba odnosa. Predvsem potrebujete odločnost. Stavite na drznost in videli boste, da deluje precej dobro. To poletno obdobje je idilično, da konkretizirate vse svoje projekte. Odnosi postanejo uradni, ustvarite stabilne in trdne podlage, nihče ne bo imel večje sreče od vas.

Ljubezen: Da bi se izognili vsem napetostim, greste skupaj v smeri s partnerjem tako, da mu podate razlog, tako boste ta mesec varni pred ljubezenskimi spori. Samski boste imeli obetaven konec poletja. Če grete ven, ne boste imeli časa, da bi se dolgočasil. Uživajte v novih poznanstvih, ki vam bodo prišla ta mesec nasproti. Okoli 13. avgusta bo eno srečanje izstopalo od ostalih. Zelo kmalu bi ga lahko formalizirali!

Denar: imate drzne projekte in izvirne ideje, zvezde pa lahko ta mesec izpolnijo vaše želje. Vaša energija je ustvarjalna, ideje pa so odlične. Malce ste sramežljivi in imate včasih težave približevanjem do drugih. Ta mesec postavite svojo sramežljivost v omaro, končno se odločite za uveljavitev, to je odlična poteza, ko sprejemate dobro iz okolice. Vse možnosti imate za uspeh tam, kjer ste že propadli. Z vašo intuicijo se lahko zgodijo čudeži. Pazite na tiste, ki so ljubosumni okoli vas. Bodite pozorni, žal vsi niso tako srečni kot vi. Če projekti zamujajo, bodite potrpežljivi, ni razloga za paniko. Izkoristite situacijo, ki vam ustreza.

Zdravje: Če uživate v naklonjenosti vaših dragih planetov, ne razmišljajte predolgo, ampak ukrepajte in to vam bo dalo veliko energije za naprej ter zdravja. Pustite svoje negotovosti ob strani, pomislite samo na eno stvar: pojdite naprej, da zagotovite sladko ljubezensko prihodnost, ki bo za vas sočna. To vam bo dalo dobrega zdravja in veselja.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinašata ljubezen, zdravje in pa tudi kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako, lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej. Napotki vam povedo, kje izkoristite mesec in kje bodite malo bolj previdni.

Kaj mi prinaša horoskop avgust 2021?

Avgust 2021 prinaša kar nekaj izzivov za vse, sploh na finančen nivoju. To bo mesec velikih sprememb na planetu v vseh pogledih. Močno se bomo morali prilagoditi. Ljubezni pa ne bo manjkalo, ta bo naklonjena skoraj vsem znamenjem v največji meri. Ta mesec uporabljajte razum in ne toliko čustev, ker boste lažje razumeli situacije, ki se dogajajo ni boste lažje prišli skozi življenje.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezni v mesecu juniju?

Ljubezen bo avgusta obiskala kar nekaj znamenj, pravzaprav bo srečala vse, le da nekatere še bolj kot druge. Najbolj srečni bodo ta mesec ovni, dvojčki, raki, device, tehtnice, strelci, vodnarji in tudi ribe. Planeti so ta mesec bolj naklonjeni osebni odnosom, poslovnim partnerjem, širjenju družbenega kroga kot pa financam in vlaganju. Posvetite se svojim družinami.

Katerim znamenjem bo horoskop avgust 2021 naklonjen?

Avgusta bo najbolj naklonjen rakom, tehtnicam in ribam, ki bodo blesteli na vseh področjih. Na splošno se bodo super počutili ovni, dvojčki, raki, tehtnice in ribe. Kar se tiče finance bo najbolje šlo ovnom, rakom, tehtnicam in ribam. Za zdravje pa bodo najbolje poskrbeli dvojčki, ribe, raki in tehtnice.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja