Boštjan Koletnik me je javno zmerjal, da sem pedofil

Na socialnih omrežjih vsak dan dobim veliko zelo grdih in žaljivih komentarjev. Verjetno sem človek, ki ima v vsej Sloveniji do nesramnih komentarjev še največjo toleranco. Komentarjev ne brišem, avtorjev komentarjev ne blokiram. 

Ljudje me zmerjajo na različne načine. Enkrat mi je neka 25-letnica rekla, da sem ogaben 40-letnik, ki nadleguje ženske. Več o tem si lahko preberete na www.tomazgorec.si/ogaben-40-letnik. Komentarjev, da sem neumen, grd in len, je nešteto. Za te se najmanj sekiram, ker vem, da v resnici nisem nič od navedenega. Najdejo se tudi ljudje, ki se bojijo, da mogoče zaslužim kakšen evro z objavo videoposnetkov. Več o tem si lahko preberete na www.tomazgorec.si/slovenci-uspeh. To je eden mojih člankov, na katerega sem najbolj ponosen. 

Najdejo se ljudje, ki so pametni, češ da sem vedno in povsod premalo previden. Našla se je celo neka gospa, ki mi je očitala, da svoja nečaka spravljam v nevarnost, ko smo šli pogledat zapuščeni hotel v Bosni. Gospo je zmotil video na https://youtu.be/oFeMdI-dGOM?si=AlKxMDjNAZpd1pHs. Kot da bi ji res verjel, da ji je sploh kaj mar za moja nečaka. Prepričan sem, da bi bila celo vesela, če bi se jima kaj zgodilo!

Včeraj pa sem dobil komentar, ki pa ga preprosto ne morem tolerirati. Gospod Boštjan Koletnik mi je na objavo na www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/videos/1009963786929028 napisal ‘pedofil’. To, da te nekdo obdolži, da si pedofil, pa ni več šala. Prav zanima me, kako bi gospod Boštjan Koletnik odreagiral, če bi jaz njemu v komentar napisal, da je pedofil. 

Prispevek, ki ga je gospod Boštjan Koletnik komentiral, bo videlo par deset tisoč ljudi. Tudi komentar bi zagotovo videlo nekaj tisoč ljudi. Zagotovo bi jih od vseh teh vsaj par deset verjelo, da sem res pedofil. Ali pa bi bilo kar nekaj ljudi v dvomih, ali sem pedofil ali ne. Spraševali bi se, zakaj bi nekdo nekomu kar tako brez zveze napisal, da je pedofil. Nekaj že mora biti na tem, bi pomislili. Dvomi bi zagotovo bili. Še posebej med tistimi, ki me ne poznajo dobro in samo občasno pogledajo kakšno objavo.

Komentar, ki ga je napisal gospod Boštjan Koletnik, sem videl eno uro po tem, ko ga je napisal. Moj odgovor vidite na spodnji sliki.

 

Takoj po objavljenem komentarju sem se malo umiril in sem gospodu Boštjanu Koletniku hotel dati možnost, da se mi javno opraviči. Potem ga ne bom kazensko in odškodninsko preganjal. Vendar je v isti minuti, ko sem jaz pisal nov komentar, že izbrisal svojega ter mislil, da je s tem rešil zadevo. Ampak je ni, ker, kakor vidite, imam posnetek zaslona. 

Danes sem šel malo pogledati profil gospoda Boštjana Koletnika in videl, da je na svoj zid objavil mnenje o meni. Kaj je napisal, si lahko pogledate na spodnji sliki. Človeka moti, da se samo promoviram. Da je veliko pretiravanja in malo realnosti. Pri takih komentarjih pogrešam, da bi ljudje, kot je Boštjan Koletnik, napisali še kaj več o tem, kako pretiravam in kaj ni realnost. Sicer pa iz tega komentarja Boštjana Koletnika vsak normalen človek hitro vidi, koliko je ura.

Ker sem dober človek, bom gospodu kljub tako nesramnemu komentarju dal možnost, da se mi v roku 48 ur javno opraviči za to, da me je zmerjal s pedofilom. V nasprotnem primeru ga bom kazensko in tudi odškodninsko ovadil. Odškodnino, ki jo bom dobil, bom v celoti namenil dobrodelnosti. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja