Brezplačno pošiljanje SMS in MMS sporočila na novi klapi – Simobil Vodafone

Za pošiljanje kratkih sms sporočil skoraj vedno uporabljam Simobilovo klapo. Za dva evra mesečno sem jih lahko brezplačno poslal 24 na dan. Klapo uporabljam predvsem zaradi tega, ker je sms sporočilo veliko lažje napisati preko računalnika, kot preko telefona. Če klapo uporabljaš v tujini, pa je uporaba klape tudi ekonomsko smiselna, posebno če greš kam daleč. Moja taka zadnja destinacija je bila Kolumbija. Če bi sms sporočila pošiljal iz telefona bi me stal cca 50 centov, tako pa me ni nič. Poslal sem vsaj 100 sms sporočil, kar pomeni, da sem prihranil 50 evrov.

Pred kratkim pa so klapo obnovili in nadgradili. Zdaj je res super! Poleg brezplačnega pošiljanja sms sporočil omogoča tudi pošiljanje MMS sporočil. Na dan naj bi se poslalo do 30 sms ali mms sporočil, vendar kakor sem ugotovil jim štetje poslanih sms ali mms sporočil ne deluje in jih lahko pošlješ neomejeno. Torej če imate za pošiljat veliko sms ali mms sporočil izkoristite klapo.

Klapa je namenjena le uporabnikom Simobila. Na klapo se lahko prijavite na spletni strani Simobil.si (kliknete vodafone live in nato klapa). Se registrirate, izberete mesečno naročnino in pošiljate sms in mms sporočila.

Ocenite to stran

1 komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.