Kaj se bo izplačalo kupovati na črni petek 2021?

Črni petek je dan v letu, ko trgovci naredijo največje razprodaje. Nekaterim izdelkom spustij oceno tudi do 80 odstotkov. Zagotovo ste na televiziji že videli, ko ljudje pred trgovinam v vrsti čakajo že več ur pred odprtjem le teh. Ko se trgovine odprejo ljudje množično ‘vdrejo’ v trgovino in boj za poceni izdelke se začne. Trgovine za černi petek običajno najamejo dodatne varnostnike, ker veliko krat se zgodi da se kuci med sabo stepejo. Vse skupaj je kar malo noro.

Originalno ime za črni petek je black friday in izhaja iz Amerike. Ime je dobil po zlomu borze leta 1929, ki se je zgodil zadnji petek v mesecu novebru leta 1929.

Črni petek 2021 bo 26. novembra. Namreč to je zadnji petek v mesecu novembru.

Najbolj zanimive black friday 2021 ponudbe slovenskih spletnih trgovin

Spletna trgovina Športne pajkice nudi od danes pa vse do črnega petka 2020 kar 20% popusta na vso ponudbo v spletni trgovini. Njihovo spletno trgovino najdete na www.sportne-pajkice.si.

Spletna trgovina Malinca na 12 prodajnih hitov nudi za črni petek 2020 ob nakupu vsakega artikla dodatno enega brezplačno. Njihovo ponudbo preveri na www.malinca.si/black-friday.html.

Spletna trgovina As tržnica je 20 artiklom znižala cene tudi do 70%. Njihovo ponubo najdete na https://asdejavnosti.si/trznica/kategorija-izdelka/blackfriday.

Otroška trgovina Baby Center od 24.11. do 30.11. nudi 30% popusta na izbrane igrače in oblačila, 20% popusta na obutev in 15% na pohištvo in opremo. Njihovo ponudbo si preverite na www.babycenter.si.

Spletna stran Popolna postava bo imela za črni petek 2020 do 55% popusta na svoje produkte. Če si želite zagotoviti njihov popust, kliknite www.popolnapostava.com/black-friday in se vpišite.

Spletna trgovina Prva liga ima črni teden in nudi za ves tekstil, obutev in torbice velja enoten popust, -44 %. Njihovo ponudbo preverite na www.prva-liga.si.

Ali se izplača kupovati na črni petek?

Zagotovo se izplača kupovati na črni petek, če ste oseba, ki kupuje le tisto kar potrebuje. Namreč vem, da obstaje veliko ljudi, ki kupujejo stvari, ki jih sploh ne potrebujejo. In ravno take razprodaje so nekakšno mamilo za te ljudi. Namreč kar kupujejo in kupijejo. Če ste taka vrsta osebe, potem je bolje da na razprodaje ne hodite.

Če pa ste preudarne oseba, ki kupuje le tisto kar potrebuje je black friday super priložnost, da privarčujete kar lep znesek.

Sam sem oseba, ki ji je nakupovanje v breme. Vendar enkrat na leto je potrebno iti kupiti kaj za obleči ali obiti. Jaz grem običajno ravno za črni petek v nakupovanje v Palmanovo v outlet village in si takrat nakupim oblačil in obutev za celo leto. Do sedaj me black friday popusti v Palmenovi še niso razočarali.

Glede na situacijo s koronavirusom, letos verjetno ne bo možno iti v Palmanovo. Verjetno niti ne v fizične trgovine, zato bo potrebno kupovati na spletu. Sam že imam ogledanih par stvari, ki jih bom kupil na črni petek 2021. Kupiti moram ene dobre pohodniške čevlje, kamero GoPro 9, mogoče telefon Samsung S20 plus, kakšno dobro knjigo, darilo za nečaka,..

V nadaljevanju tega članka, bom objavljal dobre ponudbe, ki jih nudijo slovenska podjetja. Tako, da če tole bere kdo, kjer dela v podjetju, ki bodo imel black friday ponudbo naj mi piše na mail tomaz@gorec.si. Objava je popolnoma brezplačna. Sam pa se odločim ali bom vašo ponudbo objavil ali jo ne bom. Če bo dobra, jo zagotovo bom!

Na kateri dan je črni petek v letu 2021?

Letos bo črni petek ali praznik nakupov na 26 novembra.

Kaj se najbolje izplača kupovati na črni petek?

Na črni petek naj bi bilo najbolje kupovati igrače, videoigre, pametne telefone in druge naprave ter obutev. Ne priporoča se kupovanje nakita, saj naj bi največje popuste nudili po koncu nakupovalne sezone v času razprodaj, prav tako se ne priporoča nakup potovanj.

Kaj pomeni črni petek?

Črni petek, ali s tujko Black Friday, izhaja iz Amerike. Tam je to dan, ki sledi njihovemu prazniku Zahvalnem dnevu, ko so trgovci drastično znižali cene. Za nekatere je to otvoritveni dan za decembrsko praznično nakupovanje.

Ali popuste na črni petek ponujajo tudi spletne trgovine?

Seveda, še posebno v letošnjem letu bo zaradi ukrepov večina trgovcem svoje poslovanje preselila na splet. Zagotovo bo črni petek v letu 2021 najbolj osredotočen na spletno prodajo do sedaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja