Darilni boni SelectBox so super ideja za darilo

Imate tudi vi težavo, ko morate nekomu kupiti darilo za rojstni dan ali kakšno drugo priložnost, vendar ne veste, kaj bi kupili?

Sam imam s kupovanjem daril veliko težav. Nimam niti časa, niti ideje, kaj kupiti, zato sedaj večino daril kupim kar pri SelectBox-u. SelectBox so darilni boni v cenovnem razponu od 24,80 do 219,80 evra. Darilni boni SelectBox so mi všeč zato, ker, ko nekomu podariš darilni bon, ima ta na voljo zelo veliko opcij, kako ga izkoristiti. Primer; če nekomu kupite darilni bon z nazivom Čarobni oddih, lahko tega koristite kar na 182 lokacijah. Katerih si lahko pogledate na http://bit.ly/carobni-oddih.

SelectBox ima štiri področja, za katere lahko kupite darilni bon. To so turizem, lepota, kulinarika in šport. Predlagam, da si pogledate njihovo ponudbo na http://bit.ly/select-box.

Cene darilnih bonov na spletni strani SelectBox je zelo ugodna. Sam sem preveril cene nekaj paketov pri SelectBox-u in pri ostalih ponudnikih. Dostikrat se nampreč zgodi, da je ponudba na SelectBoxu cenovno ugodnejša kot direktno pri ponudniku. Dober primer je Hotel Triglav na Bledu, ki sem ga obiskal pred kratkim. Ponudbo SelectBox-a najdete na https://bit.ly/2GdGKhT. Če kupite darilni bon z nazivom Bogastvo gora, sonca in morja, dobite paket kar občutno ceneje, kot direktno pri hotelu Triglav.

Ko ravno omenjam hotel Triglav, si poglejte kako lepo je pri njih v spodnjih dveh video posnetkih.

2 x video

Če kupujete darilo za nekoga, vam predlagam da skočite na spletno stran SelectBox-a in pogledate, kaj nudijo.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja