Tedenski horoskop za vsa znamenja od 12. 10. do 19. 10. 2020

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si preberete horoskop za mesec oktober 2020 na www.tomazgorec.si/horoskop-oktober in na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ veliki letni horoskop za leto 2020 za vsa znamenja.

Za informacije o tem, kaj vas čaka na posamezen dan, ste vabljeni, da si preberete svoj horoskop za vsak dan posebej na https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Kaj vas čaka v tednu med 12. in 19. oktobrom 2020? Preberite svoj tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vam je naš horoskop všeč, vas vabimo, da všečkate tudi našo stran FB stran Horoskopko, ki jo najdete na https://www.facebook.com/horoskopko/. Tam redno objavljamo dnevne, tedenske in mesečne horoskope za vsa astrološka znamenja ter druge aktualne novice s področja astrologije.

Kaj nam napovedujejo zvezde za mesec oktober?

V spodnjem video posnetku si poglejte astrološko napoved za mesec oktober 2020.

Tedenski horoskop – Oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Čim več je na nebu napetosti med planeti, tem bolj ste v gibanju in naprezanju tudi Ovni, in ta teden boste imeli veliko nujo po ‘narediti čim več, ne obstati’. Zna pa biti, da bodo polja, kjer se boste lahko izrazili in izkazali, druga od pričakovanj, na primer pomoč in skrb za druge, poskusi izvleči jih iz neželenega toka dogodkov in podobno. To ne pomeni, da v službenem oziroma poslovnem pogledu ne bi mogli biti uspešni, prej nasprotno, če le seveda vaše delovno okolje funkcionira tako, kot bi moralo. V takem primeru boste prav Ovni tisti, ki določajo utrip in zgleda, kako se da kaj narediti na hitro, učinkovito in koristno. Predvsem rojeni v zadnji dekadi znamenja bodo pri tem naleteli na nekaj več težav ali odpora kot drugi Ovni, a nič ne de, ovire so za to, da jih razbijemo, boste rekli in se ne ustavili. Več dogajanja in tudi sprememb v odnosih je videti doma in pri otrocih, pokažite tam čim več strpnosti, predvsem v prvih dnevih tedna.

Tedenski horoskop – Bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Če ste se na nov vrtinec bolezni in omejitev kaj pripravili, na primer za zalogo mask in potrebščin, potem jeseni ne bo tako hudo. Bomo že prebili, si boste rekli in razmišljali o tem, kaj in kako boste počeli, ko se vse to konča, se pravi čez dva ali tri mesece. Težje bo tistim Bikom, ki so se aktivnosti v zadnjem času lotevali tako, kot da se nič več ne more zgoditi – ponovni zastoji in problemi vas bodo pahnili par stopnic navzdol. Najslabše od vsega je lahko pa to, da se znesete na koga od domačih ali nasploh poskrbite za nemir v hiši, za kar se “odlična” priložnost ponuja na začetku tega tedna. Potegnite se raje za kak korak ali dva nazaj, pa ne bo hudega, že od srede naprej bo nevarnost manjša. “Rešitev” za tegobe teh dni se v vašem horoskopu zdi ustvarjalnost kakršne koli vrste, ukvarjanje z otroki, pa ne samo vzgoja (kdaj ste se v družini nazadnje šli Človek ne jezi se?), poleg tega pa tudi v čim več stikih s prijatelji in podobno mislečimi ljudmi.

Tedenski horoskop – Dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Da se stalno kaj dogaja, je Dvojčkom vedno všeč, a zdaj vam počasi začenja presedati tudi to. Če je leto 2020 nekakšno ‘leto prestrukturiranja’, za vas lahko ta pojem pomeni tudi to, da si boste nemara zaželeli celo malo miru, rutine in dolgčasa, kdo ve. Sredi tega tedna se boste malo zaprli vase, morda le toliko, da se poleže prah, potem pa boste v drugi polovici izkazali veliko agilnosti in ustvarjalnosti, tako doma kot na delovnem mestu. Težave se zadnje čase vidijo na polju vrednosti in vrednost, predvsem tujih, kamor po astrološki simboliki spadajo na primer banke, krediti, denar drugih, pa tudi vrednost drugih, ki jih bo očitno treba oceniti drugače, kot so bili do sedaj. Izhod iz zagat tega tedna se kaže v poslu, kjer ni dobro vsega jemati preveč zares, prav pa bo prišlo, če boste za svoj del poskrbeli čim bolje, pa tudi v domu, kjer lahko pospravite stvari, za katere navadno nimate časa, ali pa se več ukvarjate s svojimi, ki bodo tega veseli.

Za astrološko posvetovanje – osebno, po telefonu, preko Zooma – lahko pokličete 040 255 006 ali pišete na astro@astrology.si

Tedenski horoskop – Rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Tudi če se pogosto zgodi, da ne morete sami odločati o svojem vsakdanu, bodisi zaradi vezanosti na družino, otroke, posel ali kaj drugega bodisi zaradi bolj pasivnega značaja, pa vas ta čas pritiska morda celo malo bolj kot druge. Ker letos skoraj nič ne poteka tako, kot smo bili navajeni, se počasi zdi, kot da je vse skupaj neobvladljivo in nerešljivo, morda celo v smeri “nikoli ne bo bolje”. Vsaj to slednje je zelo nepotrebno, kajti naj se v jesenskih mesecih zgodi karkoli že, bo “vojna” končana do novega leta, kar pomeni, da je treba samo zdržati. Rešitev se ne vidi v čim boljši informiranosti (saj je danes opazen jasen namen sedanjega sistema poročanja ustvariti čim več nelagodja in nemoči), temveč v izmenjavi mnenj z drugimi, saj so med njimi tudi taki, ki ne padajo toliko pod vpliv in znajo kaj razložiti mirno, logično in vsem razumljivo. Nasploh pa je največ koristi za vas v tem tednu videti v obliki kratkih potovanja ali pa več sprehodih, če le imate možnost in čas zanje.

Tedenski horoskop – Lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Za začetek nekaj malega občutljivosti in morda tudi razdražljivosti, potem pa ravno nasprotno trdni koraki in stališča, to pravi prvi bežni pogled na vaš tokratni horoskop. V teh jesenskih mesecih – kot je bilo počasi in postopoma že napovedano – časi niso prijetni in ne nazadnje niti pogled na svet v tem trenutku ni najbolj simpatičen. To kažejo nakopičeni neprijetni odnosi med planeti, katerih ost pa v vašem horoskopu ni usmerjena na najbolj vitalna področja. Zato imate Levi bolj kot drugi možnost dobro zvoziti zagate tega časa, še več, razumeti druge in njihove možnosti ter postaviti se pred nje, da bi jim lahko pomagati in jih vodili, če to potrebujejo. Pri službenih in poslovnih aktivnostih bo treba nekaj narediti po svoje oziroma “na svojo roko”, saj bo umanjkal nekdo, ki odloča. Izkazali se boste in ne bo vas motilo, da vaša aktivnost nekomu ne bo všeč. Nasploh se je treba za vse danes potruditi bolj kot navadno, a vas to ne more ustaviti.

Tedenski horoskop – Devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Na začetku tedna bo Luna ne le postavljena neprijetno glede na vaš horoskop, ampak tudi močno povezana z drugimi, nakar preobčutljivosti in v ponedeljek morda celo občutka nemoči ne bo manjkalo. Toda že od srede naprej bo prinesla občutek stabilnosti in obvladovanja situacije, pa kakršna koli že trenutno bo. Še več, proti koncu tedna boste zelo aktivni in boste naredili vse potrebne prilagoditve, lepo eno za drugo, metodično in učinkovito kot le redko kdo. Če ste doslej poskrbeli za nekaj zaloge najnujnejšega, vas dogajanje zunaj tako niti ne bo toliko motilo. Čim več časa posvetite sebi, na kakršen koli način že, tem bolje. Če smo že omejeni pri aktivnostih, se lahko posvetimo tistemu, za kar nam navadno zmanjkuje časa, mar ne? In za koga ali kaj kronično primanjkuje časa povprečni Devici? Zase seveda. Zdaj imate priložnost tudi za to. – Finančne skrbi se bodo ta čas kazale kot zelo velike, a brez panike, že v tednu ali dveh bo to drugače oziroma bolje.

Astrološka karta ponuja vpogled v trenutno življenje, potenciale, težave in časovne okvire za njihovo razreševanje.

Tedenski horoskop – Tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Cel kup neugodnih planetarnih energij v enem samem tednu se lahko odrazi tudi pri vas, še posebej, če ste tudi sicer preobčutljive ali celo k paniki nagnjene narave. Tehtnice nimate ravno visokega pragu pri tem, koliko različnih izzivov in problemov prenesete, zato je dobro, če si za ta čas s podstrešja prinesete kako zalogo potrpežljivosti in umirjenosti. Vplivi, ki nam jih kreatorji vsega tega dogajanja (pa ne govorimo o naši državi, da ne bo nesporazuma) pošiljajo iz dneva v dan, so namreč dozirani natančno tako, da se ne da sproti obvladovati vsega. Od tu do nakopičenja vsega skupaj ni daleč, zato moramo poskrbeti zase in se obenem trdno povezovati z drugimi, da bi bilo lažje. Pri vas se dober zasilni izhod vidi v času zase, ki je lahko branje knjig, spanje, meditacija ali veliko komunikacije na daljavo s somišljeniki, daleč najboljši način pa bi bil ukvarjanje s kako vrsto umetnosti, tudi v obliki hobija, saj za to nikoli nimamo časa. Malo se pozabavajte tudi z načinom prehrane, kaka sprememba bi bila dobrodošla.

Tedenski horoskop – Škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Zanimiva značilnost vašega tokratnega horoskopa je ta, da boste prihodnost v teh neprijetnih dneh gledali čisto drugače kot drugi – namesto panike bo prevladala mirnost in obenem prepričanje, da vse te težave prinašajo novosti, ki se jim pač ne da izogniti, ampak da bomo vsi zvozili in iz tega izšli močnejši. To boste poskušali dopovedati tudi drugim, a pri tem ne pretiravajte, saj nekateri v takih pogojih ne sprejemajo najbolje in jih je treba pustiti pri miru. Nasploh je videti izziv pomagati takim, ki so še posebej prizadeti, in za to boste porabili kar nekaj časa in energije. Poskrbeli boste tudi za take malenkosti, ki jih navadno niti ne opazite. Pazljivi bodite pri odnosih s sorodniki in sorojenci, kajti tudi če je zadnje čase vse videti v redu, se lahko ena sama beseda spremeni v sprožilec in imate lahko na pragu kako zmedo ali celo vojno. Od vsega pa je najbolj zanimivo videti, koliko prilagodljivosti na razmere boste izkazali v tem času.

Tedenski horoskop – Strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Vaš vladar Jupiter se iz najbolj neprijetnih povezav sicer počasi izmika, a obenem leze v nove, tako da kakega miru še ni videti na obzorju. Kvadrat z Marsom, do katerega bo prišlo naslednji teden, bo “poskrbel” za velika nihanja od zadovoljstva ali pa ravnodušnosti na eni strani do obupa in panike na drugi, kar ne bo trajalo samo kak dan, prej nekaj tednov, pri nekom malo bolj, pri kom drugem pa manj izrazito. Sploh začetek tega tedna bo napet zaradi premočnih in prehitrih reakcij na dogajanje, po sredi bo glede tega bolj mirno in obvladljivo. Občutek omejenosti in nezmožnosti je pri Strelcih med vsemi znamenji največji, zato usmerite veliko svoje mentalne energije – razmišljanja, meditacije, izmenjave mnenj z drugimi – v zmanjševanje prizadetosti, ne nazadnje vse to ne bo trajalo večno. Kar se financ tiče, je dobro, če imate kako rezervo kje, a tudi glede tega je strah ta čas večji kot pa se bo izkazalo kasneje. Merkur se obrača na poti in v partnerstvu je možen kak zastoj ali vrnitev v neki čas, ki ste ga že pozabili.

Pomagam vam odgovoriti na vprašanja o dogodkih iz preteklosti, na katere so vplivali vzorci, pridobljeni pred vašim rojstvom ali v najzgodnejši mladosti.

Tedenski horoskop – Kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Kozorogi ste zanimivi primerki, kajti ko vas je starš kaznoval z enomesečno prepovedjo vožnje s kolesom ali igranja s punčko, ste preprosto rekli ‘Prav’ in sprejeli, ne da bi se zato rušil svet. Zaradi te lastnosti boste tudi sedanje omejitve vzeli bolj kot neizogibno spremembo v sistemu, ne pa kot nekakšno grožnjo – in preživeli ta čas neprimerno bolje od večine drugih. No, da bi bilo prijetno, seveda nima smisla govoriti, a tudi tega bo enkrat konec. Nekdo v vaši okolici se ne bo mogel prilagoditi in mu boste veliko pomagali ter imeli odličen občutek ob tem. V srčnih zadevah se Uranu, ki na tem vašem področju že nekaj časa buri vsakdan, tokrat pridružujeta že dva planeta in bo zelo pestro, vse se lahko zgodi, tako na bolje kot na slabše, mogoče tudi oboje, vsak dan kaj novega. Do srede bo čustveni moment zelo močan, potem se bo o vsem dalo malo bolj trezno razmisliti. Glede denarja bo več strahu kot pa dejanskih težav.

Tedenski horoskop – Vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Dejstvo, da “ste vse vedeli vnaprej”, vam zdaj nič ne pomaga, obrniti se bo treba k sebi in poskrbeti tako za varnost sebe in svojih kot tudi za vse tisto, kar je nujno za obvladovanje stanja, v katerem smo se znašli, četudi gre za čisto navadne, rutinske in nič kaj intelektualne aktivnosti. Predvsem v drugi polovici tedna bodite pazljivi pri komunikaciji navzven, saj boste precej našpičeni in si lahko “priskrbite” kako zamero, ki je pravzaprav nič ni treba. Pri poslih in v službi bo šlo drugače kot prej, a tudi če bo delo zreducirano, imate še vedno dosti možnosti izkazati se in celo kaj pridobiti, zlasti za to, ker bo okrog vas kar nekaj takih, ki se počutijo blokirane in onemogočene, četudi to ni čisto res. Nekdo pač mora, včasih tudi za skupno dobro. Prijateljstva vas bodo vlekla iz slabe volje, komunikacija po telefonu ali omrežjih lahko popravi prenekateri slabi trenutek. V ljubezni in zakonu bo druga polovica tedna boljša, saj bo čustvena napetost manjša.

Tedenski horoskop – Ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Precej dolgo napovedovane omejitve so tu in marsikateri načrti, ki ste si jih priredili za ta čas, sedaj drsijo v vodo. Če pri vas lahko prevlada prilagodljivost, boste hitro zapopadli nov režim, z nekaj spomina na spomladi, in čas prebili razmeroma dobro. Če pa spadate med tiste Ribe, ki jih zelo hitro prevzame občutek ogroženosti, morda celo panike, potem se zaprite nekam, poskrbite za najnujnejše in počakajte, da mine. Za vsakim dežjem posije sonce in bo tudi za tem … Sicer je treba reči, da tokratni horoskop za Ribe sploh ni slab, prej nasprotno lahko opravite veliko vsega, le s financami bo šlo bolj na tesno, tako s svojimi kot s tujimi, tu velikih prilagoditev ne bo. V odnosih z drugimi, na primer sosedi ali sorodniki, lahko pride do neljubega obrata, poskrbite le za to, da vi ne bi bili razlog za kako slabo voljo. V drugi polovici tedna bo čustveni moment precej manjši in boste bolj učinkoviti pri svojem delu, karkoli boste že počeli. V soboto počivajte, če se le da, da ne bi bilo vsega preveč.

Zakaj verjeti prav temu tedenskemu horoskopu?

Iz preprostega razloga. Piše ga eden vodilnih slovenskih astrologov Bern Jurečič, ki je tudi predavatelj in učitelj astrologije. Njegova astrološka izobrazba je mednarodno veljavna diploma s tega področja, hkrati pa je tudi zelo izkušen, se redno udeležuje posvetov in strokovnih srečanj ter svoje dragoceno znanje astrologije ves čas nadgrajuje.

Kje najdem redno osvežen tedenski horoskop?

Prav na naši spletni strani, kjer za vas vsak teden znova pripravimo aktualni horoskop. Da se lažje znajdete, zraven napišemo tudi datume, od kdaj do kdaj velja, hkrati pa lahko na naši strani pobrskate tudi za preteklimi tedenskimi horoskopi. Nič ne brišemo, vse ostaja javno dostopno.

Ali horoskop res vpliva na moje ljubezensko življenje?

Seveda, horoskop določa neke okvirne in najbolj značilne osebne značilnosti pripadnikov posameznih znamenj. Zato lahko sklepa tudi na to, s pripadniki katerih znamenj se boste v ljubezni predvidoma najbolje ujeli. In še kratek vodič za najboljše parčke: oven in vodnar, bik in rak, dvojček in vodnar, rak in riba, lev in strelec, devica in bik, tehtnica in dvojček, škorpijon in rak, strelec in oven, kozorog in bik, riba in škorpijon.

Kaj me čaka v letu 2020?

Za letni horoskop 2020 obiščite našo spletno stran in si preberite obširno napoved za vsako znamenje posebej, in sicer za področja, ki vse najbolj zanimajo - ljubezen, denar in zdravje. Preverite lahko, v katerih obdobjih vam kaže bolje, v katerih slabše, na katere stvari bodite pozorni, kje vas čakajo priložnosti in kje morebitne pasti. Letni horoskop 2020 je res vreden branja, saj nam poda neke smernice za pot v novo leto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja