Horoskop oktober 2021 za vsa znamenja

Oktober 2021 se bo izkazal za enega najbolj plodnih jesenskih obdobij. To je posledica dejstva, da bo večina meseca potekala med naraščajočo Luno. V tem času bo Lunin vpliv postajal vse močnejši, zato lahko računate na oskrbo z energijo nebeške zavetnice. Kljub nagnjenosti k spremembam lahko nenadne spremembe službe negativno vplivajo na vaše delovno razpoloženje. Toda s skrbnostjo se bo oblikovalo ugodno ozadje za napredovanje po karierni lestvici.

Horoskop kaže, da bodo planeti najbolj vplivali na device, kozoroge in bike. Luna bo izmenično in gladko prehajala skozi ta znamenja ves mesec oktober. Odgovornost, varčnost, natančnost in predanost bodo pomembni v vseh vidikih življenja.

Če želite izvedeti, kaj vam prinaša mesec oktober, si oglejte astrološko napoved priznanega astrologa Berna Jurečiča za ta mesec:

Prvi teden oktobra 2021 se bo začelo z upadajočo Luno. Za ta čas sta lahko značilni splošna utrujenost in pasivnost, vendar horoskop priporoča, da se ne predajate občutkom nemoči, zaviranja in depresije. To so najbolj ugodni dnevi za hišna opravila, kot so  obnova ali nakup novega pohištva. Ta opravila vas bo sprostila in odvrnila od negativnega razmišljanja.

Potem bo prišla mlada Luna v ozvezdje Device, zato boste imeli odlično priložnost, da presežete svoje sodelavce pri reševanju kompleksnih in nenavadnih težav. Predstavniki zemeljskih znamenj imajo v tem mesecu morda nenavadno predstavo o dobičkonosnih naložbah ali donosnih nakupih. Čustva in hobiji bodo potisnjeni v ozadje, kar bo omogočilo natančne analize in izračune.

Horoskopski znaki v elementu ognja bodo lahko podvrženi povečani radovednosti, zato horoskop za to obdobje oktobra 2021 opozarja na nevarnost sklepanja nezakonitih poslov. Bodite previdni, preden kaj odpišete in večkrat preverite pri usposobljenih strokovnjakih, da vas ne bodo prevarali.

Sredi meseca vas bo še bolj privabilo k delu. Intenzivna rast Lune bo okrepila ozvezdje Kozoroga in povečala vpliv Saturna. Tako močni energiji se je težko upreti. Horoskop zato za oktober opozarja na nevarnost prepirov in prekinitev v odnosih. Ostanite mirni, čeprav bo z vaše strani vloženega veliko truda in ravnovesje v družini ali v službi bo obnovljeno.

Konec drugega tedna v oktobru bo Luna v ozvezdju Rib, ki je nagnjeno k izgradnji odnosov v ljubezenski in medosebni sferi. Predstavniki vodnih znamenj lahko prejmejo predlog za poroko, preostala znamenja pa lahko varno prevzamete pobudo v odnosu do sebe. Povečajte svojo pozornost do svojega zdravja. Horoskop za drug teden oktobra priporoča celovit zdravniški pregled, zlasti na področju bolezni ledvic in kosti.

Tretji teden v oktobru 2021 bo sovpadal s polno Luno. Nekaj časa se boste morda počutili kot nezahtevni specialist ali pa boste izgubili cilj. Luna v znamenju ovna vam bo kmalu vlila zaupanje. Horoskop priporoča odkrito izražanje svojega stališča, zlasti v odnosu do oblasti oziroma pri uradnih odnosih.

Ne oklevajte in si privoščite zaslužene počitnice ali prost dan. To obdobje v tem mesecu je ugodno za športne dejavnosti. Razmislite o nakupu hišnega ljubljenčka, če si ga želite. Horoskop svetuje obisk vrtcev ali zavetišč, saj so zadnji dnevi oktobra ugodni za tiste, ki se ukvarjate z dobrodelnostjo. Več časa preživite na prostem in uživajte v sadovih svojega dela. Horoskop opozarja na majhno verjetnost zastrupitve s hrano, zato natančno preverite rok uporabnosti izdelkov. Izogibajte se tudi vsemu, kar je alkoholnega in tega ne uživajte.

Oktober bo na vseh področjih zelo ugoden za device, tehtnice, škorpijone, strelce in kozoroge. Ti bodo absolutno blesteli na vseh področjih, drugi pa na enih bolj, na drugih pa manj.

Mesečni horoskop oktober 2021 za ovna

Splošno: Ovni glede zasebnega sektorja niste imuni na impresiven razvoj dogodkov. Vaše ljubezni so obrnjene na glavo in iščete odgovore, kaj se je zgodilo. Morda vas bo kdo v ljubezni izdal. Naj zvezde naredijo svoje, vam ni treba delati v tej smeri, glejte samo naprej. Ta mesec ni najboljši za začetek novih projektov. Zdaj ste na prelomnici svojega življenja, pravzaprav bi morali uživati v dobrih časih, namesto da bi si postavljali vprašanja. Prvi del meseca boste glede vaše ljubezni vznemirjeni, vendar imate druge stvari za početi, saj imate račune za poravnavo. Zvezde vplivajo na vašo izbiro in odločanje bo ta mesec na dnevnem redu.

Ljubezen: Vezani se boste verjetno ta mesec posvečali tematiki o financah in zato se bodo pojavile majhne napetosti. Vsak se bo držal svojega položaja. Med vama je videti živahne razprave. Do konca meseca se ne boste pomirili, vendar vam bo uspelo najti rešitve v ekstremnih situacijah. Samskim zvezde ta mesec ne bodo olajšale nalog, saj se ne morete odločiti in še vedno oklevate med dvema osebama. Podporo boste našli pri svoji družini. Svetujemo vam, da si vzamete čas. Upoštevajte pametna priporočila, ki ne obsojajo vaših dejanj.

Denar: Od 19. oktobra naprej imate dobre planetarne vidike, pred tem obdobjem pa bodite zelo previdni. Okrog 23. oktobra se bodo zaradi majhnega nepričakovanega denarnega toka vaše finance izboljšale. Ko gre za vaše poslovanje, mora biti situacija jasna. Še nekaj stvari je treba rešiti. Zato ne čakajte predolgo za ukrepanje, saj čas lahko prehitro mine in ne boste ujeli pravega trenutka. Do zadnjega tedna tega meseca se vam ne priporoča začenjati novih projektov in poslov, potem pa le.

Zdravje: Ne hitite z odločitvami. To je najboljše, kar lahko storite zase in za svoje živce ter življenje. Vse odločitve sprejemajte mirne glave in sprejmite tudi razočaranja. Upoštevanje ta nasvet in to bo vaša prva zmaga. Ne boste se dobro počutili, ker menite, da morate vedno biti najboljši. Vendar imejte v glavi to, da so padci ter porazi del velikega uspeha. Dvignite glavo in se poučite, kako lahko delate bolje, pa zmagajte.

Splošno: 3
Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop oktober 2021 za bika

Splošno: Oktober se bo za vas začel gladko. Na splošno boste v tem mesecu čutili dober razvoj svojega življenja. Če boste potrebovali stvari za napredek in razvoj, se bo to zgodilo, vendar sčasoma boste ostali brez nadzora. Ne glede na to, ali gre za domeno vaše ljubezni ali domeno družine, vam zvezde svetujejo, da igrate na kartico preudarnosti. Šele od 22. oktobra naprej bo nov veter odnesel slabe spomine. Takrat bo tako, kot da ste se ponovno rodili. Pred tem vam bo primanjkovalo potrpljenja. Dvomili boste o vsem, kar bi lahko rekli ali naredili.

Ljubezen: Tisti, ki ste v razmerju, boste čutil velike spremembe. Vaš način gledanja na stvari bo postal drugačen. Partnerju to ne bo všeč in to vam bo dal vedeti. Konflikti se bodo še naprej zaostrovali, zato bo treba počakati do 25. oktobra, da se vse povrne k umiritvi in se med vama pomiri ogenj. Samski ne boste več šteli dnevov celibata. Bodite previdni, saj se nekatere navade zelo hitro vzpostavijo. Prisilite se, da greste ven in si ogledate ljudi. Pridobite nova poznanstva in se ne skrivajte  pred neznanim, to vas ne bo ne bo nikamor pripeljalo, razen da boste obtičali v dvomih.

Denar: Še prejšen dober mesec vam prinaša dobro počutje. Ni treba iti v konflikt ali zahtevati ultimatov. Morda mislite, da se v tem mesecu oktobru ne bo zgodilo nič zelo prijetnega, vendar premislite še enkrat in poglejte okoli sebe, morda vas bo presenetil neverjeten odnos nekaterih ljudi. Široko odprite oči. Nesoglasja so v središču nekaterih delovnih kolektivov, razprave bodo kar pogoste. Nihali boste med razočaranjem in slabo voljo. Kje so vaši dobri nameni? Stvari boste morali umiriti, še posebej, ker vam gibanje planetov ne pomaga pri premikanju v pravo smer. Ko se boste izkazali kot razumna oseba, boste našli kompromis.

Zdravje: Vsekakor boste morali ta mesec iz svoje kože, ker se lahko drugače ne boste več počutili dobro in udobno za pečjo. Žalost in depresija lahko izvirata le iz nedejavnosti in takoj, ko se boste premaknili naprej, šli iz stanovanja in ukrepali, se bodo zadeve spremenile. Samo premaknite se naprej, pa bo vse dobro. Ne pozabite na zdravo mero gibanja.

Splošno: 3
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop oktober 2021 za dvojčka

Splošno: Za dvojčke se bo mesec začel v povprečju. Do sedaj ste bili običajno tako obzirni, nenadoma pa se boste odločili, da boste manj pozorni do svojih ljubljenih. Nekatere ljudi okoli vas bo to šokiralo, drugi pa bodo razumeli pomen vaše male igre. Poskušali boste vse, da dobite odziv od njih. Če namerno pustite, da se situacija zaplete, bodo vaši koraki neuspešni, preden boste sploh utegnili razmisliti o napakah, ki ste jih naredili. Na začetku meseca vaši ljubezenski odnosi ne bodo stabilni, a okoli 15. oktobra se bodo stvari občutno izboljšale. Zakaj ne bi izkoristili družinskega vzdušja, ugodnega za pogovore okoli 22. oktobra in za komunikacijo o vseh vrstah projektov. Ne bodite trmasti, tvegate, da boste naleteli na take, ki so bolj trmasti od vas.

Ljubezen: Vajina zveza bo doživljala vzpone in padce. Zdelo se vam bo, kot da ste na vožnji z rolerji. Skrivate se za izgovori in vaš partner to ve. Tega ne odobrava, zato je med vama napetost, ki lahko naraste in vi lahko eksplodirate. Bližnja oseba bo posrednik med vama. Njeni nasveti bodo zelo dragoceni in vzdušje bo postalo manj težko. Samski boste  dvomili vase in oklevali pri vsem in v vsakem dejanju, vendar zaupajte vase, saj ni razloga za obup. Nova oseba se bo sladko pogovarjala z vami in če vam je všeč, zaupajte in poslušajte sebe.

Denar: Ne čakajte, da se stvari poslabšajo, ukrepajte, dokler je še čas. Če v vašem odnosu s partnerji, nadrejenimi in sodelavci obstajajo stvari, o katerih se ne govori, poskusite preden zajahate visokega konja razumeti, kje je težava. Hitro boste našli skupni jezik. Nekateri so vas pripravljeni poslušati. Z odlašanjem boste le izgubili čas, čas pa je denar. Ne zamudite priložnosti, saj bodo lahko vaši dvomi prevladali nad vsem drugim. Previdnost je potrebna, vendar ne delajte težav.

Zdravje: Ta mesec bodite bolj aktivni, kot ste bili do sedaj in si privoščite veliko gibanja ter potovanj, ki vas bodo sprostila ter vaše telo naredila bolj gibčno ter vitko. Če se lotite dejavnosti, jo boste tudi speljali, pa naj bo to telovadba ali joga. Še  vedno se ne prehranjujete najbolje. Držite se tega, kar vam res ustreza in ne dovolite, da bi vam drugi pripravljali  hrano ter vam vsiljevali svoje. Ne jejte prav vsega, čeprav je dobro.

Splošno: 3
Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop oktober 2021 za raka

Splošno: V začetku meseca boste doživeli čudovita srečanja. Sprva bo malce sumljivo, vendar se vam bo zelo hitro uspelo prepustiti. Okolju boste sporočili o svojih pričakovanjih in občutkih. Nove stike boste navezovali tako, da boste poudarili toplo plat človeških odnosov, zato boste hitro našli zaupanje. Kar zadeva družinske projekte, bodo prisotne negotovosti. Če ste se obrniti stran in se nočete soočiti z realnostjo, se bodo stvari verjetno še zaostrile. Spodbudite razpravo, poiščite skupne točke in tvegajte.

Ljubezen: Pare bodo astralni vplivi spodbujali k optimizaciji projektov v vaših odnosov, kot so potovanja, novo stanovanje, potreba po sprejemu otroka v svojem domu, izbira je kar pestra in če še vedno obstajajo dvomi, zaupajte vase. Vaš partner se popolnoma drži vaših želja. Približno tretji teden se stvari lahko premaknejo hitreje. Samski se lahko soočite z majhnim družinskim prepirom, ki vas lahko demotivira, zato niste pripravljeni spoznavati nove ljudi in se raje skrivate doma. Motite se, začetek meseca prinaša srečo.

Denar: Približno 15. oktobra se sreča vrne. Priložnosti se pripravljajo, finančno boste našli svojo pot naprej. Planeti se gibljejo okoli vas in jesen napoveduje nove priložnosti. Vrnitev vaše vitalnosti bo razveselilo sodelavce. Umirjeni boste. Če iščete pozornost, je očitno jesen pravi čas za to. To obdobje napoveduje ravnovesje v poslu. Če nimate motivacije za dokončanje projekta, poiščite pomoč okolice. Od 18. oktobra naprej bo na delovnem mestu dinamično, uživajte v tem in ne pozabite na svoje osebne cilje.

Zdravje: Kljub nekaterim neravnovesjem vam zvezde dajo priložnost za izvajanje vaših projektov. Če naletite na nekaj razočaranj, je za to dober razlog. Vzemite si čas za razmislek in upoštevajte nasvete svojih najbližjih. Telesno ta mesec ne boste imeli težav, lahko pa vas popade kakšna neumna žalost, ki dejansko ni upravičena in je le odraz vaših navad. Dvignite glavo in pojdite naprej in vse bo dobro.

Splošno: 5

Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop oktober 2021 za leva

Splošno: Če iščete rešitve za svoje težave, jih boste našli od 13. oktobra, vendar ne prej. Planetarni vplivi kažejo na kratkotrajen prelom dobrega vpliva energij. Če vzamete del situacije tako, da preskočite vsako najmanjšo priložnost, se zdi to idealna rešitev. Planeti vam bodo pomagali glede vaše ljubezni zato bodite pozorni, ker lahko ta vpliv hitro mine. To pomeni, da si morate bolj prizadevati. Z domišljijo in iskanjem trdnih argumentov lahko spremenite svoj položaj. Majhno opozorilo, vaša volja in vaša odločnost lahko povzročata okolju malo stresa in nespečnosti.

Ljubezen: Tisti, ki ste v razmerju, če niste na isti valovni dolžini, kot vaš partner, to ni zelo resno, saj od drugega tedna oktobra se bosta le  dogovorila. Upad zanimanja pri parih se lahko začne počasi, vendar ne bo hudega, če boste ukrepali. Če je vaša zveza še čisto sveža, bo napredovala zelo počasi, vendar ne obupajte, stvari se premikajo v svojem tempu. Ne morete iti hitreje od svetlobe, zato ne prehitevajte sebe. Za samske se bodo pojavile priložnosti in nova srečanja.

Denar: Okrog 19. oktobra se lahko poklicno vzdušje poslabša. Vaši pisarniški kolegi vam lahko naredijo nekaj težav. Toda v resnici bodo njihove spletke zaman, ker jim ne boste dovolili, da bi hodi po vas in ne skrivate svojih ambicij. Kot družina ste s tistimi, ko rešujete konflikte. Ta mesec boste še zelo ponosni nase. Konec meseca vam nekateri vaši dragi planeti pošiljajo dobre vibracije, ki vam omogočajo, da malo zadihate, zlasti pred tistimi, ki so vas pretresli.

Zdravje: Odločili ste se sodelovati z osebo, ki deli vaše življenje in zdaj je prišel čas za popuščanje. Odreči se morate le dvema ali trem malenkostim, da se bodo zadeve umirile. Ko boste bolj sproščeni, se bo napetost umaknila in počutili se boste dosti bolje, kot prej. Ta mesec si vzemite nekaj časa za razmislek in počitek, ker ga boste res potrebovali. Ne bo vse teklo tako gladko, kot ste vajeni.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop oktober 2021 za devico

Splošno: Ta mesec boste polni modrosti. Prihod jeseni vas pomirja in tudi vašo gorečnost. Venera pa lebdi nad vašo glavo in pušča vrata odprta za priložnosti in srečo. Nič se ne boste  bali, namesto da igrate hladno devico, lahko prevzamete vodstvo. Možne težave se bodo odbijale od vas kot vetrič, ker ste tako prizemljeni. Od začetka meseca lahko  sproščeni in imate manj stresa, tudi če vas vest sili, da se potrudite v svojem čustvenem življenju. Družinski krog je v središču vaših prioritet, saj so otroci osnova vaše sreče.

Ljubezen: Vaš partner ne bo želel spremeniti projekta, vendar ga lahko uspete prepričati. Strast bo med vama in vajin odnos se bo krepil. Zdelo se bo, kot da ste na majhnem oblaku. Bližje si bosta, kot kdaj koli prej. Samski boste zaradi neprijetne situacije postali malo zaskrbljeni in razdražljivi. Ne vzamete si časa za poslušanje dobrih nasvetov svojih najdražjih, raje sprejemate impulzivne odločitve, kar boste kasneje morda obžalovali. Pomislite na dobre odločitve, ki ste jih sprejeli v zadnjem času.

Denar: Vzdušje je na splošno sproščeno in zdravo v službi in pri poslu. Če razmišljate o velikih projektih, je vpliv planetov ugoden in jih lahko začnete. Ni časa za razmišljanje o slabih dnevih in ni časa za preizkušanje, saj v vašem vsakdanjem življenju vlada sladko vzdušje. Če zgrešite morebitne težave, vam dobra dejanja zvezd ponujajo možnost gradnje novih projektov. Drugi teden v mesecu je ugoden za nov projekt. Veter lahkotnosti piha nad vašim življenjem.

Zdravje: Če ste včasih nekoliko zmedeni, se malo potolažite in komunicirajte z okolico. Od trenutka, ko se počutite samozavestno, vas nič ne more prepričati v nasprotno. To je brezskrben mesec za vas, poln ljubezni, sreče, uspehov in ljubezni. Ta mesec si lahko vse privoščite. Tudi gibanja boste imeli zadosti, ker imate veliko volje.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop oktober 2021 za tehtnico

Splošno: Ta mesec ste egocentrični, namesto da bi gledali tudi na druge. Vse si predstavljate brez težav, vendar to obstaja le v vaših sanjah. Mesec se bo začel pod dobrim okriljem strasti na srečanju z nekom. Vabili vas bodo v družbo, bodisi v službi, doma ali bodoči partnerji. Če pritegnete pozornost drugih, vas bo to ta mesec pognalo na vrh parade zodiaka. Približno 22. oktobra vam bodo planeti povzročali težave pri srčnih zadevah, vendar je to odličen preizkus.

Ljubezen: Vaš partner pričakuje, da pokažete dokaz ljubezni, saj bo ta mesec vajin odnos zaznamovalo neravnovesje. Če želite ugotoviti sokrivdo, bo trajalo nekaj časa. Od vas bo odvisno, ali se boste potrudili. Toda odzvali se boste ob pravem času in vajin odnos bo ostal trden. Samskim na zmenku ne bo nič ne manjkalo, razen to, da boste težki. Je to problem motivacije ali preprosto maščevanje? V drugem tednu boste pripravljeni na nova poznanstva.

Denar: Vaša prijaznost bo imela veliko prednost v vaših odnosih z drugimi. Planeti vas opozarjajo na vaše nenavadno vedenje, ki ga imate včasih do določenih ljudi, zato so razlike v mnenjih prisotne in prijateljstva ter poslovna partnerstva trpijo. Sprejmite drugo strategijo in vse bo veliko bolje. Če bo začetek meseca nagnjen k poslovnim srečanjem, bo konec meseca ravno nasprotno. V pisarni lahko s kolegi posredujete z majhnimi težavami. Pokažite malo diplomacije, da se stvari umirijo.

Zdravje: Ne bodite godrnjavi za vse in za nič, ne zatikajte se pri nepomembnih podrobnostih. Bodite nežni, pokažite svojo diplomacijo, se dogovorite in odpravite slabo voljo, ki jo povzročate sami. Vzdušje bo potem sladko in bolj boste samozavestni. Konec meseca ne boste zaščiteni pred zaljubljenostjo. To vam lahko malo zamaje tla pod nogami. Ne predajajte se zaradi tega in se izogibajte alkoholu.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop oktober 2021 za škorpijona

Splošno: Področje odnosov ta mesec ne bo na prvem mestu. Bolj boste samozavestni in vaša okolica bo to čutila. V ljubezni ločite zasebno sfero od poklicne, da bi se izognili težavam v svojem odnosu. Stvari postavite v daljšo perspektivo. Od 26. oktobra vas bodo neverjetna srečanja presenetila. Jesen je najboljši čas za uresničitev ljubezenske zgodbe. Če dvomite, se naučite zaupati vase in nehajte iskati najmanjše podrobnosti. Upajte si iti nasproti drugim, se pokazati naravno in razkriti svoje stanje duha.

Ljubezen: Ta mesec vama ne bo dolgčas. Med izhodi, hobiji in službo, takoj ko boste imeli prost trenutek, boste uživali v ljubezenskem odnosu. Velika moč v vašem odnosu vam daje zaupanje v prihodnost. Samski, če si zaželite nekoga, bi lahko padli pod njegov urok hitreje, kot ste pričakovali. Ta mesec ne boste več  obvladali svojih čustev, saj boste kot na majhnem oblaku. Vaše astralno nebo napoveduje čudovite dogodke z napovedjo velike ljubezni okoli 17. oktobra.

Denar: Približno 14. oktobra bo vaše poslovno življenje bogato. Nepričakovani preobrati bodo spremenili potek stvari. Če boste načrtovali potovanje, se lahko zavleče. Globalne razmere so ugodne, če ste na čelu poklicnega ali osebnega projekta. S finančne strani bodo vsi upravni postopki, posojila in pogodbe odobrene. Pazite le, ker lahko poklicne dileme prevzamejo čustvene odnose. Kritizirani ste zaradi pomanjkanja vpletenosti v službi in tudi doma, zato odreagirajte takoj. Pristopite k prihodnjim projektom in se jih lotite.

Zdravje: Zvezde vam priporočajo, da se resnično vrnete k virom. Stik z naravo je koristen za največje sanjače med vami, izkoristite ga za dolge sprehode po gozdu ali pa naredite korak nazaj in se pomirite. Ne oddaljite se od svojega bistva. Skrbite za svojo dobro prehrano in gibanje v naravi, pa boste ta mesec preživeli res perfektno.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop oktober 2021 za strelca

Splošno: V vašem osebnem življenju je treba pričakovati nekatere spremembe, na primer selitev, sprememba regije ali države, zato govorimo o pozitivnih preobratih. Če potrebujete finančno podporo za potrditev projekta, je to obdobje ugodno. V vašem ljubezenskem življenju je vse v redu, obkroženi ste z dobrimi ljudmi. Sprejemljivi ste za zahteve svojega ljubljenega. Pod vplivom planetov se krepijo romantični odnosi. Ko zavirate z obema nogama, vas Venera potisne, da razkrijete svoja čustva. Za največjo srečo svojih najdražjih poste poskrbeli na prostem.

Ljubezen: Tisti, ki ste v razmerju, za vas bodo na začetku meseca  prisotne majhne napetosti. Da bo vaše razmerje lahko tekoče, združita s partnerjem svoja dejanja. Nesporazum je lahko izvor nesoglasij, namesto da bi se lotili svojih stališč, priznajte svojo krivdo, ker bo to veliko enostavneje. Tretji teden bo za tiste, ki ste samski, pomemben čas.  Prišla bo situacija, katere niste predvideli, ki vam lahko prepreči načrte. Neka oseba bi vas lahko presenetila in lahko bo ljubezen potrkala na vaša vrata.

Denar: Dragi Strelci, zvezde vas razvajajo, saj bo začetek meseca precej miren. Od drugega tedna naprej pa se bo vse pospešilo pod delovanjem planetov. Vaši projekti bodo dobili zagon in delovno polje se bo okrepilo zahvaljujoč novim projektom. Majhne težave ne bodo popolnoma izginile, razen če ste pod visoko zaščito, to je lepa prednost. Vaša poslovna srečanja so koristna in vaša pričakovanja bodo poplačana. Če je bila pot  blokirana, se bo komunikacija nadaljevala. V službi bo vzdušje naporno, sodelavci pa vas bodo podpirali.

Zdravje: Začne se prva zmrzal, zato potrebujete človeško toplino. Tudi vaš ognjeni temperament bo ogrel ozračje. Približajte se ljudem, ki jih imate radi, pokažite jim svoje motive, saj ni razloga, da bi bili razočarani. V zadnjih oktobrskih dneh boste morda doživeli nekaj dobrih presenečenj. Zdravje bo dobro. Več počitka boste rabili, ker bo mesec kar deloven.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop oktober 2021 za kozoroga

Splošno: Vaša vizija ljubezni je drugačna. Če želite premagati čustvene strahove, vam planeti pošljejo ta mesec potreben zagon, da greste naprej. Naučite se zaupati. V družinskem krogu v oktobru ne pričakujte težav. Boste v obrambni drži, zato vam to obdobje napoveduje pretrese. Začutiti morate, da ste ljubljeni, pripravljeni ste razkriti svoja čustva in občutke in v zameno pričakujete malo naklonjenosti. Zvezde se prijazno odzivajo na vaše želje, za darilo boste prejeli lepe znake nežnosti. V ljubezni boste šli v pravo smer.

Ljubezen: Vaš partner se bo zdel nejevoljen pri načrtovanju dolgoročnih načrtov. Prepričate ga, da je to v dobro vašega odnosa in bo delovalo. Izkazujete močno prepričljivo moč, ki bo krepila vajin odnos. Od 17. oktobra naprej se bodo uresničili vajini skupni projekti in srečni boste. Samski boste ta mesec na učenju o ljubezni. Da bi dosegli ljubezen, je bila prehojena dolga pot do sem, vendar ste prišli do cilja. Dejansko vas vaše ambicije vodijo k spoznanju, da ste pripravljeni narediti vse za osebo, ki jo imate radi. Vpliv planetov vas bo silil, da se razkrijete sredi belega dne.

Denar: V službi bo to obdobje mirno. Medtem ko čakate, da se razmere pozitivno razvijejo, se pripravljajo spremembe. To obdobje bo ugodno, vendar bodo čustva intenzivna in močna, vaša intuicija bo dobra tako, da ničesar ne boste pustili, da bi šlo mimo. Od 12. oktobra naprej bodo prihajale priložnosti ena za drugo. Če želite poudariti svojo ustvarjalnost, bo za to veliko priložnosti. Če še vedno oklevate pri začetku projekta, samo pojdite naprej in odpravite dvome!

Zdravje: Če na osebni ravni razmišljate o spremembi nekaterih stvari, to storite brez dvoma o svojih preteklih dejanjih. Oktober ponuja nekaj lepih presenečenj. Predstavljate si lahko življenje brez omejitev, saj je obdobje videti mirno. Uživajte v trenutku. Ostanite dovzetni za priložnosti. Uživajte v sladkem vzdušju okoli vas.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop oktober 2021 za vodnarja

Splošno: Ko govorimo o vaših občutkih, sta lahkotnost in domišljija ključni besedi vsakodnevne rutine, bogate s čustvi. Če vam rečejo, da vam manjka romantike, se motijo. Brez hrupa nadaljujte pot in dosegli boste cilj. Če so vprašanja ostala nerazrešena, boste končno dobili odgovore. Ko se odločite ugoditi osebi, ki jo imate radi, ste resni. Zavedajte se, da ste diskretna oseba, kar zadeva vaša čustva, vendar se se boste odločili, da boste svoja čustva v ljubezni razkrili sredi belega dne. Nekateri bodo presenečeni, drugi so na to čakali. Vaše ljubezensko življenje bo dobilo zagon, kar vam ustreza.

Ljubezen: Med 13. in 17. oktobrom boste razdeljeni zaradi družinske izbire. Partner vam bo skušal pomagati in vas podpreti. Skupaj bosta našla rešitve. Vrnitev k miru se pričakuje okoli 25. oktobra, takrat lahko malo zadihate in se začnete sproščati. Na začetku jeseni boste samski potrebovali nežnost. Za to obdobje se vam napovedujejo lepa srečanja. Od ljubezni boste lebdeli v zraku. Imate možnost, da konkretizirate ljubezensko zgodbo tako, da se prepustite prenašanju dobrih vibracij zvezd. 20. oktober bo zaznamoval začetek evolucije in konec celibata.

Denar: Ali bo jesen okrepila vašo odločnost? Zdi se, da je tako. To jesensko obdobje izkoristite za nove projekte ali razvoj zimskega potovanja. V vaših čustvenih odnosih bo lepo ravnovesje. V pisarni vas bo obremenjevalo delo. Lahko se boste soočili s tem ali pa z načrtovanjem nekaj dni počitnic. Vsi sodelavci boste zaposleni in med vašimi aktivnostmi vam ne bo dolgčas.

Zdravje: Dobili boste tisto, kar si želite, ker si boste dovoliti priti do tega. Ne zapustite se, saj ste končno odločili. Vaša prizadevanja se bodo obrestovala. Za vas je to končno rešitev. Ne oklevajte, poslušajte se. Premalo storite za sebe in preveč gledate na druge, kako bi jim pomagali, pri tem ste preveč pametni in preveč govorite. Ko ostanete sami, pa na veste zakaj.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop oktober 2021 za ribi

Splošno: Vaš um bo odpotoval in odnesle vas bodo sanje. V začetku meseca bo pojem lahkotnosti odražal vašo osebnost. Okrog 10. oktobra se bodo čutile preobrazbe. Meglene ljubezenske situacije se bodo razjasnile in ne boste več plavali v nemirnih vodah. Odločitve boste  razkrili, saj boste izbrali in se odločili. Okrog 21. oktobra bodo družinske skrbi prevzele vaše vsakdanje življenje, vendar boste obvladali čustva in ne boste šli brezglavo skozi zid, saj boste hitro našli rešitve. Namesto da bi sedeli pred televizijo, večere raje preživite v družbi prijateljev, in organizirajte praznične večerje. Ta mesec bodo vaši prijatelji in družina del vašega tolažilnega mehurčka.

Ljubezen: Kot par se lahko osvobodite določenih omejitev. Vaš partner ceni vaš nov način razmišljanja, tudi če se ne strinja z vašo izbiro. Če želite premagati nesoglasje, lahko najdete skupni jezik. Od 17. oktobra naprej se mir vrne, vaše razmerje pa bo dobilo svoje barve. Vzdušje bo sladko. Za samske ne bo nobenega pritiska. Odločili se boste, da si vzamete čas, ko iščete sorodno dušo. Lahko se zgodi, da bodo nepredvidene razmere motile vaše načrte. Ljubezen se je odločila, da vas obišče. To obdobje bo pozitivno, saj gradite povezave.

Denar: Odločitve, ki jih boste sprejemali, vas bodo popeljale v nove situacije. Ne pozabite na cilje, ki ste si jih zadali. Premikajte se v svojem tempu. Razvajati ljudi, ki jih imate radi, je dobro, ne pozabite na to,  vendar bodite do sodelavcev včasih zadržani, da vas ne izkoristijo. Drugače pa na tem področju ne bo nič novega. Konec meseca boste imeli več priložnosti, kot na začetku.

Zdravje: Če so bili romantični odnosi v zadnjem času zapleteni, to nadoknadite tako, da tvegate. Ste pod zaščito planetov, zato bodo vaša dejanja zaščitena in ne bojite se toliko. Priložnosti za začetek poslovanja bodo okrog 15. oktobra, takrat se boste lahko radikalno odločili. Prejeli boste dokaz ljubezni, ki ga niste pričakovali. Vse bo dobro.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinašata ljubezen, zdravje in pa tudi kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako, lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej. Napotki vam povedo, kje izkoristite mesec in kje bodite malo bolj previdni.

Kaj mi prinaša horoskop oktober 2021?

Oktober lahko postreže s presenečenji v partnerstvu z nekaj prepiri. Tiste zveze, ki niso najboljše, se lahko tudi prekinejo. Če boste med njimi vedite, da imate super novo priložnost, ki jo le zagrabite. Za posle bodo sicer ugodni dnevi, vendar se pazite prevar. Luna bo poskrbela, da bo veliko ljudi konec meseca odnašalo v neplodna sanjarjenja in stranpoti.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezni v mesecu oktobru?

Ljubezen bo oktobra zelo naklonjena vodnarjem, rakom, devicam, kozorogom, tehtnicam, škorpijonom in strelcem. Ljubezen je precej nepredvidljiva zadeva in je odvisna tudi od posameznikov ter njihovih ascendentov in še od drugih planetov, ki vladajo ljudem.

Katerim znamenjem bo horoskop oktober 2021 naklonjen?

Oktober bo najbolj naklonjen devicam, tehtnicam, škorpijonom, strelcem, in kozorogom. Na splošno se bodo preko vsega meseca dobro počutili vsi našteti znaki ter raki in vodnarji. Z denarjem bodo najbolj uspešni device, kozorogi, tehtnice, škorpijoni in strelci. Zdravje pa bo najbolje služilo devicam, tehtnicam, škorpijonom, strelcem in kozorogom.

Ocenite to stran

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.