Horoskop oktober 2020 za vsa znamenja

Z oktobrom smo že dodobra zakorakali v jesen in horoskop za ta mesec ima kar nekaj zanimivih napovedi. Prvi teden bo vse v znamenju jeseni, ki je hkrati napoved minevanja in mnoga znamenja bodo razmišljala o svojih naslednjih korakih, načrtih za prihodnost in o tem, kaj bi bilo potrebno spremeniti. V drugem tednu se bodo te spremembe začele udejanjati, kar se bo kazalo predvsem na delovnem mestu, kjer nekatere čaka kar trdo delo. Tretji teden s seboj prinaša odgovore na vprašanja, v katero smer peljati ljubezenske zadeve, čas bo za posvečanje odnosom in najbližjim. Konec meseca se bodo morebitne napetosti umirile in deležni boste več sproščene energije, ki vas bo pripravila za izzive v prihodnjem mesecu.

Na spodnjem posnetku, si oglejte tudi video astrološko napoved za mesec oktober, ki jo je za vas pripravil priznani astrolog Bern Jurečič. 

Mesečni horoskop oktober 2020 za Ovna

Splošno: ta mesec bo ovne na vseh področjih spremljala preobremenjenost, ki bo posledica nepravilne organiziranosti časa. Zahtevali boste preveč od sebe, to pa se bo poznalo na odnosih z bližnjimi in na vašem fizičnem in psihičnem zdravju. Šele konec meseca boste našli svoj notranji mir.

Ljubezen: jesenski čas vas bo spodbudil k razmišljanju o minevanju časa in zavedeli se boste, da se morate tudi vi končno odločiti, kaj bo vaš naslednji korak v samskem oz. partnerskem življenju. To bo čas odkrivanja prioritet, v skladu s katerimi boste nato skušali delovati vse do konca tega leta. Samski ovni boste priložnost za to, da spremenite svoj samski stan, dobili v drugi polovici meseca, a je mnogi zaradi pomanjkanja časa ne boste znali izkoristiti.

Denar: skušali boste narediti vse, da dobite nagrado, ki jo je najbolj zagnanemu v timu obljubil nadrejeni, zato bo ta mesec v znamenju dodatnih projektov, poslovnih sestankov in truda za ohranjanje dobrih odnosov s poslovnimi partnerji. Če po naravi niste karieristi, pa se vam bo v tem mesecu vseeno ponudila priložnost za boljše delovno mesto, zato premislite, kaj si želite.

Zdravje: stres, stres in še enkrat stres. Ne boste mu mogli ubežati in posledice bodo prišle za vami, ko boste to najmanj pričakovali. Vsaj kak vikend namenite počitku in se posvetite še čemu drugemu kot obveznostim, da sprostite napetost v telesu in v glavi.

Splošno: 3
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 2

Za svoje znamenje preberite še:

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
 

Mesečni horoskop oktober 2020 za Bika

Splošno: svoj čas boste posvetili urejanju zasebnega življenja. Navezali boste nekatere stike, ki so do sedaj že zbledeli, hkrati pa zaključili z vsemi stvarmi, ki že zdavnaj niso več aktualne. Prihajajoče tedne boste izkoristili za čiščenje nakopičene šare v stanovanju, garderobnih omarah in to vam bo pomagalo, da boste premislili tudi o nekaterih osebnih zadevah, ki vam ne dajo miru že nekaj časa.

Ljubezen: oktober bo za vas mesec povezovanja. S partnerjem bosta poskusila nove hobije in odkrila skupne interese, ki vaju bodo še bolj povezali. To bo pozitivno vplivalo na dinamiko celotnega odnosa in počutili se boste še bližje kot kadarkoli prej. Samski biki boste že v začetku meseca spoznali nekoga, ob katerem vam bo zatrepetalo srce.

Denar: na področju financ ne bo bistvenih sprememb. Ključno je, da se držite zaobljub, ki ste si jih zadali v preteklih mesecih, saj se že kažejo prvi rezultati vaših odločitev. Tako boste lahko denar že kmalu vložili v dolgoročno naložbo, ki vam bo omogočila tudi veliko udobnejše življenje, kot ste ga bili vajeni do sedaj.

Zdravje: izkoristili boste vsak prosti trenutek za pobeg v naravo, še boljše pa bo, če se boste tja odpravili s prijatelji, partnerjem ali družino. Kvalitetno preživljene ure vas bodo napolnile z novimi idejami in poskrbele, da ne boste imeli več preglavic s starimi poškodbami.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop oktober 2020 za Dvojčka

Splošno: ta mesec boste imeli občutek, da ste rojeni pod srečno zvezdo. Začetnih nekaj negotovih dni bo sredi meseca popravila novica, na katero čakate že dalj časa, in vam razjasnila vaše prihodnje korake. Zdaj je odličen čas za sprejetje nekaterih odločitev, ki lahko odločilno vplivajo na vašo prihodnost.

Ljubezen: ta mesec vas bo napolnil z motivacijo, da s partnerjem rešita vse težave, ki so ostale odprte. Opogumili se boste in končno povedali, kaj vam leži na duši, kljub temu da vas bo močno skrbel partnerjev odziv. Čas je, da nehate analizirati vsako njegovo besedo, temveč mu preprosto zaupate, in vse bo takoj lažje.

Denar:  po dolgem času boste z vašim finančnim stanjem končno spet zadovoljni in ustvarili boste velike načrte, kaj s prihranjenim denarjem storiti. Posvetujte se z bližnjimi, saj bodo te odločitve vplivale tudi na njih, in skupaj izberite najboljšo možnost. Morda ne bo odveč niti misel na finančno zaledje na stara leta, zato razmislite tudi o obisku vaše matične bančne poslovalnice.

Zdravje: opazno se boste sprostili in si dovolili uživati v sadovih dela, prigaranega z lastnimi rokami. Občutek ugodja vas bo spremljal skozi ves mesec in niti blažje težave s prebavili vam ne bodo prišle do živega. Tokrat boste znali ustrezno poskrbeti sami zase in si obisk zdravnika prihranili za kdaj drugič.

Splošno: 5
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop oktober 2020 za Raka

Splošno: ta mesec se boste prepustili toku in se brez posebnih načrtov zasanjano prebijali iz dneva v dan. Konec meseca se bodo pokazali vzpodbudni znaki glede vaše kariere, sicer pa boste v življenju stisnili na pavzo, kar zna zaskrbeti vaše najbližje. Nihali boste od veselja do melanholije, zato se posvetite svojim hobijem in poskušajte prebroditi ta negotov čas.

Ljubezen: svoje misli boste utapljali v spominih na čas, ko ste se prvič resno zaljubili in podoživljali te občutke. Oktober ne bo čas za spoznavanje novih potencialnih partnerjev, saj vas čaka veliko dela na sebi, da se boste lahko odprli tudi komu drugemu. Pri rakih v zvezi bo prihajalo do mnogih drobnih nesoglasij, ki sicer ne bodo vplivala na razmerje, a prijetna tudi ravno ne bodo.

Denar: če vas bodo v začetku meseca presenetili nepričakovani dolgovi, se bo v drugi polovici stanje izboljšalo, saj se na delovnem mestu obetajo spremembe, ki jih lahko izkoristite sebi v prid. Potrudite se, da boste lahko pozabili na nenehne skrbi o tem, kako v zelenih številkah zaključiti mesec.

Zdravje: na preizkušnji bo vaša čustvena stabilnost in okrepite jo lahko samo tako, da se soočite s svojimi strahovi. Morda ne bo odveč kakšna knjiga za samopomoč, sicer pa pojdite nekam ob vodo in svoje astrološko znamenje nahranite z njeno bogato energijo.

Splošno: 3
Ljubezen: 2
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop oktober 2020 za Leva

Splošno: Intuicija bo vaša najboljša prijateljica, kar se bo izkazalo že na začetku meseca, ko se boste zapletli z osebo, ki ste ji, kot se bo izkazalo, vse preveč zaupali. A to vas ne bo odvrnilo od vaših načrtov na drugih področjih življenja in oktober bo prinesel nekatere pomembne premike v vaši karieri.

Ljubezen: pri osebi, s katero se dobivate že dalj časa, boste nehote ugotovili, da vas je že nekaj časa vrtela okoli prsta in obžalovali boste, da ste ignorirali vse opozorilne znake. Zvestoba je za leve ena ključnih značilnosti vsakega odnosa in tega, da vas nekdo vleče za nos, nikakor ne boste dopustili ter osebo prosili, da odide iz vašega življenja.

Denar: na delovnem mestu boste predstavili svojo vizijo za izvedbo projekta  in ta bo prinesla pozitivne odzive, zato bo oktober zaznamovan z nadurami in neprespanimi nočmi. Občutek, da delate nekaj, s čimer boste pomagali mnogim, vas bo napolnil s pozitivo in vse vam bo teklo kot po maslu. Šef vam bo konec meseca namignil, da vas povišica čaka za prvim vogalom.

Zdravje: dolge ure za računalnikom vam bodo povzročale glavobole, pekoče oči in bolečine v hrbtenici zaradi neugodnega položaja telesa med sedenjem. Zato bo odločilnega pomena, da si vzamete daljše odmore, razbremenite svoje možgane in se pošteno razgibate.

Splošno: 4
Ljubezen: 2
Denar: 5
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop oktober 2020 za Devico

Splošno: ta mesec boste kar pokali od ambicioznosti in si zadali mnoge naloge, za katere pa se bo na koncu izkazalo, da so bile zastavljene nekoliko preveč optimistično. Konec meseca vas lahko preseneti nepričakovan obisk, sicer pa vam bo velikokrat zmanjkalo časa tudi za najbolj vsakdanje obveznosti, ki se bodo kar kopičile.

Ljubezen: osebno življenje boste postavili popolnoma na stranski tir in opazili ne boste niti tega, da partnerju to ni niti najmanj všeč. Zaposleni boste z idejami o tem, kako spremeniti svoje življenje, in prepad med vami in partnerjem bo iz dneva v dan večji. Ustavite se še pravočasno, sicer lahko povzročite nepopravljive posledice.

Denar: ta mesec vam ne bo ravno postlano z rožicami in iskali boste načine za hiter zaslužek. Ob tem vam bo na misel prišla tudi ideja, da bi hobi iz mladostnih let spremenili v posel in odprli podjetje, a daljni sorodnik vas bo na srečo odvrnil od te misli. Tudi sicer se bo v oktobru mudil v vaši bližini in morda ne bi bilo slabo, da ga povprašate za kak finančen nasvet.

Zdravje: na plan bo udarila vaša kronična bolezen, saj je jesen čas izrazitih vremenskih prehodov in sprememb, zato boste predvsem v drugi polovici meseca nekoliko slabotnejši. To vas ne bo ustavilo od zadanih nalog, zato pazite, da ne boste na koncu obležali v postelji.

Splošno: 3
Ljubezen: 2
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop oktober 2020 za Tehtnico

Splošno: v tem mesecu bo izstopala težnja po učinkoviti komunikaciji ? na vseh področjih si boste prizadevali razčistiti z ljudmi. Velikokrat pri tem ne boste pazili na besede, zato bodite pozorni, da si ne nakopljete kakšne zamere, saj boste s tem poskrbeli ravno za nasprotno, kot je bil vaš prvoten namen. Proti koncu meseca se bo napetost umirila, svoj prosti čas zato izkoristite za razvijanje veščin, ki so vam blizu.

Ljubezen: samske tehtnice boste v začetku meseca še posebej razpoložene za spoznavanje novih ljudi in dobro vam bo dela vsakršna oblika druženja. Tehtnice v zvezi boste partnerja presenetile z iskrenostjo o tem, kaj želite spremeniti v odnosu, a doživele boste mlačen odziv, neprijeten občutek pa vas bo spremljal še ves mesec.

Denar: tudi v zvezi s poslovnimi dogovori vam bo jezik tekel kot namazan. Predvsem v sredini meseca pogumno zagrabite ponudbo, ki se bo kasneje izkazala kot odlična odskočna deska za razvoj vaše kariere. Finančno gledano se ne boste pretirano obremenjevali s stanjem v denarnici, saj bo le-to stabilno, pa tudi v prihodnje ne boste načrtovali nekih večjih izdatkov.

Zdravje: oktober bo čas za to, da po vaših žilah znova pospešite pretok krvi, in visoko boste motivirani za utrditev telesa in mišic, čeprav je poletne sezone že konec. Šport vam bo pomagal doseči notranje ravnovesje in počutili se boste veliko bolje.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop oktober 2020 za Škorpijona

Splošno: mesec oktober bo za škorpijone mesec spoznanj in naukov za prihodnost. Izstopala bo tudi vaša kreativnost in polni boste idej, kako poskrbeti, da bo vsak dan nekaj posebnega. Svojo energijo boste želeli deliti z drugimi, zato bo to dober čas za pomoč sočloveku, medtem pa lahko mimogrede spoznate kakšno simpatijo.

Ljubezen: partnersko življenje škorpijonov bo znova zaživelo, za kar bo zaslužna iskrica, ki bo zanetila nekoliko pozabljeno strast. Mesec bo v znamenju uživanja, ponovno se boste sprostili in polni zanosa načrtovali skupno življenje v prihodnosti. Potrudite se, da to stanje ne bo samo kratkotrajno, ampak v zvezo vložite čim več. Tudi samski škorpijoni boste predvsem konec meseca odprti za nove ljubezenske podvige.

Denar: v življenju radi dominirate, v oktobru pa boste na delovnem mestu postavljeni pred izziv delati v timu. Seveda se bo vsak od sodelavcev hotel izkazati po svojih najboljših močeh, in tudi vi ne boste zaostajali s svojimi domiselnimi idejami. Različni karakterji bodo privedli do trenj in napetost se bo stopnjevala vse do konca meseca.

Zdravje: po več tednih spopadanja z alergijami se bo vaše zdravstveno stanje končno izboljšalo in svoje misli boste lahko usmerili še kam drugam kot v iskanje robčkov in brisanje nosu. Ustrezale vam bodo skupinske aktivnosti, zato angažirajte prijatelje in se odpravite na izlet v naravo, ali pa obiščite kakšno od skupinskih vadb.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop oktober 2020 za Strelca

Splošno: znova boste našli izgubljeno formo, saj boste veliko časa posvetili delu na sebi. Izboljšalo se bo vaše fizično in psihično počutje, predvsem konec meseca pa lahko pričakujete tudi nekaj več dinamike v medosebnih odnosih. Svojo ognjeno moč izkoristite tudi za premike na službenem področju.

Ljubezen: veliko boste razmišljali o tem, ali se podati v resno zvezo z osebo, s katero se družite že dalj časa in vaju vežejo mnogi skupni interesi. Vaša odločitev bo vplivala na vse prihodnje načrte, a glodali vas bodo dvomi o tem, ali ste svoj že tako dragocen čas resnično pripravljeni v veliki meri deliti še z nekom drugim. Vezani strelci na drugi strani v tem mesecu ne boste doživljali posebnih sprememb v razmerju.

Denar: nikoli niste bili posebej spretni z denarjem, zato si boste tokrat zadali obljubo, da boste resnično organizirali svoje finance. Na pomoč vam bo priskočil nekdo, ki ima vse to v malem prstu in končno se boste počutili, da imate vse pod nadzorom. Vztrajajte in varčnost vam bo sčasoma zlezla pod kožo.

Zdravje: oktober boste posvetili informiranju o fizični pripravljenosti, krepitvi imunskega sistema in temu, kako čim bolj upočasniti staranje. Po naravi ste kar aktivni, zato vas izguba kondicije ne bi smela skrbeti, a vseeno boste morda nekoliko preveč časa posvetili raznoraznim vajam za ohranjanje vitkosti.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop oktober 2020 za Kozoroga

Splošno: predolgo ste spali na svojih lovorikah in oktober je čas, da znova stopite v akcijo. Priložnost boste dobili sredi meseca in takrat ne bo časa za razmišljanje o posledicah, temveč čas za hitro ukrepanje. Bodite drzni in stopite iz svojih okvirjev, s čimer boste utrdili tudi svoj socialni položaj v družbi.

Ljubezen: na ljubezenskem področju bo oktober postregel z nekaj neprijetnimi trenutki, ki bodo privedli do nestrinjanja s partnerjem. A ne delajte si skrbi, saj bo že sredi meseca priložnost, da zgladite nesporazume, in če ste dovolj pametni, jo boste vsekakor zagrabili z obema rokama. Tudi samski kozorogi boste imeli možnost, da se prepričate, da je lahko ljubezenski odnos veliko več kot manipulacija in napetost, kot ste bili vajeni v preteklosti.

Denar: dobili boste ponudbo za naložbo denarja, o čemer ste sicer razmišljali že tudi sami. Poslušajte svoj šesti čut in storite korak k finančni stabilnosti in neodvisnosti, ki vam lahko odpre mnoga nova vrata in vam omogoči vzpon na družbeni lestvici. Potrebno se bo organizirati in v delo vložiti vse napore, da boste na koncu zadovoljni z rezultatom. 

Zdravje: pred vrati je prehodno jesensko obdobje, ki prinaša mnoge viroze in prehlade in tokrat tudi vi ne boste ubežali bolezni. Konec oktobra boste čutili vedno večjo utrujenost, ki jo boste sicer pripisovali trdemu delu, a tokrat vas bo na cedilu pustil imunski sistem.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 5
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop oktober 2020 za Vodnarja

Splošno: oktober bo prinesel novo perspektivo in na marsikatero stvar boste pogledali z novega zornega kota. V ospredju bo drugačnost, zato se ne bojte izstopati, saj si vas bodo le tako ljudje zapomnili in veliko lažje boste dosegli zastavljene cilje. Konec meseca se bo na obzorju pojavila oseba, s katero imate neporavnane račune, zato bodite pozorni, če vas bo hotela sprovocirati ali spraviti iz tira.

Ljubezen:  če ste že dalj časa samski, se boste morali soočiti s tem, da iskanje partnerja ni lahka naloga in hkrati sprejeti miselnost, da ni s samskim stanom prav nič narobe. Možnost za spoznavanje novih ljudi se vam bo ponudila takrat, ko boste to najmanj pričakovali. Vezani vodnarji boste postavljeni pred odločitev med ljubeznijo in kariero, kar lahko zamaje temelje vaše zveze.

Denar: vaša kariera je že nekaj časa v vzponu, premagati boste morali le še eno oviro do končnega napredovanja, a ta vam bo požrla kar nekaj živcev. Tudi odnosi s sodelavci ne bodo najboljši, saj vas zaradi vaše drugačne strategije dela ne bodo hoteli upoštevati. Bodite strpni!

Zdravje: v oktobru bo na preizkušnji vaše psihično zdravje, saj se bo potrebno soočiti z več pritiski, ki se bodo nakopičili čez cel mesec. V želji po tem, da se izkažete, si znate nakopati preveč dela in če se ne boste pravočasno ustavili, vam izgorelost vsekakor ne uide.

Splošno: 3
Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje: 2

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop oktober 2020 za Ribi

Splošno: zagnano boste stopili v nov mesec in iskali nove potenciale, kjer bi se lahko izkazali. To je čas za dodatna izobraževanja, saj boste po nekoliko bolj sproščenem poletju znova pripravljeni na urjenje svojega uma. To vam bo prišlo prav na službenem področju, kjer lahko marsikoga presenetite s svojim znanjem. Sicer pa je pred ribami razmeroma miren mesec.

Ljubezen: pretirano boste prilagodljivi in povsem boste zanemarili svoje potrebe v želji, da bi ugodili partnerju. Ta se bo namreč ves mesec obnašal dokaj hladno in v vas se bo zasadil dvom o njegovi ljubezni do vas. Šele konec meseca boste izvedeli pravi razlog za njegovo obnašanje in nekoliko vam bo odleglo.

Denar: vaš prebujen intelekt bo postregel z rezervnim načrtom v primeru izpada dohodka. Ves mesec se boste ukvarjali s tem, kako si zagotoviti dodaten prihodek, a ne toliko zaradi strahu pred izgubo službe kot zaradi želje po večji spremembi, ki bi od vas zahtevala tudi močno finančno zaledje.

Zdravje: iskali boste načine, kako izgubiti odvečne kilograme oz. utrditi svoje mišice. Zavedeli se boste namreč, da je ključ do dolgega in zdravega življenja v gibanju in zdravi prehrani. Pa tudi sicer vam staranje ni prav nič po godu in storili boste vse, da ga čim bolj upočasnite.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinaša ljubezen, zdravje in pa tudi kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako, lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej.

Kaj mi prinaša horoskop oktober 2020?

Na splošno, nobenemu od znamenj ne kaže slabo. Ravno nasprotno. Lahko se veselimo finančnih uspehov, pa tudi nekaj več optimizma na ljubezenskem področju, saj bo v znamenju jesenske nežnosti.

Kdo bo imel srečo v ljubezni?

Še posebno dobro razpoloženi bodo na ljubezenskem področju dvojčki, tehtnice, škorpijoni in pa kozorogi, saj jim oktober kaže dobro napoved. Medtem, ko device in ovni ne bodo pripravljeni na jesenske romance.

Katerim znamenjem bo horoskop oktober 2020 naklonjen?

Vsem znamenjem kaže dobro na vsaj enem področju. Še najbolj izstopajo vsi raki in ovni, ki imajo v povprečju nekaj slabših ocen, vendar bodo na splošno uspešno krmarili skozi mesec oktober. Najbolje pa bodo razpoloženi škorpijoni, saj je oktober povsem njihov mesec.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja