Horoskop oktober 2022 za vsa znamenja

Horoskop oktober

Horoskop oktober 2022 napoveduje jesen in nekaj melanholije ter nostalgije za divjim poletjem, saj se sonce in poletje poslavljata. Vendar je to mesec žetve in praznovanj plodnosti, obilja ter plodov, ki so sad našega dela ter vlaganja. Kdor vlaga in dela vse leto, bo ta mesec gotovo nagrajen, tako pravi horoskop oktober 2022 in vas popelje v mirnejši del leta, ko boste pobirali sadove lastnega dela, takšne in drugačne. To velja za tiste, ki ste v resnici obdelovali zemljo in za tiste, ki ste delali kar koli v življenju, kar je vaš posel ali hobi. Pa tudi z tiste, ki ste vlagali v sebe, v  lasten razvoj in svojo družino ter okolico. Veselite se darov narave, ki prihajajo ta mesec, saj ste si jih zaslužili. Vendar ne pozabite, da ste zaslužili vse, kar dobite in če vam kaj ne bo všeč, velja razmisliti o spremembah pri sebi.

Horoskop oktober 2022 kaže, da planeti lahko na vas vplivajo nekoliko drugače, kot ste navajeni. Mesecu vlada energija kozoroga, ki je nekoliko otožno znamenje. Ta energija bo preplavljala večino znamenj. Prihod jeseni bo s seboj prinesel melanholijo, ki jo bomo občutili prav vsi. Horoskop za ta mesec pravi, da boste morali žonglirati med neuspehi in nepomembnimi stvarmi, pri tem pa ohraniti olimpijsko mirnost. Zvezde se lahko večkrat poigrajo z vašimi živci in preizkušajo vaše meje. Ta mesec bo značilno, da bodo planeti imeli velik vpliv na ljudi in jih bodo občasno  močno vodili s svojo energijo.

Nekateri boste cenili izzive, ki vam jih prinaša horoskop oktober 2022 in boste iz tega potegnili veliko in boste duhovno ter osebnostno zrasli. Težave so vedno namenjene samo temu, da se izboljšamo in premaknemo naprej in ne delujejo proti nam, ampak za nas. Te misli je dobro imeti vedno v glavi. Drugi pa bodo bodo raje vzeli težave kot izzive, ker jim bo to tako ustrezalo, vsekakor se bo ta mesec našlo nekaj za vse okuse.

Nekaj pa je gotovo, prihaja jesen z velikimi spremembami, pa naj bodo družinske, zasebne ali poslovne. V prvih dveh tednih meseca oktobra se bodo nekateri morali nekoliko vsiljevati in sprejemati pomembne odločitve ali celo sprejeti radikalne odločitve. Zadnja dva tedna bosta bolj sproščena in manj omejujoča. Od takrat naprej se bodo začele pojavljati priložnosti za vse, ki jih boste hotel videti in delati na njih. Zagrabite vse priložnosti, ki vam pridejo nasproti in jih ne zamudite, ker boste kasneje to obžalovali.

Horoskop oktober 2022 napoveduje, da bo konec oktobra imelo vsako znamenje nalogo, da pripravi majhne zaloge pred prihodom zimskega obdobja. Mesec oktober se predstavlja v podobnem kontekstu kot september. Zračna in ognjena znamenja zraka še vedno podpira in motivira Jupiter v ovnu, ki je še vedno povezan z Marsom v dvojčkih. Med 11. in 29. oktobrom bo Merkur v tehtnici še olajšal priložnosti, odnose in izmenjave med ljudmi. V teh okoliščinah bosta oba prevzela vesele pobude. Tisti bolj podjetni bodo imeli več projektov v ognju. Čeprav je ta kombinacija planetov naklonjena tem znamenjem, lahko ovni naletijo na nekaj razočaranj, če ne bodo upoštevali nasvetov svojih partnerjev. Kar zadeva vodnarje, čeprav Saturn deluje v njihovo lastno dobro, so morda utrujeni od zamud, ki se jim zdijo neskončne. Kar zadeva vodna in zemeljska znamenja, se lahko počutijo nemočne vse do 24. oktobra, ki napoveduje prihod Venere in Sonca v znamenje škorpijona. Horoskop oktober 2022 vas poziva, da zdržite do tega datuma, saj lahko črpate navdih iz tehtnic, ovnov ali dvojčkov, ki vas obkrožajo in vam lahko dajo podporo.

Če najdete čas za sebe, si ga vzemite in se pomirite, ker prihajajo dobri časi. Slabši  vedno minejo in tisti, ki jih znajo izkoristiti, jim dajejo zelo veliko. S svojo retrogradnostjo se bo Jupiter od 29. oktobra naprej za kratek čas vrnil v znamenje rib.

Horoskop oktober 2022 bo na vseh področjih največ postregel dvojčkom, levom, škorpijonom in strelcem. Ovni in tehtnice boste zelo zdravi in biki polni denarja, tudi kozorogi se boste na splošno počutili dobro ter imeli hkrati obilo sreče v ljubezni. Polagamo vam na srce, da je mesec turbulenten, vendar zaradi tega ponuja veliko priložnosti vsem ljudem ne glede na znamenje, zato ga izkoristite tudi, če ni uspešen, boste iz njega potegnili zlato šolo, ki vam bo v bodoče prinesla obilo sreče in vsega, kar si želite.   

Mesečni horoskop oktober 2022 za ovna

Splošno: V prvem tednu bodo vaše družinske razmere doživele novo dinamiko. Če so stari konflikti prizadeli družinske člane, boste našli malo miru. Vzdušje je sladko, vezi se bodo zopet vzpostavile nazaj in lahko komunicirate z vsemi svojimi najdražjimi do 13 oktobra. V službi ne boste vedeli, kdo so najbolj iskreni sodelavci, zato boste sumničavi. Za vas je  dovolj, da vas kdo od sodelavcev pohvali, da se odločite biti manj na preži. Okoli 19. oktobra boste imeli nekaj  predlogov in vodstvo vas lahko pozove, da bi lahko celo zamenjali položaj in s tem boste dobili nove odgovornosti. Glede vaših ljubezni gre malo počasi, saj ohranjate svojo neodvisnost, vendar bi lahko dvakrat premislili, če bi se pojavila odlična priložnost.

Ljubezen:  Če včasih nekatere besede presežejo vaše misli, če se vam zdi, da ste šli v svojih pripombah predaleč, vas to lahko zmoti, preden vam spodrsne in se tako še pravočasno ujamete. Ljubezen dela čudeže, potrpežljivost vašega zakonca je koristna, vse kar morate storiti je, da ostanete objektivni in odprete oči. Vajino razmerje je veliko močnejše, kot si predstavljate. Samski ste naveličani celibata, a niste pripravljeni vložiti dovolj truda v partnerstvo. Okoli 10. oktobra je nujna izbira, ali boste vztrajali v celibatu ali pa izberete nekaj drugega. Zvezde vam ponujajo priložnost, da živite čudovito ljubezensko zgodbo. Če obstaja skušnjava, da bi šli k drugemu partnerju res prisotna, boste razkrinkani. Pozabite na svoje strahove in živite vsak trenutek.

Denar: Po naravi ste vedno korak pred drugimi. Ta mesec bo to potrjeno. Počutili se boste, kot da imate krila! Ker vam uspe vse, česar se lotite, delate vedno težje naloge. Ja, ampak, da bi vam ta zagon uspel, poskušajte čim bolj upoštevati želje in zamisli drugih. Če čutite odpor, raje malo popustite. Po finančni plati, kar zadeva dnevne stroške, je vse v redu. Po drugi strani pa je možno, da načrtujete večji nakup. Če je temu tako, razmislite o tem, namesto da opravite nakup v zadnjem trenutku. Vaše ambicije lahko vplivajo na vaše čustveno življenje, bodite previdni, če ne želite ostati sami, saj bi lahko vznemirili nekatere dobronamerne ljudi. Proti 16. oktobru vas lahko diskretno prešine želja po plovbi do novih obzorij, zato storite vse, kar je mogoče, tako da namesto mirnega bivanja načrtujete pravi odklop. Odločite se za vzlet.

Zdravje: Bodite previdni, saj pretirana ambicija narediti vtis na druge tako, da vam lahko to škodi. Z odmerjanjem vaše energije se bo vaš odnos do drugih samo izboljšal. Zaupajte, ni razloga, da ne deluje. Ta mesec bo za vas precej pester, vendar boste dobrega zdravja. Imeli boste nekaj stresa in sprememb, kar lahko na vas vpliva negativno, če boste si jemali k srcu vse  spremembe kot napad na sebe. Zmanjšajte ego in vse vzemite kot tlakovano pot do uspeha, sprostite se in vse se bo samo od sebe zgodilo, kot se mora brez napora. Ni vam treba vlagati toliko truda in vse kontrolirati.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop oktober 2022 za bika

Splošno: Na začetku meseca bo brez posebnega razloga v zraku čutiti nervozo in vaš stres bo zelo občuten. Šele okoli 13. oktobra boste odkrili svoje odlične lastnosti, ki mehčajo ta zahteven čas. Takrat boste mirni in napetosti se bodo sprostile. Predvsem iščete pozornost bližnjih in ti vam vlivajo zaupanje, saj vas uspejo pomiriti. Če ste znani po svoji vztrajnosti in svoji materialistični plati, se v tem mesecu odločite za povezavo z bistvenim, čeprav le za kratek čas, saj je za vas to že podvig. Poklicno področje je zaznamovano z uspehi, vaši talenti bodo prepoznani. V tretjem tednu vas bo gnala ljubezen, vprašanje je, ali boste odgovorili na to?

Ljubezen: Tukaj je program meseca oktobra, ki gre kar nekako po  vrsti. Najprej boste poravnali nesoglasja, nato pa boste veslali naprej med čermi. Med vama s partnerjem je magnetno polje, kar se ne bo spremenilo vse do konca. Skušajte se izogniti rutini, saj so težave preteklost. Vidva bosta preprosto ves mesec srečna. Samski, če dvomite v svojo sposobnost zapeljevanja drugih, vam zvezde prinašajo dokaz, da imate veliko možnosti za zapeljevanje. Naučiti se obvladovati svojo nepotrpežljivost je edina črna točka in edina ovira v vašem ljubezenskem življenju, saj lahko naredite začetniške napake. Vendar brez skrbi, vse se da popraviti.

Denar: Ta mesec ste postreženi z razkošjem, gurmanstvom in življenjskimi užitki. Radi vas imajo takšnega, kot ste in še veliko več. Biti v vaši družbi je prava sreča. Poslovno je obdobje ugodno, navezujete se na nove ljudi, ste sijoči in vaša priljubljenost bo eksplodirala. Čeprav še vedno ni največje evforije v poslu, gredo stvari na bolje. Vaši sodelavci, vaš šef ali vaše stranke so bolj ustrežljivi. Ko čutite, da je potrebno, najdete kompromise, ki ustrezajo vsem. V teh ugodnih okoliščinah je vaš napredek udobnejši. Če boste ob koncu meseca začutili, da se stvari spet zaostrujejo, brez panike. Vrnitev Jupitra v ribe bo sprostila ozračje. Na finančni strani, čeprav vaša želja ni v celoti izpolnjena, gredo finančno razmere precej dobro. Torej, nehajte godrnjati in uživajte v tem stanju milosti.

Zdravje: Dragi biki, za vas gre vse dobro, razen nekaj majhnih prilagoditev, bodo vse lučke svetile zeleno. Sentimentalno ali profesionalno je vse dobro urejeno, zato nadaljujte s svojimi prizadevanji. Pozabite na napetost in se sprostite v miru. Edina težava bodo napetosti in stres ter popuščanje živcev, saj boste drugače zdravi in srečni, ker vam gre dobro, slabe stvari pa imate le v glavi, ki jih enostavno spodite stran. Pomagalo vam bo tudi, da greste plavat, v toplice ali na morje in v gore, ter se za nekaj dni odklopite. Vedno pa skušajte jesti bolj lahko in energijsko hrano, ki vam bo dala dovolj moči ter energije za delo ter vas bo pomirila. Izogibajte se sladkim jedem in mastnim, ker se vam bodo težave potencirale.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop oktober 2022 za dvojčka

Splošno: Jesen se je izkazala za izjemno uspešno za dvojčke. Ta mesec ste na razpotju; na eni strani vam tih glas narekuje, da sledite svojemu instinktu, po drugi strani pa morate živeti nove dogodivščine in izvirne dogodke. Za svojim brezskrbnim tempom skrivate pravo razumsko naravo. Od 10. oktobra naprej vas čakajo izjemna strokovna srečanja, zato ne boste imeli časa za druge aktivnosti ali prosti čas. Posvetili se boste svojemu delu, kar vam bodo očitali in povedali prijatelji in družina. Ne glede na to, v tistem trenutku boste lačni le uspeha. Od 22. oktobra naprej pa vas bo pozornost drugih navdušila. Venera vas bo vodila do ekstremnih čustev in skoraj nemogoče bo nadzorovati lastne občutke, zato niste varni pred veliko simpatijo.

Ljubezen: Približno 20. oktobra se bo ljubezen vrnila in uspešni boste. Užitek zapeljevanja bo prisoten. Takrat podvojite naklonjenost, ljubite, naučite se krotiti čas in ne hiteti. Nekateri se boste morali zelo potruditi, da boste premagali svojo sramežljivost. Če na začetku meseca ne dovolite, da dajete prednost svoji ljubezni, je čas, ki mu ga morate posvetiti minimalen, vendar se v tretjem tednu meseca stvari pospešijo, vaš partner pa se bo veselil te spremembe situacije, ki bo koristita drug drugemu. Samski pazite, da ne begate v vse smeri, osredotočite se na svoje prioritete, uredite svoje ideje, sicer vam ne bo uspelo napredovati. Zvezde vam okoli 21. oktobra zaupajo nalogo in če boste našli sorodno dušo, bodo vaši cilji v veliki meri doseženi.

Denar: Ste v dobrem času za delo. Zasebnost, poklicno življenje in priložnosti so prisotne, zato lahko začnete mesec brez težav. Če želite mirno živeti vsakdanje življenje, se ne poskušajte razpršiti. Mesec oktober je videti tako dober, kot september. Vaša oklica ceni vaše ideje in pobude. Čeprav boste našli ugodnosti, ne oklevajte eksperimentirati z novimi tehnikami. Da bi jih sprejeli, uporabite svoj šarm in trik je odigran do popolnosti. Z gibanjem dobrih poslovnih tokov torej živite veselo in zadovoljno ta mesec. Kar zadeva finance, morate do 10. oktobra paziti na svoje račune. Nato bo pritisk popustil. Našli boste manevrski prostor, ki vam omogoča, da se razvajate, ne da bi ogrozili svoj proračun.

Zdravje: Ta mesec vam bodo stvari šle razmeroma dobro, kar vam bo dalo dosti energije in zaleta za naprej in bo tudi dobro vplivalo na vaše počutje. Če se ne morete sprostiti pojdite na kakšno potovanje, čeprav kratko in uživajte, pa se bo vse spet postavilo na svoja mesta. Ta mesec uživajte malo več vode in zelenjave, ki naj ima čim več vlaknin ter naj bo sveža. Tako boste tudi imeli dosti energije za vaša početja. Dobro bi bilo ugotoviti, na kaj ste alergični in kaj vam ne ustreza ter se temu izogniti. Gibanje naj bo zmerno in se izogibajte ekstremnim naporom, saj niso potrebni, da bi se dobro počutili.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop oktober 2022 za raka

Splošno: Zvezde so z vami, saj je oktober mesec uspehov, pogoj pa je, da ste super motivirani! Planeti vam dajejo uslugo, saj vam ponujajo možnost, da branite svoje ideje, nenadoma vaše želje postanejo ukazi in vaša priljubljenost se poveča. Namesto, da bi vam to stopilo v glavo, ostanete skromni in se ne predajte ljubosumnosti, kar je lep dokaz inteligence. S konicami prstov se dotaknete svojih sanj in želja. Da bi razvili svoje življenje, si naložite veliko težav, vendar ta uspeh dolgujete samo sebi. Vaši upi se spreminjajo, saj imate na kaj biti ponosni. Možnost, da delate stvari dobro, je vaša odločitev. Odločite se za zaupanje, saj ustvarjate kakovostne poslovne sestanke in hkrati vzbujate simpatije.

Ljubezen: S partnerjem imata nove projekte, vendar čakata na pravi trenutek, da jih uresničita. Da bi se vajin odnos sčasoma stabiliziral, se močno trudita. Tudi vaš partner zadovoljen zaradi vaše pozornosti in vajine trdne vezi, ki vaju povezuje, saj je neuničljiva, zato ste ponosni na svoj odnos. Samski imate v vaših mislih velik preobrat. Energije se bodo v tej smeri tudi obrnile, vendar se težko odločite, zato drugi čakajo na tvoj znak, vi pa ne morete ničesar reči. Kaj pa, če poslušate nasvet osebe, ki vas najbolje pozna? Potem pa začnite! Z besedami ne boste posebej zadovoljni, zato se osredotočite na to, kar pove veliko.

Denar: Oktober ne bo nič lažji od septembra. Disonance, ki izhajajo iz Jupitra in Marsa, vam povzročajo težave. In da dodamo še eno zadevo, tehtnice vam lahko otežijo življenje, če so v vaši bližini. Vztrajajte do 24. oktobra, ki napoveduje vrnitev v mir. Medtem, ko čakate na to ugodnejše obdobje, ostanite mirni in osredotočeni na svojo pot, ker je to najboljša rešitev in na koncu boste želi velike nagrade. Najbolj vztrajni bodo dobili največ. Še posebej se uprite skušnjavi, da bi vse skupaj poslali nekam. Kar zadeva finančno plat, lahko naložba, izvedena pred časom, obteži vaš proračun. Če se želite izogniti zategovanju pasu do konca meseca, naredite red v izdatkih.

Zdravje: Proti 16. oktobru prihaja nepredvidena situacija, ki vas lahko čustveno destabilizira, namesto da bi relativizirali sami sebe. Če se stvari ne izidejo točno tako, kot ste upali, iščite pozitivno, ne zaprite se takoj v svojo lupino. Izkoristite ugodno obdobje, da ne zamudite priložnosti, ne da bi se odzvali. To je vaš mesec, čim več izkoristite tisto, kar je vaša pravica, ne da bi se morali počutiti krive. Ste zelo dobre volje, zato si drznite! Pri vsem tem je dobro, da pazite na to, kaj dajete v usta in se posvetite hrani, ki jo dobro prežvečite. S tem boste celicam in telesu dali jasen znak, da vam je mar za sebe in celoten kozmos bo na to reagiral.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop oktober 2022 za leva

Splošno: Želja, da bi se gibali hitreje od glasbe, ni najboljša ideja stoletja, poleg tega vas bodo zvezde poskušale od tega odvrniti. Naredite prostor potrpežljivosti in do 11. oktobra boste lahko uživali v veselih dogodkih. Čutiti je približno 14 dobrih globalnih ukrepov, zato boste počasi začeli izkušati prednosti v tem obdobju in boste navdušeno rjoveli kot pravi lev. Nekateri projekti bodo ugledali luč sveta, nastajanje drugih bo trajalo dlje, vendar ne glede na to, začeli ste jih in nekega dne se bodo realizirali. Takoj, ko vam več časa polepša nebo, boste takoj v akciji. Poklicno ali osebno, če je  vaš duh v oblakih, se ne pustite zaslepiti lepim obljubam, ampak raje ohranite hladno glavo in imejte noge trdno na tleh.

Ljubezen: Obdobje je relativno pozitivno za pare. Če je vajin odnos nekoliko padel, potem dajte pozornost boljši komunikaciji. Domišljavega leva poznamo, vaš partner pa bo končno odkril pozornega in skrbnega leva. To je tisto, kar lahko zelo izboljšate. Samski levi boste od začetka meseca takšni, da bo v vas živela pozitivna energija. Če v zadnjem času nekatera srečanja niso obetala nič resnega, ne obupajte. Ko vas oseba poboža po očeh, nujno zlorabite svoj šarm, saj vam idej v tem primeru nikoli ne zmanjka. Astralni vplivi vam obljubljajo lepe trenutke v partnerstvu, v družini ali v ljubezni.

Denar: Vaša kariera gre proti novim perspektivam. Ta mesec in če se strinjate, lahko začnete pogajanja. Čeprav stvari izgledajo dobro, boste morali nekoliko popustiti. Torej, če vaši poslovni partnerji vztrajajo pri svojem, ne zamerite. Poiščite kompromis, ki bo ustrezal vsem. Na finančnem področju, čeprav na tem področju ni posebnih težav, se temu posvečate v celoti. Po 10. oktobru sprostite svojo pazljivost in hkrati opazujte, kaj se dogaja. Če se bojite, da vam bo zmanjkalo denarja, je to znak, da se vaša domišljija poigrava z vami! To niso neuspehi, ki vas ovirajo, saj si sami začrtate pot naprej. Ne glede na ceno ste programirani za uspeh. Bravo, dobra pobuda! Ne ustavite se na tej točki!

Zdravje:  Če imate projekte, kot so potovanja, selitve ali kaj drugega, dajte prednost spremembam, saj je drugi teden tega meseca idealen za njihovo udejanjanje. Če so vas kritizirali, da se obnašate preveč osebno, spremenite melodijo. Vaši najdražji bodo nad vašo odločitvijo prijetno presenečeni. Ta mesec se držite zdrave prehrane, da si okrepite telo za vse spremembe, ki vas čakajo. Izognite se užitkarstvu in pretiravanju ter preveč zabavam razen, če jeste in pijete zdravo na zabavah, kar bi bilo za vas res pravo presenečenje ter napredek.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop oktober 2022 za devico

Splošno: Če vas čaka še dopust, zakaj ga ne bi izkoristili oktobra? Izkoristite priložnost, saj ste od začetka meseca že videti utrujeni. Vrnitev v vsakdanji tempo pravzaprav ni uspela, začeli ste v hitenju in konec oktobra boste še bolj izčrpani. Šele proti 15. oktobru in ne prej, boste dobili drugi veter v vaša krila. Druga polovica meseca bo kar lepa, saj bodo priložnosti za vas med seboj povezane, vendar boste morali biti odzivni. Na vseh področjih imate kaj za početi, saj bo ta mesec za vas pravi izziv. Zvezde vam svetujejo, da ostanete mirni, da se osredotočite predvsem na svoje želje po evoluciji in ni razloga, da ne bi delovalo. Zastavite pa si prava vprašanja za napredek.

Ljubezen: Ta mesec ste prijazni in ta lastnost vaše osebnosti vam lahko včasih povzroči težave z okolico. Imate občutek dolžnosti, vaši ljubljeni se zdijo povsem naravni, vendar tudi, če ste jim vdani, obstajajo razumne meje. Okoli 10. oktobra bodo prisotna nesoglasja. Od 22. oktobra naprej pa bo vse veliko bolje. Takoj, ko v mislih govorite o stabilnosti, nastane ognjemet. Okoli 21. oktobra naprej vas bodo dobri vzgibi našega ljubega planeta gnali naprej in vajin odnos bo dobil nov zagon. Končno bosta lahko začela delati dolgoročne načrte. Samski, planeti pihajo v vaše znamenje, zato velja opozorilo o močni nevihti, saj bodo vaša srca  vzhičena, čustva pa bodo na najvišji ravni. Ne morete reči, da niste ljubljenci zvezd. Do konca meseca bo sentimentalno ravnovesje res prisotno.

Denar: Ta mesec morate znova poskrbeti za poslovne odnose, če želite doseči svoje cilje. Nehajte se prepričevati, da vam ne bo uspelo! Namesto tega se zgledujte po svojih sodelavcih in njihovih metodah. Prav tako ne obremenjujte svoje glave z neumnostmi. Vzemite življenje in ljudi takšne, kot so. S tem boste uspeli nad svojimi pričakovanji. In bodite prepričani, da zaradi tega ne boste postali slabša oseba. Po finančni strani je ta sektor naklonjen temu mesecu. Če je bil vaš proračun napačno izkoriščen, se boste znova postavili na noge z neverjetno lahkoto.

Zdravje: Ali ste zdolgočaseni ali preobremenjeni, saj na začetku meseca imate težave in se vlečete kot megla, zato niste prav prepričani, da imate še nekaj fizičnih in psihičnih virov energije. Vendar boste elegantno našli svojo energijo. Borbena devica se vrača nazaj. Za energijo je najbolje, da se dobro in pravilno prehranjujete, to vam bo dalo največ moči in tudi dobre volje za borbo s težavami. Priporoča se vam več zelenjave, jejte vlakna in žitarice, kot je oves. Ognite se energijskim pijačam in raje uživajte zeleni čaj, ki bo na vaše živčevje, brez škode, vplival poživljajoče.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop oktober 2022 za tehtnico

Splošno: Na začetku meseca postavljate svoje želje na prvo mesto. Vaše želje so izpolnjene, vendar obstaja protipostavka: vaša motivacija je dajanje in zopet dajanje. Če vam na poti stoji ovira, vztrajajte, niti ne trznite. Tehtnice boste postopoma našle svoj ritem, osebne in poklicne obveznosti boste obvladale z železno roko. V vašem vsakdanjem življenju je vse nastavljeno, kot ura, kar vam ni neprijetno. Proti 13. oktobru se odločite pustiti domišljiji prosto pot in privilegirajte trenutke sprostitve. Vabila bodo padala, ton bo prazničen, vi pa boste sprejemali naklonjene predloge. V družinskem krogu bodo osebne izmenjave enostavne, povezani boste z najdražjimi in vaše povezave bodo solidne. Na splošno bo oktober za vas harmoničen.

Ljubezen: Da bi se izognili izčrpanosti vašega odnosa, uporabljajte drugačne in nove strategije. Ta mesec se odločite, da boste svojemu življenju v dvoje dali nov pomen, zato preživite več časa s partnerjem, ponudite mu zmerno rekreacijo, dober film v kinu ali restavracijo. Samski, če oklevate med ponovnim stikom z bivšim ali začetkom novega razmerja, vedno iščite odgovore znotraj sebe, kaj bi bilo bolj prav. Nič hitenja, ampak pojdite na miren kraj in si vzemite čas za razmislek brez panike. Vaša odločitev pa lahko počaka do začetka naslednjega meseca.

Denar: Če vas žene želja po službi svojih sanj, lahko ta mesec sprejemate vesele pobude. Sreča nikoli ne pride sama in zahvaljujoč naključju se vam lahko ponudi priložnost. Da bo vse potekalo čim bolj gladko, si vzemite čas za premislek. Pojdite skozi to sami in v miru. Pri tem se boste odločili brez vpliva drugih. Po finančni plati imate dovolj denarja za vsakodnevne stroške in tiste, ki jih ni mogoče zmanjšati. Po drugi strani pa še vedno obstajajo omejitve glede tega, kaj lahko kupite za tisto, česar ne potrebujete. Ohranite svojo moralo, ker od 24. oktobra naprej pritisk na vašo denarnico popušča.

Zdravje: Na čustvenem nivoju je vaše podnebje toplo. Skrbite za ljudi, ki so vam dragi. Potrudite se, da se ugodno odzovete na zahteve svojih ljubljenih. Odnosi so uravnoteženi. Okoli vas nekateri zahtevajo dokaze ljubezni, ki jih ne oklevate dati. Čustva se krepijo proti 16. oktobru. Če ostanete motivirani, dosežete svoje cilje. Oktober predstavlja odskočno desko, zato lahko zlahka uresničite svoje cilje, le dajte si sredstva za to. Če se pojavi težava, pozabite na dvome in nadaljujte pot brez strahu. Pri tem vam bo pomagalo, da občasno jeste lahke juhe iz zelenjave in se odrečete slaščicam. Ne jejte toliko mlečnih izdelkov, ker vam delajo težave. Dobro veste, kaj je za vas zdravo, saj se boste na to hrano tudi navadili.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop oktober 2022 za škorpijona

Splošno: Ta mesec boste polni energije. V začetku meseca boste težko nadzorovali svojo hiperaktivnost, saj boste razmišljali o tisoč stvareh hkrati in vaš um bo hiter kot strela. Vaš ustvarjalni čut bo spodbujal vaše genialne ideje, za to se boste dotaknili uspeha, ki presega vsa vaša pričakovanja. Imate neverjetne vire, tudi če vam nekateri zavidajo, niste pozorni, raje tiho sledite svoji poti. Od 11. oktobra naprej boste ciljali na še bolj ambiciozno prihodnost. Prepustite se svojim projektom in izkoristite vse priložnosti, ki se vam ponujajo. V času od 21. do 28. oktobra boste deležni močne podpore planetov in sodelavcev pri delu. Vaše sposobnosti bodo prepoznane in blesteli boste.

Ljubezen: Slaba stran vašega čustvenega in družinskega življenja je, da težko prenašate pripombe. Namesto da bi se o tem odkrito pogovorila s partnerjem, se boste držali sami zase in raje boste bežali, kot komentirali. Za vas je tišina najboljši odgovor. Ključno je poslušati svojo intuicijo, ki vas bo pripeljala do uspeha. Ljubezen, ki jo izkazujete partnerju, dokazuje, da je vajin odnos zanj ali zanjo zelo pomemben, o tem ni dvoma. Samski boste neustavljivi! Ta mesec so izpolnjeni vsi pogoji, zato boste pripravljeni spoznati osebo, ki bo prišla pretresti vaša čustva. Igrate zapeljivce, preizkušate svojo privlačnost, a kako daleč ste pripravljeni iti? Odprite oči od 16. oktobra naprej!

Denar: Ta mesec vam posel še vedno dobro deluje! Dela imate čez glavo in to vam čisto ustreza. Sreča nikoli ne pride sama, za to ste zaslužni sami, vaše pobude in ideje se bodo obrestovale. Da bo ta mali čudež trajal, črpajte navdih iz svojih preteklih izkušenj. Učite se iz tistih neuspehov, ki so vas pripeljali na dno. Zaradi tega boste morda bolj komercialni, ne boste pa slabši. S finančne strani gre temu sektorju dobro, saj niste veliki zapravljivci. Torej, če boste morali nekaj, kar je prestaro, zamenjati z nečim novim, boste to lahko storili brez težav. Planeti se obračajo v smeri vašega čustvenega življenja, v vašem primeru je najprej treba ločiti zasebno sfero od poklicne.

Zdravje: Izkoristite svojo energijo, da dokončate projekt, ki je za vas pomemben. Oktober prinaša pozitivno energijo. Ne pustita se destabilizirati zaradi razpoloženja drugih ljudi. Izogibajte se sterilnim razpravam. Najpomembneje za vaše počutje je, da najdete svojo pot in da se zanesete na sebe ter notranji glas, ki ima vedno prav. Energije boste imeli še več, če boste dovolj počivali in hodili na prehode ter telovadbo, da se razgibate po napornem delu, če preveč sedite. Dobro je, da ste disciplinirani glede prehrane in ne jejte slaščic ter mastne in slastne hrane, za katero veste, da ni dobra, a vam je okusna. Raje jejte kaj bolj zdravega.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop oktober 2022 za strelca

Splošno: Na začetku meseca vas bo radovednost spodbujala k raziskovanju novih poti. Želite inovirati, ustvarjati, ste dinamični in motivirani. Najdete podporo, če imate projekt na čakanju, bi lahko zagledal luč dneva okoli 21. oktobra. Energije se osredotočajo na nove metode dela, vaša poklicna dejavnost bo doživljala skokovito rast. Izmenjave z ljudmi bodo konstruktivne, vendar ne zaspite na lovorikah. In družinsko življenje v vsem tem? Vsekakor je pomaknjeno na stran, le da takoj, ko boste imeli malo časa, poiščite svoje najdražje. Romantični in prijateljski odnosi bodo prijetni. Na vseh glavnih področjih je oktober ocenjen pozitivno kot vaš mesec, brez oblačka na obzorju.

Ljubezen: Če vam poklicne dejavnosti vzamejo veliko časa, nekako uspete obvladati vse, družinsko in čustveno življenje. Vi ste Superman ljubezni. Vaši ljubljeni zelo cenijo vaš trud, vi pa uživate v sreči, da ste z njimi. Nesoglasja v družini bodo pozabljena. S partnerjem bosta na isti valovni dolžini, saj med vama vlada dober dogovor. Vsak najde svoje mesto, nihče ne posega v skrivni vrt drugega, imate pravi recept, da vajin odnos uspe. Okoli 17. oktobra pride v življenje samskih ljubezen. In če bi vam zvezde ponudile novo življenje? Lahko bi bili panični in destabilizirani, vendar boste presenetljivo zelo samozavestni! Verjamete v vse in to se vidi.

Denar: Če želite doseči svoje cilje, morate biti bolj strogi do sebe do 10. oktobra. Po tem bo ozračje bolj likvidno. Vaši odnosi s sodelavci, strankami in šefom bodo prijetni. Ljudje bodo veliko bolj ustrežljivi do vas, kot so bili do zdaj. Olajšali vam bodo službeno življenje. V teh okoliščinah boste dali vse od sebe. Da bi te radosti trajale in vodile k uspehu, se ne razdajajte preveč. Ostanite osredotočeni na bistveno in ne skačite na stranske poti. Glede financ bi lahko dober posel obremenil vaše finance, zato bodite pazljivi. Preden razbijete svojega prašička, si vzemite čas in razmislite, ali vam ta nakup res koristi in večkrat prespite, preden se odločite.

Zdravje: Če vaše poklicno življenje zasede prostor, je to za dober namen, poskrbite za udobje življenja. Vaš trud bo dobro poplačan. Nimate časa, da bi se smilili sami sebi. Ta mesec vam je tako naklonjen, da ga izkoristite v najboljši meri in delajte na sebi, zase ter na svojih projektih, pa se boste fantastično počutili. Super je to, da boste bolj prilagodljivi za ljudi in bolj komunikativni, kot običajno. Glede zdravja ne bo težav, nikakor pa ne smete pretiravati z aperitivi in praznovanji ter alkoholom ali sadjem. Raje pijte čisto vodo, jejte pa bolj bistre juhe in lahko hrano. Če potrebujete energijo, raje pojejte fižol, kot hrano, ki se težko prebavi.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop oktober 2022 za kozoroga

Splošno: Čutili boste rahel padec na mentalni ravni, vaša prizadevanja bodo upočasnjena. Preden sklepate, si dajte nekaj časa, umirite se, sprostite se; potrebujete dober odmerek počitka. Izogibajte se načrtovanju za naslednje vikende, aktivnostim, rekreaciji, vse preložite, saj lahko počaka, ker ni nujnosti. Optimizirajte svojo energijo tako, da se organizirate drugače. Poklicno ste deležni časti, trud bo plačan in počasi boste nadaljevali s svojim napredkom. Nobenih obljub naj ne bo v zraku, le pisne zaveze se držite, drugo se lahko obrne vam v škodo. Ob tem velikem uspehu so vaši najdražji navdušeni. Na čustvenem področju vam ugodnosti zvezd dajejo možnost, da izrazite svoje želje in uživate v dobrih vibracijah. Pred tretjim tednom boste našli svoj glavni met tega meseca.

Ljubezen: Da bo vaše ljubezensko življenje uspešno, morate le migniti s prstom. Imate vse sestavine, da vaše ljubezensko življenje postane edinstven recept. Pred ljubljeno osebo bo vaš oklep počil. Ne marate izražati svojih čustev, vendar v romantičnem okolju to lahko storite. Ljubezen je vaše zdravilo proti stresu. Obzorje vašega odnosa se širi, postajate vse bolj demonstrativni; vašega partnerja navdajajo vaše majhne pozornosti. Od 13. do 18. oktobra je obdobje naklonjeno samskim, saj bo delovala vaša moč zapeljevanja, zato boste sproščali posebno avro. Zelo boste privlačni in k sebi boste vlekli ljudi, ki bi bili radi z vami.  Zdi se, da je oktober mesec posvečenja, mlada ljubezenska zgodba bi se zlahka uresničila, za vas in vam pričarala srečne dni.

Denar: Čeprav stvari izgledajo najbolje, boste naleteli na nekaj manjših težav. Vendar, če ste pripravljeni, se jim lahko izognete. Kako se jim lahko izognete? Tako, da ste bolj diplomatski, kot običajno s svojimi strankami, sodelavci ali šefom. Po naravi ste hladni in oddaljeni. Na splošno vam to dobro uspeva, vendar vas včasih tudi odnese v čustva. Torej, če menite, da je treba ljudi spodbujati ali ceniti, to storite. Kar zadeva finančno plat, vztrajajte, saj Saturnova strogost ob koncu meseca popusti. In če obstajajo stroški, ki jih je treba zmanjšati, to storite. Ne bo vam žal.

Zdravje: Če se popolnoma posvetite osebi, ki jo imate radi, zamudite čas, vendar če pregledate svojo organizacijo, vam zvezde zaupajo, da boste hitro našli rešitev za vse in čas za vse. Občutki in varnost so ta mesec vaši zavezniki. Počitek postane oktobra obvezen, še posebej, če čutite veliko utrujenost. Ni treba teči za svetom. Da bi našli boljši odpor in dobro moralo, se zdi, da je korak nazaj najboljše zdravilo. Še posebej si vzemite čas za zdravo in mirno prehrano, zato ne hitite, ko imate obroke, ker mečete hrano v sebe. Vzemite si čas in uživajte v njej ter jo dobro prežvečite. Izognite se sladicam, pa vam bo še bolje.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop oktober 2022 za vodnarja

Splošno: Na začetku meseca boste dobre volje, saj vas nič slabega ne more doseči, v vsakem primeru gre za dober vtis, ki ga dajete drugim. Vaši najdražji bodo iskali vašo družbo, vaše veselje do življenja se bo širilo, kakšna sreča vas bo videti tako cvetoče! Pod vplivom določenih planetov ne boste stali na mestu, za osvetlitev vašega vsakdana se morate gibati in si želite novih odkritij, kar za vas pomeni zelo malo rutine. Oktober bo dober in ta mesec teče dalje, vi pa ohranjate isto stanje duha, kar je precej spodbudno. V ljubezni vas z ljubljeno osebo veže sladka skupna vez, to je dober občutek in gre vam dobro. Glede zapeljevanja vam ne manjka ničesar. Od 18. oktobra naprej se bodo stvari zares začele premikati.

Ljubezen: Zdi se, da vam zadnje čase manjka potrpežljivosti, zato so se vaši čustveni odnosi poslabšali in niste zadovoljni. Vaš partner vas bo poskušal osrečiti z drobnimi dotiki in pri tem bo uspeval. Vaše razmerje bo dobro, saj načrtujete nove projekte za dve osebi. Pred koncem meseca vas bo čakalo manjše darilo in če ga še ne bo, se dogovorita zanj skupaj. Za samske sta v zraku zapeljevanje in ljubezen. Zanimiva oseba vas bo poskušala očarati, vi pa jo boste izzvali, preden popustite njegovemu ali njenemu napredovanju. Med vama se zdi, da je situacija dobro zavezana in da traja. Čakali ste na veliko ljubezensko zgodbo, no, tukaj je.

Denar: Zahvaljujoč srečnemu spletu okoliščin vam lahko neka oseba poda neverjetno ponudbo. Torej, če želite razširiti svoje področje delovanja ali delati drugje, je zdaj pravi čas, da resno razmislite o tej priložnosti, ki se ponuja. Če imate ob koncu meseca kakršna koli vprašanja, ne bodite preveč neposredni. Dodajte nekaj veziva v to, kar govorite in vse bo v redu. Na finančni strani je ta sektor stabilen, vendar vas lahko domišljija izigra. Preden se torej odpravite v nakupovanje, skrbno preverite in zapišite stanje svojega bančnega računa.

Zdravje: Prisotna je splošna evolucija, vse se giblje in preoblikuje v vašem življenju, obdajala vas bosta pozitiva in gibanje in to vam ni neprijetno. Uživajte v vsaki priložnosti. Oktober je mesec vseh užitkov. Konec je z določenimi ovirami. Zato se lahko odločite prestaviti v višjo prestavo. Postavili boste temeljni kamen in za gradnjo boste končno izrazili svoje želje. Naučili se boste ugajati samimi sebi, to pa vam ponuja lepa presenečenja. Nadaljujte z raziskovanjem lastne prehrane in se nikar ne obešajte na izgovor, da smo si ljudje različni. Vsem določena hrana škoduje, če le hočete to videti in priznati. Ne jadrajte v oblakih ampak realno prisluhnite delovanju lastnega telesa in vedeli boste, pri čem ste.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop oktober 2022 za ribi

Splošno: Težko se umestite v ta svet, saj se težko odločate, še posebej, ker vam ljubezensko življenje povzroča vrtoglavico. Nekoliko boste destabilizirani v prvih dneh oktobra, vendar bo obdobje zamegljenosti precej hitro izginilo. Od 16. oktobra naprej se pojavi novo obzorje in v tistem trenutku boste začeli imeti koristi od najboljših planetarnih dotokov. Priložnosti, preobrazbe in sprememb so tisto, kar vas čaka v bližnji prihodnosti, nekaj, kar vas bo tudi nasmejalo. Če vsak dan le s težavo dohajate svoj naporen tempo, si privoščite pravi oddih brez občutka krivde. Vzemite si čas zase, naučite se delegirati določene naloge, poiščite nove hobije in nove dejavnosti. Proti 22. oktobru boste v službi našli pravi način za vlaganje vase, potem bo možno dobro sodelovanje.

Ljubezen: Ko ste hladni, vaš partner izgubi potrpljenje. Okoli 21. oktobra  naprej se stvari lahko spremenijo, saj se lahko odločite, da boste veliko bolj prilagodljivi in manj jezni. Nenadoma se bo vajin odnos razjasnil, oblaki pa ne bodo več lebdeli nad vašo glavo. Konec meseca bo lep in v ospredju bo komunikacija. Samski se ne zapletajte preveč v svoje ljubezenske zgodbe, ne glede na to, ali so nedavne ali ne in ne iščite stabilnosti, temveč kakovost. Okoli 14. oktobra bi vas lahko oseba, ki vas ljubi prosila, da formalizirate vajin odnos in morali boste izbrati. Vse karte bodo v vaših rokah.

Denar: Vaš uspeh je odvisen od vaše sposobnosti, da na vas ne vplivajo zlobni ljudje. To res ni čas, da bi vas motili ljudje, ki nimajo enakih ambicij in talenta, kot vi. Če torej želite obdržati pridobljeno, se izogibajte zunanjemu nemiru. Če se izkaže, da je to lažje reči kot narediti, vam ob koncu meseca planeti v škorpijonu dajo sredstva za uveljavljanje vaših osebnih prepričanj. Kar se tiče financ, če se odločite investirati svoj denar, to storite, vendar le, če poslušate, kaj vam govori intuicija. Morda se posvetujete z več strokovnjaki, da boste na tekočem s čim več podatki, nato se v miru odločite sami neglede na to, kaj drugi pravijo in vaša naložba bo zares dobra ter dolgoročna. Ne vlagajte na kratek čas, ker časi za to niso primerni.

Zdravje: Potrebujete več pozornosti kot običajno. Na začetku meseca se želite pritoževati tako, da prosite za uslugo svoje najdražje. To počnete toliko časa, dokler ne dobite dokaza ljubezni od okolice. Ne čakajte, da vse, kar trdite, pride od drugih, ampak tudi vi kaj storite in recite. Mesec oktober je na splošno za vas ugoden, saj bodo k vam prihajale dobre priložnosti. Opustite nekatere navade in pustite odprta vrata novim priložnostim. Če se stvari ne obrnejo v vašo korist, se izogibajte  čemernosti. Ta mesec si lahko privoščite več hranljive hrane, ker jo boste potrebovali, se pa vsekakor več tudi gibljite. Jejte tudi tako hrano, ki jo je treba zgristi in vsebujejo dovolj vlaknin ter beljakovin, da se vaše telo sproti čisti in odvaja vodo.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinašata ljubezen, zdravje in pa tudi, kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej. Napotki vam povedo, kje izkoristite mesec in kje bodite malo bolj previdni.

Kaj mi prinaša horoskop oktober 2022?

Horoskop september 2022 bo vsem postregel z obilo zdravja in dobre volje. Na splošno bo vsem v redu z nekaj izjemami. Če se kakšen temen oblak prikrade nad vas, jemljite to kot učenje in priložnost za izboljšanje. Planeti so precej ugodni in vam dajejo veliko priložnosti za izboljšave ter dobre trenutke. Izkoristite jih.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezni v mesecu oktobru?

V mesecu oktobru ljubezen čaka vsa znamenja, ene več in druge malo manj, še posebej pa je bodo deležni dvojčki, levi, škorpijoni, strelci in kozorogi. Uživajte v tem srečnem obdobju in ga izkoristite kar najbolje, saj je življenje res lepo in čudovito, če ga le vidite tako.

Katerim znamenjem bo horoskop oktober 2022 naklonjen?

Mesec oktober 2022 bo na vseh področjih najbolj naklonjen dvojčkom, levom, škorpijonom, ki bodo ta mesec naravnost zablesteli, in strelcem, ki bodo imeli super mesec. Na splošno se bodo odlično počutili tudi kozorogi, zdravje pa bo krasno služilo še ovnom in tehtnicam, obilo denarja bodo imeli tudi biki. Ta mesec ponuja priložnosti vsem znamenjem in vsem ljudem ne glede na to, v katerem znanju ste rojeni. Kako bo ta mesec za vas uspešen, je odvisno izključno od vas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja