Najbolj popularen slovenski TikToker David Milosavljević je z mano naredil intervju

V čast mi je, da je trenutno najbolj znan in najbolj vroč slovenski TikToker David Milosavljević z mano naredil intervju. 

Intervju je dolg kar tri ure in pol. V njem sem povedal tudi nekatere stvari, ki jih nisem povedal še nikoli. Tako da sem prepričan, da je intervju zelo zanimiv. Pogledate si ga lahko v videoposnetku spodaj. Zelo bom hvaležen, če v komentar napišete, kakšen se vam je zdel intervju.

Drugače pa je bil tudi David Milosavljević moj gost, s katerim sem naredil zanimiv intervju. Najbrž sem bil prvi, ki je naredil intervju z Davidom. 

Menim, da je intervju zelo zanimiv, ker David Milosavljević v mojem intervjuju izpade popolnoma drugačen kot na TikToku. No, vsaj meni se je zdelo tako. Še posebej me je David šokiral z izjavo proti koncu intervjuja, češ da sploh ni srečen, ampak da je zelo nesrečen. Tega kar nisem mogel verjeti. 

Če si še niste pogledali mojega intervjuja z Davidom Milosavljevićem, si ga poglejte v spodnjem videoposnetku. 

Če vam je bil intervju všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Predlagam tudi, da si pogledate moje ostale intervjuje, ki jih najdete na https://bit.ly/intervju_s_Tomazem

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja