Youtube LIVE: Grožnje, pretepi, policija, finančne težave, Romi …

Pred točno 27 leti sem odprl diskoteko Africa v Trebnjem. To je bila diskoteka, ki je bila znana po celotni Sloveniji. Ko je bila nabito polna, je sprejela tudi 1.700 obiskovalcev. V diskoteki smo gostili skoraj vse najbolj znane in najbolj priljubljene glasbene skupine s področja bivše Jugoslavije. Prav tako so v diskoteki nastopali svetovno znani didžeji.

Ni pa bilo vse tako zelo lepo, kot je bilo videti na zunaj. Jaz kot lastnik sem imel zelo veliko vseh mogočih težav. Imel sem težave s policijo, gosti, Romi, občino Trebnje … Vsake toliko časa so se našli tudi kakšni junaki, ki so mislili, da me bodo ustrahovali in da bi jim plačeval kakšno varovanje. 

Veliko teh zanimivih zgodbic sem že povedal v videoposnetku z naslovom Vzpon in propad diskoteke Africa, ki si ga lahko pogledate na https://youtu.be/meD9xN0K9Yg?si=Ve_YT_yAwMtoW990

Še več zanimivih zgodbic bom pa povedal v oddaji v živo, ki jo bom imel na svojem Youtube kanalu v sredo, 25. oktobra ob 20:15. Torej na rojstni dan diskoteke Africa. Kliknite https://www.youtube.com/live/twhPEQnZvX4?si=oclD_AsrMSjBr3-D, stisnite en všeček in si nastavite opomnik. 

Seveda v oddaji ne bom govoril samo o negativnih zadevah, ampak bom povedal tudi kakšne zabavne zgodbice. Verjemite, da jih imam toliko, da bi jih lahko pripovedoval cel teden. 

Upam, da se vidimo. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja