Želiš popolnoma BREZPLAČNO dobiti apartma, kopanje in savne v Termah Topolšica za 4 osebe?

Nagradna igra je končana. Srečna nagrajenka je Neža Ambrož. Čestitke nagrajenki. 

V novi nagradni igri lahko sodelujete na www.tomazgorec.si/nagradna-igra-topolsica.

Bi želeli popolnoma brezplačno dobiti lep apartma za štiri osebe v Termah Topolšica za 3 dni, kjer bi se lahko brezplačno kopali v bazenih in brezplačno uporabljali savne? Če je vaš odgovor da, potem sodelujte v enostavni nagradni igri in se potegujte za to lepo nagrado. 

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je tudi, da zaslediti moj Instagram profil Tomaž Gorec. Moj Instagram profil najdete na https://www.instagram.com/tomazgorec. Lahko pa tudi na Instagramu v iskalnik vpišete Tomaž Gorec in me boste našli. Par dni pred koncem nagradne igre boste od mene dobili mail v kateri bo še eno navodilo kaj morate storiti za sodelovanje v nagradni igri. Nič posebnega ne bo. Vzelo vam bo samo 10 sekund časa.

Kako je videti apartma Dren, ki ga bo dobil nagrajenec si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku. Prav tako si lahko v videoposnetku pogledate kakšne bazene in savne imajo v termah Topolšica v katere bo imel nagrajenec prost vstop vse dni bivanja v apartmaju dren. 

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Tam najdete še veliko zanimivih videoposnetkov z različnih lepih krajev.

V nagradni igri lahko sodelujete do vključno 30. 11.2023. Žrebanje srečnega nagrajenca bo v roku treh dni po končani nagradni igri. Nagrajenec bo objavljen v Instagram skupini Najboljše nagradne igre. Prav tako bo nagrajenec obveščen preko zasebnega sporočila na svojem Instagram profilu. Če se nagrajenec ne bo na naše sporočilo odzval v roku 15 dni, bomo žrebanje ponovili in izžrebali drugega nagrajenca.

Nagrajenec lahko nagrado koristi do 30.11.2024. To pomeni, da ima časa za koriščenje nagrade eno leto. Nagrado lahko koristi v terminu od nedelje do četrtka. Nagrade ni možno koristiti med šolskimi počitnicami in prazniki. 

Splošne pogoje za sodelovanje v nagradni igri si lahko preberete na www.tomazgorec.si/topolsica-pogoji. V splošnih pogojih ni nič takega, kar bi vas moral oskrbeti. S sodelovanjem v nagradni igri nimate nobene obveznosti! Morajo pa biti splošni pogoji zato, ker je to po zakonu obvezno. 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja