Želite popolnoma BREZPLAČNO dobiti oddih v Termah Topolšica za dve osebi z vključenim polpenzionom?

Nagradna igra je končana!

Glavno nagrado dobi Monika Sher.

Celodnevno kopanje za dve osebi dobi Darijan Golob.

Aroma masažo celega telesa dobi Miroslav Paškvan.

Bi želeli popolnoma brezplačno dobiti oddih za dve osebi v hotelu Vesna v Termah Topolšica za tri dni z vključenim polpenzionom (zajtrk in večerja) in uporabo bazenov in savn? Izpolnite spodnji obrazec in sodelujte v nagradni igri. 

Kako lepo je v Termah Topolšica v hotelu Vesna, si poglejte na spletni strani www.terme-topolsica.si.

Poleg glavne nagrade bomo podelili še dve tolažilni nagradi, in sicer aroma masažo celotnega telesa za 1 osebo (50 min) in celodnevno kopanje za 2 osebi. 

Pogoj za sodelovanje za nagradni igri je, da izpolnite zgornji obrazec in imate svoj profil na Facebooku. Namreč pogoj za sodelovanje je, da boste všečkali, komentirali in delili prispevek na mojem Facebook profilu, ki se nanaša na omenjeno nagradno igro. Podrobna navodila boste dobili na mail. 

V nagradni igri lahko sodelujete do vključno 31. 3. 2024. Srečnega nagrajenca bomo izžrebali 1. 4. 2024. Nagrajenec bo objavljena na tej spletni strani in obveščen preko elektronske pošte. V kolikor se nam nagrajenec ne odzove v roku enega meseca, ponovimo žrebanje in izžrebamo drugega nagrajenca. 

Splošne pogoje nagradne igre si preberite na www.tomazgorec.si/topolsica-pogoji.

Kako lepo je v Topolšici, si poglejte v videoposnetku na https://youtu.be/Xr1I_33hxZI?si=f4XCoxpYhm5QhvBk ali na videoposnetku spodaj. 

<

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Tam najdete še veliko zanimivih videoposnetkov z različnih lepih krajev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja