Tedenski horoskop za vsa znamenja od 23. 10. do 29. 10. 2023

Horoskop tedenski

Kaj vas čaka v tednu med 23. in 29. oktobrom 2023? Preberite svoj tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Energija tega tedna označuje neskončen krog zadev. Tedenski horoskop obljublja obdobje, prepredeno s težavami in skrbmi in najverjetneje ne boste mogli počivati. Vendar ne odlašajte z reševanjem težav na kasneje, saj se bodo vaša prizadevanja v bližnji prihodnosti obrestovala. Zaradi vpliva Lune lahko začutite močan val moči in energije. Vendar ne pozabite, da vam prehlad ali poslabšanje kroničnih bolezni lahko prepreči uresničitev vaših načrtov. Če niste našli svoje sorodne duše, se odprite za srečanje z ljubeznijo. Luna vam daje upanje za srečno osebno življenje, zato verjemite v svoj uspeh. Čim bolj aktivno komunicirajte z nasprotnim spolom. Zvezde ne obljubljajo velikih težav, če se nenadoma odločite spremeniti kraj bivanja. Le resno se je treba lotiti tega vprašanja. Premišljen pristop k temu pa je ključ do uspeha.

Tedenski horoskop – Oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Ljubezen: Družinski ovni lahko s svojim arogantnim vedenjem neprijetno presenetite, saj vam Luna povečuje te ambicije. Odpočijte si od svojih ambicioznih načrtov in si vzemite čas za komunikacijo s svojo ljubljeno osebo. Nepričakovano lahko postanete zvezda lokalnega merila. Pazite se tračev in zavisti ljudi, zato o družinskih in službenih težavah ne razpravljajte z vsemi. Bodite razumni pri izbiri tem za pogovore. Previdnost na področju odnosov vsekakor ne bo odveč.

Denar: Tokratni tedenski horoskop vas poziva, da resno razmislite o svojem finančnem položaju. Poskusite se vzdržati prenagljenih odločitev in prevelike porabe brez premisleka. Vpliv planetov vam bo pomagal pravilno določiti prioritete, kar boste lahko storili brez napora ali nepotrebnih stranskih poti. Ni čas za vlaganje in dolgoročne naložbe. To prestavite na kakšno drugo obdobje, ta čas pa raje izkoristite za resno premišljevanje in načrtovanje. Zastavite si cilje, korak za korakom, prihaja namreč čas, ki bo ugodnejši za konkretno njihovo uresničevanje.

Zdravje: Luna vpliva na vašo čustvenost. Bodite pripravljeni na nihanje razpoloženja in ne zlorabljajte alkohola ali tonik napitkov. Kar morate storiti, je, da porabite odvečno energijo s pomočjo telovadbe, sprehoda, aktivnosti pri svojem hobiju ali pa kar skupaj s svojim partnerjem. Čustveno ravnovesje in razpoloženje boste dosegli, če se boste izognili preveč sladkim jedem. Če vas premagujejo čustva, se skušajte sprostiti na način, ki vam najbolj odgovarja – knjiga, film ali zgolj poležavanje vam bodo zagotovo koristili. 

Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za november 2023 na https://www.tomazgorec.si/horoskop-november-2023/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Tedenski horoskop – Bik (od 21. 5. do 20. 6.)

Ljubezen: Če niste zadovoljni s svojim družinskim življenjem, ne hitite, da bi čez vse skupaj naredili križ. Luna lahko izostri vaš občutek dolžnosti in odgovornosti, zato bodite bolj pozorni na svojega partnerja in se prepustite vsem njegovim muham. Enako velja za samske, tokrat bodite do bodočega izbranca čim bolj potrpežljivi, saj vi to znate, mar ne? Kar nekaj je namreč dejavnikov, ki imajo vpliv na vaše ljubezensko življenje, a na koncu ste samo vi tisti, ki se odločite, kako boste ukrepali, kako se boste odzvali na določene stvari in kakšne posledice svojih odločitev boste nosili.

Denar: Ta teden se vam obeta velik uspeh. Vaša sposobnost premagovanja težav bo neverjetna. Tedenski horoskop vam priporoča, da ne lovite lahkega uspeha in hitrega dobička. Zanašati se boste morali le na svoje moči in ne pričakujte, da boste prejeli podporo in pomoč od zunaj. Možno je, da boste v bližnji prihodnosti imeli nov vir dohodka. Morda bi morali razmisliti, kako svoj hobi spremeniti v zaslužek. Vsaj temu vprašanju posvetite ustrezno pozornost. Če lahko prijetno (hobi) združite s koristnim (zaslužek), ste na dobri poti do res izpolnjujočega življenja.

Zdravje: V tem obdobju je vaš energetski potencial telesa dovolj visok, da lahko opravlja zahtevna in dolgotrajna dela. Vendar ne pozabite slediti zdravju, saj je možno poslabšanje kroničnih bolezni. Svojo energijo usmerite v delo in rekreacijo ter ne pozabite zdravo jesti. Morda boste danes potrebovali malo več tekočine kot druge dni, zato pijte čisto vodo. Če vam ta ne odgovarja, je priporočljivo pitje nesladkanega čaja, ampak spet ne v prevelikih količinah. Hidratacija je res pomembna in ne zanemarite jo, se se vam to lahko maščuje na različnih področjih vašega zdravja.

Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za november 2023 na https://www.tomazgorec.si/horoskop-november-2023/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Ljubezen: Dvojčki lahko okrepite družinske vezi. Luna vam bo pomagala izboljšati odnose s starejšo generacijo, zato bodite zelo pozorni na ljubljene in starše. Pred vami so prijetna presenečenja glede partnerstva, kar velja tudi za samske in sicer vas čakajo romantično potovanje, zanimiva srečanja in uspešno nakupovanje. Lahko računate na velikodušnost prijateljev in oboževalcev. Dopustite si prijetno bivanje, ki bo prežeto z umirjeno energijo. Čeprav ste energični, vam kdaj pa kdaj ustreza tudi tisti pravi mir, ki vam da možnost neke poglobitve vase, se strinjate?

Denar: Tokratni horoskop dvojčkom svetuje, naj se vam ne mudi z uresničevanjem vaših ustvarjalnih zamisli. Trenutna energija daje prednost monotonemu delu, zato je bolje, da teden posvetite reševanju rutinskih vprašanj. Celo opravljanje običajnih dolžnosti je lahko prijetno, če razumete končni cilj. Za vlaganje je pravi čas, kot tudi za dolgoročne naložbe, a vseeno dobro premislite. Ne hitite, čas je za umirjeno poslovno življenje. Seveda imate velike načrte, a uresničujte jih postopoma. Že z majhnim doseženim ciljem lahko naredite veliko stvar ali pa pomembno podlago za naprej.

Zdravje: Energije boste ta teden imeli kar precej. Če pa čutite utrujenost in morebitno poslabšanje kakšne kronične bolezni, pa se ustavite in si odpočijte. Privoščite si dosti odmora ter zdravo kosilo in napitke. Morda se dogovorite za kakšno terapijo, ki bo tokrat res uspešna. Če ne drugega, pojdite na masažo, saj vam bo to povrnilo gibčnost telesa in odpravilo napetosti. Sprostili se boste, misli vam bodo odplavale stran, vi pa boste sveži začeli nov dan. Nekaj takšnega bi si res morali privoščiti pogosteje, se strinjate? Odločite se lahko kar za redne obiske kakšne sprostitvene terapije.

Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za november 2023 na https://www.tomazgorec.si/horoskop-november-2023/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Tedenski horoskop – Rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Ljubezen: Prihajajoči teden je čas za načrtovanje družine, saj vam bo Luna dala pravi pristop. Zato poiščite priložnost, da se s svojim partnerjem pogovorite o skupnih načrtih. Pogovor je ključ do zaupanja, dobrega počutja, medsebojne povezanosti in posledično do dobrega izpeljevanja skupnih načrtov, ki jih zagotovo nimate malo. Ta čas boste v družinskem krogu in med prijatelji blesteli, saj boste dobre volje in precej humoristično naravnani.. Ne dvomite o svojem okusu in pojdite v nakupovanje. Za zapeljevanje si kupite novo garderobo, saj bo vaša izbira izjemno uspešna.

Denar: Bodite ta čas previdni, ker je teden tak, da vas bo lahko premami v pretirane nakupe stvari, ki jih ne potrebujete.  Zato se lahko vaša želja, da s svojo velikodušnostjo presenetite druge, spremeni v velike težave. Tedenski horoskop svetuje rakom, da svoje stroške jemljete resno. Glavna skrivnost materialne blaginje sta zmernost in zdrava pamet. Tudi, če imate na računu trenutno dovolj sredstev, morate ves čas imeti v mislih, da se hitro lahko zgodi, da boste ta denar še krvavo potrebovali. Zlata rezerva je tisto, kar vam bo prav prišlo v kriznih časih. 

Zdravje: Ta teden bo za vas zelo čustveno obarvan. Zgodi se lahko, da boste enkrat boljše volje in drugič ne preveč navdušeni. To nihanje razpoloženja bo presenetilo celo vas same. Rešitev je prijeten tuš, ki vas bo sprostil in vam dal novih moči. Ali pa pojdite posedati blizu vode in opazujte dogajanje v njej. To vas bo pomirilo in prenovilo. Včasih se zgodi, da čustveno stanje vpliva tudi na telesne spremembe. Bodite zatorej pozorni na kakršna koli utripanja v telesu in se zavzemite za to, da boste svoje čustva ukrotili tako, da jim sprva dovolite, da pridejo na plan, nato pa jih nežno spustite od sebe.

Ljubezen: 5
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za november 2023 na https://www.tomazgorec.si/horoskop-november-2023/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Tedenski horoskop – Lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Ljubezen: Zaljubljeni levi imate priložnost, da priznate svoja čustva. Luna vas je naredila bolj občutljive in odprte. Ne skoparite z nežnostmi in nežnimi besedami, ker boste tako dosegli srce svoje ljubljene osebe. Pripravite se na darila usode, saj boste morda povabljeni na romantično potovanje. Le kdo bi zavrnil nekaj takšnega? Razmislite o vseh podrobnostih potovanja in bodite pripravljeni na vse preobrate usode. Dobro se pripravite, saj vas na potovanju morda čaka prav posebno presenečenje. Ljubi osebi takrat postrezite s primernim odzivom, velja? Hvaležni ji boste.

Denar: Ta teden vam ne bo dolgčas in brezdelje bo odpadlo. Tedenski horoskop vam svetuje, da obdobje načrtujete tako, da boste imeli čas za vse načrtovane naloge. Ne poskušajte olajšati svojih nalog. Odgovoren odnos do dela je ključ do vašega poklicnega uspeha. Možno je, da boste uspeli uresničiti svoje dolgoletne sanje, zato je to tudi čas, da se končno primerno nagradite. Zakaj ne bi uživali v sadovih svojega trdega dela, če lahko? Življenje pogosto jemljemo preveč resno, morda je tudi za vas napočil čas, da se sprostite in umirite ter z zadovoljstvom pogledate nazaj.

Zdravje: Tokrat se konkretno posvetite zdravi prehrani in ne trmarite glede tega. Izogibajte se alkoholu in gaziranim pijačam ter pretirano sladkim jedem in sokovom. Čustveno ta teden ne boste najbolj stabilni. Dvakrat premislite, preden reagirate, da vam ne bo žal. Telesna aktivnost vam bo dobro dela, da se boste sprostili. Vsak dan si vzemite vsaj pol ure za zmerno vadbo (če ste zgolj rekreativci), že to bo dovolj, da se boste počutili bolje v svojem telesu. Sploh, če imate pretežno sedeče delo, boste večkrat začutili potrebo bo zmernem gibanju. Privoščite si ga, možnost zagotovo imate.

Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za november 2023 na https://www.tomazgorec.si/horoskop-november-2023/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Tedenski horoskop – Devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Ljubezen: Vsi, ki so z vami v povezavi, lahko upajo na vzajemne občutke. Položaj Lune vas spodbuja k medsebojnemu razumevanju z drugimi, a le, če boste vi na takšni vibraciji. Če ste v paru ali samski, je čas, da spregovorite na glas o svoji ljubezni, vendar to storite na čim lepši način. Ne odrecite se majhnim stvaren in velikim užitkom. Pojdite na potovanje in posodobite svojo garderobo. Vse to so stvari, ki bodo v tem obdobju pozitivno vplivale tako na vas kot na vaše odnose z drugimi. Ne boste sebični do sebe, najprej poskrbite zase, da boste lahko poskrbeli za svoje bližnje. 

Denar: Tokrat vas planeti ščitijo in tisti, ki boste osredotočeni na rezultate, boste poželi uspeh. Tedenski horoskop device poziva, da bodite zelo pozorni na vse podrobnosti in se ne pustite zavesti. Obstaja velika verjetnost, da se boste soočili s prevaro, zato pozorno preberite kateri koli dokument, še posebej, če je v njem drobno besedilo. Pri odločanju pa bodite izvirni, saj si zaslužite pravico do svojega mnenja. Ne pustite se, po domače rečeno, nategniti, saj po tem svetu hodi precej ljudi, ki bi se radi okoristili s tujo neprevidnostjo. Poskrbite zase sami, nihče drug tega ne bo naredil namesto vas.

Zdravje: Prihajajoči teden vas čaka kar nekaj čustvenih izzivov, zato vam pretijo čustvena nihanja in posledično potrebe po zadovoljevanju tovrstnih potreb. Ne spuščajte pa se v tolažbo s hrano, ker se vam to nikoli ne obnese, saj je užitek kratkotrajen, potem pa se pojavijo črevesne težave in dolgoročno se s tem slabi vaš imunski sistem. Če boste vsega imeli zadosti, se raje zaprite v sobo in glejte dober pozitiven film ali komedijo, poslušajte glasbo in se sprostite. Dober film, pa naj bo še tako ‘pocukran’, se vam bo zagotovo prilegel. Da, to so tisti filmi s srečnim koncem, zato kakšnega šoka res ne boste doživeli. Ali ni to točno tisto, kar včasih potrebujemo?

Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za november 2023 na https://www.tomazgorec.si/horoskop-november-2023/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Tedenski horoskop – Tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Ljubezen: Ta teden se raje ne vmešavajte v naravni potek dogodkov. Pred vami je zelo težaven čas, zato se je smiselno vzdržati pobud z vaše strani in ni pravi čas za nova partnerstva, srečanja ali zgladitev sporov s partnerjem. Vendar je pripravljenost na ukrepanje ključ do uspešne prihodnosti. Opazujte partnerja ali bodočo sorodno dušo in se v mislih pripravite na akcijo. Ta oseba vam namreč utegne ponuditi nekaj takšnega, česar niste pričakovali. Na vas pa je, ali se boste povabilu odzvali ali pač ne. Odločitev naj izhaja iz vas samih, zagotovo bo pravilna.

Denar: Ta teden se vzdržite inovacij in raznih poskusov v poslu ali pri investiranju. Energija planetov v tem času vam bo pomagala najti pravo pot naprej. Točno boste vedeli, kaj storiti in česa raje ne. Tokratni horoskop tehtnicam svetuje, da se uprete skušnjavi, da bi vse zadeve rešili na en mah. Najverjetneje se premikate v pravo smer. Počasi nadaljujte začeto in uspeh bo prišel kar hitro. Za to pa je seveda potrebna potrpežljivost. Le redki so namreč tisti, ki so obogateli čez noč, vi pa za svoj cilj že nekaj časa trdo delate. Morda pa vaš čas uspeha šele prihaja, le pozorni bodite na tiste drobcene znake.

Zdravje: Ta teden lahko začutite močan naval moči in energije. Vendar se zavedajte, da vam prehlad ali poslabšanje kroničnih bolezni lahko preprečita uresničitev vaših načrtov. Zdaj se morate izogibati čustvenemu stresu, saj vam Luna povečuje počasnost in nekoliko zavira zavest. To pomeni, da se posvetite počitku in vse, kar delate, delajte počasi ter s premislekom. Tudi vsakodnevne obveznosti raje malce okrnite, saj ne bo prav nič narobe, če boste kakšno popoldne preživeli s knjigo v roki. Tudi bližnji vam bodo hvaležni.

Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za november 2023 na https://www.tomazgorec.si/horoskop-november-2023/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Tedenski horoskop – Škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Ljubezen: Če ne čutite želje po ohranjanju starih vezi, jih brez obžalovanja prekinite. Bodite sproščeni, ne oklevajte in prevzemite pobudo, saj boste opaženi in cenjeni. Veliko stvari bo v teh dneh odvisnih od vašega razpoloženja, tudi glede partnerstva. Če nimate želje po zabavi, raje preživite čas doma, vendar je bolje živeti s polno močjo. Vsak dan zaužijte tako, kot da je zadnji – eden od njih tudi bo. Žal se tega vsi premalokrat zavedamo. Namenite proste trenutke razmišljanju o tem, kako vse prevečkrat jemljemo samoumevno. Tako boste začeli živeti z večjim zavedanjem do sebe in drugih.

Denar: Ta teden lahko škorpijoni razmišljate racionalno, saj Luna daje vsakemu vašemu dejanju pomen. Planeti vas vodijo k razumnemu in resnemu pristopu v življenju. Horoskop vam v tem obdobju ponuja možnosti, da razmišljate o svoji poslovni aktivnosti in še bolje, tudi o počitnicah. Preživite teden v sproščenem vzdušju in ta čas ne iščite hitrega uspeha, saj to ni najpomembnejša stvar v življenju. Denar bo prišel, ko bo za to najboljši čas. Seveda na tem delate že kar nekaj časa in, verjemite, vse vam bo poplačano, ko boste dovolj odprti za pritekanje novih sredstev.

Zdravje: Čeprav boste čutili precej veliko energijo, ne pozabite na zdravje, saj je možno poslabšanje kroničnih bolezni. Lahko se zgodi, da bo poslabšanje izzval dejavnik, na katerega doslej morda sploh niste pomislili. Če delate vaje, jih izvedite tudi v teh dneh in poskrbite za zdravo prehrano ter dovolj zaužite tekočine. Izogibajte se mastnim jedem in mlečnim izdelkom, ker vam to ta teden ne bo dobro delo. Tudi sladke jedi naj bodo v omejenih količinah. Seveda, tisto prvo željo lahko potešite, izognite pa se prenajedanju.

Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za november 2023 na https://www.tomazgorec.si/horoskop-november-2023/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Tedenski horoskop – Strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Ljubezen: V tem obdobju lahko pod vplivom Lune pokažete pretirano strogost pri ravnanju z otroki. Opustite svoj previdni ton in začnite kazati več zanimanja za zadeve svojih in drugih otrok. ne boste verjeli, kakšne lekcije vam lahko podajo, če le boste dovolj odprti za nova spoznanja. Ne izzivajte usode, zato se izogibajte govoricam in spletkam. Ni ravno pravi čas za partnerstvo, zato pojdite raje sami na izlet ali se sprostite sami v sobi ter uživajte tako, kot je prav le vam. Samota včasih prija tudi, če ste sicer radi v družbi. To je čas, ko lahko predelate nekatere svoje romantične dileme.

Denar: Energija planetov vam bo ta teden dala moč in odločnost, da dokončate vse začeto delo. Strelcem horoskop svetuje, da ne odstopate od svojih ciljev, saj je ta teden res ugoden za težko in vztrajno delo. Vendar se ne zadržujte preveč pri svojem delu, vzemite si čas tudi za sprostitev. Zdaj ste preveč ranljivi, da bi se zapletali v skrivnostne igre. Bolj usmerite svojo energijo v reševanje najbolj perečih težav, vse ostalo lahko počaka. Še nekaj vaše energije bo potrebno, da boste zaključili enega od pomembnih projektov. Potem boste lahko uživali v obiranju sadov svojega dela.

Zdravje: Ta teden boste imeli dovolj energije za opravljanje težkih del. Če imate kronično bolezen, pa pazite na svoje zdravje, saj se lahko poslabša, zato ne pretiravajte, če vam telo kaže, da ne zmore več. Pravilna kombinacija dela, gibanja in počitka bodo tokrat dali zares odličen rezultat, če se boste poslušali. Ni pa to obdobje primerno za trmo in misli, da nekaj nujno morate narediti neglede na posledice. Stopite korak nazaj, prednost dajte svojemu zdravju, skušajte odmisliti vse, kar vas pri tem ovira. Morda bi morali razmisliti o toksičnih ljudeh, ki vas obdajajo, in se od njih oddaljiti, če je to le mogoče.

Ljubezen: 3
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za november 2023 na https://www.tomazgorec.si/horoskop-november-2023/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Tedenski horoskop – Kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Ljubezen: Čas je, da najdete skupni jezik s starejšo generacijo svojih prednikov in sorodnikov. Luna  spodbuja medsebojno razumevanje in zaupanje med ljudmi, zato v zvezi z odnosi s starejšimi sorodniki ne bi smelo biti več težav. Malo je verjetno, da boste večere lahko preživljali v mirnem vzdušju, saj bo okoli vas polno prijetnega dogajanja. Izkoristite prijetne energije za medgeneracijska druženja, od katerih bo vsaj od vpletenih potegnil nekaj dobrega. Na ta način lahko okrepite medsebojno zaupanje.

Denar: Energija planetov bo pripomogla k uspehu v poklicni dejavnosti, saj gre za teden deloholikov. Kozorogom ta tedenski horoskop obeta veliko dela, vendar bo nagrada primerna, saj vas čakajo napredovanje, bonusi in ugodne poslovne priložnosti. Udeležujte se družabnih dogodkov in aktivno sodelujte v družbi, saj si zaslužite pozornost in pohvale. Pa uživajte v tem, kar boste dobili, saj se stvari utegnejo kaj hitro obrniti. Zahvalite se tudi za vso pozornost, ki jo boste dobili, nadrejeni bodo to opazili in takšna poteza se vam bo kmalu tudi pozitivno obrestovala.

Zdravje: V tem obdobju boste imeli dovolj moči in energije, zato uživajte življenje, pojdite v naravo, opazujte, kaj se dogaja okoli vas. Pazite se le prehladov ali poškodb in če je vaše zdravje slabše, bodite nanj pozorni. Ne naprezajte se preveč, ampak le toliko, kolikor vaše telo zmore. Dajte si priložnost za počitek in odmor ter kakšen izlet in rekreacijo brez dela. To velja predvsem za tiste, ki veliko delate za računalnikom. Premalo pozornosti dajete naravnemu gibanju, zato dajte nekaj več pozornosti temu delu življenja. Kar naenkrat se vam bo vse poklopilo in odprle se vam bodo čisto nove dimenzije.

Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za november 2023 na https://www.tomazgorec.si/horoskop-november-2023/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Tedenski horoskop – Vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Ljubezen: Ta teden je sreča na vaši strani, zato jo izkoristite sebi v prid. Nemalokrat se vam ponudijo takšni pogoji kot tokrat, zato usmerite svoje moči v to, da boste zadovoljni. Vsa vaša dejanja bodo pritegnila pozornost ljubljenih, saj boste zanje zelo zanimivi, zlasti pri nasprotnem spolu. Verjetno se boste soočili s krivicami. Borite se za svoj ugled do zadnjega in ne zaupajte spletkarjem. Ne dovolite dvomiti o pravilnosti svojih odločitev. V tem času lahko posejete seme za vašo bodočo ljubezen, zato bodite pozorni na kakršne koli znake iz okolice. V tempu, kakršnega živite, se hitro lahko zgodi, da bi tudi kaj spregledali, zato oči na peclje.

Denar: Energija tedna ponuja veliko možnosti za izvajanje ambicioznih načrtov, zato se pripravite na dobre priložnosti, ki jih vsekakor velja izkoristiti. Tokrat vam tedenski horoskop ponuja dobro priložnost, da se lotite dela in zavihate rokave. Vsaka zamuda lahko privede do katastrofalnih rezultatov, predanost in trdo delo pa bosta poplačana po resnični vrednosti. Luna vam bo pomagala izboljšati družbeni status, kar tudi velja izkoristiti tako za poslovno pot kot osebno življenje. Pazite le, da ne bi na kakršen koli način pretiravali.

Zdravje: Skrbite za sebe, še posebej, če čutite višek energije, da se ne zaženete preveč in vam imunski sistem ne popusti. Kljub temu, da je res dobro, da veliko delate, če ne zmorete, pojdite počivat in potem boste naredili še več. Ne delajte toliko časa, da vas zmanjka, ker si boste uničili ta teden pa še katerega za naprej. Drobni znaki vam bodo pokazali, kdaj je čas, da se ustavite. Takrat se skušajte resetirati, si odpočiti – skuhajte si zeliščni čaj, ki vas bo pomiril in vam očistil misli. Zaupajte naravnim pripravkom, ki vam utegnejo pomagati v težkih trenutkih.

Ljubezen: 3
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za november 2023 na https://www.tomazgorec.si/horoskop-november-2023/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Tedenski horoskop – Ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Ljubezen: Tokrat imate vse možnosti, da povečate svojo avtoriteto v očeh otrok. Luna vam daje moč in odločnost, zato bodo vsa vaša dejanja povzročila le občudovanje. Te dni izkoristite za podajanje pomembnih življenjskih naukov svojemu podmladku, zato je vsekakor dobro premisliti, kako boste ravnali, saj ste ves čas na njihovem dosegu. Zvezde vam svetujejo, da ne odlašajte s selitvijo, če je treba spremeniti kraj bivanja. Bodite pripravljeni pokazati vztrajnost in odločnost. Poskusite najti sprejemljivo možnost zase, vendar se zavedajte, da življenje sestavljajo tudi dogovori oziroma kompromisi.

Denar: Vpliv planetov v tem obdobju vam podvoji energijo in daje samozavest, tako da lahko opravljate delo katere koli kompleksnosti. Horoskop obljublja ribam takšen val moči, da ob koncu dneva ne bo niti enega nerešenega problema. Potrebno je le pravilno upravljati zmožnosti vsakega dne posebej in uspeh vam je zagotovljen. Ne pozabite pa, da ima teden najmanj pet delovnih dni. Dobro bi bilo, da viške energije kakšen dan tudi prihranite za naslednjo priložnost in jo na ta način smiselno razporedite med različne naloge. A kar brez skrbi, saj so zvezde na vaši strani.

Zdravje: Še posebej ob dopoldnevih boste zelo čustveni, kar bo povzročila Luna. Bodite pripravljeni na nihanje razpoloženja, vendar se zadržite v bližini ljudi, da ne pokvarite vzdušja. Raje se pojdite kam sprostiti, popijte hladno vodo ali plavajte, pa bo vse v redu, ker se vam je pač nabralo več energije kot ponavadi. Jejte pa le zdravo hrano, ker tudi sladka hrana povzroča nihanje razpoloženja. Vse bo še dobro, a previdnost ne bo odveč. Raje pa svoje težave vsaj v začetni fazi predelujte sami, saj lahko na ta način dokaj hitro pridete do odgovorov oziroma ustreznih rešitev, ki bodo dobre tako za vas kot vaše bližnje.

Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za november 2023 na https://www.tomazgorec.si/horoskop-november-2023/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Katera področja pokriva horoskop tedenski?

Tedenski horoskop vam bo razkril vaše ljubezensko, denarno, zdravstveno stanje. Prav tako vam bo razkril, kakšno bo vaše počutje in kako ga lahko izboljšate. Horoskop tedenski je namenjen za vsa astrološka znamenja.

Ali lahko na spletni strani najdem tudi druge horoskope?

Ponujamo vam tako dnevni, tedenski, mesečni in seveda tudi letni horoskop. Za vsako znamenje je horoskop unikaten in vam nudi odgovore na vaša vprašanja. Izvedli boste, na katerih področjih vas čakajo le najboljše stvari.

Ali bom iz horoskopa izvedel, kar želim?

Ker so naši horoskopi med najobsežnejšimi, boste zagotovo našli informacije, ki jih iščete. Glede na to, da je področij res veliko, so temu horoskopi tudi primerno obsežni. Sicer so horoskopi v grobem razdeljeni na področja, vendar je med vsemi informacijami moč najti najbolj želene odgovore.

Ali lahko kje preberem izključno ljubezenski horoskop?

Seveda. Ker je ljubezen nekaj, kar nas spremlja vsak dan, ji je pravično posvetiti malo več pozornosti. V našem sklopu horoskopov lahko najdete ljubezenski horoskop, ki je namenjen vsakemu astrološkemu znamenju posebej.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja