Letni horoskop 2023 za vsa znamenja – ljubezen, zdravje in denar

Letni horoskop 2023 za vsa znamenja napoveduje, da prihaja čas ponovne vzpostavitve ravnovesja. Po nekaj letih pretresov se bo mnogim vendarle zazdelo, da se vse ponovno postavlja na svoje mesto. A tako, kot je bilo, ne bo več. Zato bo treba sprejeti neko novo realnost, ki nas bo spremljala skozi leto. Ni nujno, da bo ta realnost slabša, prej je verjeti, da bo na neki višji ravni kot doslej. Ste pripravljeni na leto 2023?

Čeprav se bo začelo z retrogradnim Merkurjem, se bo njegov vpliv kmalu porazgubil, vi pa boste svojo neodločenost postopoma zamenjali za boljše vibracije, ki vas bodo spremljale skozi leto. Ne skrbite, če boste spočetka imeli kar nekaj težav s komuniciranjem, potovanji in nesporazumi, zavedajte se, da bo tudi to minilo. Že februarja se namreč kaže prehod k načrtovanju za prihodnost in vznik novih idej, ki potrebujejo nekaj ambiciozne podkrepitve, da se uresničijo. Prihaja čas uresničevanja tudi tistih najbolj skritih sanj in načrtov, o katerih morda razmišljate že dlje časa! Letni horoskop 2023 sicer še naprej predvideva nejasne okoliščine v gospodarstvu tudi na globalni ravni, a vse kaže, da bo šlo v drugem četrtletju to na bolje. Tako boste tudi vi kot individualni posameznik lažje postavili svoje cilje ter si zastavili konkretne korake, po katerih boste cilj uresničili. Zdi se, da bo v zraku po nekaj negotovih letih še vedno čutiti zaskrbljenost, a ta se bo zmanjševala in dala prostor drugim, pozitivnim stvarem.

V drugi polovici leta 2023 se vsem skupaj tako obetajo bolj pozitivne stvari na različnih področjih. Splošna klima se bo dvignila na višjo raven, v nas se vračajo občutki brezskrbnosti, optimističnosti in pristnega veselja do življenja. A letni horoskop 2023 kljub temu svetuje, da v tem letu ne nastopite preveč na silo in agresivno, saj bo v ljudeh še vedno neka oblika splošnega nezaupanja, zato se kot posameznik lahko tudi opečete. Namesto da rinete z glavo skozi zid, stopite korak nazaj, raje se posvetite kakšnemu potovanju, hobiju, lastni duhovni rasti ali druženju z bližnjimi. V vsakem primeru bo leto 2023 kot naročeno za celjenje ran iz preteklosti, za povrnitev duševnega in telesnega zdravja, vsekakor pa tudi za medsebojna povezovanja, na katera smo v zadnjih letih morda že malce pozabili. Razmere bodo takšne, da nekih pretiranih omejitev ne bo, bodo pa druženja kljub temu drugačna, kot so bila pred nekaj leti.

letni horoskop 2023

Letni horoskop 2023 bo tako vsekakor naklonjen negovanju odnosov ? tako romantičnih kot prijateljskih. Ne dovolite si, da bo na svoje bližnje preveč pozabljali, raje se jim posvetite, dokler še imate to možnost. Vse bolj do izraza pa bo prihajala tudi ljubezen do samega sebe. Pri tem ne mislimo na tisto egoistično ljubezen, ki je daleč od prave, temveč na to, da bomo vse bolj sprejemali dejstvo, da je treba najprej imeti rad sebe in poskrbeti zase. Šele nato lahko poskrbimo tudi za druge. Odnosi se bodo lahko tudi čudežno uredili, če boste dali prednost sebi, postavili meje in se od nekaterih toksičnih oseb tudi poslovili. Glejte na svoje dobro!

V poslih bo še nekaj negotovosti, ki so posledica preteklih razmer. Zato na tem področju ne bodite preveč optimistični in tudi ne preveč zagnani, saj mnoge stvari preprosto potrebujejo svoj čas. Glede na okoliščine in splošne razmere v svetu pa se vseeno potrudite, da boste za svoje delo res primerno nagrajeni. Tisto, kar opravljate, še naprej opravljajte tako, kot znate le vi, a samo sami lahko poskrbite za vaše boljše finančno stanje. Ne zanašajte se na neke čudežne prilive na bančni račun, temveč se raje držite dela, za katerega ste plačani, svojim nadrejenim pa dajte vedeti, da ste vredni več! Vsekakor pa imate tudi možnost, da zaslužite še dodatno, morda s svojim hobijem. Priložnosti za dodatni zaslužek še nikoli ni bilo toliko kot zdaj!

Prihaja čas, ko se bomo bolj posvečali svojemu telesnemu in duševnemu zdravju, napoveduje letni horoskop 2023. Po letih pretresov je čas, da se vrnemo sami k sebi. Vsem nam se bo ponudilo tudi veliko priložnosti za skrb zase, a ne nasedajte vsem po vrsti, saj vas lahko marsikdo na hitro spravi ob denar. Raje si vzemite nekaj časa in ugotovite, kaj si sploh želite, kaj vam odgovarja in v čem uživate. Preživite čim več časa v naši čudoviti naravi, hodite, tecite ali plezajte ? izbira je vaša. Če imate otroke, jim pokažite svet, v katerem živijo, na takšen način bodo rasli tudi oni. Skrb za svoje zdravje še nikoli ni bila tako pomembna kot danes. Ne le gibanje, tudi hrana naj bo res kakovostna in zdrava. Ste morda pomislili, da bi imeli lastni vrtiček? Koristi, ki vam jih lahko prinese, so ogromne! Izogibajte pa se hitri in nezdravi hrani, saj vam škoduje. V letu 2023 ne bo odveč niti kakšen preventivni pregled, saj je to vsekakor čas za revizijo vašega telesa. Stres, ki ste ga vsakodnevno deležni, se namreč pozna tudi na telesnem zdravju. Bodite pozorni na to dejstvo.

Letni horoskop 2023 za astrološko znamenje Ovna

Če ste morda vajeni riniti skozi glavo v zid, zdaj prihaja čas, da vendarle začnete malce bolj poslušati svoj notranji glas, svoje občutke, ki vam kar zanesljivo povedo, v katero smer se gibate in kaj bi bilo za vas dobro. Če boste izhajali iz sebe, se vam utegne marsikatera stvar spremeniti na bolje, zato letni horoskop 2023 svetuje, da se tokrat malce bolj posvetite sami sebi in vašemu dobremu počutju.

Ljubezen

Če boste izhajali iz sebe, se vam utegnejo dogajati čudovite stvari. Prej, kot boste to ugotovili, bolje bo za vas. Če boste vse skupaj nadgradili s pametno mero zrelosti in premisleka, pa še toliko bolje. V prvi polovici leta se vam tako obeta kar nekaj priložnosti, ki jih lahko odlično izkoristite ? morda dobite povabilo na zmenek, morda vas ljubljena oseba zaprosi. Če bi radi svoji boljši polovici obljubili večno zvestobo, jo zasnubite v prvih mesecih leta 2023, saj sredina leta prinaša nekoliko več nestabilnosti in morda tudi do konfliktov pri tistih, ki ste v zvezi res že dolgo časa. Seveda lahko prebrodite vse težave, če se jih boste lotili pametno. Morda boste morali stopiti korak nazaj, svoje želje za trenutek postaviti na stran in dati prednost drugi osebi. Verjemite, takšna poteza se vam utegne bogato poplačati, s tem pa se lahko tudi vaš ljubezenski odnos dodobra izboljša in poglobi. Samski ovni, letni horoskop 2023 vam prinaša veliko priložnosti, da spoznate svojo sorodno dušo. Že v prvi polovici leta se zna zgoditi, da boste dočakali tisto pravo osebo, seveda pa to ne pomeni nujno, da je to človek, ki ga trenutno še ne poznate. Morda ljubezen najdete celo v nekom, ki je že od nekdaj prisoten v vašem življenju. Pustite se presenetiti, saj nikoli ne veste, kje vas čaka ljubezenska iskrica. A po začetnem vznemirjenju se boste vsekakor morali potrudili, da boste tiste iskrice tudi ohranili.

Posel in denar

Prihaja čas, ki vam prinaša obilo priložnosti, da uresničite svoje skrite želje tudi na poslovnem področju. Pri tem naj vas vodi nasvet, da poslušate sebe in svoje želje. Vaša strast lahko obrodi sadove tudi v finančnem smislu, vendar pa se boste morali na tej poti kar precej kontrolirati, da ne boste zapadli v negativne misli in neke slabe predstave. Če boste mislili pozitivno, boste tudi bolj drzni in pogumni ter navdahnjeni za doseganje višjih ciljev. Ne pričakujte čudežnih prilivov na vaš bančni račun, temveč vedite, da vam je na področju financ bolj naklonjena prva polovica leta 2023. vaša samozavest bo na področju posla narasla, kar vas bo poneslo naprej in prineslo nove priložnosti za karierne uspehe. Zato izkoristite to leto za nove dosežke, ki se vam bodo tudi finančno obrestovali. V drugi polovici leta lahko to dejstvo izkoristite za kakšne razpršitve in naložbe, a bodite pri tem karseda previdni, saj razni nateguni kar čakajo na naivneže. Vaša premišljenost naj pride takrat na površje, nikar se torej ne pustite prepričati v nekaj, kar bi kasneje lahko obžalovali.

Zdravje

Vašemu zdravju bo treba posvetiti nekaj več pozornosti kot doslej. V ospredje postavite sebe in svoje počutje, svetuje letni horoskop 2023. Malce se bo treba umiriti in se poglobiti. Pričakujete lahko nekaj manjših zdravstvenih težav, ki pa jih lahko z redno vadbo kar dobro obvladujete. Horoskop vam svetuje kakšno bolj umirjeno dejavnost in pa sproščanje v obliki meditacije, saj bo vaše telo zaradi vseh nalog kar precej obremenjeno. Morali boste najti način, kako ga umiriti in kako iz sebe spraviti ves ta stres. Ne tega ne boste počeli sproti, se lahko v vas nakopiči precej negativne energije, ki pa bo slej ko prej morala na površje. Posvetite se svojemu duševnemu zdravju ? preberite kakšno knjigo, pogovarjajte se ? Videli boste, da lahko veliko naredite že s tem, ko se nekomu odprete na čustveni ravni. Ne pozabite na naravo, ki je sama po sebi zdravilna, zaupajte njenemu ciklu in se podajajte v njeno naročje čim pogosteje. Vaše počutje se bo izboljšalo, če boste za to redno skrbeli, še lažje pa boste to počeli v družbi vam ljubljene osebe ali hišnega ljubljenčka.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2023 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšen je oven? Splošen horoskop zanj si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-oven/.

Letni horoskop 2023 za astrološko znamenje Bika

Pred vami je zanimivo leto, v katerem boste morali parkrat stopiti iz vaših tirnic in se podati v neznano. Ker ste precej vztrajni in stabilni, vam nove naloge ne bodo povzročale preveč preglavic, zdi pa se, da bo za vas najtežje zapustiti tisto cono udobja, v kateri niste preveč vajeni tveganja. Verjemite, da se vam bo neka nova odprtost in pripravljenost več kot izplačala, zato se boste kmalu privadili na novo realnost.

Ljubezen

Letni horoskop 2023 napoveduje ugoden začetek leta na področju ljubezni in odnosov. Če boste pripravljeni stopiti korak nazaj in se malce prilagoditi osebi nasproti vam, se vam obeta prijetno leto s kar nekaj vzponi, seveda pa bo precej odvisno od vas. Če imate otroke, se boste vse pogosteje zavedali, kako ste lahko srečni, saj vam bodo v vsakdanje življenje prinašali pristno veselje. Ne pozabite na njih. Objemite jih in se smejte skupaj z njimi, saj vas naravnost obožujejo. Vaša boljša polovica je, zdi se, odločena, da v vas vzbudi neke nove vzgibe, zato bodite pripravljeni na zanimive predloge. Prepustite se, poskusite kaj novega, podajte se v neznano, morda boste zelo presenečeni. Dovolite si vzpostaviti neke nove ravni v odnosih, ki pri vas morda stagnirajo. Še posebej druga polovica leta 2023 bo ugodna za sklepanje prijateljstev in vznikanje ljubezenskih iskric. Bodite modri, izbirajte tisto, kar vam res odgovarja, in ne podlegajte praznim obljubam. Tudi, če se ne bo vedno izteklo tako, kot bi morda želeli, si zapomnite, da lahko ljubezen najdete vsak dan. Zato se ne zaprite vase, ampak se opogumite za nove stvari.

Posel in denar

Na obzorju je kar nekaj pretresov, ki so povezani s kariero, denarjem in poslom na splošno. Držite se torej čim bolj stabilnega vira zaslužka, da vas ne utegne presenetiti kakšna nepredvidljiva situacija. Če se že pojavijo, pa ostanite odločni in stabilni ? takšni, kot tudi sicer ste. Ne dovolite, da bi vas podtikanja omajala ali pa da bi zaradi zavisti izgubili krvavo prisluženi denar. Letni horoskop 2023 svetuje, da poskusite z morebitnim postranskim zaslužkom. Dandanes je možnosti za to ogromno, vi pa boste imeli več priložnosti, da svoj hobi oziroma neko priljubljeno prostočasno dejavnost pretvorite v zaslužek. Skrbno ga varujte za hude čase. Za leto 2023 sicer ni videti, da bi vam denarja primanjkovalo, a nekaj rezerve nikoli ne škodi, kajne? Ostanite zagnani, trudite se za pošteno plačilo, pa se vam bo vse povrnilo. Na področju kariere se obeta tudi kakšna korenita sprememba, a le, če boste pokazali, da ste dovolj odprti za novosti na tem področju. Ne bojte se, ampak zaplavajte v neznano, prijalo vam bo.

Zdravje

Skrb za zdravje naj postane vaša dnevna rutina. Čeprav se to morda sliši zelo težko, se bo vaš trud v določenem času spremenil v dobro navado, brez katere čez nekaj časa ne boste mogli več. Letni horoskop 2023 namreč napoveduje kar nekaj preizkušenj, lahko tudi težjih zdravstvenih stanj, na katere pa se lahko pripravite oziroma se že zdaj začnete oboroževati. Zdrav življenjski slog naj postane vaša nova vsakdanjost, saj vam bo to še kako prišlo prav, ko se utegnete znajti v težavah. Horoskop vam svetuje kakšen preventivni pregled in preiskave krvi, saj boste na takšen način lahko preprečili morebitne hujše težave. Ne pozabite na čustveno mirnost, saj veste, da čustva vplivajo tudi na telesno zdravje. V kolikor menite, da imate preprosto preveč čustvene prtljage, pa seveda poiščite nekoga, s katerim se boste lahko redno odkrito pogovarjali. Verjeli ali ne, pogovor je zdravilen in vam bo vsekakor pomagal prebroditi težke dneve. Postavite leta 2023 svoje zdravje na prvo mesto!

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2023 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšen je bik? Splošen horoskop zanj si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-bik/.

Letni horoskop 2023 za astrološko znamenje Dvojčka

Živahni in radovedni dvojčki se boste v letu 2023 nekoliko prizemljili. Prihaja namreč čas nekega pregleda vašega življenja, razmišljujočega samoopazovanja in introspekcije, ki je sicer niste ravno vajeni. S površja boste prešli v globine, kar bo dobrodošlo tako za vas kot ljudi, ki vas vsakodnevno obkrožajo. Marsikoga utegnete resnično presenetiti.

Ljubezen

Težke ljubezenske preizkušnje so preteklost, letni horoskop 2023 napoveduje mirnejše čase, v katerih boste ustvarili prav posebno harmonijo, razumevanje in stabilnost v čustvenih odnosih. Prihajajoče leto bo za vas kot naročeno, še posebej v začetku leta boste namreč začutili neko olajšanje in pogled naprej, v boljše čase. Vam ljuba oseba bo ugotovila, koliko ji pomenite, tako da se bo tudi ona potrudila za vzdrževanje vajine prav posebne vezi. Prepustite se ji, razvajajte se in uživajte v skupnih trenutkih, saj jih je bilo doslej preprosto premalo. Če ste samski, boste do potencialnih partnerjev pristopali v nekem mirnejšem vzdušju in ne toliko vihravo, kar se bo marsikomu zdelo še posebej prijetno. Ne glede na ovire, ki se nakazujejo, boste na koncu veseli, da ste razčistili določene stvari, saj pri tem naredite tudi nekaj za samospoznavanje. Druga polovica leta bo nekoliko bolj živahna, a nič ne de, zdi se, da se bodo stvari postavile na svoje mesto. Ohranjajte otroka v sebi, to vam lahko precej pomaga pri vzpostavljanju in ohranjanju vam pomembnih odnosov.

Posel in denar

V začetku leta bo kariera od vas zahtevala kar precej truda in vztrajnosti, a rezultati bodo navdihujoči in navdušujoči. Že res, da se bo treba nekoliko umiriti, ustaviti konje in se osredotočiti na doseganje nekega skupnega cilja, ki vam morda ni preveč pogodu, a vzemite to kot odlično priložnost, da pokažete svoje znanje, spretnosti, veščine in vse tisto, česar doslej niste imeli priložnosti razkriti. Vaša dinamičnost bo prihajala do izraza zlasti v prvi polovici leta, ko vam bodo zaupane tudi precej pomembne naloge. Ne ozirajte se na očitke o tem, kako da ste neorganizirani, saj vendar sami veste, kako stvari stojijo. Prevzeti pa boste morali nekaj več odgovornosti kot doslej. Kar nekaj priložnosti se vam bo ponudilo, da boste lahko delali na svojih šibkostih. Če boste dovolj vztrajni, jih lahko odpravite, a nikar z glavo skozi zid, temveč elegantno in prefinjeno. V drugi polovici leta se, kakor napoveduje letni horoskop 2023, obeta sprememba na finančne področju. To zagotovo ne bo pravi čas, da bi se lotili nepremišljenega vlaganja, ampak raje prej poskrbite za zadostne prihranke. Če boste ravnali odgovorno, se vam bo to poznali tudi na vaši denarnici. Ne zapravljajte po nepotrebnem.

Zdravje

Lažje zdravstvene težave se vam utegnejo pojaviti že v prvih mesecih, a na srečo ne kaže na nič hujšega, česar ne bi zmogli prebroditi. Poslovni izzivi bodo v vas povzročili nekaj stresa, a znake tesnobe boste zaradi svoje narave kaj hitro odpravili. Pri tem vam lahko pomaga pristen stik z naravo, z živimi bitji, ki vas obdajajo. Privoščite si občasno razvajanje morda v termah ali na morju. Voda vam bo dobro dela, čeprav ste zračno znamenje, vaši potrebi po sprostitvi pa vsekakor ugodite, dokler imate te možnosti. Doma pridelana zelenjava vam bo dajala prepotrebne vitamine, ker ste družabni, pa letni horoskop 2023 svetuje sproščanja v družbi vam ljubih oseb. Zakaj ne bi ustvarili kakšnih ritualov zdravja, v katerem bi lahko sodelovali tudi tisti, ki so vam blizu? Pitje zeliščnih čajev v kombinaciji z dihalnimi vajami ali meditacijo se vam lahko učinkovito obrestuje. Ideja je zagotovo dobra, na vas pa je, kaj boste uresničili in na kakšen način. Vsekakor boste morali bolj skrbeti za svoje zdravje, saj ste vi edini, ki ste zanj odgovorni.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2023 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšna sta dvojčka? Splošen horoskop zanju si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-dvojcka/.

Letni horoskop 2023 za astrološko znamenje Raka

Cona udobja, v kateri tako radi tičite, se bo nekoliko pretrgala, vas pa bo to prisililo v nove situacije, naloge in seveda odnose. Za marsikoga precej osvežujoče, za vas morda niti ne ne, a verjemite, da vam bo prijalo! Letni horoskop 2023 pravi, da vam bodo planeti varovali hrbet, tako da se vam res ni treba bati. Podajte se v neznano, odkrivajte nove svetove, svet vam leži na dlani. Le verjemite vase.

Ljubezen

Vaše ljubezensko razpoloženje bo prijetno in ugodno, v prvi polovici leta pa se vam bo pojavilo več priložnosti, da naredite velik korak naprej. Morda poroka, otrok, urejanje skupnega gnezdeca? Veselite se dni, ki so pred vami, saj vam prinašajo rezultate tako v odnosih z ljubljeno osebo kot v družini in med prijatelji. Vaša občutljivost vam sicer ne bo šla najbolj na roko, a glede na postavitev planetov si tokrat lahko privoščite tudi nekaj več tveganja in preizkušanja v odnosih. Ne bojte se narediti prvega koraka, saj je morda ravno to tisto, kar druga stran pričakuje. Zamujene priložnosti pa se ne vračajo. Če ste samski, bodite torej odprti, saj se bodo našle osebe, ki so vam že nekaj časa naklonjene, a se bojijo pristopiti. Imate celo priložnost, da izbirate vi, tako da kar pogumno naprej. V družinskih odnos bo sicer prihajalo do konfliktov, a vaša narava ne bo dopustila, da bi vse skupaj preveč eksplodiralo. Umirjali boste druge, seveda pa pri tem ne smete pozabiti na lasten duševni mir, ki vam je tako ljub. Včasih preprosto morate biti malce sebični, da lahko najprej poskrbite zase in šele nato za druge. Vašo preobrazbo bodo kmalu opazili tudi drugi, kar bo zagotovo imeli dolgoročne posledice za vaše odnose na različnih ravneh.

Posel in denar

Na področju posla lahko zapadete v neko enoličnost, ki vam po eni strani odgovarja, po drugi pa niti ne, zato se vendarle potrudite, da boste opravili tudi kakšno bolj odgovorno nalogo. Vaš trud bo hitro opažen, vaši poskusi po napredovanju pa bodo imeli pozitivne posledice. Utegne se vam zgoditi pohvala, ki jo več kot potrebujete, zato bodite na svoji poti res vztrajni. Ne glede na kakšno poleno, ki vam pade pod noge, se vedno znova poberite, saj je to kvaliteta pravih zmagovalcev. Finančno področje bo v tem letu uspešno, izogibajte pa se nepremišljenega zapravljanja, od katerega nimate koristi. Letni horoskop 2023 vam svetuje zmernost in premišljenost, saj si glede na okoliščine ne smete privoščiti izdatnejših stroškov. Če boste izkoristili dane priložnosti, se vam lahko kariera v drugi polovici leta strmo povzpne, a tudi takrat boste morali biti pozorni na morebitna podtikanja, nehvaležnost in zavist. Ne bodite tako zaupljivi, raje glejte na to, da boste uspešno zasledovali svoje cilje in jih tudi izpolnjevali tako, kot ste (si) obljubili. Vaš nadrejeni bo znal ceniti vaš trud, nagrada pa zato tudi ne bi smela izostati.

Zdravje

Leto 2023 vam bo naklonjeno tudi na področju zdravja, seveda pa to ne pomeni, da lahko delate, kar vam pade na pamet. Prekomerno uživanje nezdravih prigrizkov in alkohola se lahko pozna na vašem počutju in zdravju, zato bodite zmerni in si pregreho privoščite nekoliko redkeje. Stvari, ki ste jih v zadnjih letih počeli, se nekje kopičijo in lahko udarijo na plan, če ne boste do svojega telesa in splošnega počutja nekoliko bolj odgovorni. Omislite si kakšno očiščevalno kuro ali dieto, s pomočjo katere boste razstrupili svoje telo. To bi bil vsekakor odličen začetek leta 2023. privoščite svojemu telesu nekaj odmora oziroma počitka, temu pa bo sledilo tudi vaše splošno stanje. Malce se ustavite, poslušajte svoje telo in mu dajte tisto, kar potrebuje. Lahka hrana, zadostna količina vode in gibanje na svežem zraku so preverjena kombinacija za bolj zdrav način življenja, ki zagotovo ugaja tudi vam. Lotite se novih nalog spočiti in sveži.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2023 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšen je rak? Splošen horoskop zanj si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-rak/.

Letni horoskop 2023 za astrološko znamenje Leva

Na videz neurejene in kaotične razmere v začetku leta 2023 se bodo proti njegovi polovici vendarle postavile na svoje mesto in zdelo se bo, da je vse dobilo svoj smisel. Zato kar potrpežljivo, tudi vi boste prišli na svoj račun, ko boste to najbolj potrebovali. Odprite se raje za nove dogodivščine in ohranite pozitivno razmišljanje, pa boste ob koncu leta več kot zadovoljni pogledali nazaj.

Ljubezen

Ovire, ki se nakazujejo v prvi četrtini leta 2023, znajo biti kar visoke, a za vas niti ne, saj boste spore reševali zrelo in z veliko mero potrpežljivosti. Svoji boljši polovici raje ne omenjajte vaših nekdanjih partnerjev, opustite primerjave in očitke, saj lahko na takšen način zanetite požar v domu. Ostanite mirni, nekaj časa pa vsekakor preživite tudi sami, saj lahko na tak način vzbudite pozornost svojega partnerja in posledično zbliževanje z njim. V vsakem odnosu se pojavljajo težave, na vas pa seveda bo, da jih razrešite tako, kot vam najbolj odgovarja. Letni horoskop 2023 pa napoveduje tudi kar nekaj koristi na področju ljubezni ter odnosov, zato boste deležni obdobij, ko si boste res oddahnili ter z neko novo energijo krenili naprej. Če bo treba zaradi vašega miru kakšno osebo pustiti v preteklosti, se zavedajte, da je to za vas samo dobro. V družini se boste počutili dobro, posegali boste po novih podvigih, otroci pa bodo pokazali, da jih vzgajate pravilno. Veselite se tega, svojo energijo pa res posvetite le tistim, ki si jo zaslužijo. Ob koncu leta se vam bodo odprle tudi neke nove priložnosti, ki jih zgrabite z obema rokama.

Posel in denar

Pestro zasebno življenje vam lahko zamegli presojo, kar bi lahko bilo za vaš posel tudi nevarno. Ne pustite se zmesti, trdno se držite svojega sedla, v katerem tako uživate. Ne dovolite, da bi zaradi nekih trenutnih vzgibov izgubili pomemben posel, priložnost za nadgradnjo kariere ali možnost konkretnega zaslužka, svetuje letni horoskop 2023. Delovnega pritiska bo precej, a bo v drugi polovici leta vendarle popuščal, vi pa se boste lahko nekoliko bolj sprostili ter začeli ponovno uživati v svojem poklicnem življenju. Je pa to zagotovo obdobje, ko bi bilo vredno poskusiti tudi nekaj novega. Morda bi svojo kariero popestrili z nečim, o čemer že dlje časa razmišljate? Lotite se kakšnega novega projekta. Tudi če sprva ne bo velikega zaslužka, to vzemite kot dobro naložbo v vašo prihodnost. Finance bodo ostale na ustreznem nivoju, vi pa ga lahko s kakšno premišljeno potezo dvignete in oplemenitite. Zvezde vam bodo v drugi polovici leta glede tega naklonjene, priložnosti pa bo tudi kar nekaj. Odprite oči za nova poznanstva in projekte ter jih sprejmite.

Zdravje

Zdravstvene težave v prvi polovici leta bodo povezane z vašim trenutnim čustvenim stanjem. Vplivale bodo na vaše življenje na splošno, zato bodite toliko usmiljeni do sebe, da si boste privoščili kakšno razvajanje in sproščanje daleč stran od vsega in vseh. Izogibajte se raznim odvisnostim, h katerim vam glava bega, previdni bodite, da ne boste komzumirali preveč nezdrave hrane in pijače. Svoje telo morata v stresnih obdobjih razvajali in negovati. Bolj ko se boste bližali polovici leta, bolje se boste tudi počutili. Ne odlašajte pa s kakšnim preventivnim pregledom oziroma obiskom splošnega zdravnika, ki vam bo znal pojasniti, od kod vaše težave izvirajo. Bolj kot boste umirjeni, bolje se boste tudi počutili, pri tem pa bodite pozorni tudi na ljudi v svoji okolici. Tiste, ki vam ne dogovarjajo, mirno pustite za seboj in vaše splošno ter telesno počutje se bo kmalu izboljšalo. Morda se niti ne zavedate, kako lahko na vaše zdravje vplivajo medosebni odnosi. Trudite se, da bodo pristni, umirjeni, resnični in iskreni. vse to si zaslužite.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2023 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšen je lev? Splošen horoskop zanj si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-lev/.

Letni horoskop 2023 za astrološko znamenje Device

Ustavite konje, letni horoskop 2023 svetuje, da se načrtov lotevate premišljeno in nekoliko previdneje kot sicer. Prav tako bo treba opustiti nekatera obsojanja, ki vam preprečujejo zdrave odnose. Dovolite, da kakšno stvar spremenite, dopustite drugim možnost, da se spremenijo tudi oni. Leto 2023 sicer prinaša veliko užitka, a tudi nekaj padcev. Saj veste, kako se po njih pobrati, kajne?

Ljubezen

Samski, ne čakajte več na pravo ljubezen, temveč se potrudite, da jo najdete vi. Predvsem se bo treba malce odpreti in pripraviti na nove izkušnje, saj v vas tiči neka ovira, ki vam ne dovoljuje tkati pristnih ljubezenskih vezi. Še posebej druga polovica leta 2023 bo naklonjena svežim parčkom, do takrat pa pogumno oči na peclje in vzpostavite stik z osebo, ki vam je všeč. A ne zaganjajte se preveč na hitro, saj tudi oseba na drugi strani potrebuje svoj čas. Tisti, ki ste v zvezi, boste v začetku leta leteli nad oblaki. Vse se vam bo zdelo popolno, a v naslednjih mesecih horoskop vendarle svetuje nekoliko več pazljivosti, da na vaš odnos ne bo začela vplivati neka tretja oseba. Tega si verjetno ne želite, kajne? Ne glede na to, za koga bi šlo, ne dovolite, da bi na kakršen koli način vplival na vaše ljubezensko razmerje. Ni namreč nujno, da bi se ta tretja oseba izkazala za dobro odločitev. In če se vam že zgodi, da bi se odnos nekoliko razburkal, ste tu zato, da stvari spet spravite v nekoliko mirnejše vode. Ljubljena oseba vam bo več kot hvaležna in skupaj boste prebrodila vse težave, ki so vama morda na poti.

Posel in denar

Zaupajte svojim občutkom in se poslov lotevajte tako, kot sami menite, da je najboljše. Na področju kariere vas čaka rast, vi pa to izkoristite sebi v pride. V letu 2023 lahko poslovno zablestite, a boste morali za to tudi nekaj narediti. Glede na to, kako bodo v določenih obdobjih postavljeni planeti, se vam kaže obilo priložnosti. Če razmišljate o ustanovitvi svojega podjetja, za vas zagotovo prihaja pravi čas, a tudi tega se ne smete lotiti nepremišljeno, temveč v načrtovanje vključite še koga, ki mu zaupate in ki vam bo znal svetovati o najbolj kočljivih zadevah. Finance bodo stabilne in vsake toliko lahko pride tudi do nepredvidenega priliva na vaš bančni račun. Ne bodite pa razsipni, saj trenutna situacija temu ni ravno naklonjena. Denarja tudi ne razdajajte kar naokoli, saj se vam utegne seznam dolžnikov povečati, tako da kar skrbno in varčno, pa se vam bo leto izteklo popolnoma tako, kot si tudi želite. To bo zagotovo leto poslovnih premikov, pravi letni horoskop 2023, a naj vam to ne spodnese realnih tal pod nogami.

Zdravje

Če vas že zdaj muči nihanje razpoloženja, bo v prvih mesecih leta 2023 to še bolj poudarjeno. Zato vam zvezde svetujejo nekoliko bolj umirjen življenjski slog, uravnoteženo prehrano, več tekočine in zmerne telesne vadbe v naravi. Morda bi si omislili hišnega ljubljenčka, s katerim bi skupaj odkrivali skrite kotičke v naravi? Na splošno je priporočljivo, da redno odhajate v naravo, privoščite si sprehod, hitro hojo ali kolesarjenje, to vam bo koristili bolj, kot bi si morda mislili. Za lahke obroke si skuhajte kakšno zelenjavno juho, ki vas bo hkrati okrepčala, priporočljivo pa je tudi uživanje kakšnih prehranskih dodatkov, s pomočjo katerih boste lažje prebrodili kritične dneve. Občasno se vam bo zazdelo, da vam zmanjkuje energije za vsakdanja opravila, zato si privoščite tudi nekaj počitka, ki vam bo precej koristil. In dovolite vašim bližnjim, da kdaj tudi oni poskrbijo za vas na način, kot to zanje počnete vi.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2023 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšna je devica? Splošen horoskop zanjo si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-devica/.

Letni horoskop 2023 za astrološko znamenje Tehtnice

Letni horoskop 2023 vam napoveduje kar nekaj sprememb, na katere že nekaj časa tako zvesto čakate. Lahko bi rekli, da končno prihaja vaš čas, ki vam odpira priložnosti za samouresničitev in odnose, v katerih boste samo še rasli. Na splošno se vam obeta res pozitivno leto, prežeto s trenutki sreče, tako da boste tudi nekoliko manj ugodnejše dneve prebrodili lahkotno ter suvereno.

Ljubezen

V letu 2023 boste zasijali v povsem novi luči in kot taki boste precej zanimivi tudi za potencialne partnerje. Če ste samski, si torej lahko obetate kar nekaj novih ponudb, vi pa izberite premišljeno in ne kar na prvo žogo. Zaradi tega boste precej samozavestni, kar se bo poznalo tudi na drugih življenjskih področjih. Vsekakor pa se ne zaletavajte v odnose, temveč jim raje dajte svoj čas. Zvezde so na vaši strani in odločitve lahko počakajo. Vezane tehtnice čaka veliko romantičnih trenutkov in novih povezav z vašimi partnerji. Spoštujte pa meje, ki vam jih druga oseba postavlja, saj bosta le tako lahko še naprej imela skupen jezik in odnos, ki bo nadaljnjo rast omogočal obema. Družinski odnosi bodo harmonični, zlasti v prvi polovici leta morda tudi razburkani, a nič pretresljivega. Trudite se za to, da se bodo v vaši majhni skupnosti vsi počutili dobro, predano in ljubeče. Druga polovica leta vam napoveduje nekaj več sporov in nerazrešenih situacij s svojimi bližnjimi. Kar se tiče prijateljev, jih boste imeli res obilo, a le nekaj se jih bo izkazalo za tiste prave, ki vam bodo tudi ob težkih trenutkih zvesto stali ob strani.

Posel in denar

Glede na to, kako bodo postavljeni planeti, se vam leta 2023 obeta precej novih projektov, ki se jih boste lotevali motivirano in zagnano, saj boste vedeli, da vam lahko omogočijo tako napredovanje kot poskok v karieri in krepak zaslužek. Na račun tega se vam lahko finančno stanje izboljša, a seveda ne kar čez noč. Priložnosti za to boste imeli precej, vi pa glejte na to, da boste svoje naloge opravljali vestno in skrbno, da pri tem ne boste ovirali drugih in da boste za dosežene cilje tudi primerno nagrajeni. Ni nujno, da v denarju, morda v ugledu in napredovanju. Če razmišljate o spremembi poklicne smeri, letni horoskop 2023 pravi, da bo to popoln čas za takšne korake. Glede na vaše splošno počutje in visoko stopnjo motiviranosti vam idej ne bi smelo manjkati. Pri vaših poslovnih odločitvah boste imeli tudi vso podporo okolice, tako da se lahko brez skrbi lotevate novih projektov. V vsakem primeru pa bodite malce bolj pazljivi na svoje mesečne izdatke, saj se vam kar nekaj denarja porazgubi zaradi stvari, ki niti niso pomembne. Sprotno vodenje stroškovnika in zapisovanje nepotrebnih stroškov bi rešilo marsikatero težavo.

Zdravje

Če vam zdravje peša, se vam bo do druge polovice leta vse ponovno postavilo na svoje mesto. Do takrat pa se ne bojte opraviti kakšne terapije, preventivno, da okrepite svoj imunski sistem, ki je v zadnjem času precej obremenjen. Prehranski dodatki in na splošno zdrav način življenja vam bo dobro del in se vam obrestoval tudi v dneh, ko se ne boste počutili najbolje. Če imate kronične težave, se bodo simptomi pogosteje pojavljali v prvi polovici leta, medtem ko se v drugi polovici obeta korenito izboljšanje. Ne pozabite na skrb za svoje zdravje prav vsak dan. Lotite se vadbe, ki vam najbolj odgovarja, lahko sami ali v skupini, lahko se lotite tudi bolj aktivnega druženja s prijatelji, ki vas bodo med vadbo dodatno motivirali. Bodite vztrajni in rezultati se bodo kaj kmalu pokazali. Pazite pa, da pri tem ne boste pretiravali in dosegli nasprotnega učinka. Ohranite zmernost in treznost, pa boste zdravi in dobrovoljni večino leta 2023.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2023 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšna je tehtnica? Splošen horoskop zanj si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-tehtnica/.

Letni horoskop 2023 za astrološko znamenje Škorpijona

Letni horoskop 2023 obeta kar nekaj sprememb, ki pa vse po vrsti najverjetneje za vas ne bodo dobrodošle. Od vas bodo zahtevale nekaj več previdnosti, pozitivnega odnosa, vztrajnosti. Nekoliko bolj kočljiva bo prva polovica leta, medtem ko se boste v drugi lahko malce bolj sprostili. Prihaja čas pogledov vase, raziskati bo treba, kje najti motivacijo za nove cilje. Če boste pristopili na pravi način, vas čaka precej uspeha na različnih področjih.

Ljubezen

Ne dovolite, da bi vas morebitni negativni komentarji odvrnili od osebe, ki vam je všeč. Čeprav niste ravno gostobesedni in vam besedičenje jemlje energijo, bi vaša boljša polovica rada videla, da dvignete stopnjo vajine komunikacije na višjo raven. Ne zadržujte svojih misli preveč zase, ampak jih delite z ljubimi osebami. Na takšen način boste lažje in bolj zavzeto lahko reševali svoje težave, hkrati pa vam bo druga stran hvaležna, da ste se nekoliko odprli in pokukali iz varne duplinice. Z nekaj truda lahko v svoje življenje prikličete več romantike in prijetnih dogodkov, ki bodo polnili vašo dušo. Samski, potrudite se, da ne boste ostali samski vse do naslednjega novega leta. Ne planite na polno, temveč se udeležite kakšnih dogodkov in druženj, kjer lahko spoznate nove, zanimive ljudi. Zdi se, da v vašem življenju manjka dinamike na področju medosebnih odnosov, skrajni čas je, da na tem nekaj naredite. V družinah z majhnimi otroki je sicer bo kar veliko, a tako pač je. Z neko novo energijo se boste lotevali izzivov, ki so povezani z družinskim življenjem, saj se boste vse bolj zavedali, da je to tisto, kar v življenju šteje.

Posel in denar

Če ste v minulih letih vlagali in nalagali, se vam bo v letu 2023 to obrestovalo, še posebej dobro vam kaže za drugo polovico leto. Letni horoskop 2023 sicer napoveduje nove boje in doseganje visoko zastavljenih ciljev, zaradi katerih boste lahko dobro nagrajeni. Sredina leta bo sicer kočljiva in takrat horoskop odsvetuje razmetavanje denarja oziroma neke dodatne stroške, od katerih ne boste imeli veliko koristi. Svoje finance raje držite bolj ob sebi in ne hvalite se z njimi, saj se vam to lahko vrne kot bumerang. To tudi ne bo najboljši čas za kakšno koli menjavo karierne poti, do sredine leta raje ostanite tam, kjer ste, seveda pa, če niste zadovoljni, to še ne pomeni, da ne smete iskati nekaj novega. Morebitna akcija pa se vam bo bolj obrestovala v drugi polovici leta, zato velike premike raje prihranite za tisto obdobje. Porajale se vam bodo nove zamisli, na vas pa je, da jih konkretizirate v obliki dosegljivih ciljev, ki se jih lotevajte čim bolj sistematično. Ugotovili boste, kaj si želite, zato delajte na tem, da to tudi dosežete. Zvezde vam bodo naklonjene.

Zdravje

Vaše počutje bo na splošnem kar v redu, pazite se edino zapletov na področju prebavnega sistema, sploh, če ste bolj občutljive narave. Pazite torej, kaj jeste in koliko vnesete vase, saj se vam nepremišljenost lahko negativno obrestuje. Razvajajte svoje telo na čim bolj zdrav način, morda bi poiskali tudi pomoč strokovnjaka pri sestavi najprimernejšega jedilnika. Vaša telesna pripravljenost sicer ni na vrhuncu, a na tem boste naredili premik v pozitivno smer. Vadba doma se zna izkazati za učinkovito, sicer pa sami najbolj veste, da se počasi daleč pride. Sprostitev poiščite v samoti, v sprehodih in dihanju svežega zraka, saj vam družba ne bo preveč odgovarjala. Nič ni narobe, če nekaj časa preživite sami s sabo, saj tako lažje najdete tisti duševni mir, ki ga potrebujete za vsakodnevne aktivnosti. Delajte na svojem dobrem počutju in ne ozirajte se na to, kar vam razni guruji želijo prodati.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2023 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšen je škorpijon? Splošen horoskop zanj si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-skorpijon/.

Letni horoskop 2023 za astrološko znamenje Strelca

Čaka vas prijazno in prijetno leto, napoveduje letni horoskop 2023. A če radi letite (pre)visoko, se tega v tem obdobju raje vzdržite, saj lahko kaj hitro padete na kruta realna tla. Bodite nekoliko bolj skromni in zmerni, posvetite se raziskovanju sebe in sveta okoli vas. Obeta se vam nov pogled na življenje kot tako, pri čemer se izogibajte pretiravanju in ustvarjanju nepotrebne drame.

Ljubezen

Vaša želja po izražanju svojih najglobljih čustev se bo okrepila, s tem pa boste v ljubezenski odnos vnesli nekaj prepotrebne svežine. Ljubljena oseba bo navdušena, vam pa se bodo odprle neke povsem nove razsežnosti. Ko boste torej ugotovili, kako do njih, za vas ne bo več ovir. Priznajte najprej sebi, kaj in kako čutite, nato pa to ubesedite še svojemu partnerju, otrokom ? Družinske vezi se bodo na ta način krepili, hkrati pa boste svojemu podmladku pokazali, kako pokazati čustva na primeren način. V ospredju bo torej družinska harmonija, vaša boljša polovica pa vam bo pri tem rada pomagala. Samski, letni horoskop 2023 vam napoveduje nekaj novega, in sicer vas bo morda začel zanimati nekdo, ki ga poznate iz poslovnega okolja. A to bo od vas terjalo kar nekaj previdnosti, saj niste ravno človek, ki bi mešal služno in družbo. Če preskoči iskrica, bi bilo dobro, da že v začetku razčistite pomembne stvari, da kasneje ne bi česa obžalovali. Vsekakor pa boste veseli dogajanja na ljubezenskem področju, saj ste ga že nekoliko pogrešali. Le trezno in po pameti, pa se bo vse rešilo tako, kot pričakujete in si zaslužite.

Posel in denar

Nekje do sredine leta se vam bodo na področju posla, kariere in financ dogajale nasprotne reči. Lahko se zgodi, da za neko konkretno delo ne boste tako konkretno nagrajeni, ali pa se morebitna nova služba ne bo izkazala za tako odlično, kot so vam jo sprva predstavili. Izboljšanje te dinamike in tudi ravnovesja se vam obeta v drugi polovici leta 2023, ko boste dobili neko novo motivacijo in zagnanost za naprej. Morda dobite ponudbo, ki je preprosto ne smete zavrniti, morda se pojavi priložnost, ki jo boste zgrabili z obema rokama. Horoskop pa v vsakem primeru odsvetuje zapravljanje denarja za stvari, s katerim si ne boste mogli kaj veliko pomagati. Trošenje in brezglavo nakupovanje prek spleta bo vedno znova slaba ideja, zato se raje malce ustavite in še enkrat premislite, ali določeno stvar res potrebujete. Morda bi vam pri takšnih odločitvah lahko nekdo pomagal ? če ne družinski član, pa lahko prijatelj ali sodelavec. Bolje bo namreč, če svoje impulzivne nakupe nekomu razkrijete in prisluhnete še drugemu mnenju.

Zdravje

Preventiva, preventiva, preventiva. To naj bo vaše vodilo, svetuje letni horoskop 2023. potrudite se torej danes za vaše zdravje jutri, kar pomeni zlasti zmernost na vseh področjih, torej manj stresa, več zdravih obrokov, več vode in nesladkanega čaja ter vadbo, ki bo dvignila vaše počutje. Začnite raziskovati tudi področje osebnostne rasti, morda boste tam našli nekaj, česar bi se oprijeli v trenutkih, ko vam bo težko. Nikar ne bodite malomarni, ampak zlasti pozorni na znake morebitne bolezni. Delajte na tem, da jih zatrete v začetku in ne odlašajte z obiskom zdravnika. Predvsem pa horoskop svetuje več dnevnega počitka in sproščanja po napornih delovnih podvigih. Zatočišče poiščite v svojem domu, med najbližjimi, berite knjige in glejte filme s srečnimi koncu. Malce bolj bo treba skrbeti za svoje duševno zdravje, zato se oborožite s stvarmi, ki jih radi počnete. V to vključite še svojo družino in tako lahko skupaj poskrbite za bolj zdrav način vaših življenj. Podmladek vam bo dolgoročno hvaležen, saj veste, kajne?

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2023 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšen je strelec? Splošen horoskop zanj si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-strelec/.

Letni horoskop 2023 za astrološko znamenje Kozoroga

Vaša ambicioznost bo vendarle prišla do svojega izraza, saj boste vztrajno in odločno premagovali vse ovire, ki se vam bodo postavile na poti. Zdelo se vam bo, da vse cilje dosegate lažje in jih celo presegate, saj vam letni horoskop 2023 napoveduje navdihujočo sproščenost, ki vas bo vodila naprej in vam olajšala premagovanje zapletov. Uživali boste v vsakdanjih stvareh, kot otrok, ki se čudi vsemu okoli sebe. Čaka vas čudovito leto.

Ljubezen

V prihajajočem letu vas čaka prava osvežitev ljubezenskega življenja. Če ste v zadnjem obdobju morda nekoliko zaspali, vas čaka pravo prebujenje. Vaš partner bo navdušen, saj boste znova igrivi in radovedni ter pripravljeni na skupne podvige. Veliko časa boste namenili svoji boljši polovici, kar je tudi prav, pazite le, da vas oseba na drugi strani morda ne bi izkoristila za doseganje nekega svojega cilja, ki niti ni povezan z vami. Tisti, ki ste samski, bodite na preži, kajti zvezde so na vaši strani. Prevzemite pobudo, podajte kakšen kompliment in vabilo na romantičen zmenek, ki ga vaša oboževana oseba na bo znala zavrniti. Odpira se vam neko novo poglavje, vi pa boste strani svoje ljubezenske knjige popisali tako, da boste ob koncu leta zadovoljni. Nikar pa ne rinite z glavo skozi zid. Nahajali se boste namreč v lahkotnih energijah, ki so privlačne, zato nikar ne jokajte, če se kakšno povabilo na zmenek ne bo obrnilo vam v prid. Nekje vas namreč čaka nekdo, ki bo znal ceniti vaš trud in vam ga bo tudi bogato poplačal. To je vaše leto za ljubezen, izkoristite ga na tak prefinjen način, kot to znate narediti le vi.

Posel in denar

Letni horoskop 2023 vam napoveduje veliko poskoke v karieri, službi oziroma poslu. Pokazale se vam bodo številne priložnosti, ob katerih boste lahko nakazali svoje ambiciozne plati, hkrati pa boste dokazali, da ste odličen pogajalec, ki zna na videz še tako slabe dogovore spremeniti tako, da se zadeve obrestujejo. Res boste zagnani in motivirani, vseeno pa nadrejenim dajte vedeti, da vse to počnete tudi zaradi sebe in ne toliko zaradi njih. Zaslužite si pošteno plačilo in to jim povejte na glas. Sčasoma se bodo že navadili, da zahtevate svoje, a če vas bodo želeli obdržati v svojem kolektivu, vas bodo morali primerno nagrajevati. Premalo se cenite, zato lahko v tej smeri naredite velik korak naprej. Dogajali se bodo tudi preobrati, a v splošnem kaže, da se bo vaše finančno stanje v leti 2023 dodobra izboljšali. Predvsem zaradi vas samih, seveda, saj boste na področju posla zasijali v povsem novi luči. Zavedali se boste, da svoje življenje krojite zlasti sami. Če boste na poslovni poti srečali kakšnega koristolovca, ga mirno pustite ob strani in se ne pustite motiti.

Zdravje

Ker so na vidiku pomembne spremembe in pa splošno ugodno okolje za vaše znamenje, vam letni horoskop 2023 svetuje, da e z ovirami, ki se vam postavljajo, ne obremenjujete preveč, saj vam bi to le škodilo. Pozitivno razmišljanje je tisto, ki vas lahko vsakič znova potegne iz črnega brezna, zato urite svoje možgane tudi na tem področju. Ne boste verjeli, kaj vse lahko z njimi naredite. Preberite kakšno knjigo na to temo, zagotovo vam bo dala številne odgovore. Čas je namreč, da zablestite in da drugim pokažete, da ste ravno vi krojač svoje usode. Malenkosti pustite ob strani, sledite svojim ciljem in si zaupajte. Hvaležna vam bosta tako telo kot duša in to leto je čas, da nahranite zlasti slednjo. Razpoloženi boste dobro, sproščeni boste in pogumni, da svojo osebnost dvignete na neko novo raven, ki bo navdihnila tudi ljudi okoli vas. Vaša energija bo nalezljiva in morda za koga od bližnjih tudi zelo presenetljiva. Vredni ste, da vas opazijo.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2023 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšen je kozorog? Splošen horoskop zanj si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-kozorog/.

Letni horoskop 2023 za astrološko znamenje Vodnarja

Številna področja vašega življenja pred vas postavljajo ovire, a z nekaj vaje se boste toliko naučili in se tudi opogumili, da boste prepreke premagovali strumno ter odločno. Doživljali boste velike uspehe, vaša notranja moč pa bo prišla do prav posebnega izraza. Tudi drugi bodo opazili, da ste pravi borec in da vztrajno plujete po čereh, ki vam jih nastavlja življenje. Čas bo za velike premike, ki se jih ne bojte.

Ljubezen

Že na področju ljubezni in odnosov letni horoskop 2023 napoveduje kar nekaj dogodivščin oziroma avantur. Ni nujno, da v slabem smislu. Če ste vezani, je čas za napredek, na primer za zaroko ali poroko, morda za kakšno drugo popestritev vašega odnosa. Ljubljena oseba vam bo hvaležna, če boste predlagali skupne počitnice ali vajin odmik v neznano. Zdi se, da je vaše razmerje zajela rutina, ki vam trenutno ne odgovarja najbolj, zato je čas, da jo prekinete in v vaš odnos vpeljete nekaj svežine. Kar se tiče družabnega življenja, bo to kar pestro. Spoznavali boste nove ljudi in se zabavali, priložnosti za druženja se bodo kar vrstile. Če ste samski, se kakšno od novih spoznanstev razviti v nekaj več, če ste v zvezi, pa bodite pozorni na znake, ki vam jih nekdo daje. Morda si želi aferico, a končna odločitev bo vsekakor vaša. Premislite, koliko in kaj imate na kocki, preden uberete kakršen koli korak v to smer. Pri vsem skupaj pa ne pozabite nase, saj ste vi tisti, ki je najpomembnejša oseba v vašem življenju. Bodite pozorni do sebe, privoščite si kakšno osvežitev ali nov hobi. Čas je za to.

Posel in denar

Tisto, kar ste vsa ta leta vlagali, se vam bo v letu 2023 povrnilo. Trudili ste za rezultate, ki se včasih niso pokazali tako, kot bi si morda želeli, letni horoskop 2023 pa pravi, da boste vzcveteli in pobrali številne zasluge za projekte, v katere ste morda vlagali dolga leta. Disciplina bo kljub rezultatom še vedno potrebna, če boste hoteli nadaljevati v tej smeri, saj vas čaka tudi kakšna težka situacija. Ker ste vajeni podtikanj in težav, vam to ne bi smelo pobrati preveč energije, kljub temu pa se trudite, da bo vaša storilnost ostala na visoki ravni, saj si vendar ne želite, da bi spregledali kakšno usodno napako. Denar bo pritekal zmerno, v skladu z vašimi preteklimi delovanji. Nekje v petem mesecu horoskop svetuje, da pregledate trenutno finančno situacijo, naredite neko konkretno analizo in razmislite o tem, kako bi lahko v svoje življenje privabili več sredstev. Ni vse samo v poslu, zaslužek lahko pride tudi po kakšnem drugem kanalu. Predvsem je pametno nekoliko razširiti svoj pogled na svet in ugotoviti, da prekomerno zapravljanje nikakor ni dobro ne za vas ne za vaše bližnje. Sploh, če vas čaka kakšna večja investicija v vaš dom, ne bi smeli podlegati tako imenovanim akcijam, ki se kar vrstijo.

Zdravje

Ne pozabite na svoje zdravje, tudi če se zdi, da se počutite popolno in brez kakšnih koli težav. Zlasti bo treba narediti pomemben premik k temu, da se ne boste preveč obremenjevali s stvarmi, ki niso življenjskega pomena. Jejte tako, kot zapovedujejo splošne smernice, ne pozabite na gibanje in preživljanje svojega časa na prostem. Morda bo na vaše duševno počutje vplivala služba, a potrudite se, da boste slabe misli redno odganjali tja, kamor tudi spadajo. Na svet glejte s pozitivnim pogledom, saj nikoli ne veste, kdaj se lahko trenutne razmere poslabšajo. Obkrožite se s prijetnimi ljudmi, ki vam ne pijejo energije, in vaše življenje bo dobilo nek nov smisel. Ljudi, ki so toksični in se na vas spravljajo z neko pasivno agresijo, pa postavite pred zid oziroma se z njimi ne ukvarjajte, saj vam to bolj škodi kot pa koristi. Odnosi so tisti, ki lahko krepko vplivajo na vaše zdravje, zato se obkrožite s takšnimi, ki so na vaši valovni dolžini.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2023 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšen je vodnar? Splošen horoskop zanj si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-vodnar/.

Letni horoskop 2023 za astrološko znamenje Ribi

Zaupanje je tisto, na čemer bo leta 2023 treba delati, svetuje letni horoskop 2023. Da, zaupajte, da bo na koncu vse tako, kot mora biti, tudi če ne bo točno tako, kot si boste vnaprej predstavljali. Vaša notranjost točno ve, kako in kaj, vi pa se preveč ozirate na svojo razumsko plat. Ostanite pozitivni, negotovost pa pustite ob strani, saj vam zgolj jemlje pogum in energijo za napredovanje na vseh ravneh.

Ljubezen

Svojih bližnjih ne imejte za samoumevne in malce bolj previdni bodite pri tem, kako z njimi ravnate. Raje stavite na bolj odprto komunikacijo, pri čemer ne pozabite zlasti na poslušanje pomembnih oseb v vašem življenju. Vaši odnosi se utegnejo čudežno izboljšati, če boste naredili premike na tem področju, seveda pa pri tem ne pozabite na svoje želje in skupaj z boljšo polovico poiščita kar najboljši dogovor, od katerega bosta oba imela nekaj koristi. Na takšen način boste v partnerstvu prišli do pomembnega ravnovesja, ki si ga v resnici že nekaj časa želite. Samski, uživajte v neobveznih druženjih in spoznavanjih, izpovedovanja ljubezenskih čustev pa raje ohranite za res le posebne osebe v vaši okolici. Družinam bo to leto zelo naklonjeno, saj se bodo poglobile nekatere natrgane vezi, do izraza pa bo prišla tudi pripravljenost pomagati pri različnih nalogah med družinskimi članki. Domača opravila se bodo na takšen način opravila bolje in hitreje, vsi skupaj pa boste bolj zadovoljni.

Posel in denar

Prvi meseci leta 2023 obljubljajo uspešnost in kar nekaj končanih projektov, tudi takšnih, za katere ste še pred kratkim mislili, da so naravnost nerešljivi. Prišli boste na vrsto, da vendarle pokažete in dokažete svoje vrnile, veščine in sposobnosti, a nikar ne počivajte na lovorikah, saj druga polovica leta obeta nekaj več pretresov ter zahtevnih nalog, ki se jih boste morali lotiti, tudi če tega nočete. Dovolj ste sposobni, verjemite v to, zaupajte pa tudi drugim, saj boste pri doseganju ciljev potrebovali pomoč okolice. Spoznali boste, da lahko s skupnimi močmi premikate meje, če imate na svoji strani tudi planete (v tistem obdobju bo res tako), pa za vas sploh več ne bo ovir. Leto boste sklenili zadovoljni in uspešni, čemur bo sledilo tudi vaše finančno stanje. Bančnega računa pa se vseeno ne dotikajte preveč, da ne bi slučajno zabredli v kakšne nepotrebne težave, iz katerih bi se izkopavali več mesecev. Pazite na dolgoročne izgube, svojega denarja pa res ne zaupajte nikomur, tudi če bi ga želeli samo posoditi, saj boste predolgo čakali na povrnitev.

Zdravje

Meditacija in joga bosta vaši dobri prijateljici, pravi letni horoskop 2023. Tudi dihalne vaje vam bodo precej koristile, saj se vam bodo pretresi na poslovnem področju lahko poznali tudi na telesnem in duševnem zdravju. Predvsem je pomembno, da se ne bi preveč obremenjevali s stvarmi, na katere niti nimate vpliva. Dobro bi bilo, če bi nekaj več časa namenili fizičnim dejavnostim, saj so te odlična priložnost, da iz sebe spravite nakopičeno energijo. Zelo pomembno je tudi, da se prehranjujete uravnoteženo in da pijete zadostne količine vode ter drugih primernih pijač. V kolikor vas obremenjuje telesna teža, bo leto 2023 zagotovo pravi čas za konkreten načrt in izvedbo premikov na tem področju. Delajte zlasti na mišični masi, z vadbo lahko namreč dodobra preoblikujete svoje telo. Ker vemo, da je zdrav duh v zdravem telesu, torej delajte na tem, da boste z njim ravnali predvsem človeško. Za dušo pa si najdite neko novo dejavnost, zaradi katere se boste veselili vsakega novega dne.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2023 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšni sta ribi? Splošen horoskop zanju si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-ribi/.

Kaj pravi letni horoskop 2023 za družine?

V letu 2032 bodo družinski odnosi le še krepkejši. Obdani boste z ljubeznijo ter podporo vaše družine. Ljudi v zvezah bo spremljala želja po poroki ter ustvarjanju družine, samski pa bodo iskali ljubezen ter občutek udobnega in toplega doma.

Nasveti letnega horoskopa skozi vse leto 2023

Imejte v mislih, da preden imate radi druge, morate imeti radi sebe. Širjenje ljubezni naj vam bo prioriteta. Doživeli boste veliko vzponov ter padcev, v jeseni pa pričakujte, da se bo vaše trdo delo izplačalo. Izogibajte se negativnih komentarjev ter si jih ne jemljite k srcu, saj vas bodo le ovirali pri poti do uspeha.

Kakšni so nasveti za finance in posle v letu 2023?

Priporočljivo je stisniti ter potrpeti v težkih časih, saj bo naporno obdobje kmalu minilo. Letni horoskop 2023 priporoča, da načrte o nakupu nepremičnin ter raznoraznih drugih stvari opravite v čim krajšem možnem času. Ne bojte se stopiti na nove poti ter bodite samostojni.

Kaj se nam obeta na področju zdravja v letu 2023?

Na začetku leta boste lahko zasledili lažja obolenja, kar pa se bo kasneje spreobrnilo v celoletno srečo ter zdravje. Letni horoskop 2023 svetuje, da se v toplih dneh gibate čim več zunaj in se že zgodaj zjutraj odpravite po dnevno dozo svežega zraka. Prav tako si skozi prvo polovico leta uredite urnik spanca, saj vas v drugi polovici čaka kar nekaj težko prespanih noči.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja