Horoskop december 2022 za vsa znamenja

horoskop december 2022

Horoskop december 2022 je zadnji v tem letu. Ta konec leta je pravi čas za nekatera znamenja zodiaka, da si ogledate bilanco stanja vašega življenja. Prišel je čas za spremembo. V prvem tednu decembra poskušajte odmisliti skrbi in težave, ko se bližajo praznični časi, pustite težave ob strani. Za vsa znamenja bo drugi teden decembra udaren po mirnem vzdušju. Med prazniki pa bo družinsko vzdušje mirno in pomirjujoče, vezi se bodo med vami okrepile in v veliko veselje vam bo biti obkroženi s svojimi najdražjimi. To je čudež božičnega časa, ko je lahko vsak izpolnjen.

Ta mesec planetarni vplivi vsakemu ponujajo lepa zadovoljstva, osebna ali čustvena. Okrog 18. decembra se bo začela evforija priprav na božični čas, kar vam bo dalo dobrih energij. Prišel bo čas obdarovanj, ki prinaša veselje in radost, sovražnosti pa pospravite v omaro, ker je to odličen čas, saj je v zraku velikodušnost. V glavah ljudi se bodo začele dogajati dobre stvari. 20. decembra bo Jupiter zaključil svoje kratko bivanje v ribah, ki je nastalo zaradi njegove retrogradnje. Povezan z Venero in Merkurjem v kozorogu bo dal majhen zagon vodnim in zemeljskim znamenjem.

S Plutonom in Uranom kot okrepitvijo bodo navdušeni tisti, ki morajo stvari v življenju spremeniti, tako kaže horoskop december 2022. Kar se tiče tistih, ki se želijo osvoboditi okostenele situacije, boste imeli to možnost. Znamenji device in rib pa imate lahko nekaj pomislekov, a če na stvari gledate objektivno, se boste najbolje odločili. Kar zadeva znamenja zraka in ognja, vas bo razveselila vrnitev Jupitra v ovna, ki je predvidena za 21. december. Z dragoceno pomočjo Marsa, ki je še vedno v dvojčkih, vam bo to omogočilo nadaljevanje tekočih projektov ali odnosov, ki so bili ustavljeni, pravi horoskop december 2022. V tem podnebju, ki je obetavno za obe strani, Saturn vztraja v vodnarju.

Nekateri morda čutijo, da se jim stvari ne odvijajo dovolj hitro. Drugi pa bodo izkoristili priložnost in strukturirali svoje pobude tako, da bodo trajnostne. Vsekakor je vse odvisno od vas, planeti vam le dajejo določene možnosti, ki so na ta način bolj poudarjene in hitreje dosegljive, kot bi bile brez planetarnega vpliva. Horoskop december 2022 svetuje, da naj bo to čas, ko lahko marsikaj spremenite v svojem življenju in zaženete na novo projekte ter določene segmente vašega življenja, ki so vam v tem letu pešale.

Letošnje leto je bilo polno sprememb, ki se bodo še povečale v naslednjem letu in marsikaj se je izboljšalo ter spremenilo. Ljudje, ki v tem letu niso obupali in so videli v vsem, tudi v težah priložnost za sebe in tudi, ko jim ni šlo dobro, so lahko spremenili svoje mišljenje ter dejanja, ti ljudje so čisti zmagovalci, ki bodo dolgoročno želi svoje sadove v naslednjih mesecih in letih. Ni še prepozno, če se v tem mesecu lotite sprememb, boste še vedno ujeli vozovnico za boljšo prihodnost. Samo ne zaspite na lovorikah, ker tistim, ki jim je šlo preveč dobro, se lahko kaj hitro obrne situacija, če niso vlagali v sebe, izobraževanje, razvoj in prihodnost in so raje užitkali ter ignorirali znamenja usode in velike krize, ki nas je zajela. Nikoli ni prepozno, začnite že danes.

Horoskop december 2022 bo na vseh področjih življenja naklonjen devicam, levom in tehtnicam, ki boste imeli srečo, saj se vam bodo ta mesec planeti najbolj poklopili in vas vodili v neizmerno srečo. Vendar ste tudi druga znamenja pod drobnogledom planetov z nekaj manjšimi stranpotmi, ki pa so vaše še večje prožnosti, ki jih je modro izkoristiti. Zato pljunite v roke in razmislite ter naredite najbolje po lastni intuiciji, kar lahko. Tako se bo to leto za vse dobro izteklo in se spremenilo na bolje.

Mesečni horoskop december 2022 za ovna

Splošno: Leto zaključujete gladko. Ta mesec bo brez večjih težav, splošno razpoloženje pa bo sladko. Prva polovica decembra bo mirna, okoli 14. decembra pa bodo prisotne spremembe. Prejeli boste ponudbo za delo ali ugoden odgovor na prošnjo, zato lahko začnete s projektom, novo poklicno dejavnostjo ali ustvarjanjem. V ljubezni bo povsem mirno, razočaranja ne bo, velikega veselja pa tudi ne. Na družinski strani naj vajeti prevzamejo vaši ljubljeni. Okoli 20. decembra se bliža praznični čas, vzdušje bo živahno, vaša družina bo združena in srečna. Zdi se, da bo obdobje najbolj ugodno, da z otroki pripravite majhen izlet presenečenja za praznovanje konec leta.

Ljubezen: Področje ljubezni bo ta mesec na pavzi. Če vas Venera vabi, da pregledate vajin odnos, se morate osredotočiti in narediti nekaj prilagoditev. Če se bo vaš zakonec obnašal kot noj in bo tiščal glavo v pesek, morate umiriti situacijo in se izogniti nepotrebnim sporom. Trenutno potrebujete čas zase. Obdobje za samske ni lahko, saj se bodo dvomi razrešili, kar bo terjalo dosti energije in pogajanj. Ne najdete sorodne duše, zato ste lahko celo malce depresivni. Vzemite si čas za razmislek o tem, kaj si resnično želite, saj je to pravi čas za začetek dolgoročne zveze. Lahko računate na svoje prijatelje.

Denar: Ta mesec se stvari ne odvijajo tako hitro, kot bi si želeli. Ampak to ni razlog za nadaljevanje takega stanja. To čakanje je le začasno. Konec meseca se bo situacija obrnila v vašo korist. Zato izkoristite ta premor, da razširite svoj obseg delovanja. Izpopolnite svoje ideje ali projekte. Prinesite drugim tisto, kar jim manjka, da bodo popolni. Pri tem boste na udaru, ko se Jupiter vrne v vaše znamenje. Kar zadeva finance, če vaš prostor za ukrepanje ni tak, kot ste pričakovali, zmanjšajte širino kril in vse bo v redu. Ne pozabite varčevati za kasnejše čase in priložnosti za vlaganje, ko bo čas za to.

Zdravje: Nežno povedano bo ta mesec ves čas enakomeren in ne bo ne dobro ne slabo. Nič ne bo negativnega, samo to obdobje vam omogoča, da se poglobite, razmislite ali se odločite za določene situacije. Zvezde vam svetujejo, da se osredotočite na svoje prioritete, da si vzamete čas zase in uživate s svojimi najdražjimi. Ob koncu leta je korak nazaj neizogiben, zato pojdite nekam na samo in se vprašajte na mirnem mestu in mirno razmišljajte. Vendar ne zapravljate časa s pretiranim razmišljanjem. Poslušajte tudi druge, ker vam vaši bližnji dobro svetujejo. Še vedno pazite na to, da uživate dovolj hranil, ki imajo vitamine in minerale ter B12, ker vam lahko tega primanjkuje, če se počutite utrujeno. Pojdite tudi malo na sonce, ko bo.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop december 2022 za bika

Splošno: Ta mesec se ne podajajte z glavo pred seboj v smer, ki ni vaša. Dvakrat premislite, kaj ste se naučili iz svojih napak. Malo vam bo melanholično prvih 15 dni decembra, vaša morala pa bo vse boljša do tretjega tedna tega meseca. Od 18. decembra dalje boste dinamični in razigrani, praznično obdobje pa izkoristite maksimalno. Do konca leta bo vaše astralno nebo jasno, obdobje pa bo harmonično. S svojimi najdražjimi boste pomnožili drobne pozornosti. Okoli 13. decembra bodo možne poslovne poti. Uresničili se bodo novi projekti, konec leta pa bo naporen. Finančne težave se bodo končale, zato porabite denar kot želite. Do začetka prihodnjega leta bodo zvezde varovale vašo denarnico.

Ljubezen: Zavedajte se, da morebitna sovražna klima v vašem ljubezenskem življenju ni koristna za vaše življenje na splošno. Potrudite se, sreča vam je podeljena. Pozorni bodite do ljudi, ki jih imate radi. Da bi se vaš partner počutil dobro, ste se pripravljeni zelo potruditi in vaši drobni dodatki bodo ganljivi. V vajinem partnerstvu je dogovor dobronameren, lepšega za ta konec leta ne bi mogli niti sanjati. Lahko se poskusite izogniti velikim družinskim obrokom in preživite božič v ljubezni. Konec leta ni naklonjen novim srečanjem za samske, saj so vaše prioritete drugje. Dajati ljubezen razmerju ni del vaših trenutnih ciljev.

Denar: V službi, če projekti potrebujejo čas za uresničitev, bodo ostali na dnevnem redu. Vso svojo energijo boste vložili v prepričevanje, vaše ideje bodo navdušile sodelavce in nadrejene. Dobro svetovno gospodarstvo vam omogoča, da ostanete osredotočeni na svoje osebne projekte. Ta mesec vam nekdo, ki vam pomeni veliko, lahko pokaže vse prednosti, ki bi jih pridobili, če bi sprejeli ponudbo. Po finančni plati je stanje ugodnejše. Vaši dnevni stroški so zagotovljeni, prav tako tudi praznični. Če pa nameravate narediti zelo pomemben strošek, ne bodite jezni, če bo preložen.

Zdravje: To je čaroben čas, zato storite vse, kar morate, da se izognete spopadom. Vse skupaj v tem mesecu je pozitivno, priložnosti so, počasi greste proti svojim ciljem. Bistveno je, da si daste čas za razmislek. Ne sprejemajte prenagljenih odločitev. Če želite končati že dlje časa sklerotično situacijo, bi bilo pametno, da se sprijaznite s spremembo. S tem bi lahko pridobili mir, ki ste ga dolgo pričakovali in izgubili na poti. Ta mesec se boste počutili v redu, ne bo nekega presežka in ne tudi slabega. Da bi se čim bolje počutili, bodite osredotočeni v prehrano in ne pretiravajte za praznike v ničemer ter se izogibajte vsemu, kar vam res škoduje, ker boste potem to konec leta obžalovali.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop december 2022 za dvojčka

Splošno: Planetarni vplivi spremljajo vaše dosežke. Vaša kariera dobiva zagon in vaše poklicne želje se uresničujejo, zato skokovito napredujete. Lahko se lotite ali zaključite profesionalni projekt. Vaše ljubezensko življenje je nasprotje vašega poklicnega življenja, saj lahko imate težave z vsiljevanjem, dvomi in ne prevzamete vodstva, zato boste ostali na istem mestu, ne da bi delovali, zato boste izgledali razočarano. Če se zanašate na pomoč drugih, boste morda razočarani. Da bi se znebili stresa ali jeze, bi se lahko precej neracionalno posvetili športu. Okoli 21. decembra, ko se bližajo prazniki, boste povezali družinske vezi in vzdušje bo sproščujoče, ker boste našli dobro skupno energijo.

Ljubezen: Če je bilo vaše razmerje v zadnjih nekaj tednih nekoliko grobo, to ni zaradi pomanjkanja ljubezni, temveč zato, ker je vaše poklicno življenje poseglo v vašo zasebnost; pozabite na majhne zakonske težave in uživajte v čarobnosti božičnih praznikov, da se zbližate s svojim partnerjem. Samski, ne iščete stika. Nova srečanja vas ne privlačijo več tako, saj imate verjetno boljše stvari ali pa se zavajate, do prijateljev boste celo nezainteresirani. Ne skrbite, minljivo je, da bi našli željo po odhodu iz te situacije, delujte predvsem v službi. Taka situacija se slej kot prej izteče in zopet bodo nove priložnosti, kot so že bile.

Denar: Da bi dosegli svoje cilje, se morate potruditi. V najslabših dneh na žalost ne boste dobili pričakovanih rezultatov. Nikar ne obupajte in počakajte, da se Jupiter vrne v ozvezdje Ovna 21. decembra. Od tega datuma naprej se težave in razočaranja lahko razblinijo. Uspeh in dosežki se po tem obdobju vračajo v vaše poklicno življenje. Po finančni plati, čeprav vam ne pomaga, se morate zbrati. Potisnite nos v svoje račune in delajte stvari tako, kot je treba. S tem boste dobili nasmeh vašega bankirja. Če hočete, lahko vse uredite, kot je treba, nikar se ne zagovarjajte, da ne morete, ker se vam ne da. To se lahko hitro maščuje, sploh v prihodnosti, ko vas zadenejo zgube, kot strela z jasnega. Ukrepajte zdaj.

Zdravje: V prvi polovici meseca boste imeli manjši upad energije in se boste spraševali o lastnem življenju, na kateri točki ste in kako naprej. Na srečo ste obkroženi z dobrimi ljudmi, ki vam lahko priskočijo na pomoč. Vaša motivacija se bo vrnila pred koncem leta. Tudi vaša dinamičnost se bo vrnila, zato lahko zavedete svojo bližnjo okolico. Zvezde vas svarijo pred vsemi ljudmi, ki nimajo enakih afinitet kot vi, saj niste kompatibilni in v tem primeru je najbolje, da se držite distance. Brez panike, sklenete lahko nova srečanja, ki vam bodo spremenila življenje. Zaščitite se pred motečimi elementi in se nekoliko sprostite, da si naberete novih moči. Ta mesec vam horoskop toplo priporoča uživanje kvalitetne hrane in pijače za vaše telo v zmernih količinah, da se ne preobremenite. Zato se izognite zabavam in popivanju za praznike, ker vam to ne bo dobro delo.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop december 2022 za raka

Splošno: Mesec se bo za vas začel neenakomerno in težko se boste distancirali od projekta ali združenja. Sprašujete o pogodbi ali sodelovanju. Vaše prioritete bodo v glavnem poklicne dejavnosti. Imate težave z iskanjem časa za družinsko življenje in življenje v paru. Okrog 14. decembra pa se obeta izboljšanje, končno bodo prišle nove priložnosti in našli boste svojo motivacijo. V ljubezni, če vam partner očita, da ste manj prisotni, storite vse, da bi ga zadovoljili. Božično obdobje bo prišlo pravi čas in trenutek bo primeren, da osrečite svoje najdražje. Doma boste vključeni in vaša družina ter otroci vam bodo prioriteta. Ni boljšega časa za ogrevanje src.

Ljubezen: Kot občutljiva oseba morate biti pomirjeni, zato iščete tolažbo pri ljudeh, ki jih imate radi. Takoj, ko je drugi dojemljiv, ste se pripravljeni posvetiti. V ospredju vam je ljubša sladkost občutkov. Od 22. decembra naprej boste ljubili popolno, zvezde pa vam bodo prinesle svež veter. Zastavljate prava vprašanja o vajinem odnosu, če se zgodi, da se dvomi poležejo, boste imeli zelo hitro moč za razumna dejanja. Vaš partner ima za to zasluge, nenehno vam dokazuje, da vas ljubi in ne potrebujete več, da bi bili srečni. Samski zamujate veliko priložnosti. Vzrok pa je, da niste dovzetni za dogajanje okoli sebe. Nekateri imate upanje za razmerje, ki pripada preteklosti in čakanje je lahko boleče. Ne dovolite, da se bodo pojavile priložnosti, ne da bi se odzvali.

Denar: Ta mesec se lahko ponudi priložnost, ki vas bo verjetno rešila stresne situacije. Ko vam zmanjka sreče, boste imeli izbiro. Lahko jo sprejmete ali zavrnete. Da bi vam pomagali videti stvari jasneje, vam bodo svetovali ljudje, ki jim lahko zaupate s predvidevanjem, kako oni vidijo stvari. Zato jim prisluhnite, ne da bi izgubljali preveč časa, saj se stres lahko do vas vrne 21. decembra. Po finančni plati se vam morda zdi, da si zaslužite majhno nadomestilo. Prav imate, da si želite ugajati, vendar le, če je to v mejah razumnega. To pomeni, da pazite pri nakupih in in koliko kupujete ter koliko zadeve stanejo.

Zdravje: Vaša občutljivost lahko včasih škodi vašim odnosom in če težko uravnavate stvari, si vzemite čas za razmislek, poiščite nasvet pri ljudeh, ki jim zaupate ter izrazite svoja čustva. To vas bo pomirilo in uredilo okolje okli vas, da ne bo več tako stresno. Stres vam lahko naredi veliko težav, zaradi njega ne jeste dobro in lahko še zbolite ter postanete utrujeni ter anemični. Ta mesec je pomembno, da jeste malo bolj začinjeno hrano, da vas pogreje. Ne pozabite vnašati čim več mineralov in vitaminov s prehranskimi dodatki, vendar z njimi ne smete nadomestiti prehrane, ki je uravnotežena.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop december 2022 za leva

Splošno: Če nameravate reorganizirati svoje življenje, je zdaj pravi čas, da to storite. Od 4. decembra naprej boste naredili inventuro svojih želja, pričakovanj in ciljev, ki ste si jih zastavili. Ste trmasti; nič in nihče vas ne more prisiliti, da si premislite, vendar takoj, ko vaše ideje postanejo jasnejše, lahko to izkoristite, da se osredotočite na svoje zasebno življenje in prilagodite majhne težave. Mogoče je, da močne izmenjave začinijo debate v družini, vendar to ni pomembno, da se izognete nesporazumom, morate biti odprti. Na strani vaših ljubezni gre dobro, saj ste ljubeči, pozorni in skrbni za svoje ljubljene. Božičnim praznikom se boste približali dobre volje.

Ljubezen: Mesec december bo pod dobrim okriljem planetov in vaše ljubezni dobijo zagon. Če je bila v zraku prej elektrika, ste se zdaj naučili iz svojih napak. Ni velikih sprememb, le da se povezave zaostrujejo, raje imate dialog in ste bolj romantični ter veliko bolj demonstrativni kot običajno. Zgodi se lahko božični čudež. Ta mesec boste povsem poslušali svojega partnerja in želeli boste svetovati ter pomagati po svojih močeh. Od 11. decembra naprej vam zvezde dajejo priložnost, da konkretizirate projekt s partnerjem, ki je ostal v napetosti. V vajinem odnosu je nekaj novega. Samski ne boste ostali ob cesti. Od 15. decembra naprej bo vaša karizma vzbujala zanimanje, saj boste padli v oči drugim. Če se boste pustili zapeljati, ker to laska vašemu egu, boste imeli vseeno malo težav z zaupanjem.

Denar: Če ta mesec dvomite, bodite prepričani, da to ne bo trajalo. Počakajte do 21. decembra. Če potrebujete spodbudne znake, opazujte, kaj se dogaja okoli vas. Berite med vrsticami in razlagajte znake, ki vam jih pošiljajo. S tem boste razumeli, da boste vaše obljube držali. Torej bodite vzdržljivi in ne bo vam žal. Na finančni strani je sreča na vaši strani, da izpeljete ugodno finančno operacijo. Če torej želite resno okrevati, lahko izkoristite ponudbo, ki vam je bila dana. Pazite na lastno aroganco da ne zapravite priložnosti, ki je dobra vendar vama ne ustreza zaradi ega.

Zdravje: Za vas bo ta mesec vse dobro. Pričakovati je nekaj prilagoditev in razen tega je sreča na vaši strani. Uživajte v čarobnosti božičnih praznikov, da drugim dokažete, da jih imate radi in bodite pri tem domiselni. Dobra volja ta mesec bo povzročila, da boste tudi dobrega zdravja. Zdravje vam lahko popusti le zaradi premalo obleke, zato se raje oblecite toplo, kot modno. Ne pozabite, da je zunaj mraz. Izognite se tudi alkoholnim pijačam in preveč umetnim sladicam ob praznikih, saj vam bo tako dosti bolje in kasneje boste za to hvaležni sebi.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop december 2022 za devico

Splošno: Mesec december je sinonim vaše zaščite. Resnično ste ljubljenec planetov ta mesec in božič je pred vrati. Tisti, ki ste nepotrpežljive narave, vam bodo padle nagrade pred noge v vaše največje veselje. Zvezde kažejo na vašo ljubezen, lepa evolucija je prisotna okoli 9. decembra in ne boste sanjali, ampak je to realnost. Vaše ljubezensko življenje je polno energije, če si želite ljubečega ali poklicnega sodelovanja, so priložnosti tam. Ta dobra planetarna dinamika vam omogoča, da spremenite svoje vsakdanje življenje, ki popolnoma ustreza vašim pričakovanjem. To je mesec obdarovanj, za vas je to obdobje nagrajujoče. Vzdušje je lahkotno, čez časovno stisko boste šli naprej. Člani vaše družine se bodo veselili za vas.

Ljubezen: Vsak dan bodo vaša čustva na vrhuncu, kot običajno, ne boste delali stvari na pol. Živite močne in intenzivne trenutke in z veseljem združujete ljudi, ki jih imate radi, vzdušje bo kar otipljivo. Bodite previdni okoli 27. decembra bo potekala majhna razprava, ki vas lahko vznemiri. Vajin odnos je močan, saj ste trdo delali zanj, da ste prišli tja. Zdaj je čas velikih zaupanj, zato se s partnerjem prepustita izlivom. Če še nimate otrok, bi lahko bil ta projekt na vrhu seznama vaših prioritet. Za samske bodo planeti okoli 17. decembra ustvarjati lepa srečanja, priložnosti se bodo povezovale, zato se ne prikrajšate. Če gre za površinska srečanja, boste v tem blagodejnem obdobju popolnoma uživali medtem, ko boste čez čas čakali na pravo srečanje in zavezo.

Denar: Letošnje leto zaključujete z izzivi. V hipu ste lahko popolnoma malodušni. V najhujših dneh lahko mislite, da vam ne bo nikoli uspelo. Ne podcenjujte se! V nasprotju s tem, kar mislite, imate veliko talentov, ki jih ne uporabljate. Namesto da se torej smilite samemu sebi, izkoristite ves svoj potencial in letos boste na vrhu sveta! Na finančni strani je vaše ravnotežje odvisno od vaše sposobnosti obvladovanja pritiska, ki prihaja z vseh strani. Torej, ostanite mirni in tudi vaše finance bodo. Zato kar pljunite v roke in delajte, čeprav delate napake, je to dobro, ker boste potem točno vedeli, kaj je prava pot. Z veseljem poskušajte znova in znova in enkrat boste deželni velikih stvari.

Zdravje: Ne podcenjujte svojih pričakovanj, saj veste, kaj hočete in česa nočete več. Ker je to mesec obdarovanj, se morate pripraviti na vse, ker boste doživeli dosti presenečenj. To je dober mesec za vas in se boste tudi dobro počutili, vsekakor je vse odvisno od vas. Ne zanašajte se na golo srečo, ki jo boste sicer imeli ta mesec, ampak vedite, da ste si vse skupaj zaslužili in da so to darila neba za vas. Če se boste izogibali preveč hrupnim zabavam z veliko alkohola, mastnih jedi in jedi, ki škodujejo zdravju, bo vse v redu. Namesto tega povabite ljudi k sebi in naredite zdrave prigrizke, kot jih znate le vi in vsi boste zelo zadovoljni ter zdravi.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop december 2022 za tehtnico

Splošno: Že od začetka meseca si boste postavljali cilje. Konec leta pa boste uživali v uresničevanju novoletnega programa. Razvijali se boste v zasebnem življenju, pa tudi v poklicnem življenju. Uspeh vam je pomemben in božični čas je idealen čas za sanjarjenje o vaših projektih. Proti 10. decembru bosta prisotni dobra vitalnost in dobra energija, brez moralnih napetosti, ozračje pa bo zdravo. Želeli se boste srečati s svojimi sorodniki, starši in otroki. Računali bodo na vas in vašo domišljijo pri organizaciji praznovanja ob koncu leta, vam pa idej ne bo zmanjkalo. Skrbi pustite za sabo. V miru lahko zaključite leto in to bo dovolj za začetek na novo.

Ljubezen: Ne glede na to, ali ste par ali ne, v ljubezni iščete stabilnost, kar je potrebno za vaše ravnotežje. Vaš partner bo poskrbel, da skrbite zase, zato vas spodbuja, da se osebno izpolnite s projektom, strastjo ali hobijem. Če čakate na to, ste dočakali. S tem mesecem se vajin odnos krepi, čustva med vama pa so močna. Samski izstopite iz svojega mehurčka, saj ta mesec prihaja do korenite spremembe. Odložite svoje dvome, ko greste k drugim. Ustvarjanje novega znanja vas ne bo prestrašilo. Odločite se, da se boste zbližali z iskrenimi, zaupanja vrednimi ljudmi. Tudi, če ne iščete posebej ljubezni, se bodo priložnosti pojavile.

Denar: Vzdušje v službi bo še vedno rutinsko. Če se slučajno ponudi priložnost, njene slabosti odtehtajo njene prednosti. V teh okoliščinah je možno, da boste popustili svoje zavore. V najhujših dneh vas lahko premaga malodušje. Namesto, da se osredotočate na to, kaj je narobe z vami, poglejte vse prednosti, ki jih prinaša vaše vsakdanje delo. S tem boste razumeli, da je vaš razvoj na pravi poti. S finančne strani se razmere dobro držijo. Vendar vas modrost spodbuja, da ste pozorni na svoje stroške, če želite mesec zaključiti brez težav. Ne bo škodilo, če boste pozorni na finančni tok in če boste premislili, kako bi vlagali denar v prihodnost.

Zdravje: Leto boste zaključili v stilu. Računate lahko na svojega partnerja, ki vam bo delili ideje ali nasvete. Z odločitvijo za novosti in realizacijo svojih projektov lahko naredite velike korake. Pozorni boste na dobrobit ljudi okoli sebe. Vedno ste jim pripravljeni pomagati. Ves mesec bodo vaši dobri nameni nagrajeni. Dobili boste dokaz ljubezni. Odnosi bodo harmonični in vi boste cveteli. December bo mesec, ko boste res zadovoljni in se bo to poznalo tudi na zdravju ter dobrem počutju. Vseeno popazite na svojo prehrano, ker se pozimi manj gibljete in imate lahko zaradi tega težave. Jejte lahko in manj mastno hrano.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop december 2022 za škorpijona

Splošno: Začetek decembra bo malo čuden, občutek boste imeli, da se nič ne premakne naprej, ampak se dogaja ravno nasprotno. Proti 14. decembru se bodo začele pomembne spremembe in če v bližnji prihodnosti ne boste videli rezultatov, bodo gotovo prišle kaj kmalu. Ohranjali boste dober zagon, to je zelo pomembno in  zaznamuje vašo moč, da se lotite stvari. Poklicno področje bo še zahtevalo nekaj truda, a ste na pragu uspeha. Če delate v sodelovanju z drugimi, temu lahko zaupate. Zahvaljujoč dobri komunikaciji in konstruktivnim izmenjavam, boste napredovali. Kot družina se boste  vrnili k osnovam, obdobje pa bo primerno za uspeh. Obkrožen s svojimi najdražjimi, boste našli svoj pogum.

Ljubezen: Vaše sentimentalno življenje se bo upočasnilo do 16. decembra, potem bodo šle stvari hitreje in morali boste slediti tempu. Ljubezenski sektor bo bogat. Obdobje je ugodno in čustva bodo rastla, projekti pa se bodo uresničili. V vašem domu je nežnost na dnevnem redu. Brez težav boste izpolnjevali želje svojega partnerja in obratno. Če ste preživeli zapleteno obdobje, je tega resnično konec; vzdušje pa je sedaj sladko. Vaš partner je dojemljiv za vse. Dobre vibracije ščitijo vajin odnos. Samski boste v igri ljubezni zelo močni. Zdi se, da boste decembra zabavali kot mačka in mišjo. Strast, zaradi katere se čustva krepijo, bodo razplamtela, a da bi k sebi pritegnil srčnega izbranca, tega ne boste dovolili pokazati.

Denar: Čeprav ste bolj komercialni, kot običajno, rezultati niso dokončni. Ne mislite, da gre za usodo, saj ne gre za to. Od 21. decembra naprej bo posel spet na pravi poti! Zato izkoristite to obdobje zatišja, da si vzamete nekaj časa zase. Ali pa se izpopolnite z novo metodo. Po tem se boste popolnoma pripravljeni spoprijeti z navalom dela, ki se bo pojavil brez opozorila. S finančnega vidika gre temu sektorju precej dobro. Denar prihaja in zaostala plačila bodo prišla, kar vam dolgujejo, se bo vrnilo. Višek denarja boste lahko vložili za daljno prihodnost, ko boste želi super rezultate in dobiček. Zaupajte bližnji osebi, saj vam bo dobro svetovala.

Zdravje: Odrekli se boste določenim stvarem, da boste zaključili leto v pozitivnem duhu, pripravljeni na vse dogodke. Če se začetek meseca začne počasi, se konča tako, da vi začnete delovati. Ignorirajte težave preteklih mesecev, saj ste odločni pri svojih odločitvah. Ohranite svoj zagon, ne da bi dvomili vase. K temu mesecu pristopate z željo po opustitvi navad, ki vas ovirajo. Včasih bo naporen vsakdanjik, ki bo poln novosti. Vendar boste lahko vse zmogli, če se boste dobro organizirali in če boste uživali pravilno hrano, ki vas bo k temu spodbudila. Izognite se preveč mastni hrani in uživajte bolj začinjene jedi, ki bodo spodbudile vašo prebavo. Več se tudi gibljite na svežem zraku in skušajte ujeti kaj sonca, da si napolnite baterije.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop december 2022 za strelca

Splošno: Če se učinki prejšnjega meseca v vašem znamenju še vedno čutijo, dajejo planetarni vplivi velik zagon težavam. Okoli 5. decembra boste dobili preblisk, takrat boste razumeli, da je pomembno, da se premaknete naprej, saj ste zaostali. Zasebno in poklicno življenje sta povezani, zato imate težave pri premikanju naprej. Astralne vibracije vam kažejo, da morate vedno znova zaupati in biti odzivni. 17. decembra bo velika priložnost, vaše ljubezni bodo takrat v središču pozornosti in profesionalna stran življenja se bo premaknila naprej. Če ste se nedavno odzvali na ponudbo za delo, boste prejeli kontakt za razgovor. Na vas je, da pokažete svoje strokovne sposobnosti in svoje izkušnje.

Ljubezen: Imate občutek odgovornosti. Na voljo ste ljudem, ki jih imate radi. Vaš partner od vas pričakuje znak, če ste zaradi skrbi svoje življenje postavili v oklepaj, je čas, da stvari spremenite. Čimprejšnja vzpostavitev komunikacije med vama bo lepo darilo za ta konec leta. Samski boste lahko imeli zmenke, ki so dobri za vašo moralo, zato se odločite zanje, saj vam omogočajo, da preizkusite svojo moč privlačnosti. Deloma zapeljujete zaradi svojega humorja. Če ti odnosi niso nujno trajni, so  koristni. Počutili se boste dobro in to je najbolj pomembno. Poslušajte lastno intuicijo in ne pozabite, da ste vi odgovorni za vaše življenje.

Denar: Ta mesec bo še vedno zapleteno, a bodite prepričani, da ne bo trajalo. Z malo potrpljenja in vztrajnosti se boste vrnili na večjo hitrost. Torej, ne mislite, da vam je treba iskati drugje, če vaši sodelavci, vaš šef ali vaše stranke niso preveč pripravljeni na sodelovanje. Počakajte, da nevihta mine. Od 21. decembra naprej se bo veter obrnil vam v prid. Težave bodo izginile. Projekti bodo spet v vašem poklicnem življenju. Na finančni strani je ta sektor zaščiten s previdnimi planeti. Posledično ste zaščiteni pred nepredvidenimi stroški, kar je za vas seveda dobro, če gledamo na dolgi rok. Lahko se veselite prihodnosti z vedrino v srcu, ker vas čakajo lepe stvari.

Zdravje: Najdite si čas, spremenite svoje navade, spoznajte nove ljudi, saj je vse, kar je novo, dobro za vas. Blokade bodo ta mesec hitro za vami. Ste na pravi poti, le sledite ji in vztrajajte brez obupavanja. Zvezde vam puščajo široko polje za manevriranje in delovanje, izkoristite to. Če se morate odločiti, ne čakajte več, situacijo morate urediti, takoj reagirajte ob priložnosti in sklenite dogovor, ker je obdobje ugodno. Vse to bo pomagalo, da se boste bolj sprostili in da vam bo bolje ter se boste dobro počutili. Vendar za to morate delati sami, ne bo prišlo samo od sebe. Zdravje tudi ne pride samo, potrebujete več znanja glede prehrane in kombiniranja živil.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop december 2022 za kozoroga

Splošno: Ta mesec so vam planeti postavili zanimivo sceno in zdi se, da je božič pred vrati ter še prej, kot pričakovano. Naredite prostor za napake in se učite iz njih. Od 6. decembra naprej bo prijetno obdobje, glede obveznosti se odločite narediti selekcijo, saj gre za zaslužen počitek, počitek telesa in duha, ki ju res potrebujete. V zadnjem času ste se zavedli, da so vaše prioritete prevladale nad družinskim življenjem, kar ni bilo lahko sprejeti. Zato ste udarili po mizi in se odločili, da boste vse to spremenili. In če bi se vam vrnitev k osnovam zdela bolj pravilna? Razmišljanje o stvareh zagotovo vodi do nekaterih kompromisov, vendar ostajate zelo odprti za spremembe. Pokazati nekaj prilagodljivosti je za vas pomembno.

Ljubezen: V ljubezni boste vedri in ne boste imeli težav pri sprejemanju izbire drugih. O vas pravijo, da svoja čustva eksternalizirate, vendar boste poskušali dokazati nasprotno. Ne da bi padli v presežke strasti in čustev, bo odnos s partnerjem dober. V vašem odnosu bodo vladali sodelovanje, harmonija in veliko spoštovanja. Ne zadušite partnerja, saj naj vsak spoštuje skrivni vrt drugega. Za samske bi bilo dobro, če bi se bolj vključili v iskanje sorodne duše. Včasih ste težavni, zelo pogosto izbirčni zato si dovolite zelo malo sreče. In če bi spustili ovire? Poskusite, lahko le deluje.

Denar: Vrnitev Jupitra v ribe je v vašem najboljšem interesu. Planet sreče in širitve vam ponuja sredstva, da ponovno prevzamete vajeti svoje dejavnosti na svoj oseben način. Vendar se boste morali spopasti z zunanjimi nepredvidenimi dogodki. V določenih okoliščinah se boste morali prilagoditi, da ne bi užalili določene občutljivosti. Če po 21. decembru menite, da stvari postajajo težke, ostanite sproščeni. To je edini način za pomiritev prepirljivih misli. Na finančni strani so vaše finance po suhi dieti pripravljene, da se vrnete na pravo nogo in v dobro kondicijo.

Zdravje: Od 7. decembra naprej boste na voljo ljudem, ki jih imate radi, izbiralo pa bo vaše srce. Lahko boste zelo presenetili, a učinek je zagotovljen. Če pri določenih odločitvah hodite kot po jajcih, je to zato, ker ste še neodločeni, zato si vzemite čas, če je potrebno. Opustite predsodke, delajte tisto, kar se vam zdi dobro. Razmislite o svojih osebnih ciljih. Kar se tiče prerane, vam gre precej dobro in ste že dojeli, da ni vse dobro za telo, kar je okusno. Nadaljuje tako, da jeste kuhano hrano in ne hitite pri uživanju obrokov ter se izogibajte kavi in hitri hrani. Vzemite kdaj pa kdaj tudi prehranska dopolnila.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop december 2022 za vodnarja

Splošno: December je mesec prenove. Rast vaših poklicnih dejavnosti bo pozitivno vplivala na vaše zasebne odnose. Spreminjate se in v vaše življenje prihaja udobna situacija, čeprav dvomite, da boste okoli 11. decembra dobili dokaze o tem. Zaradi vraževerja, ko čakate, da se vaši projekti uresničijo, raje molčite in poskušajte blokirati ljudi okoli sebe. Pred koncem leta se ponovno osredotočite na svojo osebno pot. Dobra presenečenja bodo prišla hkrati z darili zato boste del srečnega zodiaka. Roko na srce, priložnosti tečejo, vi pa boste bogatili srečanja. Vaši občutki se bodo dvigali, zato boste na majhnem oblaku, da o dobrem družinskem vzdušju niti ne govorimo. Zadnji dnevi decembra bodo eksplozivni.

Ljubezen: V zadnjem času se na strani vaših ljubezni nič ne razvija tako, kot ste si želeli, ker če je v zraku elektrika, je za vas vse bolje. Če čakate na dokaze, jih boste dobili zelo hitro. Na sentimentalni ravni vas čudovito dogajanje lahko pusti brez besed. Še ni konec vaših presenečenj. Vaš partner bo zelo samozavesten in vam z nežnostjo pokaže svoje impulze.  Igra na srečo se je izplačala za samske, saj stavite na romantično srečanje v svojem življenju in uspelo vam je! Res se vam ponuja odlična priložnost, ta oseba je iskreno zaljubljena v vas. Leto boste zaključili v stilu, da vam vlije zaupanje v prihodnost in vas nasmeje.

Denar: Tudi ta mesec se morate zanesti na svojo mrežo, da se boste mirno razvijali in dosegli svoje cilje. Ker ste zelo dobri v vzpostavljanju odnosov z vsemi, vam ni treba preveč skrbeti. Vendar pa boste morda ugotovili, da nimate dolgo časa. Jupitrova vrnitev v ovna bi vam morala dati več kruha. Tiho počakajte do 21. decembra, saj s finančne strani prihajajo predlogi od vsepovsod. Videti je treba, ali si jih lahko privoščite sprejeti. Preden torej rečete da, poglejte na svoje bančne račune. Vse prej preverite, preden se začnete ukvarjati z investicijami ali nabavo. Ta previdnost vam bo pomagala, da boste odlično poslovali.

Zdravje: Pripravite se na spremembe. Če so priložnosti prisotne, je to zato, ker si jih zaslužite. Brskajte po dobrih vibracijah brez vprašanj in uživajte, saj ste prišli na cilj. Za ta konec leta vam planeti lahko naredijo lepo darilo. Vaš odnos se bo okrepil in začeli boste na novi podlagi z obljubo, da boste storili vse, da ohranite kohezijo vašega odnosa. Ta mesec boste odkrili, kje delate napake pri prehrani in vašem zdravju. Trma bo popustila in na podlagi drugih boste ugotovili, da niste imeli povsem prav in ko boste spremenil prehranski režim, se bo vse vrnilo v normalo, vendar bo trajalo nekaj časa. Bodite potrpežljivi.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop december 2022 za ribi

Splošno: Načrtovali ste preživeti čas z družino. To obdobje se vam obeta, le da se lahko v prvi polovici meseca vaši načrti nekoliko zamajejo. Nekateri vaši ljubljeni vam ne olajšajo življenja, zato tvegate povečan pritisk. Takoj po tem bo vse bolje, ozračje se bo umirilo in slaba volja bo izginila. Rešili se boste nadlog, zato lahko mirno razmišljate o božičnih praznikih, ki se nezadržno bližajo. Zelo enostavno, tako da se ponovno osredotočite na svoje prioritete v trenutku, ko najdete svojo motivacijo. Prvi teden v mesecu vam bo koristilo, da posodobite svoj projekt ali načrtujete svoje nove strategije. Na splošno bo december za vas konstruktiven in če si vzamete nekaj dni dopusta za sprostitev, boste uživali dvakrat bolj, kot običajno.

Ljubezen: Izgovori, ki ne držijo vode, jih ne želite več. Raje ukrepajte in nekaj naredite, kot da bi nekam pobegnili in izgubili s tem preveč dragocenega časa. Okrog 15. decembra se bodo stvari popravile, saj s čarovnijo vse postane lažje in komunikacija se obnovi. Takrat bo vajino razmerje dobro. Za samske je december 2022 ugodno obdobje, če želite spoznati nove ljudi. Ne boste se posebej trudili, saj ste privlačni in zapeljivi, zato vas ljubezen vabi. V drugem tednu boste začeli prebijati led. Hitro boste napredovali in zvezo obnovili s spontanostjo.

Denar: Ta mesec ljudje, ki cenijo vaše talente in spretnosti, obnavljajo svojo podporo in komplimente. Ker sreča nikoli ne pride sama, vam lahko dajo predlog, ki bi lahko pospešil vaš razvoj. Ne poslušajte čemernih duhov. Enkrat dobro razmislite o sebi, o svojih financah in karieri. V tem stanju duha boste imeli kraj, o katerem ste sanjali. Kar zadeva finance, ne skrbite, če denar prihaja počasi ali če vam ga od prejšnjega meseca malo primanjkuje. Od 21. decembra naprej bo ta sektor ponovno pridobil vso svojo dinamiko. Do takrat bodite bolj previdni, nato pa si lahko privoščite tudi kaj boljšega za sebe ali družino. Možnosti bodo tudi za pametno vlaganje v prihodnost.

Zdravje: Kar se tiče vaših čustev, preden naredite načrte o kometu, želite vedeti, kje v resnici ste, zato boste pretehtali prednosti in slabosti celotne situacije. Naredite majhno oceno, ki je učinkovita, da lahko razumete stvari. Nato boste obrnili zadnjo stran preteklosti in se odločili iti naprej. Če vam situacije ne ustrezajo, se ne razburjajte, od trenutka, ko vam uspe rešiti nekaj težav, sledi še vse ostalo. Bodite odzivni in brez pretiravanja. Zaupajte svojim občutkom. Prehrana vam gre precej dobro in naj vas prazniki ne zavedejo v sladkarije ter pretirano pitje. Škoda je vašega zdravja in truda do sedaj. Raje se malo brzdajte in jejte ter pijte zdravo.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.
Tedenski na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.
Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinašata ljubezen, zdravje in pa tudi, kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej. Napotki vam povedo, kje izkoristite mesec in kje bodite malo bolj previdni.

Kaj mi prinaša horoskop december 2022?

Horoskop december 2022 bo bolj umirjen kot prejšnji meseci, zato bodo prazniki precej spokojni in mirni za vse. Spremembe so že sedaj zelo vidne in se bodo še nadaljevale na bolje. Planeti prinašajo obilo miru, zaključek preteklosti in nova poglavja v zgodovini človeštva. Redki bodo, ki jim to ne bo ustrezalo.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezni v mesecu decembru?

V mesecu decembru bo ljubezen še najbolj postregla levom, devicam in tehtnicam. Vendar bo decembra v drugem delu ljubezen v zraku za vse ljudi in vsa znamenja, zato je boste deležni tudi drugi z morebitnimi manjšimi prekinitvami ali drugačnimi niansami. Zato ljubite druge in ljubezen se bo vrnila.

Katerim znamenjem bo horoskop december 2022 naklonjen?

Mesec december 2022 bo na vseh področjih najbolj naklonjen levom, devicam in tehtnicam. Ta znamenja bodo imela veliko sreče, ki jo ponujajo planeti in priložnosti prav na vseh področjih življenja. Tudi drugim znamenjem kaže zelo dobro, priložnosti so in od vas je seveda odvisno, ali jih boste izkoristili in kaj boste od tega odnesli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja