Gremo na Dneve piva, kjer bo pivo 1.5 evra, koncert skupine Bijelo Dugme pa popolnoma brezplačen

Dnevi piva

Zanimiv dogodek, ki mi je čisto pisan na kožo in se ga že zelo veselim.

Od 28. avgusta do 3. septembra bo v Zrenjaninu potekala tradicionalna prireditev Dnevi piva. To bo že 32. prireditev po vrsti.

V Srbijo grem vedno rad, zaradi več stvari. Na prvem mestu so zagotovo izredno prijazni ljudje. O Srbski gostoljubnosti sem že pisal v članku z naslovom Ali so Srbi res najbolj gostoljuben narod na svetu, ki si ga lahko preberete na www.tomazgorec.si/ali-so-srbi-res-najbolj-gostoljuben-narod-na-svetu. Drugi razlog zaradi katerega grem rad v Srbijo je njihova glasba. Rad poslušam vse od starega Jugo rocka, zabavno in narodno glasbo, tamburaše,.. Ne da samo poslušam, v to glasbo sem kar malo zaljubljen. Tretji razlog, zaradi katerega tako rad obiščem Srbijo je dobra hrana, četrti pa izredno nizke cene.

Da obstajajo ti dnevi piva v Zrenjaninu sploh nisem vedel. Za ta vsakoletni dogodek mi je povedal Branko Škof, s katerem sva se spoznala na enem od mojih seminarjev. Branko je zanimiv človek. Živi na Pohorju in se prehranjuje s tistim, kar sam pridela. Je ustanovitelj socialnega podjetja Združenje za preprosto in naravno življenje Maribor, katerega namen je pomagati ljudem, ki so pomoči potrebni.

Izlet v Zrenjanin na Dneve piva organizira socialno podjetje Združenje za preprosto in naravno življenje Maribor. Branko me je prosil, če bi lahko malo pomagal pri promociji samega izleta. Ker vem, da njegovo socialno podjetje tega ne dela za dobiček, sem takoj privolil, da pomagam pri promociji popolnoma brezplačno in da se bom za to maksimalno angažiral. Ko mi je Branko še povedal, da bo letos na prireditvi tudi koncert skupine Bijelo Dugme, katera je moja najljubša skupina, sem se takoj odločil, da grem na Dneve piva še jaz in s tem tudi podprem delo socialnega podjetja. V kakšni izvedbi bo koncert skupine Bijelo Dugme ne vem. Verjetno bodo Bebek, Tifa in Alen Islamović. No meni je pomembno že to, da bo tam Željko Bebek!

V Zrenjanin se gre za 3 ali 4 dni. Program pa je sledeč:

  1. dan (31. avgust): V Zrenjanin pridemo okoli poldne in se namestimo v hotel Vojvodina (4 zvezdice). Popoldan je organiziran ogled mesta Zrenjanin z lokalnim vodičem. Zvečer se gre na prireditev Dnevi piva.
  2. dan (1. september): Zajtrk v hotelu. Po zajtrku ima vsak prosto in lahko dela kar ga je volja. Verjetno se bo večina udeležila prireditve Dnevi piva, kjer bodo predvsem zanimive razne stojnice,.. Zvečer bo koncert skupine Bijelo Dugme.
  3. dan (2. september): Zajtrk v hotelu. Po zajtrku je organiziran izlet v Beograd ali Novi sad (vsak izbere sam kam želi iti). Iz Beograda, oziroma Novega sada se vrne proti večeru. Zvečer se ponovno obišče prireditev Dnevi piva, kjer bo zanimiv glasbeni program.
  4. dan (3. september): Zajtrk v hotelu. Nato še kratek sprehod po stojnicah piva in žara. Okoli poldne odhod v Slovenijo.

Cena opisanega aranžmaja je 98 evrov na osebo, oziroma 73 evrov, če se aranžma skrajša na tri dni. V ceni ni vključen prevoz, ki ga organizira Združenje za preprosto in naravno življenje Maribor. Za ceno prevoza kontaktirajte Branka preko e-maila brankog.skof7@gmail.com ali ga pokličite na 040 77 31 77.

Upam, da gremo na ta lep izlet v čim večjem številu!

5 komentarjev

    1. Nič ni pikolovsko! Najlepša hvala za informacijo. September sem že popravil v avgust.

      Kar se tiče trajanje programa, pa ni na meni. Je pa mogoče 4 dni za večino ljudi res dolga. Po mojem, bi bil odve nočitve najboljša izbira.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja