MestoIdej nudi cenovno ugoden oddih na otoku Krk

Za vikend sem se odpravil na otok Krk. Tokrat sem si prenočišče uredil preko spletne strani www.mestoidej.com v hotelu Bor v mestu Krk.

Hotel Bor je lep in urejen hotel. Vidi se, da je bil pred kratkim prenovljen. Hotel je lociran tik ob plaži. Tisti, ki ste bolj ljubitelji sence, se boste zadrževali pod velikimi bori, kateri nudijo odlično senco cel dan. Tisti, ki pa želite biti na soncu, pa se boste locirali na plaži, ki je sicer kamnita, vendar je zelo lepo urejena. Naredil so razne betonske police na katerih se lahko sončite. Tudi za dostope v morje so lepo poskrbeli.

V hotelu Bor sem imel polpenzion. To pomeni, da sem imel poleg nočitve tudi zajtrk in večerjo. Še posebej sem bil navdušen nad večerjo, ker sem lahko izbiral med več kot 30 glavnimi jedmi. Prvi dan sem jedel kalamare na žaru z blitvo in krompirjem. Bili so zelo okusni in tudi porcija je bila velika. Drugi dan pa sem se odločil za pleskavico. Bila je dobra, kot da bi jo jedel kje v Srbiji. Po okusu in tudi izgledu se je videlo, da je bila pleskavica narejena v kuhinji hotela, ne pa kupljena v katerem izmed velikih trgovskih centrov.

Pri zajtrku sem videl hotelsko kuharico in kuharja. Kuharica je bila gospa poznih srednjih let za katero menim, da je mogoče kaj v sorodu z lastniki hotela. Namreč gospa se je zelo trudila. Poleg tega pa mi je gospa dala vtis, da je to res tista prava kuharica z izkušnjami , ki ji ni vseeno, kakšnega okusa bo hrana, ki jo bo pripravila.

Hotel Bor spada med manjše hotele. Običajno se v manjših hotelih bolj potrudijo za gosta. Tudi za hotel Bor lahko to rečem.

Lokacija hotela je meni osebno zelo dobra. Da starega dela mesta Krk prodete peš po lepo urejeni poti v desetih minutah. Če greste v nasprotno smer od mesta Krk, pridete vse do kampa Krk in lahko pot nadaljujete na polotok Prniba. V bistvu lahko pridete vse do Punata. Vmes je samo okoli 100 metrov morja. Pridete lahko tudi zelo blizu otoka Košljun.  Sam sem šel tečt v soboto zjutraj in sem tekel vse do Punata. Še posebej zanimivo je teči na polotoku Prniba, kjer je po njemu speljanih kar nekaj makadamskih poti, prometa skoraj ni. Ta polotok je precej divji in zato še bolj zanimiv.

Tik pred hotelom je še fitnes na prostem, kjer ga lahko uporablja popolnoma brezplačno prav vsak. Prav tako so v neposredni bližini igrala za otroke, ki so tudi na voljo popolnoma brezplačno.

Manj kot 300 metrov od hotela je na voljo tudi zipline, kjer lahko poletite okoli 100 metrov preko lepega zalivčka. V tem zalivčku so na voljo tudi vodna igrala za otroke. Igrala in tudi zipline sta plačljiva.

Da je hotel Bor res lep in tudi okolica se boste prepričali, če si pogledate zgornje slike (za povečavo klikni na sliko).

Vedno ugodno in aktualno ponudbo spletne strani MestoIdej si poglejte na http://bit.ly/2w3UbcW.

hotel Bor Krk

1 komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja