Eco river camp, Globoko

Ker sem ljubiteljica narave in svežega zraka, sem se ponovno odpravila na izlet. Tokrat sva s Tomažem raziskovala gorenjski konec Slovenije. Tam sva obiskala Eco River Camp. Lokacija kampa je neposredno v bližini reke Save, bolj točno v naselju Globoko, ki leži v občini Radovljica.

Kamp se razprostira čez ogromno jaso, kjer imajo možnost najema prostora za postavitev vašega šotora, prikolice ali avtodoma. Na voljo pa je tudi najem luksuznega šotora ali mini lesene hiške. Luksuzni šotor je primeren za dve ali 4 osebe, poleg samega šotora pa pa imate zasebno teraso. Lesene hiške pa so na voljo za pare, ki si želijo samotnega oddiha, v okrilju narave. Za vse obiskovalce kampa so na voljo brezhibni tuši in toaletni prostori. Na robu jase je postavljena velika skupinska kuhinja, v kateri najdemo res vse kuhinjske pripomočke. Nadvse zanimiv se mi je zdel mini vrt, z veliko različnimi svežimi začimbami, ki so na voljo obiskovalcem. Za boljšo predstavo teh imenitnih hišk in šotorov, si lahko ogledate spodnji videoposnetek in se o njihovi posebnosti prepričate sami.

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na Tomažev Youtube kanal. Tam najdete še veliko zanimivih videoposnetkov iz različnih lepih krajev.

Cene za kampiranje, najem šotora in glaping hišk najdete na https://bit.ly/eco-river-camp.

V Eco river campu se lahko v sončnih dneh hitro namočite v Savi, ki je zelo osvežujoča in hladna. V kolikor imate otroke, je celoten prostor kot nalašč zanje. Veliko igralne površine za razne igre z žogo, postavljena je mreža za badminton, odbojko,… Če imate poleg svojega šotora in otrok tudi hišne ljubljenčke, so ti dobrodošli. Ponujajo tudi dodatne dejavnosti, kot so rafting, kanjoning, vožnja s kajaki. Posebna ponudba je tudi jahanje konjev. Če načrtujete eno-dnveni izlet po bližnjih znanih lokacijah, si je možno izposoditi tudi kolesa. Ena izmed super lastnosti kampa, je seveda lokacija. V radiju desetih kilometrov, si lahko ogledamo nekaj najbolj priljubljenih znamenitosti in naravnih lepot Slovenije. Med njimi so Blejsko jezero, grad, znan otoček sredi jezera, pustolovski park Bled in še veliko drugega.

Priznam, da sta me posebno navdušile še dve lastnosti kampa, ki je nima vsak. Na sami lokaciji stoji posebna prikolica, ki je preurejena v mini bar. Vodita jo zakonca iz Anglije, ki sta se z družino preselila v Slovenijo pred nekaj leti. Za ogled tega zanimivega bara, vam priporočam, da si pogledate posetek, na povezavi https://youtu.be/Qvdqcmd7t_M. Na voljo je veliko jedače in pijače, vendar take postrežbe ne boste doživeli vsak dan. Ta kulturna mešanica, tako ponudnikov, kot tudi obiskovalcev je fantastična. Vezi, ki jih v tem kulturno mešanem kampu lahko spletete, vas bodo obogatile in vam odprle nov pogled na svet. V letošnjem letu je na voljo tudi najem prikolice, ki je bila v lasti Adrie iz leta 1979. Lastnik Will s ponosom pravi, da je to mini butična soba, v kateri boste preživeli ene lepših dni v življenju. Sama mislim , da ima prav. V spodnjem posnetku lahko vidite kako urejena je prikolica, polna orientalskih detailov, ki tvorijo popolno celoto. Obema s Tomažem se je zdela zelo ljubka in perfektna za oddih v dvoje. Brez dvoma nas dopust v taki prikolici, ne pusti ravnodušnih.

Sprostitev v naravi vas bo napolnila s pozitivno energijo in če si res želite dopust, v pravem pomenu besede, je izbira ECO RIVER CAMPA kot nalašč za vas in vašo družino.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja