Tedenski horoskop za vsa znamenja od 6. do 13. 7. 2020

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si ogledate spodnji videoposnetek mesečnega horoskopa za mesec julij 2020 in si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Za informacije o tem, kaj vas čaka na posamezen dan, pa ste vabljeni, da si preberete svoj horoskop za vsak dan posebej na https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Kaj vas čaka v tednu med 6. in 13. julijem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vam je naš horoskop všeč, pa vas vabimo, da všečkate tudi našo stran FB stran Horoskopko, ki jo najdete na https://www.facebook.com/horoskopko/. Tam redno objavljamo dnevne, tedenske in mesečne horoskope za vsa astrološka znamenja ter druge aktualne novice s področja astrologije.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Lunino tokratno gibanje bo vašemu horoskopu, ki je zdaj poln podjetnosti v razmišljanju in iniciativnosti, tako da se lahko spravite počet karkoli, pa vam lahko uspe, dodalo še nekaj čustvenega naboja in spravilo v tek še tiste Ovne, ki so malo zaostajali, čakali na druge ali tuhtali, kako se lotiti dela. Saturn je s svojo vrnitvijo v Kozoroga vnesel nekaj več tihega pritiska v smeri, kaj vse je odvisno od tega, ali boste vi svoj del opravili v redu; morda bo to izraženo s strani nadrejenih v obliki priznanja za vaše dosežke in zaupanja v vas za naprej. Da bi se vas kdo lotil na neprijeten način, se ni bati, vsi vedo, kaj vse zmorete, in ta čas je veliko takih, ki ne dohajajo ter sistem zaradi tega trpi, na vas pa se da zanesti … Malo popazite na jezik te dni, prehiter bi lahko bil in bi z njim kaj spodbudili, pa ni tega nič treba. V ljubezni bo zanimivo, morda na več straneh hkrati, a brez kake nevarnosti, dobro se boste imeli.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Na službenem in poslovnem področju lahko v tem tednu napravite kak pomemben korak naprej, Uranov in po drugi strani Marsov vpliv dajeta dosti energije in iniciativnosti tudi za kaj večjega. Morda kaj takega, kar je dlje časa stalo in čakalo. Na finančnem področju se boste počutili dosti bolj varno kot v zadnjih mesecih in tudi za naprej bo kazalo podobno, to pa je za vas nujno potrebna okoliščina, da bi se počutili varne in bili bolj podjetni. Torek, ki bo načeloma precej miren dan, bo za vas odličen prav na področju poslov in službe, kjer boste mirno razporedili naloge po svoji delovni mizi, določili prioritete, napravili kake ključne zaznamke, da bi vam kasneje šlo lažje od rok, in se v prihodnjih dneh sistematično lotili dela. Tudi če gre za kako delo za nazaj, na primer za pospravljanje česa, imate zdaj še v tem tednu čas, da to naredite tako, da bo vsaj za nekaj mesecev mir glede tega.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Kot je za vaše znamenje običajno, bo tudi ta teden poln neke dvojnosti. Po eni strani velik pritisk, kaj vse je treba narediti oziroma kaj še ni opravljeno, in po drugi ležeren občutek, da bi si lahko nekaj časa vzeli zase in se imeli lepo, pa naj zunaj tolčejo strele, če hočejo. Kolikor bo časa, se boste ukvarjali s svojo garderobo, videzom ali frizuro, vzdrževali lepe stike s prijatelji, po drugi strani pa hiteli postorit vse, kar je nujno. Če se dogaja tudi kaj vznemirljivega na srčnem področju – tu bi se kaj lahko kdo novi ali pa bi se neki odnos na hitro in korenito spremenil v aktivni in prijetni smeri -, bodo druga področja bolj v ozadju, ne da bi se kaj sekirali zaradi tega. Nasploh vaše poslovno področje malo šepa, saj cilji niso zelo jasni ali pa jih je preveč. V četrtek in petek se boste spet enkrat zdrznili in “trdno sklenili”, da boste že v naslednjem tednu stvari počeli drugače…

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Ena od sprememb, ki jih je drugi junijski mrk vnesel v naša življenja, je ta, da boste Raki (in tisti, ki imate to znamenje ali pa Luno v horoskopu postavljeni na kak pomemben način) počasi sprejeli prepričanje, da je od vas odvisnega veliko več, kot ste bili vajeni doslej. Pa ne gre toliko za pritisk kot za spoznanje, kolikokrat ste bili prepričani, da drugi znajo, vi pa ne, a se je neredko dogajalo, da je šlo potem kaj v čisto napačni smeri. Sedaj bo šlo to stopnjah, tokrat v ponedeljek, ki bo vsem nam, ne samo Rakom, prinesel nekaj več iniciativnosti in kreativnega nemira, pa v sredo, polno prizadevnosti in pa lažje, neobremenjene energije, kot bi kdo na široko odprl okno. Mars bo ves ta čas prispeval energijo in prepričeval, da znate in zmorete, pa tudi okolje, v katerem delujete, bo postavljalo zahteve, ki jih bo treba izpolniti, in boste bolj aktivni tudi zaradi tega. Torek in četrtek sta primerna za finančne poteze, ob vseh potrebni previdnosti seveda, saj Merkur še vedno zvito preži na naše napake…

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Zanimiva kombinacija treh aktivnih planetov, Marsa, Urana in Merkurja, Levom prinaša velike načrte in upanje, da bo šlo vse kot po maslu. Marsikaj boste napravili čisto po občutku in izkazalo se bo, da je bilo to še najbolje, vse kompliciranje in poslušanje raznih svetovalcev, strokovnjakov in “strokovnjakov” boste preložili na kdaj drugič. V ponedeljek se boste zaleteli v neko aktivnost in hitro uvideli, da bi bilo bolje napredovati malo bolj počasi. V sredo bo šlo potem bolje, z manj težav in napak. Torek in sreda prinašata nekoga, ki bo želel vplivati ali pa si boste vi želeli od take osebe dobiti neko podporo ali pomoč. Ista dneva sta tudi ugodna za vse vrste dogovorov in konsenz pri kaki skupni zadevi, pa če gre za poslovno sodelovanje ali pa strinjanje o kaki pomembni zadevi v zakonu oziroma partnerstvu. Glede zdravja se boste odločili za neko pomembno spremembo, morda se boste odrekli kaki navadi ali pa se ne boste odpravili na dopust.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Konec tedna se na svoji poti spet obrne Merkur, tokrat naprej. Še kaka dva tedna počakamo, da ga minejo muhe, potem pa bo do oktobra mir pred njim … Ta čas nam bo vseeno še malo popopral naš vsakdan, sa je v napetih odnosih z Marsom in bomo zelo natančni, nasajeni in kajpak kritični kot le kaj. Če imamo v mislih kake lepe načrte, z njimi ta teden ne bo nič, pa naj še tako lepo kaže. Če drugega ne, bo nekje izpadel neki pomembni člen ali zveza ali pa si boste morda položaj s kakim drobnjakanjem zapletli kar sami. Kar se prijateljstev tiče, se lahko ponovno pojavi kakšno takšno, ki ste ga pred časom že odpisali, zdaj pa ne boste vedeli, kaj bi naredili. V zakonu bi morali ravno nasprotno vetriči pihati v pravi smeri in bi se, še najbolj rojenim malo po 10. septembru, moralo goditi dobro, harmonično. Pri financah velja biti malo previden, ne bo šlo vse tako, dobro, kot vam poskušajo predstaviti.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

V ponedeljek se boste verjetno malo umaknili ali pa vsaj počutili nelagodno, saj bo to dan “za akcijo”, ne pa za tuhtanje, tehtanje ali čakanje. In če vas bodo drugi prehitevali, vam tudi ne bo dobro. Torek in potem še četrtek bosta dneva, bolj vam pisana na kožo. Bolj zlagoma se bo dalo kaj narediti in ob tem poskrbeti še za malenkosti, da bi bilo vse videti brez pomanjkljivosti in po možnosti še lepo za oko, tako kot se šika. Saturnova vrnitev v Kozoroga za vas mora pomeni razmišljanje o bivališču, recimo o kaki adaptaciji (za katero bi bil že skrajni čas) ali nakupu (pa še pri kreditih se nekaj odpira …) ali selitvi. Tudi za razrešenje kakih starih dogovorov ali nejasnosti v odnosih z domačimi ali starši, zlasti če gre za kako posest, je čas kot naročen, vse vam lahko uspe. V zakonu bo malo manj mirno, v torek in konec tedna se zna zaiskriti, a bo tudi mogoče vse urediti z nekaj več diplomacije ali pa strasti.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Marsovo tokratno povezovanje z drugimi bo bolj napeto, še najbolj zato, ker se Merkur obrača na svoji piti na začetku Raka in s tem iritira Marsa ter ga vodi k prepirljivosti oziroma prehitrim reakcijam. Vaše rezultate bo na nivoju obdržala neka druga povezava, tista z Venero, tako da neuspešni ali nezadovoljni ravno ne boste ostali. Isti potencial prinaša dobre možnosti tudi na finančno področje, zna biti, da boste razmišljali o neki širitvi, recimo o kreditu, investiciji ali pa obračanju denarja. Spremembe, ki naj bi jih naredili, bodo zdaj, ko se je v Kozoroga vrnil Saturn, nekoliko počasneje, a tudi treznejše in bolj dolgoročne. Poleg tega boste v teh dneh deležni nekih informacij, ki bodo prelepe, da bi bile resnične, a kakor koli boste obračali, tem bolj boste videli, da so čisto uporabne. Za vse Škorpijone, ki se ukvarjajo z estrado, videom, gledališčem in tudi plastičnim ustvarjanjem, recimo slikanjem, kiparjenjem in podobnimi rečmi, je ta teden odličen čas za izražanje.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Nekaj več pritiska je videti v vašem tokratnem horoskopu, ki pa ga boste zelo dobro obvladovali ali pa kanalizirali. Ker vse manj kaže, da bi vse lahko opravili sami, si poiščite sodelovanje, kjer bodo naloge dobro dogovorjene in možnosti za uspeh večje. Potencial za sklenitev uspešnega poslovnega partnerstva je odličen, poleg tega se Luna giblje v smeri prvega krajca, in čeprav bo ta na nebu šele na naslednji ponedeljek, je že zdaj dober čas za kakršen koli začetek, lansiranje česa, tudi partnerstva. Podobno velja za zasebna partnerstva ali zakon, tu se lahko zadeve peljejo v res dobri smeri, tudi pri tistih zvezah, ki že lep čas (ali pa vsaj v zadnjih mesecih, ko nas je kriza zaprla med štiri zidove in je prihajalo do veliko več trenj kot navadno …) niso bile v dobri formi. Nevezani Strelci bodo v tem tednu zelo vznemirjeni, iskanje prave zveze se bo postavilo visoko na listi prioritet. Če bi se kje vezali prav zdaj, ne bi bilo nič nenavadnega.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Saturn zdaj že dobro deluje in postavlja stvari na svoje mesto. Tudi če to za vas pomeni kako zavoro ali dodatno nalogo, se bo kmalu izkazalo, da brez tega dolgoročno ne bi šlo dobro – včasih nas kaka prisila spravi celo v boljše stanje od pričakovanega … V ponedeljek se pazite prekipevanja čustev, že v torek boste ravnali bolj preudarno, tako kot navadno. Četrtek in petek vam bodo planetarne energije omogočile spreminjanje ali pa prilagajanje, vse pa v smeri ciljev, ki ste si jih zastavili. V partnerstvu ali/in ljubezni bo tokrat odlično povezani Uran poskrbel za malo dinamike, videti je, da v lepi smeri; morda pride celo do kake prijetne odločitve ali pa do pomembnega in odličnega pogovora. Četrtek je najboljši dan za kaj takega. Pri poslih se boste bolj kot z velikimi koraki ukvarjali z vzporednimi dejavnostmi ali pa kakimi malenkostmi, ki jih navadno niti ne opazite. Pri delu boste uspešni in z veseljem boste pogledali na doseženo.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Če niste postavljeni v situacijo, kjer bi morali nastopati ali javno voditi aktivnosti, bo to za vas precej dober teden. Zlasti za tiste Vodnarje, ki delujejo bolj stran od oči javnosti, ti imajo pred sabo vse možnosti narediti kak velik korak naprej ali pa urediti nekaj, kar je šlo zadnje čase bolj slabo. Pri poslih in v službi bo ob vsej vloženi energiji izplen malo slabši ali pa vsaj precej drugačen od pričakovanega. Ni nujno, da zato tudi slabši. Malo premislite, morda bi se iz takega nepričakovanega obrata v drugo smer dalo napraviti kaj uporabnega, morda celo donosnega … Merkurjevo obračanje konec tedna zna prinesti kako manjšo neprijetnost ali pa celo zdravstveno težavo, skupaj z nejasnostjo, za kaj gre. Ne pustite se zmesti ne paniki ne dezinformacijam, raje reagirajte bolj počasi kot preveč hlastno ali prestrašeno. – V srčnih zadevah se nekaj odpira tako lepo, kot bi lahko samo sanjali, ne bo manjkalo strasti in drugih lepih trenutkov.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Ta teden bi moral biti za rojene v Ribah kot naročen, saj prinaša veliko podporo Neptunu in poglavitnim hišam vašega horoskopa. Precej dobro boste vedeli, katera pot je prava, nekateri se vam bodo kar čudili. Če imate v mislih kaj ustvarjalnega, tudi kako praktično, uporabno stvar, ali pa projekt, potem začnite z akcijo, kar zdaj, še najbolje kar v ponedeljek. Tudi sreda bo za vas odličen dan, potem se bo s prihodom Lune v vaše znamenje nekoliko povečala vaša občutljivost in zna biti konec tedna bolj kot ne napet, čeprav še vedno poln kreativnega naboja. Le odnosi ne bodo šli več tako dobro kot prej. Kar se financ tiče, se pazite predvsem v drugi polovici tedna, ko se bo obračal Merkur, zna prinesti kake nesporazume ali napačno oceno. Ne bistveno drugače bo tudi v ljubezni, kjer bi bilo v drugi polovici tedna odnose bolje dogajanje “zamrzniti” za kak teden, tja do naslednje srede, da ne bi šlo kaj po zlu. Neki odlični načrti se vam bodo zdeli nedosegljivi, a verjetno bo veljalo bolj to, da nimate dovolj informacij ali pa podpore. 

Zakaj verjeti prav temu tedenskemu horoskopu?

Iz preprostega razloga. Piše ga eden vodilnih slovenskih astrologov Bern Jurečič, ki je tudi predavatelj in učitelj astrologije. Njegova astrološka izobrazba je mednarodno veljavna diploma s tega področja, hkrati pa je tudi zelo izkušen, se redno udeležuje posvetov in strokovnih srečanj ter svoje dragoceno znanje astrologije ves čas nadgrajuje.

Kje najdem redno osvežen tedenski horoskop?

Prav na naši spletni strani, kjer za vas vsak teden znova pripravimo aktualni horoskop. Da se lažje znajdete, zraven napišemo tudi datume, od kdaj do kdaj velja, hkrati pa lahko na naši strani pobrskate tudi za preteklimi tedenskimi horoskopi. Nič ne brišemo, vse ostaja javno dostopno.

Ali horoskop res vpliva na moje ljubezensko življenje?

Seveda, horoskop določa neke okvirne in najbolj značilne osebne značilnosti pripadnikov posameznih znamenj. Zato lahko sklepa tudi na to, s pripadniki katerih znamenj se boste v ljubezni predvidoma najbolje ujeli. In še kratek vodič za najboljše parčke: oven in vodnar, bik in rak, dvojček in vodnar, rak in riba, lev in strelec, devica in bik, tehtnica in dvojček, škorpijon in rak, strelec in oven, kozorog in bik, riba in škorpijon.

Kaj me čaka v letu 2020?

Za letni horoskop 2020 obiščite našo spletno stran in si preberite obširno napoved za vsako znamenje posebej, in sicer za področja, ki vse najbolj zanimajo - ljubezen, denar in zdravje. Preverite lahko, v katerih obdobjih vam kaže bolje, v katerih slabše, na katere stvari bodite pozorni, kje vas čakajo priložnosti in kje morebitne pasti. Letni horoskop 2020 je res vreden branja, saj nam poda neke smernice za pot v novo leto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja