Fotoknjiga za ohranjanje najlepših spominov

Fotoknjiga je odličen način, kako vaše digitalne spomine shranite v moderno urejeni in estetsko oblikovani knjigi. Pregledovanje starih fotografij, foto albumov in obujanje spominov je zmeraj zabavno in nostalgično vendar se je uporaba albumov zadnje čase precej zmanjšala. Z uporabo fotoknjige lahko vaše najljubše fotografije uredite in razporedite v knjigo kar preko spleta.

Kaj je fotoknjiga?

Fotoknjiga je knjiga, ki je sestavljena iz fotografij. Poudarek je na vsebnosti in razporeditvi fotografij, ki lahko povedo tudi kakšno zgodbo. Njena uporaba je postala zelo priljubljena tudi med uporabniki, ki želijo v knjigi zajeti lastne fotografije in spomine. Tako lahko na odličen način nadomestimo staromodne albume.

Na voljo je v različnih platnicah!

Fotoknjiga je lahko sestavljena na različne načine in ima različne platnice. Poznamo fotoknjižice, ki so narejene iz mehkih platnic, ki so povezane s pomočjo sponk in ne z lepilom. To, kakšen motiv bo na sami fotoknjigi, je odvisno od želja posameznika. Sicer so mehke platnice primerne za bolj preproste fotoknjige. Tudi tukaj, lahko posameznik sam izbere besedila ali pa fotografije, ki jih želi imeti na platnicah. Fotoknjiga z mehkimi platnicami je narejena tako, da pri izdelavi v knjižni blok vstavijo v izbrano platnico ter ga nato spojijo z lepilom. Trde platnice so odlične, saj so zelo trpežne. Zato so odlične, če želimo, da bo naša fotoknjiga ostala lepa skozi številna leta. Fotoknjiga bo tako zaščitena pred kakršnim koli mečkanjem in udarci.

Uporabniki lahko izberejo tudi premium platnene platnice, ki so več kot odlične, kadar želimo ovekovečiti zares posebne trenutke in priložnosti. Platnene platnice so izdelane tako, da se trdne platnice prevlečejo z visoko kakovostnim platnom in se pazljivo zalepijo. Tovrstne platnice so na voljo tudi v imitaciji platna. Tako bo vaša fotoknjiga izgledala popolnoma profesionalno. Platnice so lahko premazane z okrasnim lakom. Tako so izbrani elementi lahko prekriti z sijajnim lakom ali pa čudovitim zlatim in srebrnim premazom.

Fotoknjiga

Fotoknjiga lahko ima različne vrste papirja!

Kadar se odločamo za fotoknjigo, lahko izbiramo med številnimi vrstami papirja. Lahko se odločimo za digitalni tisk oziroma digitalno tiskani papir, ki je visoko kakovosten ter tudi razpoložljiv. Navadno se uporabi za izdelavo fotoknjig kakršnih koli vezav, velikosti in formatov. V kolikor ne želite navadnega digitalnega tiska, se lahko odločite za premium mat tisk. Tovrstni papir je več kot odličen za tiskanje fotografij visoke ločljivosti, saj je zanj uporabljen poseben HD tisk. Mat učinek je lahko tudi na platnicah vaše fotoknjige. Izberete lahko tudi digitalni tisk s sijajem, kjer pri izdelavi papir prevlečejo s svetlečim oziroma sijajnim premazom. Lakiranje ima na fotografijah poživilni učinek, saj so tako njihove barve izredno poudarjene in tudi zaščitene pred packanjem in vlago. Pri tiskanju panoramskih fotografij, je lahko uporabljena t.i. mokra metoda, ki bo papir izredno obogatila, poudarila barve in detajle fotografije in jo hkrati zaščitila pred umazanijo.

Fotoknjiga je na voljo v različnih velikostih!

Fotoknjiga je na voljo v žepni različici, ki je kot nalašč za ustvarjanje spominov na kakšne izlete in zabave. Majhna fotoknjiga je več kot primerna za darilo, zanjo je značilna tudi izredno preprosta in hitra izdelava. Odločite se lahko tudi za kompaktno panoramo ali pa kvadratno izdelavo fotoknjige, ki je izredno priročna. Velika oblika je na voljo v klasičnem A4 formatu. V kolikor želite večje izvedbe fotoknjige, lahko izbirate med fotoknjigami XL, XXL in XXL panoramo. Oglejte si pester izbor na https://www.cewe.si/.

Izdelava je več kot preprosta!

Vse, kar potrebujete za izdelavo fotoknjige, je primeren brezplačen program, kjer sprva izberete lastnosti, kot so velikost, vrsto vezave ter vrsto papirja in platnic. Nato lahko pričnete z ustvarjanjem lastne fotoknjige. Fotografije preprosto naložite v program, jih razporedite kakor želite, jim določite ozadje ter pisavo. Izdelava fotoknjige je nato predana v roke strokovnjakov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja