Želiš brezplačno dobiti družinski vikend paket v glamping naselju Natura Fina?

Nagradna igra je končana. Izžrebana je bila Špela Rozman. Nagrajenko prosim, če odgovori na moj mail. 

Bi želeli dobiti popolnoma brezplačno družinski vikend paket v glamping naselju Natira Fina? To pomeni, da greste lahko na vikend oddih od petka do nedelje dve odrasli osebi in dva otroka.

Kako lepo je v glamping naselju Natura Fina in kakšna je nastanitev, ki jo bo dobil nagrajenec si poglejte v videoposnetku na https://youtu.be/HEPVK5ueIc4?t=21

V nagradni igri sodelujete tako, da izpolnete spodnji obrazec, ter v komentar na videoposnetek, ki ga najdete na https://youtu.be/HEPVK5ueIc4, napišete kakšen se vam zdi glamping naselje Natura Fina in se naročite na moj Youtube kanal. Naročnina na Youtube kanal je popolnoma brezplačna. 

Na gradna igra bo potekala od 28.12. 2022 do vključno 20.1.2023. Srečnega nagrajenca bomo izžrebali 21.1.2023 in ga o nagradi obvestili po elektronski pošti. Prav tako bomo ime in priimek objavili tukaj na spletni strani. 

Ponudbo od glamping naselja Natura Fina si lahko pogledate na https://naturafina.com/glamping-slovenija-no2 in https://naturafina.com/glamping-slovenija.

Splošne pogojen sodelovanja v nagradni igri si lahko preberete na www.tomazgorec.si/natura-pogoji.

Ko sem bil zadnjič v glamping naselju Natura Fina sem naredil zanimiv intervju z očetom in hčerko, ki vodita glamping naselje. Intervju si poglejte v spodnjem videoposnetku. 

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Tam najdete še veliko zanimivih videoposnetkov z različnih lepih krajev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja