Horoskop januar 2023 za vsa znamenja

 

horoskop januar 2023

Horoskop januar 2023 vam lahko pomaga, da zastavite pravilne cilje za leto, ki je pred nami in ste hkrati pozorni na morebitne težave, s katerimi se boste soočali v tem mesecu. Januar je mesec, ko so vsa znamenja obrnjena v prihodnost in razmišljajo o ciljih, ki jih želijo doseči v novem letu.

Mesec januar je čas, ko še vedno razmišljamo o dogodkih in uspehih preteklega leta, hkrati pa si po napornem prazničnem decembru nabiramo moči za nove izzive. Večino znamenj v prvem mesecu čakajo nove priložnosti za dolgoročne pozitivne spremembe, ki bodo vplivale na vsa področja vašega življenja.

Preberite si horoskop januar 2023 in spoznajte na katerih področjih vam vas v januarju čaka največ priložnosti. Temu primerno lahko nato prilagodite svoje načrte in aktivnosti. Ne skrbite, če ta mesec za vaše znamenje ne prinaša samih dobrih novic, saj boste kmalu spoznali, da so lahko težave, s katerimi se soočamo v tem trenutnku lahko odlične priložnosti za osebnostno rast in razvoj.

Pred nami je mesec poln priložnosti in napredka, na to kaže tudi horoskop januar 2023, zato brez skrbi zakorakajte v novo leto, ki bo v marsikaterem pogledu še boljše kot prejšnje. Vse pa je seveda odvisno od vas in tega, kako boste izkoristili priložnosti, ki vam jih ponuja življenje.

 

Mesečni horoskop januar 2023 za ovna

Splošno: Začetek leta bo ovnom prinesel dosti osamljenosti in občutke izoliranosti ter depresije. To je jasen znak, da so vam planeti namenili čas, ko se morate posvetiti sebi, se obrniti vase in napredovati na ta način, potem pa boste pritegnili k sebi še ostale, kar bo rešilo vaš občutek samote in vse bo spet v redu.

Ljubezen: V partnerstvu vam dobro kaže, polno ljubezni in razumevanja, tako v obstoječi zvezi, kot tudi možnosti za nove zveze, če si tega želite ali ste samski. Ta mesec je kar za izkoristiti, kar se partnerstva tiče, saj so vam zvezde naklonjene. Občutili boste harmonijo, predvsem za to, ker boste vi tako mirni, da boste še partnerja potegnili za sabo in oba se bosta dobro počutila.

Denar: Vaše pozitivno denarno stanje se bo le še povečevalo. Edino, kar vas lahko ovira je to, da boste z glavo druge kot pri poslu ali službi in lahko tudi kakšen posel zaradi tega izgubite ali vas opomnijo nadrejeni, da obstajajo bolj zainteresirani ljudje za službo.

Zdravje: Januar bo za vas naporen, zato se večkrat umaknite v samoto in ustvarjajte sami za sebe, delajte to, kar imate najraje, kar vas bo okrepilo in vam dalo novih moči. Če začutite prevelik stres in breme, ki ste si ga nakopali s tem, da skušate vsem biti v oporo, se umaknite in poskrbite za sebe. Privoščite si sproščevalne kopeli, uporabite sivko ali eterična olja iglavcev, kar vam bo dalo novih moči in povrnili si boste notranje ravnovesje.

Splošno: 3
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop januar 2023 za bika

Splošno: Na splošno se boste biki že od začetka leta počutili zelo dobro in pozivno, izjemno mirno in vas nič ne bo moglo spraviti iz vašega miru. Najpomembneje je, da se ne pustite zavesti drugim, bodite bolj v osami in se obrnite v sebe, poslušajte se in ne nasedajte novoletnim zaobljubam, ker jih ne potrebujete, da boste zelo uspešni, saj vas lahko vznemirijo.

Ljubezen: Ker ste preveč zaposleni, ne bo veliko časa za bližnje, vendar se bodo vedno lahko zanesli na vas, tudi partner in družina, zato se bodo ob vas počutili ljubljene in varne, kar vam bo prinašalo veliko veselja. Samski ne boste imeli dosti časa za iskanje partnerja, bolj vas bo vleklo delo in sledenje novim ciljem.

Denar: Za vas bo nekaj novega to, da se vam nikamor ne mudi in tako boste postali še bolj uspešni ter zadovoljni, tako v službi, kot v poslih, če imate podjetje. Skušajte tudi kam vložiti višek denarja za dolgoročno investiranje. Uspešni boste predvsem v timskem delu, možne so tudi povišice in napredovanja, ker boste zaradi novega načina dala še bolj uspešni kot do zdaj.

Zdravje: Januar bo čas globljih notranjih raziskovanj in iskanj lastnih potencialov, v čemer boste uspešni in boste zelo napredovali, zato se boste tudi dobro počutili. Čim bolj meditirajte in bodite v miru ter tišini sami s seboj. V prvi polovici januarja pa bodite še posebej pozorni na genitalije ter sečila in na znake, če je morda kaj narobe, da takoj reagirate. Lahko greste tudi na preventivni pregled, če menite, da boste tako bolj.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

 

Mesečni horoskop januar 2023 za dvojčka

Splošno: V januarju bodite malo bolj divji in spustite svojega otoka iz sebe ter si izpolnite dolgoletne sanje in cilje. Imeli boste veliko priložnosti za vzpostavitev novih odnosov, bodisi v družini kot tudi s poslovnimi partnerji ali v službi. Našli boste lahko nove hobije in posle, le bolj se morate angažirati in na polno začeti to leto, kar se vam bo do konca leta še obrestovalo. Mars v vašem znamenju bo poskrbel že na začetku meseca, da boste polni energije.

Ljubezen: Partnerju in družini se ne boste skoraj nič posvečali, kar pozabili boste na njih, po drugi strani pa vas bo močno motilo, da se partner in bližnji nič ne posvečajo vam. Dojeli boste, da moraj obiti odnosi obojestranski in ne more ena stran dajati več kot druga, ne da bi prišlo do neravnovesja. Samski ta mesec ne boste naredili vidnega koraka k partnerstvu, kar je zaenkrat prav, saj morate razčistiti sami s sabo, potem boste pritegnili pravo osebo.

Denar:  Ne prenaglite se v odločitvah, še posebej v poslu in partnerskih odnosih. Brzdajte se in ne prehitevajte dogodkov s prehitrim sklepi in izjavami, ki vas bodo spravile v težave. To enako velja v poslu, kot v službi in doma. Glede denarja bo stabilnost nihala od praznega računa do večjih zneskov. Pazite pri investicijah, da se ne prenaglite, raje večkrat premislite in prespite.

Zdravje: Ta mesec bo zdravje na vrhuncu, počutili se boste močne in mladostne ter nepremagljive. Priporočamo več meditacije in umirjenosti ter premišljenostih, ker si lahko nakopljete negativne posledice, ki vas lahko spravijo v stres in potem do pomanjkanja imunskega ravnovesja. Pojdite tudi kam na izlet in veliko telovadite, da spravite iz telesa energijo, ki se vam kopiči.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

 

Mesečni horoskop januar 2023 za raka

Splošno:  Da bi se znebili lanskih stereotipov, pojdite na kakšno potovanje v tujino za razvedrilo in učenje. Bodite pazljivi, da ne dirjate preveč na cesti od vse energije, ki vas bo prevevala, rajši se vozite kot pravi kralj, previdno in dostojanstveno. Tako vas bodo drugi še bolj spoštovali in vas cenili, kot če divjate.

Ljubezen: Bodite pripravljeni, da boste deležni neverjetnih pohval, očarljivih ljubezenskih pisem in drugih presenetljivih oblik občudovanja. Vaša priljubljenost bo zelo naraščala, vendar ne boste mogli ugotoviti, zakaj. Ne sprašujte se, ampak samo uživajte v pozornosti.

Denar: Na področju denarja ne bo nič novega, potrebovali boste nekoliko več truda, da pridete do financ, kot običajno, ker se morate bolj sebi posvetiti in ko boste nekatere zadeve razčistili, boste pritegnili k sebi tudi nove posle in denar ali službo. Če bi radi dosegli kaj novega in večjega, je morda zdaj ravno pravi čas za psihologijo in kakšne nove projekte glede osebnostne rasti, kar bi vam znalo res dobro uspeti.

Zdravje: To je za vas sanjsko obdobje dela na sebi, osebnostne rasti in zadovoljstva. Največ znanja lahko pridobite iz dobrih knjig, ki se jih kar lotite, saj boste januarja za vse to še kako dojemljivi. Razvijajte lastno intuicijo in se pogosto obrnite sami vase ter naredite dober načrt za naprej.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

 

Mesečni horoskop januar 2023 za leva

Splošno: Januarja boste večino misli usmerjali v ljubezen in spolnost, malo manj pa v delo ali študij, kar bi za vas lahko imelo večkratne posledice, zato se skušajte umiriti, meditirati in se uravnovesiti. V nasprotnem vam bo razpoloženje nihalo od velikega veselja in entuziazma do globoke depresije, kar pa seveda ni dobro za zdravje. Na začetku meseca boste zelo impulzivni in ne boste razmišljali, ampak kar takoj ukrepali, brez razmisleka, kar ni dobro.

Ljubezen: Kar se ljubezni tiče bo to za vas poseben mesec, saj imate veliko priložnosti spoznati nove ljudi in samski najti partnerje. Tisti, ki ste vezani, boste lahko svoje odnose še bolj poglobili. Starši boste imeli januarja poseben čut za vaše otroke, s katerimi boste še bolj vzpostavili pristen in dolgotrajen odnos. Če pa bi želeli zamenjati partnerja, najti novo priložnost, če do zdaj niste dobili tega, kar menite, da zaslužite, potem se ozrite naokoli, ker bo v tem mesecu priložnosti res dovolj, tudi preko interneta.

Denar: V poslu ali v službi ne bo tako, kot ste si zamislili in lahko pride tudi do kakšne prekinitve posla ali delovnega razmerja, kar bi vas znalo precej iztiriti in razžalostiti. Nikar ne podlezite žalosti in obupu, ker je to za vas dejansko samo dobro, saj vsaka prekinitev pomeni tudi dobro novo priložnost vendar le, če boste na tem delali in se ne skrivali v lastnem oklepu ter tarnali. Ko se boste enkrat ozrli nazaj na ta mesec, boste zelo hvaležni, da se je to zgodilo in ste potem šli na dosti boljše.

Zdravje: Najprej boste morali poskrbeti za zdravo telo z veliko gibanja in zdravo prehrano, nato pa boste lahko v miru meditirali ter dosegali lepe rezultate v osebnem napredku. Občutek osamljenosti vas lahko spravi v velik stres in vam poslabša imunski sistem. Naredite to, kar znate najbolje, meditirajte in se uravnovesite pa bo spet vse v redu.

Splošno: 3
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop januar 2023 za devico

Splošno: Januar je za vas mesec, ko se boste v sebe poglabljali in našli poti za naprej, hkrati pa boste gradili nove odnose v prijateljstvih in poslih, kar vam bo dalo novega zagona, saj v tem resnično uživate, ko spoznavate nove ljudi in dogodke ter se iz tega vleko učite. Nekateri cilji bodo letos za vas prelomni in sklepanje novih prijateljstev vam bo pri tem pomagalo.

Ljubezen: Ta mesec boste kar malo pozabili na svoje bližnje in partnerja, tako zelo boste prevzeti z delom in novimi priložnostmi, kar vam lahko povzroči nekaj preglavic, ki pa jih boste hitro rešili z nekaj več pozornosti bližnjim. Samski ne boste imeli časa za nove zmenke in novo razmerje, saj se temu radi posvetite s polnim srcem in telesom, zato boste malo počakali na kasneje, ko bo več časa.

Denar:  Kar se denarja tiče, boste imeli kar nekaj izzivov in sporočila glede financ bodo ta mesec kar deževala. Bodite zelo previdni, ne spuščajte se v zelo tvegane posle, če jih ne poznate dobro, ker si lahko naredite nekaj izgube. Če pa boste dobro premislili in spoznali vse nevarnosti, se jim boste lahko izognili, finance pa bodi zaživele kot prej in se proti koncu meseca še močno povečale. Dovolite, da denar in ostalo bogastvo pride do vas.

Zdravje: V tem mesecu boste imeli vleko volje in energije, dosti časa tudi v miru prebrati kašno knjigo, iti na izlet ali sprostitev ter masažo, tako da bo imunski sistem deloval kot je treba. Privoščili si boste lahko sprehode v naravo, izlete s partnerjem ali prijatelji, kar vam bo pomagalo, da se boste uravnovesili. Svoje misli boste dobro uredili in boste spet pripravljeni na nove delovne napore.

Splošno: 5
Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop januar 2023 za tehtnico

Splošno: Januarja boste tehtnice precej občutljive. To pomeni, da boste vsa čustva občutili kot nekaj najresnejšega na svetu, kar vam bo prineslo zelo velike spremembe, saj čustev ne boste mogli več prezreti in boste morali veliko zadev razčistiti pri sebi. Spremljali boste sami sebe na vsakem koraku in če boste imeli občutek, da ste kaj narobe naredili, vas bo to precej bolelo.

Ljubezen: Januar bo za tiste, ki ste v zvezi pokazal, ali je ta odnos pravi ali ne. Samski boste sicer imeli veliko priložnosti, ki jih verjetno ne boste dosti izkoristili, saj se boste bolj poglobili v sebe in ugotavljali, kaj vam ne ustreza, kar vam bo pokazalo pot za naprej.

Denar: Tisti, ki ste v kolektivih, se lahko na začetku leta počutite malo odrinjeno in osamljeno, vendar brez panike, vse se bo uredilo, ker je zdaj za vas čas, da si uredite lastno samostojno pot. Trenutna odtujenost bo kaj kmalu minila, na to pač vplivajo planeti. Imeli boste čas zase in za raziskovanje lastnih vrednost in ko jih boste odkrili, boste s tem pritegnili nove ljudi, ki bodo skupaj z vami to tudi bolje izkoristili, kot tisti, ki so odšli.

Zdravje: Ta mesec se lahko počutite nezadovoljne, ker boste imeli občutek, da težko kaj naredite glede neuspešnih področij svojega življenja. Tudi majhne stvari, kot je organiziranje predala za smeti ali brisanje nekaterih neuporabljenih aplikacij na telefonu ali računalniku, vam lahko dajo občutek dosežka, kar vas bo pognalo naprej.

Splošno: 3
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop. 

 

Mesečni horoskop januar 2023 za škorpijona

Splošno: Takšni boste kot vedno, še bolj resni in praktični ter delovni, vsega boste imeli zadosti. Vaša moč se bo še povečala, imeli boste energije, da bi jo lahko dajali tudi še drugim. Vaši cilji, ki si jih boste zadali ob novem letu bodo jasni in zelo dosegljivi. Vi pa jim boste že takoj sledili in jih v prihodnosti tudi zagotovo dosegli.

Ljubezen: Od vaše močno povečane spolne sle bo partner še pregorel, nekaterim bi lahko bilo preveč, zato bodite prizanesljivi, če imate partnerja, ki ni tako nagnjen k pogostim odnosom. Skušajte namreč upoštevati tudi mir in potrebe drugih. Ne bodite nepremišljeni pri besedah, ker lahko marsikoga prizadenete, ne da bi za to sploh vedeli.

Denar: Posli vam lahko zelo dobro začnejo cveteti, kot tudi naloge v službi, ker boste spoznavali in sklepali prijateljstva z novimi ljudmi ter podjetji. Obeta se vam velik napredek, ki ga lahko dobro izkoristite, vendar izberite re realne cilje, ne kar vse, kar vas navduši, saj ne boste mogli vsega izpeljati in boste preveč razpršeni.

Zdravje: Izkoristite svoj prosti čas, da berete dobre knjige, spečete kruh, si privoščite pedikuro ali dolgo kopate. Dovolite si, da prenehate skrbeti za druge toliko časa, da se lahko razvajate. To vam bo februarja dajalo veliko moči in energije, je pa tudi ta mesec za to ugoden in ga izkoristite.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

 

Mesečni horoskop januar 2023 za strelca

Splošno: Januarja boste prav neverjetno vztrajni v vsem, kar se boste odločili in svojim ciljem boste sledili zelo natančno, zaradi česar se bodo drugi na vas lahko 100 % zanesli, kar je za odnose zares dobro in jih lahko poglobite. Zelo boste napredovali, nak kar  ste lahko ponosni. Hkrati vas bosta pestili trma in konzervativnost, kar ni v vaši naravi, zato boste morda potrebovali nekaj pomoči človeka, ki je bolj odprt od vas.

Ljubezen: Vaši bližnji in partnerji bodo veseli, da ste še bolj odprti in dovzetni za njihove težave, kot ponavadi, vas pa to lahko malo obremeni, če ne boste previdni. Občasno potrebujete samoto, zato to jasno povejte bližnjim, da tudi vi kdaj rabite oporo in skrb zase, pa brez skrbi, povsem bodo razumeli, vi pa se boste počutili sproščeno in prenovljeno ter tako dobro, kot še nikoli.

Denar: To je obdobje, ki ga lahko dobro izkoristite za nove projekte, novo službo, delo, ali za menjavo službe, za pridobivanje novih strank in razvoj poslov. Izboljšate lahko tudi inovacije v podjetjih ali doma ter si posodobite delo in ostale rutinske stvari. Ta mesec vam je naklonjen tudi za izboljšanje finančne plati, ali za dolgoročno vlaganje v varne naložbe.

Zdravje: Ta mesec bo za vas kar naporen, saj se bo veliko dogajalo in priložnosti bo res veliko, kar bi vas znalo malo izčrpati. Da bi to preprečili je najbolje, da se ne predajate skrbem in stresu ampak pogumno in po pameti delujete, počasi ter razumno. Če česa ne boste zmogli, potem to opustite in pojdite naprej. Naredite le toliko in tisto, kar lahko naredite kakovostno, pa bo vse v redu. V veliko oporo vam bodo prijatelji in družina, kar vam bo povečalo voljo in veselje.

Splošno: 5
Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

 

Mesečni horoskop januar 2023 za kozoroga

Splošno: Januarja bo primeren čas, da boste opustili stare in konzervativne načine delovanja, ki so precej ustaljeni. To je čas napredka in sprememb ter bolj ekscentričnih izkušenj. Lahko zlezete iz svoje cone udobja in se začnete zabavati. Čas je, da na področju ljubezni in denarja spremenite igro. Tudi ta mesec bo bikom prinesel veliko dobrega in napredka.

Ljubezen: V partnerstvu bi znali ponavljati stare napake, ki se jih še niste znebili in osvojili lekcijo. Bodite pozorni na to, če se vam kaj ponovi ali da vam to partner očita. Tisti, ki boste hoteli novo zvezo pa tudi bodite pozorni na to, da napak od prej ne ponovite in se vam lekcija ne vrne kot bumerang.

Denar: Takrat se boste verjetno počutili tako, da se želite umakniti nazaj v svojo lupino in ne boste želeli biti v središču pozornosti. Pri poslu to ni dobro, zato poskrbite, da se tam to ne zgodi enako tudi, če vas ne bo v ospredju. V službi ni nič narobe, če ste usmerjeni v sebe, vendar bodite pozorni, da se vaš glas sliši, ko je je to pomembno za vaše delo.

Zdravje:  Zdravje vam bo januarja nekoliko nihalo predvsem zaradi odnosov z ljudmi in več stresa. Pomagalo vam bo, da ste včasih bolj v miru sami, včasih pa vam bo pomagala dobra družba. Ukvarjajte se s stvarmi, ki vas zanimajo, vendar ne z vsemi hkrati, pojdite po vrsti in počasi pa bolj odločno. Morda vam bo pomagala tudi kakšna skodelica zeliščnega čaja več in pa dobra hranilna hrana v ne prevelikih količinah.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop januar 2023 za vodnarja

Splošno: Če že dolgo razmišljate o nakupu nepremičnine ali novem poslu, je to obdobje za vas zelo ugodno in lahko precej uspešno. Januarja bo vaš intelekt še posebej bistro delal, vseeno pa bodite  pazljivi, da ne pridete v konflikt s prijatelji ali sodelavci, saj ste lahko tudi trmasti in nepopustljivi. Malo popustite in vse bo steklo kot po maslu. Dovolite tudi drugim, da zadihajo in se izrazijo, saj več glav več ve, na koncu se boste seveda odločili, kot vam je prav. Nenazadnje ste zanesljiv in trden ter realen človek.

Ljubezen: Odnosi se vam bodo izboljšali s partnerjem ali pa boste imeli končno čas poiskati dobro zvezo, sploh, če ste samski. Nenadoma boste imeli več časa na razpolago, kar vam bo zelo dobro delo in vam prineslo novih poznanstev ter sreče. Sčasoma boste ugotovili, da je to super in vam tudi to ustreza, ker je sproščujoče.

Denar: Januar bo res vaš delovni mesec tako za zaposlene kot tudi za tiste, ki imate lastno podjetje in posle. Delo bo kar deževalo, tudi financ bo vleko, vse bo šlo kot po maslu. Tisti, ki iščete delo, pa boste ta mesec lahko našli sanjsko službo, ker boste lahko izbirali med kar nekaj ponudbami. Po naravi ste vodja in vaše voditeljske sposobnosti se bodo še bolj razvile ter prišle do izraza. Izkoristili boste prav vse, priložnosti, ki vam bodo prišle nasproti in prav je tako, saj bodo pozitivne posledice vidne še vse leto.

Zdravje: Razmislite o svojih vsakodnevnih navadah in razvadah, ker nekatere  niso najbolj zdrave. Pijte več zeliščnih čajev in uživajte več vitaminov ter prehranskih dodatkov, da si ohranite imunski sistem, hodite tudi na sprehode in svež zrak. Ko se boste čutili utrujene, je res najbolje, da greste enostavno počivati, to pa vam bo povrnilo zdravje ter vlilo novih moči.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

 

Mesečni horoskop januar 2023 za ribi

Splošno:  V vaši naravi je, da znate poslušati, kar vam v službi lahko povzroči napetosti in stres, ker si ženete k srcu, kar vam drugi pravijo, saj ste občutljivo in čustveno bitje. To velja še posebej za tiste, ki delate v velikih timih. Ne postavljajte si zelo velikih in napornih ciljev za vse leto, ker bo to zaenkrat za vas preveč naporno in vas lahko celo blokira ter ovira. Raje se lotite vsakega cilja posebej. Skušajte biti kdaj tudi bolj sami in se posvetiti sebi bolj, kot drugim, kar vas bo vrnilo na pravo pot.

Ljubezen: Januar je za vas pomemben mejnik do še večje sreče, ker vam je zelo naklonjen. V ljubezni ne boste veliko dejavni, kot da se želite od odnosov malo spočiti in se odmakniti od ljudi. Nekaj časa bo tako trajalo, nato pa boste zopet si želeli tesnih odnosov z družino in prijatelji. Če imate možnost pojdite z njimi na lep izlet, kar vas bo osrečilo in sprostilo. V tem obdobju imate veliko možnosti osebne rasti in se podkrepiti v ljubezni do sebe.

Denar: Januar vam bo prinesel vleko sprememb in seveda novih priložnosti. Če imate občutek, da morate zamenjati službo ali iti v nove posle, to tudi storite, ker vas čakajo veliko boljše zadeve, kot ste jih vajeni do sedaj. Pazite se le preobčutljivosti. Veliko boste razmišljali o lastnem življenju in tudi naredili konkretne korake k spremembam, videti je, da vas nič ne more ustaviti več na tej poti.

Zdravje: Malo boste pozabili na lastno zdravje, tako zelo vas bodo prevzele nove priložnosti. Poskrbite za to, da boste zdravo jedli in se izogibajte hrani s preveč holesterola, izogibajte se kajenju in pazite na svoje srce ter ožilje. Več se gibajte in preberite kakšno knjigo o zdravem načinu življenja. Konec meseca bodite še bolj previdni, da ne boste imeli kakšnih posegov ali operacij, ker bo polna luna precej vplivala na vaše zdravje in krvni sistem.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinašata ljubezen, zdravje in pa tudi, kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej. Napotki vam povedo, kje izkoristite mesec in kje bodite malo bolj previdni.

Kaj mi prinaša horoskop december 2022?

Horoskop december 2022 bo bolj umirjen kot prejšnji meseci, zato bodo prazniki precej spokojni in mirni za vse. Spremembe so že sedaj zelo vidne in se bodo še nadaljevale na bolje. Planeti prinašajo obilo miru, zaključek preteklosti in nova poglavja v zgodovini človeštva. Redki bodo, ki jim to ne bo ustrezalo.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezni v mesecu decembru?

V mesecu decembru bo ljubezen še najbolj postregla levom, devicam in tehtnicam. Vendar bo decembra v drugem delu ljubezen v zraku za vse ljudi in vsa znamenja, zato je boste deležni tudi drugi z morebitnimi manjšimi prekinitvami ali drugačnimi niansami. Zato ljubite druge in ljubezen se bo vrnila.

Katerim znamenjem bo horoskop december 2022 naklonjen?

Mesec december 2022 bo na vseh področjih najbolj naklonjen levom, devicam in tehtnicam. Ta znamenja bodo imela veliko sreče, ki jo ponujajo planeti in priložnosti prav na vseh področjih življenja. Tudi drugim znamenjem kaže zelo dobro, priložnosti so in od vas je seveda odvisno, ali jih boste izkoristili in kaj boste od tega odnesli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja