Green resort glamping – Vodni park Radlje ob Dravi

Vodni park Radlje ob Dravi

Ne veste, kje bi porabili svoje bone? Razmislite o glampingu! Na odlični lokaciji vas pričakuje Green resort Glamping, ki se nahaja v Vodnem parku Radlje ob Dravi, le 10 minut od meje z Avstrijo. Nudijo štiri lesene simpatične hiške v osrčju neokrnjene narave, razporejene okoli manjšega jezera in sprostitev na letni terasi ob večjem jezeru.

Ob vstopu v Green resort Glamping se lahko najprej sprostite na prostorni moderni terasi ob večjem jezeru in si privoščite hladno pijačo ali kakšno od njihovih okusnih jedi. Terasa je odprta za vse obiskovalce, ne zgolj za glamping gost, zato ste vabljeni na obisk tudi če ne nameravate prenočiti. Vsako jutro na njej postrežejo obilen zajtrk, nudijo tudi vegetarijanske menije.

Desno od terase se ob pšeničnih poljih nahajajo lesene hiške. Vsaka hiška ima dve postelji, in sicer ena zakonska postelja v pritličju in še ena v nadstropju, dostopna po leseni lestvi. V hiški tako lahko udobno prespijo do 4 osebe. Vsaka hiška ima tudi svojo teraso z mizo in stoli ter visečo mrežo.

Kot sem že omenil, je posebnost tega glampinga ta, da se na sredini med hiškami nahaja manjše jezero, ki prijetno hladi ozračje v vročih poletnih mesecih. V njem se lahko igrajo vaši otroci, medtem ko pijete kavo na terasi pred hiško, v plitvem jezercu pa se lahko ohladite tudi sami. Večje jezero pa pride prav zlasti v poletnih mesecih, saj se takrat spremeni v skoraj čisto pravi vodni park z ležalniki, toboganom in otroškim igriščem za najmlajše. Jezero je povsem anravno s kristalno čisto vodo, za katero skrbijo s pomočjo naravnih organizmov.

Za glamping goste so le 30 metrov od hišk na voljo tudi skupne kopalnice.

Kako so v živo videti glamping hiške, si poglejte v spodnjem videoposnetku.

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na Tomažev Youtube kanal. Tam najdete še veliko zanimivih videoposnetkov iz različnih lepih krajev.

Infomacije o prostih terminih in cene najdete na https://bit.ly/Green_Resort_Glamping.

Zraven jezera je tudi visoka lesena opazovalnica, iz katere lahko opazujemo celoten vodni park. Opazovalnico sem obiskal tudi sam in potrdim lahko, da je razgled res neverjeten.

Radlje ob Dravi imajo veliko gorskih kolesarskih in pohodnih poti. Med najbolj priljubljene sodita predvsem:

Pot do Sv. Treh Kraljev (25 km), ki jo boste prevozili v približno dveh urah. Pot se začne v centru Radelj ob Dravi in vas bo pripeljala do čudovite cerkve Sv. treh kraljev.

Pot čez Dravo na Sv.Anton je dolga približno 27 km, prekolesarili pa jo boste v približno dveh urah in pol. Pot se prične v centru Radelj ob Dravi in vas popelje do lovske koče Orlica, cerkve Sv. Antona na Pohorju in cerkve Sv. Lovrenca, od koder se ponuja neverjeten razgled na okolico.

Green resort Glamping je čudovito doživetje za vse ljubitelje narave, ki si želijo sproščujočega oddiha v neokrnjeni naravi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja