Glamping na Jezerskem – Možen obisk preko turističnih bonov

Ste kdaj že poizkusili glamping? Če ste že, zagotovo veste, kako super zadeva je, če pa še niste, pa morate poizkusiti. To letos lahko storite tudi za turistične bone, ki nam jih je podarila država.

Sam, sem pred časom obiskal glamping na Jezerskem, kjer nudijo pet zanimivih lesenih hišk na zelo lepi lokaciji, polni zelenja. Kako je videti tukaj, si oglejte v spodnjem videoposnetku.

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Tam najdete še veliko zanimivih videoposnetkov z različnih lepih krajev.

Sam sicer nisem spal v teh čudovitih lesenih hiškah, ker sem bil nastanjen v planinski koči Skriti biser, ki je prav tako v sklopu Cvet gora. Sem pa navdušen, nad videnim in bom zagotovo enkrat šel za par dni v eno od teh čudovitih lesenih hišk. To mora biti res super doživetje.

V Cvetu gora vam nudijo tudi zajtrk iz domačih dobrot.

Omenjeni glamping je pod okriljem družinskega podjetja Cvet gora, ki ga vodita Tanja in Jure. Tanja in Jure sta zelo prijazna in sta svojim gostom vedno na voljo za karkoli. Med mojim obiskom sem spoznal tudi dve punci, ki delata v Cvetu gora. Tudi ti dve punci sta izredno prijazni, prijetni in ustrežljivi, tako, da je to še en razlog več zakaj se izplača iti na počitnice v Cvet gora na Jezerskem.

Cvet gora se nahaja malo izven centra Jezerskega, tik pred Planšarskim jezerom. Poleg omenjenega klasičnega glampinga nudijo tudi družinskega za pet oseb, o katerem si lahko več preberete na www.tomazgorec.si/glamping-jezersko-druzinski, planinsko kočo Skriti biser o kateri najdete več informacij na www.tomazgorec.si/skriti-biser-jezersko, prostor za kampiranje in sobe. Vso njihovo ponudbo najdete na www.cvet-gora.si.

V Cvetu gora imajo tudi manjši, vendar zelo prijeten gostinski obrat, kjer vam nudijo vse vrste domačih dobrot. Jaz sem pri njih jedel domače štruklje z različnimi okusi in jih ne morem prehvaliti.

Zanimivo je tudi dejstvo, da lastnica Tanja dela sama različne domače jedi in pijače. Vem, da dela domačo marmelado, veliko vrst alkoholnih zeliščnih pijač in še druge stvari, ki pa sem jih žal pozabil, kaj vse mi je naštela. Čeprav nisem ljubitelj žganja, mi je bilo njeno žganje, ki je narejeno iz 102 zelišč zelo všeč. En poseben okus ima, da bi ga človek kar pil in pil.

Glede na mojo osebno izkušnjo v Cvetu gora, vam upam obljubiti čudovito doživetje, če se boste odločili iti sem na počitnice.

Še to moram povedati, da je Cvet gora namenjen ljudem, ki imajo radi mir, tako da za mlade, ki si želijo zabave do poznih jutranjih ur ni primeren. Šefica pravi, da pri njih ljudje pričakujejo mir in je dolžna, da poskrbi za to.

Preberite si zanimiv in informativen članek o Jezerskem, ki ga je napisala lastnica Cveta gora na www.tomazgorec.si/jezersko in članek o Planšarskem jezeru na www.tomazgorec.si/jezersko.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja