Bi šli na letni dopust v ta prijeten družinski glamp?

Iščete idejo, kam iti za letne počitnice? Če vsako leto hodite na dopust na morje, je mogoče ravno letos pravi čas za spremembo. Namesto, da greste na morje, pojdite raje v hribe.

V Sloveniji imamo veliko lepih in zanimivih krajev, kamor lahko greste na letni dopust ali krajši oddih. Eden od lepših gorskih krajev v Sloveniji je zagotovo Jezersko, ki nudi številne možnosti za pohodništvo, planinarjenje, kolesarjenje, preživetje v naravi in še veliko ostalih aktivnosti. Na Jezerskem se lahko tudi kopate v čudovitem Planšarskem jezeru.

Na lepi in mirni lokaciji na Jezerskem, blizu Planšarskega jezera lahko najamete čudoviti družinski glamp. Kako super je v tem glampu si boste najbolje predstavljali, če si pogledate spodnji videoposnetek.

Kako se vam zdi? Jaz sem bil navdušen tako nad notranjostjo, kot nad okolico. Še posebej mi je všeč balkon iz katerega imamo čudovit razgled na okoliške hribe.

Družinski glamping je pod okriljem družinskega podjetja Cvet gora, ki ga vodita Tanja in Jure. Tanja in Jure sta zelo prijazna in sta svojim gostom vedno na voljo za karkoli. Med mojim obiskom sem spoznal tudi dve punci, ki delata v Cvetu gora. Tudi ti dve punci sta izredno prijazni, prijetni in ustrežljivi. Tako, da je to še en razlog več zakaj se izplača iti na počitnice v Cvet gora na Jezerskem.

Cvet gora nudi tudi klasični glamping za dve osebi o katerem si lahko več preberete na www.tomazgorec.si/glamping-jezersko, prostor za kampiranje in sobe. Poleg naštetega, nudijo še čudovito planinsko kočo, ki se imenuje Skriti biser. Več o tej čudoviti koči si preberite na www.tomazgorec.si/skriti-biser-jezersko.

Vso njihovo ponudbo najdete na www.cvet-gora.si. Njihovi kontaktni podatki pa so:

Tel: 070 542 123
E-mail: info@cvet-gora.si

V Cvetu gora imajo tudi manjši, vendar zelo prijeten gostinski obrat, kjer vam nudijo vse vrste domačih dobrot. Jaz sem pri njih jedel domače štruklje z različnimi okusi in jih ne morem prehvaliti.

Zanimivo je tudi dejstvo, da lastnica Tanja dela sama različne domače jedi in pijače. Vem, da dela domačo marmelado, veliko vrst alkoholnih zeliščnih pijač in še druge stvari, ki pa sem jih žal pozabil, kaj vse mi je naštela. Čeprav nisem ljubitelj žganja, mi je bilo njeno žganje, ki je narejeno iz 102 zelišč zelo všeč. En poseben okus ima, da bi ga človek kar pil in pil.

Glede na mojo osebno izkušnjo v Cvetu gora, vam upam obljubiti čudovito doživetje, če se boste odločili iti sem na počitnice.

Še to moram povedati, da je Cvet gora namenjen ljudem, ki imajo radi mir, tako da za mlade, ki si želijo zabave do poznih jutranjih ur ni primeren. Šefica pravi, da pri njih ljudje pričakujejo mir in je dolžna, da poskrbi za to.

Preberite si zanimiv in informativen članek o Jezerskem, ki ga je napisala lastnica Cveta gora na www.tomazgorec.si/jezersko in članek o Planšarskem jezeru na www.tomazgorec.si/jezersko.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja