Tedenski horoskop za vsa znamenja od 8. do 15. 6. 2020

Kaj vas čaka v tednu med 8. in 15. junijem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si na www.tomazgorec.si/horoskop-julij-2020 preberete mesečni horoskop za mesec maj 2020 in na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ si preberite veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Za informacije o tem, kaj vas čaka na posamezen dan, pa ste vabljeni, da si preberete svoj horoskop za vsak dan posebej na https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Če vam je naš horoskop všeč, pa vas vabimo, da všečkate tudi našo stran FB stran Horoskopko, ki jo najdete na https://www.facebook.com/horoskopko/. Tam redno objavljamo dnevne, tedenske in mesečne horoskope za vsa astrološka znamenja ter druge aktualne novice s področja astrologije.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Na začetku tedna bo Mars še preveč vpet v prepletanje z Neptunom, zato se v svoji koži ne boste počutili dobro ? cilji in perspektiva se bodo kazali kot nedosegljivi. A čez teden se bo to spremenilo, najkasneje v petek bo vse jasno in boste nadoknadili morebitne zaostanke, pokazali boste izjemno energičnost in učinkovitost. Tako boste konec tedna svoje delovanje že prikazati kot ‘dobro obvladovanje položaja’ ali celo nekakšno zmago. Veliko energije boste potrošili na komunikacijo, prilagajanje, tudi krajša potovanja, veliko tega bo treba “urediti”. Na srčnem področju ne boste čakali, ampak boste prevzeli iniciativo, ne glede na to, v katero smer se giblje odnos. Če imate kje skrito ljubezen ali zvezo, pazite na komunikacijo v teh tednih, zelo mogoče je, da se zadeva razve. Sobota bo za vas bolj dan za pozabo, ne načrtujte za ta dan česa pomembnega. Ne delajte si iz tega skrbi, saj ne bo trajalo več kot le ta dan.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Precej razgiban teden je pred vami. Tudi če se vam zdi, da so pred vami jasna pot in dobro zastavljeni cilji, pa bo šlo tokrat tu in tam kaj čisto po svoje. Ali se bo ves čas kaj postavilo na pot ali pa se boste vprašali, ali je ta pot sploh prava. Odgovore in možne rešitve boste iskali vsepovsod, spraševali druge in brskali po knjigah ali internetu, a zadovoljive variante ne boste našli. Predvsem četrtek in sobota boste glede tega zelo “močna”. Morda še najbolje (ne pa tudi lahko) bi bilo umiriti čustva in znižati pričakovanja, osloniti se na svoje znane rezultate in si poskusiti dopovedati, da je “v zraku” nekaj takega, da trenutno ne gre najbolje, predvsem pa zaupati sebi. Temu boste veliko prispevala sreda in petek, tako da vse ni slabo. V finančnih zadevah je videti nekaj napetosti, morda tudi od zunaj spodbujenih pričakovanj. Svetovati vam gre veliko previdnost, saj čustva lahko odigrajo bistveno vlogo ? poteza, ki bi jo napravili iz gole kljubovalnosti, ni nujno dobra.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

V vašem horoskopu se kaže razkorak med tem, kar lahko naredite, in tem, kar vam bo glede tega omogočeno. Ali ljudje in njihovi strahovi ali pa neljube okoliščine se lahko postavijo na pot, zdelo se bo, da se je treba truditi veliko več kot navadno. A ne bojte se, to so samo kamni na poti, sama pot ni sporna, na pravi poti ste. Rešitev te hipne zagate je v kreativnosti in dodani vrednosti. Vse to seveda vemo vsi, a se vseeno nič ne premakne, vas pa bo te dni zanimalo, kje v kolesju tiči kamenček. Za zastoje, tako na osebni ravni kot širše, se sicer ne počutite zelo odgovorni, ni pa vam vseeno, ali gredo zadeve naprej ali ne. Še ena manjša težava se lahko pojavi v poslovnem delu – znatna možnost nesporazumov. Pomembna tema tega tedna bo ljubezen. Morda ne do partnerja, otroka ali kake druge osebe, temveč ljubezen kot taka, posvečanje, pozornost, topli občutki ? pa tudi ljubezen do sebe. Se imate radi ? ali pa za to morda nimate časa?

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Vaš horoskop v zadnjem času izkazuje močno zavzetost za boljšimi rezultati in kakimi dosežki, na katere bi lahko bili ponosni. Zelo pomembno za vas je v tem trenutku tudi potrjevanje, zato boste pogosto vprašali za mnenje o svojem početju ali mislih, pričakujoč, da se bo izkazalo, da ste imeli prav. V tednu, ko nesporazumov ne bo manjkalo, se včasih ne boste znašli dobro, radi bi vedeli, na čem ste. Torek in četrtek bosta glede tega verjetno precej neprijetna, morda še sobota, ki jo poskušajte preživeti kje sami zase. Neka aktivnost, ki naj zanjo ne bi vedel vsak, bo v nevarnosti razkritja ali pa jo boste morali prekiniti zaradi okoliščin, po možnosti sredi dela. V ljubezni nekaj ne gre v pravi smeri, počakajte na boljši čas in na drezajte v zadeve zdaj. V odnosih s sorojenci, sorodniki in/ali sosedi so možni nesporazumi, ne bi bilo slabo komunicirati ali pisno ali pa pred pričami. Nekdo vam bo o perspektivi in prihodnosti govoril v samih lepih barvah, vi pa boste ob tem ostali previdni.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Usmerjenost naprej in pa notranji ustvarjalni pritisk – ta teden bi moral biti za Leva uspešen, tako Sonce kot Mars sta med seboj napeta, a obenem postavljena dokaj ugodno za vas. Kar tokrat ne pride v poštev, je prepuščanje toku oziroma zanašanje na srečo ? Jupiter vas tokrat ne bo izvlekel iz težav samo zato, ker ste. Zato se za rešitev raje močno potrudite sami. V službi in pri poslih se kažejo dobro tokovi, pri nadrejenih boste imeli nekaj podpore, ki jo velja vzdrževati in se jo truditi upravičiti. Nekaj večja težava bo s podrejenimi, če jih imate, pa tudi v odnosih s sodelavci, kjer je možna kaka manipulacija ali storjena (večja) škoda ali pa bo kdo manjkal in se bo treba lotiti še njegovega posla. Ta teden je dobre za podjetnost, vendar bolj za tiste aktivnosti, ki so se začele že prej. V besedah boste močni, prepričevanje drugače mislečih bo za vas prijeten izziv, zanje pa ne ravno. V ljubezni se zna pojaviti kaj skritega in lepega.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Da ni vse tako, kot si morda zamišljate vi, ni nikoli velik problem, a če bi bilo možno doseči nekaj več sodelovanja in še kako potrditev za povrh, ne bi bilo slabo. Vaše tokratno prizadevanje bo usmerjeno naprej, kajti tam se vreme jasni in je videti dlje kot navadno – začeli se vam bodo pojavljati filmi, kaj vse lahko še naredite. Ponedeljek in petek boste dneva načrtovanja in tudi nekaj sanjarjenja bo zraven. Drži pa tudi, da se bo kmalu na svoji poti obrnil Merkur, tako da je bolje teh zamisli ne vezati na prihodnje tedne, saj se lahko kaj zalomi. Raje ideje in plane dodelajte in si za to vzemite malo več časa, potem pa jih sprožite ob kakem boljšem terminu, recimo sredi naslednjega meseca. Poleg tega se v tednih pred vami posvetite sebi in umetnosti sprostitve ? če se še tako ‘žrete’, ne bo zaradi tega nič bolje. Nekateri so ob vseh današnjih problemih mirni in dobro spijo, pa zaradi tega niso ne neodgovorni ne nesposobni.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Začetek tedna vam lahko prinese nemir ali pritisk, saj se bo kazalo veliko več možnosti, kot pa boste sposobni izvesti, ali pa se bo kako delo križalo z vašimi interesi. Če imate odprta kaka pravna ali upravna vprašanja, bodite v tem tednu posebno previdni, da ne bi naredili prehitre ali napačne poteze. Še posebej pomembna je pozornost pri dokumentih in podpisih. Živčna napetost bo manjša, če boste ubrali že znana pota, iskanje novih dimenzij naj ostane za kdaj drugič. Neugodno povezana Mars in Jupiter v kombinaciji s Soncem znata prinesti kake zdravstvene težave, nemara kaj že znanega. Preden resno zaskrbite, preverite ugotovitve še kje drugje, ne ostanite pri samo enem mnenju. Srčne zadeve vam bodo šle dosti bolje od rok. Precej resno boste jemali te zadeve, veliko energije boste vložili v to področje in prejeli ugodne odzive. Morebitnega nesoglasja v službi ne jemljite osebno, ker se bo izkazalo, da nenaklonjenost sploh ni nastala zaradi vas.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Začetek tedna in petek so dnevi kot nalašč za vas – ne najbolj lahko tekoči in s čisto zadosti izziva, da se da veliko doseči. Če znate dobro uporabiti potenciale drugih in ste obenem pripravljeni tudi sami prispevati v skupnost, potem se vam ta teden ne obetajo slabi rezultati in izhodi akcij. Individualni poskusi niso ravno obsojeni na propad, a tu vam ne bo šlo najbolje. Po drugi strani pa v sodelovanje ne prepustite toka slučajnosti, ves čas morate biti zraven in sodelovati, na ta način boste tudi kreator svojih uspehov. Zanašanje v stilu “ah, saj bo že” lahko prinese težave, če drugega ne, pa nesporazume ali časovne zaostanke. V financah bo nekaj zelo lepo videti, a bo šlo v resnici veliko bolj na tesno. Zlasti z denarjem drugih (krediti, zavarovalnine, investicije itd.) si ne boste mogli pomagati, ker ga ne bo ali pa se boste morali zanj močno boriti. Dobili boste občutek, da nekdo dela na tem, da vam ne bi šlo dobro.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Teden, ki se odpira pred vami, bo vznemirljiv, saj bo vsega po malem, od tega, da se bo v trenutku “odprlo” in boste imeli občutek “no, zdaj pa bo končno šlo”, do tega, da bo že čez nekaj ur položaj bistveno drugačen in se boste le nemočno zazrli v nebo. Neke prave poti naprej ne bo ? vse se bo obračalo nekako nazaj, k že znanim vzorcem, praksi, rutini, zavlačevanju. Pa tudi sicer ne boste želeli tvegati, našli boste ducat ‘razlogov’, da nečesa, kar vam ni znano in domače, ne bi storili. Po drugi strani ste prepričani v svojo prilagodljivost, in to vas bo izvleklo iz marsikatere godlje. Skrbela vas bo denarnica, saj ne bo čisto jasno, kako bo z denarjem naprej, a čez teden se bo to izboljšalo. Le četrtek naj mine, ki bo precej turoben in depresiven dan. Za investicije, najem kredita in terjanje posojenega denarja čas ni pravšnji, kot tudi ne za igre na srečo. V prijateljstvu vam bo šlo bolje kot pa v ljubezni.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Luna, ki bo že kar v ponedeljek obredla vso planetarno druščino v vašem znamenju in Vodnarju, se bo hitro pomaknila naprej in ostala bo vaša odločenost iti naprej, potegniti voz in vleči za seboj še druge. Tako boste do srede naredili več kot kak teden prej skupaj. V četrtek se bo zgodil zastoj in ne belite si las, kaj ste naredili narobe – izkazalo se bo, da pravzaprav nič, le okoliščine so se postavile na pot. A že v petek bo spet vse po starem. Konec tedna si vzemite zase, ne planirajte za tedaj česa pomembnega, sicer bodo trpeli vaši živci zaradi dejstva, da gre vse nekako drugače. Sicer pa bosta vaša odgovornost in treznost v tem času na višku, motilo vas bo le dejstvo, da tega ne vidijo in priznajo drugi. V komunikaciji boste ta čas izrazito prodorni, težko vas bo prepričati v karkoli, če vi tega ne boste hoteli. V ljubezni se pojavljajo neke prilike, ki bi jih veljalo dobro pogledati in izkoristiti.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Teden se ne bo začel najbolje, preveč občutljivosti je videti v vašem horoskopu, kar za vas ni ravno značilno in bo kar malo moteče. K sreči to več kot dan ali dva ne bo trajalo, je pa res, da boste imeli zaradi tega namesto treh dni kot večina drugih za kake uspehe in nadoknado zamujenega na voljo samo sredo in potem po četrtku, ki prinaša zastoj, le še petek. To seveda pomeni, da tedaj, ko bo pihal ugoden veter, ne bo časa za čakanje, izbire in dvome – zavihajte rokave in naredite čim več. V neki situaciji boste ostali sami, od vas bo odvisno, kam se bo obrnila karavana, pri tem pa ne boste imeli dovolj podatkov. Ravnali se boste po intuiciji in izbrali pravo pot, če se le ne boste preveč čustveno; jeza, ljubosumje in podobni odzivi znajo dobro zamegliti pravo sliko ? V partnerstvu je videti nekaj oblakov, za razčiščenje nastalega stanja bo potrebne veliko več energije kot ob primerljivih situacijah v vašem življenju.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Vaš pogled bo usmerjen naprej, imeli boste občutek, da se vse lepo odpira. Vaše rešitve problemov postajajo vse jasnejše in dorečene, dvomi bodo stvar preteklosti. Še več, pri svojih prizadevanjih boste postali kar nekako borbeni, na presenečenje okolice seveda. Ne boste se dali odgnati, tudi morebitni zastoji zaradi dvomov ali pa tehtanja opcij se bodo močno skrajšali. Posledica bodo boljši rezultati in vaša samozavest, ki bo za kako stopnico višja. V službi lahko pride do kake težave, za katero pa se ne bo vedelo, kdo je odgovoren za stanje. Vi boste sicer poskušali razjasniti položaj, a vaša zavzetost in dobra volje ne bosta dovolj. V partnerstvu in ljubezni takih težav ni videti, celo zelo v redu se boste morda imeli, a ker se Merkur ustavlja, je dobro paziti na besede in občutljivost druge strani, da ne bi šlo kaj narobe. Zlasti konec tedna bo napet, pa ne samo v vašem partnerstvu, čisto na splošno bo tako.

Zakaj verjeti prav temu tedenskemu horoskopu?

Iz preprostega razloga. Piše ga eden vodilnih slovenskih astrologov Bern Jurečič, ki je tudi predavatelj in učitelj astrologije. Njegova astrološka izobrazba je mednarodno veljavna diploma s tega področja, hkrati pa je tudi zelo izkušen, se redno udeležuje posvetov in strokovnih srečanj ter svoje dragoceno znanje astrologije ves čas nadgrajuje.

Kje najdem redno osvežen tedenski horoskop?

Prav na naši spletni strani, kjer za vas vsak teden znova pripravimo aktualni horoskop. Da se lažje znajdete, zraven napišemo tudi datume, od kdaj do kdaj velja, hkrati pa lahko na naši strani pobrskate tudi za preteklimi tedenskimi horoskopi. Nič ne brišemo, vse ostaja javno dostopno.

Ali horoskop res vpliva na moje ljubezensko življenje?

Seveda, horoskop določa neke okvirne in najbolj značilne osebne značilnosti pripadnikov posameznih znamenj. Zato lahko sklepa tudi na to, s pripadniki katerih znamenj se boste v ljubezni predvidoma najbolje ujeli. In še kratek vodič za najboljše parčke: oven in vodnar, bik in rak, dvojček in vodnar, rak in riba, lev in strelec, devica in bik, tehtnica in dvojček, škorpijon in rak, strelec in oven, kozorog in bik, riba in škorpijon.

Kaj me čaka v letu 2020?

Za letni horoskop 2020 obiščite našo spletno stran in si preberite obširno napoved za vsako znamenje posebej, in sicer za področja, ki vse najbolj zanimajo - ljubezen, denar in zdravje. Preverite lahko, v katerih obdobjih vam kaže bolje, v katerih slabše, na katere stvari bodite pozorni, kje vas čakajo priložnosti in kje morebitne pasti. Letni horoskop 2020 je res vreden branja, saj nam poda neke smernice za pot v novo leto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja